ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Har du sat kryds i kalenderen?

Black Friday 2021 venter lige rundt om hjørnet – 26. november – og der er masser at se frem til. Den store udsalgsdag er blevet et kæmpe hit på det danske marked, og hvert år strømmer kunderne til for at finde de bedste tilbud på såvel nettet som ude i de fysiske butikker.

Det kan være, du drømmer om at få købt en masse udstyr til din nye hobby. Inden for kategorien svømmeudstyr kan du f.eks. hente en række attraktive Black Friday-tilbud på flere mærkevarer. 

Her får du nogle idéer til, hvad der kan være værd at købe på Black Friday: 

 • Svømmeudstyr til vinterbadning – find det perfekte sæt, der får dig sikkert gennem det kolde gys
 • Gear til snorkel- og badeferien væk fra den danske kulde – find de bedste priser på gennemtestede produkter 
 • Sportsudstyr til triatleten – find Black Friday-tilbud på dét udstyr, der forfiner svømmeteknikken 

Begynd din Black Friday-tilbudsjagt på Blackfridaydanmark.dk – her kan du klikke dig direkte ind på de sportsbutikker, der lancerer Black Friday-kampagner 2021. Det gør det ekstra nemt for dig at afsøge markedet og finde det svømmeudstyr, du står og mangler – uanset om det er til professionel brug eller fritidsinteresser.

Find billigt svømmeudstyr til vinterbadningen

Vinterbadning er for alvor blevet populært hos danskerne, der flokkes om at få det kulde gys i morgentimerne. Der skulle efter sigende være rigtig mange fordele ved at vinterbade; bedre immunforsvar, bedre blodcirkulation og bedre fedtforbrænding. Med et Black Friday-udsalg i november måned har du alle chancer for at få købt billigt svømmeudstyr til vinterbadesæsonen.  

Vinterbadning kræver ikke det store specialiserede udstyr, men du skal alligevel have fat i et par enkelte ting. Find gode Black Friday-tilbud på badedragter og badebukser – hvis du ikke umiddelbart har planer om at hoppe nøgen ned i det kolde vand. Du bør også huske at investere i badesandaler, så du kan komme sikkert op og ned fra badebroen.

Det kan endvidere være en god idé at købe følgende dele:

 • En lækker badekåbe, som du kan svøbe om dig straks efter den kolde dukkert.
 • Handsker og tophue, som du kan bære under selve vinterbadningen, så du holder bedst muligt på kropsvarmen.

Køb gear til snorkel- og badeferien væk fra den danske kulde

Hvis du ikke er typen, der ligefrem er fan af kombinationen minusgrader og svømmeture, drømmer du dig måske i stedet væk til varme himmelstrøg med udsigt til turkisblåt vand og gyldent sandstrand.

Det kan nemt være, at du allerede sætter kursen mod syden i december måned, hvorfor Black Friday er en kærkommen chance for at få shoppet forskelligartet svømmeudstyr til ferien. Husk også at få shoppet både bikini og badebukser.

Ferien byder eventuelt på en unik mulighed for at få dykket på eksotiske lokationer, og her kan det være en idé at udnytte det kommende Black Friday-udsalg på dykkermasker.

Du kan selvfølgelig godt vælge at leje udstyret på udenlandsferien, men køber du din egen dykkermaske, ved du også, at den har en perfekt pasform.

Du kan med fordel være opmærksom på to ting i købsprocessen: 

 •  Husk, at der kan være stor forskel på dykkermaskerne – nogle har f.eks. en bedre sigtbarhed til UV-jagt og fridykning.
 • Tjek eventuelt om du kan købe et komplet dykkersæt, så du slipper for at købe enkeltdele.

Går turen ikke ned på store dybder, så køb et par snorkler på udsalg, så både du og børnene kan få en lille forsmag på undervandslivet. Supplér eventuelt med svømmefødder, så der kommer et bedre flow i vandet. Er børnene endnu ikke så trygge ved vandet, så køb børnenes lær at svømme-udstyr med gode Black Friday-rabatter. 

Black Friday er også en god anledning til at få shoppet de lidt dyrere former for svømme- og vandsportsudstyr. Hvis du holder dig til en ferie ved de danske kyster, har du muligvis planer om at prøve kræfter med den nye trend – paddleboarding.

De første gange kan du med fordel vælge at leje/låne paddleboard-udstyret, men med tiden får du sikkert både lyst og behov for at købe udstyret.

Det kan være en dyr investering at skulle købe et komplet sæt, men køb dit paddleboard-udstyr under Black Friday-udsalget, så du sparer flest mulige penge. Det kan være en god idé at holde øje med udsalg på følgende varer: 

 • Paddleboard (husk, at der findes oppustelige SUP-boards)
 • Paddle leash (snor til foden, der holder styr på boardet, så det ikke flyder væk fra dig)
 • Padler (til at styre boardet)
 • Redningsvest
 • Våddragt

Både redningsveste og våddragter kan være særligt gode investeringer på Black Friday, hvis du dyrker forskellige former for vandsport.

Shop sportsudstyr til triatleten – og få forfinet teknikkerne

Triatlon er en af de mest alsidige sportsgrene, da den forener svømning, cykling og løb. Det er en idræt, der har været populær gennem en årrække – både på elite- og motionsniveau – hos de danske sportsudøvere. Modsat hvad mange tror, kan triatlon dyrkes over flere forskellige distancer – dog altid med foreningen af svømning, cykling og løb.

På motionsniveau kan en af de almindelige distancer hedde:

 • 400 meter svømning, 18 km svømning og 4 km løb
 • OL-distancen kan omfatte 1500 meter svømning, 40 km cykling og 10 km løb.

Hvis du har ambitioner om at gøre noget ved sagen, skal du også have fat i noget kvalitetsudstyr, der giver dig de rigtige forudsætninger for at blive bedre. Det gælder særligt på svømmedelen. Her kan du bl.a. finde snorkler, der gør iltoptagelsen sværere, så du træner din lungekapacitet på sigt.

I en så krævende sport som triatlon kræver det, at du løbende holder øje med pulsen og andre vigtige data. Køb et sportsur på Black Friday, som både egner sig til svømning og løb, så det kan være dig på hele triatlonruten.

De fleste sportsure har også forskellige former for GPS-tracking, så du kan følge med i, hvordan du klarer dig på de nye træningsruter. Måling af data – og de forskellige fremskridt – er altafgørende for motivationen. Særligt på de kolde, grå efterårsdage kan det være svært at holde energien oppe, men med en viden om, at du er på rette spor, bliver alting en smule nemmere.  

Black Friday – sådan finder du de bedste tilbud på svømmeudstyr

Du kan finde stort set alt inden for svømmekategorien på Black Friday – det gælder blot om at holde øjne og ører åbne, så du ved, hvor du skal søge – og undgår at blive snydt.

Sådan finder du de bedste Black Friday-tilbud på svømmeudstyr:

 • Brug Blackfridaydanmark.dk som startside for din søgning.
 • Tilmeld dig nyhedsmails fra de butikker, du er interesseret i – du får muligvis ekstra gode tilbud samt en gylden viden om timetilbud og kampagnestart. 
 • Download eventuelt apps fra butikkerne – i nogle tilfælde kan du være heldig at få adgang til eksklusive tilbud ad denne kanal.
 • Hold øje med prisudviklingen på det ønskede sportsudstyr – det gælder især, hvis du leder efter de noget dyrere produkter. Klik dig ind på websites som Pricerunner.dk, så du ved, hvor det normale prisniveau ligger. Det giver dig alle chancer for at kunne vurdere de aktuelle Black Friday-tilbud med mere kritiske øjne. Det er ikke ukendt, at forhandlerne vælger at pynte lidt ekstra på førpriser og rabatter – netop fordi der er stor konkurrence forbundet med Black Friday. 
 • Svømmeudstyr skal gerne være af en god kvalitet, så du kan følge dig tryg, hvad enten du er på ud på åbent hav eller pjasker rundt i poolen. Med Rygcrawl.dk kan du få gode og letoverskuelige testoversigter over de forskellige former for svømmeudstyr, så du kan vurdere, om dine ønskeprodukter har præsteret i tests. Hænger pris og kvalitet sammen?

Hvad enten du skal bruge svømmeudstyr til vinterbadning, badeferie eller eliteniveau, er der gode penge at spare med Black Friday-kampagnerne. Lav eventuelt en liste på forhånd, så du ved, hvad du går efter. 


FAQ

🤩 Er det billigt at købe svømmeudstyr på Black Friday?

Det er fuldt ud muligt at købe billigt svømmeudstyr på Black Friday, da mange af topmærkerne inden for kategorien deltager i de forskellige Black Friday-kampagner. På Blackfridaydanmark.dk kan du lynhurtigt danne dig et overblik over de butikker, der står klar med tilbud på såvel Black Friday som i Black Week. 

🤔 Hvordan finder jeg de bedste Black Friday-tilbud på svømmeudstyr?

Hold øjne og ører åbne. Tilmeld dig samtidig nyhedsmails fra de butikker, du er interesseret i – du får muligvis ekstra gode tilbud samt en gylden viden om timetilbud og kampagnestart. 

🧐 Hvilket svømmeudstyr kan jeg købe på Black Friday?

Hvad enten du skal bruge svømmeudstyr til vinterbadning, badeferie eller til triatlon på eliteniveau, er der gode penge at spare med Black Friday-kampagnerne. Der er f.eks. Black Friday-tilbud på alt fra snorkler til dykkersæt, vandtanke, badetøj, paddleboards og svømmetasker. 

 

Forfatter

Skriv en kommentar