Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Sidst opdateret den

Specialized Tarmac SL4 Sport 2020 – Rød

Klik på billedet for at se mere

 

Denne carbon cykel er ideel til alt slags kørsel. Med dens aerodynamiske detaljer er luftmodstanden minimal når man skal suse med fart på, og samtidig er den udviklet til at cykle op ad bakker med dens kulfiber stel, som er en stel der er kendt for dens lethed. Cyklen har også æren af flere sejre i de tre Grand Tours, og det er derfor en rigtig vindermaskine når det gælder konkurrencekørsel. Kort sagt:

  • Lav vægt
  • Høj stivhed
  • Hurtig respons

Du kan læse mere om cyklen ved at klikke på her:

Specialized Sirrus X Carbon Herre

Sirrus X Carbon Herre cyklen er helt velegnet til trithalon, da cyklen er en kombination af en city, cross og MTB hardtrail. Kombinationen gør cyklen kampdygtig til alt slags terræn, og samtidig yder den en høj komfort ved almindelig landevejs kørsel. Cyklen er udrustet med 38mm crossdæk og Specialized egen Futureshock forgaffel. Sirrus X Carbon Herre tilbyder en unik cykeloplevelse, og vil være en god investering hvis man ønsker at banke sine konkurrenter i triathlon.

  • Kombination af city, cross og MTB hardtrail
  • Fuld carbon
  • Futureshock forgaffel

Du kan læse mere om cyklen ved at klikke på her:

Giant TCX Advanced SX 2018

Giant TCX Advanced SX 2018 er en cykel, som er havnet på vores top anbefalinger, da den går mere på kompromis med prisen. Cyklen er dog super velegnet til alt slags kørsel, da den med bredde dæk og lette stel både kan håndtere hårdt og blødt terræn. Cyklen er udrustet med en De-Fuse sadelpind, der gør det let og ubesværet at køre over hump..

  • 1×11 gearsystem
  • De-Fuse sadelpind
  • Prisvenlig carboncykel

Du kan læse mere om cyklen ved at klikke på her:

Klik her for at se flere varianter:

Items per page:
[kkstarratings]

Denne side er anmeldt af: Mille S. Knudsen 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar