Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Sidst opdateret den

Er du lige så vild med badebukser fra TYR som jeg er?! Så skynd dig at læs denne guide – her giver jeg dig (mit bud på) de absolut bedste og fedeste TYR badebukser du overhoved kan købe.

Derudover har jeg selvfølgelig også været så venlig at finde frem til den billigste forhandler af hver eneste af de 6 forskellige badebukser. Du er velkommen – tag for dig af retterne, og i øvrigt velkommen til Rygcrawl.dk!

Husk: Du kan selv vælge farverne, jeg har bare valgt den farve/det billede af hver model, som jeg lige syntes så bedst ud.

 

TYR Poly Mesh Drag badebukser

TYR Poly Mesh Drag shorts korte TYR badeshorts

Disse korte TYR badeshorts er helt oplagte til de lidt “sløve” træninger, hvis du svømme på højt niveau. Det kan nemlig være super sundt for din krop og dine muskler, ikke konstant at træne under den kompression, som du normalt finder i et par TYR badebukser.

Disse badeshorts fra TYR er modsat, hvad man måske skulle tænke sig give mening, designet netop til at skabe modstand i vandet. Det betyder samtidig, at det gør dem helt oplagte til træninger, hvor du ikke træner hastighed, men prøver at gøre svømmetræningen mere “tung”.

I sidste ende, kan købet af et par sådanne trænings TYR badeshorts ende med at være det perfekte kompliment af dine TYR badebukser til konkurrencer. Synergieffekten af de to skal bestemt ikke undervurderes.

 • TYR badeshortsene er lavet af 100% polyester
 • Skabt til at skabe modstand under træninger

Disse badeshorts fra TYR koster 289,95 kr.


TYR Avictor Omaha Nights Jammers

TYR Avictor Omaha Nights - Blå lange badebukser fra TYR

Dette er nok, set bort fra prisen, de absolut bedste badebukser fra TYR. Prisen er så samtidig den højeste blandt de 6 listede TYR badebukser i dette indlæg, og i min optik, som de bedste.

Kigger man dog alene på performance, drag i vandet, vandafvisende egenskaber, holdbarhed og alle lignende parametre, så klarer Avictor Omaha Nights sig bare klasser bedre end andre lignende konkurrence badebukser og TYR Jammers.

Selv i perioder, hvor badebukserne har været våde meget længe og brugt mange gange, så holder materialet stadig vand utroligt effektivt ude og øger dermed også din hastighed til træning og konkurrencer.

 • Materialet er bestående af 70% Nylon, 30% Lykra spandex
 • Du opnår fuldstændig naturlig bevægelse og komfort
 • Harmonere med svømerens naturlige bevægelsesmønster
 • Limited Edition badebukse-model fra TYR

Disse badeshorts fra TYR koster 2199,00 kr.


TYR Oceania Allover badebukser

TYR Oceania Allover badeshortsDisse smarte badebukser (trekants form) er også af mærket TYR. De giver en god og nem komfort.

De er nemme at komme i og giver ikke særlig meget større modstand i vandet en lange konkurrence orienterede badebukser. De trekantede badebukser kan fås i en langt række forskellige farver. På billedet ses blot én enkelt farve.

Det vigtigste du skal fokusere på, er i midlertidigt ikke selve farven eller helhedsindtrykket, men blot om du syntes om pasformen og modellens generelle udformning.

 • Kan spændes foroven for bedre sikring af, at de bliver på under hele seancen
 • Holder til min. 300 timers svømning og brug
 • Lavet i et meget elastisk materiale med super komfort
 • Klart de bedste trekant badebukser i DK

Disse trekant badebukser fra TYR koster 249,95 kr.


TYR Avictor Speed Badebukser

TYR Avictor Speed Badebukser

Disse verdensklasse badebukser hedder Avictor og er vel nok TYR’s meste anerkendte, mest berømte og mest berygtede model – overhoved.

Badebukserne er lavet i samarbejde med førende svømmeeksperter. Store dele af verdens svømmeelite benytter derfor også denne model og teknologier udviklet i forbindelse med dens fremblomstring. Avictor Speed TYR jammerne har en inkorporeret hydrofobisk teknologi – dvs. de er enormt vandafvisende og derfor virkelig hurtige i vandet og at svømme med. Det vil give dig en klar fordel til stævner og konkurrence mod andre svømmere.

 • Lavet af 70% Nylon og 30% Spandex (lykra) materiale
 • Maksimel, men behagelig, kompressionseffekt
 • Matt Gravers’ favorit TYR Jammers (4x OL svømme medaljevinder)
 • 360 grader fleksibilitet i designet.

Disse TYR Jammers koster 2199,95 kr.

 


TYR Andromeda Blade Splice

TYR Andromeda Blade Splice Lange - Sort og blå lange tyr badebukserDisse fede badebukser fra TYR er både den helt og absolut prisvenlige model, fra det ellers til tider en smule dyre mærke. Modellen har alle teknologierne fra de helt dyre badebukser.

Med det sagt, så er det selvfølgelig ikke helt samme stærke og vanvittigt gode kvalitet som de modeller fra TYR der koster det 10-dobbelte. Omvendt, så syntes jeg bare ikke man får den 10-dobbelte kvalitet ved at betale det mere. Så hvis du kan leve med en til tider lidt dårligere kvalitet, så er denne model det perfekte bud.

Det er det oplagte par TYR badebukser til amatør svømmeren, der gerne vil have et par professionelle og komplette badebukser uden at betale i dyre domme for det.

 • Holder til omkring 300 timer i svømmehallen/svømning
 • Afvisende overfor klor
 • 94% polyester og 6% spandex
 • Består af dobbelt-lags fabrikat

Badebukserne fra TYR koster 349,95 kr.


 

TYR Venom Avictor High

TYR Venom Avictor High - sort og blå TYR-badebukser

Dette er et par yderste “giftige” badebukser fra TYR. Venom Avictor modellen er en videreudvikling af den gamle Avictor model.

Denne model er igen en lidt billigere version af nogle af de helt dyre. Sammenlignet med en forrige model, så er vi selvfølgelig i en helt anden prisklasse nu. Men skal man have sig et par rigtig gode badebukser til svømning på lidt højere niveau, så er dette par faktisk i den billigere ende.

Sammenligner man da også med den kvalitet man får med dette par, så opdager man hurtigt, at prisen er mere end fair.

 • Består af 70% Nylon, 30% Lycra spandex materiale
 • Har AVMH6A Teknologi indbygget som er enormt vandafvisende, hvilket giver dig ekstra fart
 • Præcist og tætsiddende fit på alle kropsbygninger
 • Maksimere din kerne stabilitet under svømning

Disse TYR badebukser koster 2099,95 kr.

Denne side er anmeldt af: Gustav E. Mathiasen 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar