Badelegetøj til børn der kan bruges både i badekaret og i brusebadet

Læsetid: 4 minutter

Hyggelige stunder med det rigtige badelegetøj, kan give børnene en helt anden badeoplevelse – om barnet så bader i et badekar eller en brusekabine.

Badelegetøj som dit barn kan vokse med, fra baby badet til de større i brusebad.

 

Babyer, børn og legetøj til badekarret

Babylegetøj til badet

Der er noget magisk over babyer og vand. Mange børn føler sig næsten som fisk i vandet og finder det så naturligt at plaske og svømme rundt.

Så lad os endelig støtte op omkring deres fascination af vand og give dem noget badelegetøj, der kan give dem en endnu større oplevelse ud af badet.

Husker du din babys første bad? At din baby bare lå der i vandet og kiggede rundt, eller måske skreg helt vildt fordi det hele var nyt og skræmmende. Dette ændrer sig i hvert fald med lynets hast. For pludselig er det ikke spændende nok at se på mor eller far når man plasker rundt i vandet. Der skal noget mere til at holde ro på din baby.

Vi giver dig her nogle eksempler på noget badelegetøj der udvikler sanserne på dit barn, lader dit barn være nysgerrigt og få en større oplevelse af sit bad. Disse produkter kan bruges i badekarret, brusekabinen, i svømmehallen eller på stranden. Så der er ingen undskyldning for ikke at få brugt dem. Find det bedste badekar, der passer perfekt til jer her.

Babylegetøj til badet

Når du leder efter badelegetøj til når din baby skal i bad, så er det smart at lede efter noget, som kan
bruges i mere end et par måneder – både så det er noget barnet kan vokse med og så det er noget der holder.

Moluk pluï regnsky

Meget badelegetøj er lavet mere specifikt til brug i et badekar. Men som forældre ved man, at det ikke altid er det mest praktiske at komme barnet i badekar. Det er mere noget der hører weekenderne til. Ugens andre dage er mere tilpasset at gå ind i brusekabinen og få et brusebad, alt efter barnets alder selvfølgelig.

Et badekar emmer dog lidt mere af leg end et brusebad gør, det betyder dog ikke at der ikke er plads til en masse leg. For at få gang i noget leg, så kan du se nærmere på de følgende produkter og blive inspireret til en masse hyggelige stunder med dit barn.

 

Børnelegetøj til badet

Badelegetøj til børn

Børn elsker farver. En baby starter med at se sort-hvid, derefter vil babyen begynde at kunne fokusere på mere kraftige farver som gul og rød.

Derfor er det en god ting at vælge legetøj med kraftige kontraster eller kraftige farver, hvis din baby virkelig skal blive fascineret af dem.

Dog vil din baby, indtil der kommer mere kontrol over gribebevægelserne, være fuldt ud tilfreds med at se på dit glade, smilende ansigt.

Men efterfølgende vil det ikke være nok længere og her er det en god ide at lede efter badelegetøj der virkelig tiltrækker opmærksomheden.

Regnbold

Her kan et produkt som regnbolden fra Moluk Pluï være et rigtig godt eksempel på et sjovt stykke legetøj, som du kan vise og bruge med din baby. Regnbolden findes i tre klare, flotte farver, der er øjenguf for din baby.

Med denne bold kan du fylde vand i og lade det regne ned over din baby. Det lille hul i toppen kan du holde din finger på, så kommer vandet ikke ud.

På denne måde er det slut med hurtige bevægelser, som med andre produkter, hvor du ikke kan stoppe vandet for at løbe ud. Her kan du nemt sørge for at din baby får mere end et par enkelte dråber på sig. Når din baby så bliver større, kan barnet selv sidde og lege med at holde for hullet og få vandet til at stoppe.

Hullet er lavet i en børnevenlig størrelse, så selv de små fingre kan stoppe hullet. Pluï regnbolden er lavet så den kan skilles ad i to dele, så kan du nemt rengøre den så du undgår badelegetøjet bliver fyldt indeni med skimmelsvamp.

En badeand eller badebold

Hvis du har brug for at der kommer lidt mere vand ud, end ved regnbolden, så er denne vandkande fra Quut et godt valg. Den er nem at holde på og vandet kan komme ud to steder. Det ene sted er fra den almindelige lille dysse på vandkanden, den anden er en lille regnvandsdysse.

Vandkanden kan bruges af både store og små – og er praktisk til skylle sæbe ud af håret på de små og så lade regnen regne ned over dem, til stor glæde. Denne vandkande er praktisk både i form og størrelse. Den fylder ikke det store, så derfor kommer den ikke til at tage for meget plads på badeværelset eller i kufferten, hvis den skal med en tur på ferie. Den er lavet her i en herlig vintage blå farve med orange detaljer ved dysserne.

 

Moluk pluï – badelegetøj formet som en sky

Moluk regnsky hvid

Som et helt tredje eksempel er børsten fra Moluk Pluï, der er formet som en sky. Her kan barnet virkelig få sig en sansemotorisk oplevelse, ved at mærke børstens hår på kroppen.

Hvordan føles det at børste sig selv på hånden og hvordan føles det at børste sig selv på maven eller endnu sjovere, hvordan føles det at børste sig selv under fødderne.

Samtidig med at barnet har det sjovt, får barnet også vasket sig selv mere eller mindre – på denne måde er der mindre arbejde for far eller mor.

 

Med disse produkter, et eller flere, er der garanti for mange hyggelige stunder ved badet og en stor omgang rosinfingre. Badet skal gøres mere til en hyggestund end noget der skal gøres, som det er for mange voksne. En tur i badekaret eller i brusebadet behøver dog ikke at vare i flere timer for at det er hyggeligt, men hyggen forsvinder hvis du vælger at stresse dit barn igennem det.

Efter et dejligt bad har din baby brug for at blive svøbt i et dejlig blødt og lækkert badehåndklæde eller badeslag. De er praktiske, fordi der er en hætte i, så barnet kan blive pakket endnu bedre ind end ved et almindeligt håndklæde.

Et dejligt og blødt håndklæde kan få oplevelse af badet til at vare lidt længere. For hvis det at komme op af badekaret eller ud af brusekabinen også er rart, så er det måske ikke lige så slemt at skulle slippe badelegetøjet og ud af vandet. Du kan finde inspiration til det helt rigtige badeslag ved at læse mere her.

Indlægs forfatter: Benjamin Jørgensen

Velkommen til min side: Rygcrawl.dk. Her skriver jeg om alt mellem himmel og jord - nærmere bestemt - faktisk kun om det på hav og i vand. Havet og det at opholde sig i, tæt på og omkring vand har altid vagt stor glæde hos mig. Den glæde vil jeg gerne dele med jer, uanset om I som mig kan lide at svømme, dyrke triathlon, dykke eller bruge tid på jeres båd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.