ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Vurdering og udvælgelse af produkterne

Vores fornemmeste opgave er at præsentere dig for de bedste produkter, som man kan finde på markedet. Vores research team har analyseret og screenet adskillige produkter samt forhandlere på markedet. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle og subjektive vurdering af produktet.

Vores research-team sammenligner produkter på parametre som:

  1
 • Kunders anmeldelser af produktet
 • 2
 • Produkternes specifikationer og features
 • 3
 • Forhandlerens tilbud, omdømme og service
 • 4
 • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet
 • 5
 • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner.

Alt dette holder vi op imod produktets pris og eventuelle tilbud. Det vigtigt at nævne, at rækkefølgen i artiklen ikke repræsenterer en rangering af produkterne, men en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

 

Specialized S-Works Tarmac Disc 2020 – Professionel racercykel i den absolutte topklasse

Specialized S-Works Tarmac Disc 2020 - Professionel racercykel i den absolutte topklasse

Klik på billedet for at se mere

 

 • Testvinder hos Granfondo-cycling.com
 • “Redaktørens valg” på Cyclingweekly.com
 • 4,5/5 stjerner hos Bikeradar.com

Specialized Tarmac er en cykel i den absolutte topklasse, hvilket kan ses i den måde cyklen er blevet modtaget blandt både købere og eksperter. Specialized Tarmac 2020 er nemlig blevet modtaget ekstremt positivt på alle fronter. 

Hos Granfondo-cycling.com er cyklen blevet udnævnt til “Testvinder”. Her skriver de bl.a. om cyklen, at “selv de stærkeste Specialized-kritikere vil have det svært med at finde et gyldigt argument imod den nye S-Works Tarmac SL6 Disc.”

Derfor anbefaler vi Specialized S-Works Tarmac Disc 2020

 • Ekstremt lav vægt
 • 100 % samlet ved levering
 • 6 års garanti

Hvis du er seriøs med din cykling og konkurrerer indenfor feltet, så kunne denne cykel med stor sandsynlighed være noget for dig. Specialized Tarmac er en cykel, som nærmest er skabt til konkurrence. 

Med dens enormt lave vægt i kombination med de aerodynamiske detaljer og den høje stivhed, har du at gøre med en cykel, som er kompromisløs i sit design. Denne cykel kan klare stort set alle slags terræn. Specialized Tarmac er velegnet til bjergkørsel, hvor du nyder godt af, at cyklen er let som en fjer. Den er dog også i stand til at slå vinden i andre slags terræn, hvor det er dette, der er nødvendigt. 

Så til cyklens design: Specialized Tarmac er skabt i et design, som består af organiske linjer, så cyklen fremstår tidløs og klassisk, men stadig moderne og nyskabende i sit design. Sadlen er placeret særligt højt, hvilket er det, som får en til at se mere professionel ud, når man cykler. Farvemæssigt fås cyklen i sort/rød. Dette er nogle kraftfulde farver, og der er smæk på dem. Dette giver en følelse af særligt meget power og action. 

Specialized Tarmac er skabt med skivebremser fra Shimano. Cyklen har hele 22 gear, også fra Shimano, som er elektroniske samt et carbon-stel. 

Som noget særligt formår denne cykel at yde dig en følelse af sikkerhed, når du kører på den. Selvom cyklen er enormt let, er den designet på en sådan måde, at den stadig føles robust. Når du cykler på Specialized Tarmac er balance og sikkerhed i højsædet. Du ender ud med en på alle måder elegant racercykel. 

Som noget særligt har Specialized Tarmac været med til at sikre flere sejre i de tre Grand Tours. Dette er et udtryk for, at denne cykel virkelig bliver brugt på professionelt niveau. Der er altså nogle af de dygtigste cykelryttere i verden, som har valgt at cykle på denne cykel til et stort cykelløb – dette er igen en indikator for cyklens kvalitet.

Specialized Tarmac er en racercykel til herrer. Når du køber den, er det ikke inkl. flaskeholder og pedaler, men disse fås som tilkøb. Du får leveret din cykel fuldkommen samlet ved køb, og den fås med 6 års garanti.

Specialized S-Works Tarmac Disc 2020 vs. markedet

Specialized S-Works Tarmac Disc 2020 er uden tvivl en af de allerbedste racercykler på markedet overhovedet. Det er en cykel, som kombinerer hurtighed med sikkerhed og balance – på alle måder en elegant cykel. Specialized Tarmac har fået adskillige gode placeringer i tests, og den er også velanmeldt af forbrugerne. Dette er alt sammen indikatorer for, at dette er en cykel ud over det sædvanlige. 

Prismæssigt betaler du også mere for denne cykel. Specialized Tarmac ligger i den dyre ende ift. andre racercykler på markedet, men dette er kun mere end rimeligt, taget cyklens gode kvalitet i betragtning. 

 • 22 elektroniske Shimano gear 
 • Shimano skivebremse
 • Stel: Carbon

Du kan læse mere om cyklen ved at klikke på her:

Bianchi Aria Aero Ultegra 2020 – Perfekt til cykling i det danske terræn

Bianchi Aria Aero Ultegra 2020 - Perfekt til cykling i det danske terræn

Klik på billedet for at se mere

 

 • Rigtig god anmeldelse hos Road.cc
 • “Anbefalet køb” i en anmeldelse på bicycling.com
 • 4/5 stjerner hos Bikeradar.com

Bianchi Aria er en cykel med mange fordele samt gode egenskaber. Dette har flere cykelinteresserede – både blandt eksperter, ryttere og almindelige forbrugere – fået øje på, hvilket kommer til udtryk i en række gode anmeldelser af cyklen. 

Bl.a. har Bianchi Aria fået en rigtig god anmeldelse hos Road.cc. Her skriver de bl.a. om cyklen: “Den er lydhør og direkte og lader sig skarpt håndtere”.

Derfor anbefaler vi Bianchi Aria Aero Ultegra 2020

 • Udviklet med et mål om ultimativ fart
 • Passer perfekt til fladt, dansk terræn
 • Optimal aerodynamik
 • 100 % samlet ved levering
 • 6 års garanti

Bianchi Aria er cyklen til dig, som drømmer om fart. Bianchi Aria er en mere end hurtig cykel. Den er designet med fart som det ultimative topmål, og man har i designet af cyklen gjort alt, hvad man kunne, for at gøre cyklen så hurtig som overhovedet muligt. Denne evne til at køre stærkt har man bl.a. forsøgt at fremarbejde gennem en yderst aerodynamisk cykel med mange fine detaljer. 

Bianchi Aria er udviklet i en vindtunnel. Det er en avanceret cykel – faktisk en af de mest avancerede modeller, som Bianchi nogensinde har skabt. I udviklingen af denne cykel blev der også spurgt adskillige professionelle cykelryttere og triatleter til råds. I dette samspil mellem cykelryttere og benhård, avanceret teknologi er det lykkedes Bianchi at designe en cykel, som levede op til de forventninger, man havde. 

Aria fra Bianchi er en racercykel, som er særligt god til kørsel i det danske landskab. Dette vil sige kørsel i flade, kun let bakkede, strækninger. Pga. cyklens form er det muligt at opnå en liggende position, som du i længere perioder kan cykle i, for at have mindst mulig vindmodstand. 

Bianchi Aria er en cykel til herrer, og den fås her i farven sort med fine grå og lyseblå detaljer. Den er lavet i et aggressivt design og fremstår generelt i sit udtryk som fuld af power og aggressivitet. Det er dog stadig en yderst elegant cykel, så du skal ikke bekymre dig om dit udseende på landevejen – du er i den grad sikret elegance, når du kører på denne cykel. 

Denne cykel fra Bianchi er designet med 22 udvendige gear fra Shimano. Den vejer 8,06 kg, og den er udstyret med skivebremse. Arias stel er et carbon-stel. 

