Endegrej til fiskestangen – dette skal du vide

Endegrej til fiskestangen – dette skal du vide
Bedøm dette indlæg/produkt

Endegrej er alt det som sidder på for enden af linen såsom spinnere, blink osv. Endegrejet er typisk det man mister på en normal fisketur, derfor vil vi så vidt muligt gøre det let for dig, når du skal købe større mængder endegrej, ved at lave mængderabat.

Se kategorierne på endegrej nedenfor.

endegrej

Spinnere

Spinneren er mange gange den sikre vinder når du fisker, vi vil sørge for altid at have de spinnere der er mest spræl i og sætte prisen så du kan handle billige spinnere. Du vil både kunne få spinnere fra ABU, Berkley, Fladen og mange andre kendte mærker. Mange spinnere er lavet så de har svært ved at spinne i vandet og det er jo det der er meningen ved dem. Derfor tester vi hver enkelt mærke spinner, for at mærke kvaliteten.

 

Woblere

Når du skal have woblere bør du være opmærksom på følgende ting: Hvilken dybde står wobleren til, dette kan du se på skeen af wobleren. Du bør også være opmærksom på hvor tung wobleren er og hvor stor den er. Woblere er typisk noget geddefiskerne elsker, da de lokker livligt igennem vandet og de er ideele bagved en båd. Du kan orrienterer dig om udvalget af billige woblere nedenfor:

endegrej til fiskefangst og fiskestang

Fiskesæt

Fiskesættet er til dig der gerne vil i gang med at fiske men, ikke vil begynde med det helt store udvalg af fiskegrej. Hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge kan du ringe til os og vi vil vejlede dig i hvad det bedste valg af fiskesæt kunne være. Vi vil udvælge forskellige stænger, line, hjul mm. Så du får sammensat det bedste fiskesæt til en god pris. Hvis der er et fiskesæt som ikke er her, så ring vi vil kan sammensætte et fiskesæt til dig for en god pris.

 

Fiskeflåd

Vi vil kun have kvalitetsflåd inde på siden derfor vil du ikke finde traditionelle ”propper” da de er for unøjagtige og giver nogle upræcise kast. Der vil dog komme flere flåd i sortimentet som vil være et alternativ til ”proppen”. Med glideflåd sætter du en stopknude på linen, hvor en perle vil køre op til knuden, som standser flådet. Du kan også stoppe flådet med et lille bly, men vær opmærksom på at dette slider linen, og du vil heller ikke kunne fiske på samme dybde som hvis du brugte stopknude.

 

Karpesæt

Vi har ikke Danmarks billigste karpesæt, fordi at et karpesæt af en sådan kvalitet, vil gøre at du hurtigt mister interessen for karper, eller ringer til os pga en knækket stang. Det vi har er karpesæt som er er valgt ud fra de produkter hvor du får mest for pengene og du vil få et karpesæt i den kvalitet som er nødvendig for at fange karper. Vi yder blandt andet livstidsgaranti på karpestangen. Køb et karpesæt her og du har det nødvendige til at starte dit karpefiskeri og vi garantere for at du bliver tilfreds med det.

Indlægs forfatter: Benjamin Jørgensen

Velkommen til min side: Rygcrawl.dk. Her skriver jeg om alt mellem himmel og jord - nærmere bestemt - faktisk kun om det på hav og i vand. Havet og det at opholde sig i, tæt på og omkring vand har altid vagt stor glæde hos mig. Den glæde vil jeg gerne dele med jer, uanset om I som mig kan lide at svømme, dyrke triathlon, dykke eller bruge tid på jeres båd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.