Alt i Bianchi Aria Aero er designet ud fra et mål om at opnå den optimale aerodynamik. Dette gælder alle cyklens små komponenter. Man har gjort dette for at forsøge at opnå det overordnede mål, som var at skabe en cykel, der kunne køre så hurtigt som overhovedet muligt. 

Bianchi Aria er en cykel, som kan bruges af mange uanset niveau. Cyklen er især velegnet til triathlon. Den kan bruges både til træning og til deciderede cykelløb – igen uanset niveau. 

Bianchi Aria Aero Ultegra 2020 vs. markedet

Bianchi Aria Aero Ultegra 2020 skiller sig ud fra andre cykler på markedet med sin optimale aerodynamik. Det er en cykel, som egner sig særligt godt til landevejscykling i mere flade områder – fx i Danmark. Også her skiller cyklen sig ud fra andre racercykler.

Prismæssigt placerer Bianchi Aria sig et sted i midten – måske endda lidt under midten – i forhold til det omkringliggende marked. Bianchi Aria fås i omegnen af 30.000 kr., hvilket er en super fin pris for en cykel af denne kvalitet.

 • Shimano Ultegra BR-R8070-skivebremse
 • Vægt: 8,06 kg
 • Steltype: Carbon

Du kan læse mere om cyklen ved at klikke på her:

Specialized Tarmac SL4 Sport 2020 – Rød

Klik på billedet for at se mere

 

Denne carbon cykel er ideel til alt slags kørsel. Med dens aerodynamiske detaljer er luftmodstanden minimal når man skal suse med fart på, og samtidig er den udviklet til at cykle op ad bakker med dens kulfiber stel, som er en stel der er kendt for dens lethed. Cyklen har også æren af flere sejre i de tre Grand Tours, og det er derfor en rigtig vindermaskine når det gælder konkurrencekørsel. Kort sagt:

 • Lav vægt
 • Høj stivhed
 • Hurtig respons

Du kan læse mere om cyklen ved at klikke på her:

Ridley Fenix C Ultegra 2019 – Racercykel som kan bruges til mange

Ridley Fenix C Ultegra 2019 – Racercykel som kan bruges til mange forskellige formål

Klik på billedet for at se mere

 

Denne Fenix racercykel fra Ridley er en af de bedst sælgende cykler i dens kategori på Cykelexperten.dk. Denne cykels popularitet blandt forbrugerne på siden indikerer altså, at der her er tale om en super attraktiv cykel, som indeholder en række gode fordele og egenskaber. 

Derfor anbefaler vi Ridley Fenix C Ultegra 2019

 • En racercykel som er alsidig i brug
 • God siddegeometri
 • Kan bruges til konkurrence ryttere

Hvis du søger en cykel, som kan bruges til alt fra de daglige cykelture til og fra arbejde til konkurrencer, så er denne Fenix racercykel fra Ridley måske lige netop den cykel, som du står og mangler. Denne cykel er nemlig designet til at kunne blive brugt til alle tænkelige former for cykelture. 

Cyklen er nemlig designet til at have en super god siddegeometri, hvormed cyklen altså vil fortsætte med at være komfortabel at sidde på selv efter flere timer i sadlen, hvilket er en rigtig lækker fordel at have – specielt hvis du netop bruger din cykel til mange forskellige ting. 

Denne cykel er netop en racercykel, hvormed du altså også sagtens kan bruge den til at træne på. Ligeledes så egner den sig også til konkurrence ryttere, da selve cyklen er sammensat med øje for at skabe et sammenspil mellem vægt, styrke og ydeevne.

Derudover egner den sig selvfølgelig også til, at du kan tage cyklen til og fra arbejdet, hvis du foretrækker det. Cyklen har nemlig et ganske anonymt og stilrent design, hvormed den altså ikke vil skille sig synderligt ud fra de andre pendlercykler på trods af dens sporty design. 

Ridley Fenix C Ultegra 2019 vs. markedet 

Denne cykel skiller sig ud fra mange af de andre modeller på markedet, da den netop er så alsidig, som den er. Det er ikke mange cykler, som kan bruges både til pendling og til at køre konkurrencer på, hvilket altså er en super egenskab ved denne cykel. 

Da du netop får en super alsidig cykel i denne Ridley Fenix, så kommer du altså også til at betale lidt for den. Cyklen placerer sig nemlig i den lidt dyrere ende af prisskalaen, men hvis du netop bruger din cykel rigtig meget og til mange forskellige formål, så kan det altså være en rigtig god investering at købe denne cykel. 

 • Forza Stratos bremser 
 • Fenix C, 24T HM Unidirectional Carbon stel
 • Shimano 105 forskifter og Shimano Ultegra bagskifter

Du kan læse mere om cyklen ved at klikke på her:

Giant TCX SLR 1 2019 – En racercykel til herrer som giver dig fuld kontrol over dine bevægelser

Giant TCX SLR 1 2019 – En racercykel til herrer som giver dig fuld kontrol over dine bevægelser

Klik på billedet for at se mere

 

Denne TCX SLR cykel fra Giant er super populær blandt kunderne på Cykelexperten.dk. Faktisk er cyklen så populær, at den er blandt de bedst sælgerne cykler i dens kategori, hvilket altid er en super god indikation for, at denne cykel indeholder nogle egenskaber, som forbrugerne er vilde med. 

Derfor anbefaler vi Giant TCX SLR 1 2019

 • Skabt til fart og kontrol i alle kørselsforhold 
 • Velegnet til cykelcross eller lange cykelture
 • Udstyret med en superlet aluminiums ramme 

Hvis du elsker at kunne komme ud og træne på din cykel året rundt, så bør du tage et nærmere kig på denne TCX SLR racercykel, som er lavet af brandet Giant. Denne cykel er nemlig skabt til at give dig fuld kontrol i alle slags kørselsforhold; is, sne, sand, mudder osv. Dermed er det altså en cykel, som du kan bruge året rundt på trods af det ofte hårde danske vejr.

Dertil er det samtidig en cykel, som er bygget til at kunne køre stærkt – også under de mere besværlige vejrforhold. Cyklen er nemlig udstyret med en superlet aluminiumsramme, hvilket er med til at gøre, at cyklen kun vejer 10 kg, hvilket altså er en rigtig fin vægt for en racercykel. 

Cyklen er dertil udstyret med en carbon forgaffel og 12 mm thru-axles foran og bagpå. Dette er med til at sørge for, at du får en blød, selvsikker håndtering af cyklen, selv når du kører på de mere udfordrende terræner under relativt dårlige vejrforhold. 

Dermed egner denne racercykel sig rigtig godt til cykelcross-løb eller endda maratonture på grus, hvormed du altså virkelig kan få trænet igennem med denne cykel fra Giant. 

Giant TCX SLR 1 2019 vs. markedet 

Sammenlignet med nogle af de andre modeller på markedet, så er denne Giant racercykel ikke helt så alsidig i brug, som nogle andre modeller er. Til gengæld er den specialiseret til at være super velegnet til de mere udfordrende terræner og kørselsforhold, hvilket altså gør den til et godt valg, hvis det er lige netop dette formål, som du leder efter en cykel til. 

Prismæssigt kommer cyklen til en relativ overkommelig pris, som er lidt billigere end nogle af de andre racermodeller, hvilket er en god bonus ved cyklen, hvis du værdsætter en god pris. 

 • Vægt: 10 kg 
 • SRAM skivebremser 
 • Udvendige SRAM gear

Du kan læse mere om cyklen ved at klikke på her:

Specialized Venge Pro Di2 2020 – En cykel fyldt med avanceret aerodynamik

Specialized Venge Pro Di2 2020 – En cykel fyldt med avanceret aerodynamik

Klik på billedet for at se mere

 

Denne Venge Pro cykel fra brandet Specialized er en cykel udover det sædvanlige, hvilket mange af kunderne på Cykelexperten.dk også har opdaget. De er nemlig så vilde med denne cykel og dens mange gode egenskaber, at den er blandt de bedst sælgende cykler i dens kategori. Dette er dermed et super godt kvalitetsstempel på denne cykel. 

Derfor anbefaler vi Specialized Venge Pro Di2 2020

 • Indbygget aerodynamik for en ekstra god fremdrift
 • Let – men stærkt – carbon stel 
 • Udviklet i en vindtunnel 

Brandet Specialized, som netop har udviklet denne Venge Pro racercykel, arbejder ofte ud fra mottoet; ”Aero is everything”, når de skal skabe nye cykler. Dette opleves da netop også i denne model, da Venge Pro er propfyldt af aerodynamik, som gør den til den perfekte cykel, når du skal kæmpe dig igennem det ofte blæsende, danske vejr. 

Specialized udvikler nemlig deres racercykler i vindtunneler for at sørge for, at de kan skære sig igennem vind og blæst på den mest effektive måde overhovedet muligt. Dermed får du altså i denne Venge Pro en cykel, som virkelig kan tage din cykeltræning til et højere niveau – eller måske bare gøre turen hjem fra arbejdet lidt nemmere.  

Denne cykel kommer i en række forskellige udgaver, hvor udstyret, steltypen og prisen varierer. Dog har alle udgaverne af denne cykel det til at fælles, at de er udstyret med et aero-optimeret carbon stel, som altså har en let vægt, samtidig med at det er super stærkt og holdbart. 

Specialized Venge Pro Di2 2020 vs. markedet 

Denne Venge Pro cykel fra Specialized er helt sikkert en cykel udover det sædvanlige, da der er blevet lagt ekstra meget forskning i udviklingen af den. Til gengæld har cyklen også en relativ høj pris, som placerer den klart i den høje ende af prisskalaen, som reflekteres af cyklerne i denne oversigt.

Dog er det muligt at få denne model til en række forskellige priser, da den endelige pris afhænger af, hvilket udstyr og stel du vælger. Generelt placerer de dog sig alle sammen i den højere ende af skalaen. 

Til gengæld får du dog en vanvittig god cykel, som virkelig formår at hamle op mod det blæsende danske vejr, hvilket altså kan være en rigtig god fordel at have – specielt hvis du er seriøs omkring din cykeltræning. 

 • Elektroniske udvendige gear
 • 11r Rider-First Engineered carbon stel 
 • Shimano Ultegra hydraulisk skivebremse 

Du kan læse mere om cyklen ved at klikke på her:

Specialized Sirrus X Carbon Herre

Sirrus X Carbon Herre cyklen er helt velegnet til trithalon, da cyklen er en kombination af en city, cross og MTB hardtrail. Kombinationen gør cyklen kampdygtig til alt slags terræn, og samtidig yder den en høj komfort ved almindelig landevejs kørsel. Cyklen er udrustet med 38mm crossdæk og Specialized egen Futureshock forgaffel. Sirrus X Carbon Herre tilbyder en unik cykeloplevelse, og vil være en god investering hvis man ønsker at banke sine konkurrenter i triathlon.

 • Kombination af city, cross og MTB hardtrail
 • Fuld carbon
 • Futureshock forgaffel

Du kan læse mere om cyklen ved at klikke på her:

Giant TCX Advanced SX 2018

Giant TCX Advanced SX 2018 er en cykel, som er havnet på vores top anbefalinger, da den går mere på kompromis med prisen. Cyklen er dog super velegnet til alt slags kørsel, da den med bredde dæk og lette stel både kan håndtere hårdt og blødt terræn. Cyklen er udrustet med en De-Fuse sadelpind, der gør det let og ubesværet at køre over hump..

 • 1×11 gearsystem
 • De-Fuse sadelpind
 • Prisvenlig carboncykel

Du kan læse mere om cyklen ved at klikke på her:

Klik her for at se flere varianter:

Items per page:
[kkstarratings]

Forfatter

Skriv en kommentar