Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Endegrej er alt det som sidder på for enden af linen såsom spinnere, blink osv. Endegrej til fiskestangen er super vigtigt for, at man kan fange sine fisk. Et slags vejr, kan nemlig betyde et slags endegrej til fiskestangen. Derfor er det hamrende vigtigt, at du har dit endegrej i orden.

Dette indlæg giver dig et overblik over hvilke muligheder du har, når du skal finde det bedste og billigste endegrej til fiskning. Vi har efter vores vurdering fundet det bedste endegrej bestående af: Blink, Pirke, Spinnere, Wobblere og meget mere.

 

Bedste endegrej


ENDEGREJ TIL FISKESTANG – Spinnere

 

Spinnere

 

Spinneren er mange gange den sikre vinder når du fisker, vi har fundet et udvalg af spinnere der er spræl i. Du vil både kunne få spinnere fra ABU, Berkley, Fladen og mange andre kendte mærker. Mange spinnere er lavet så de har svært ved at spinne i vandet. Dette er selvfølgelig ikke meningen, da det er deres primære opgave. Derfor har vi testet tilfældigt udvalgte fra denne webshop.

Vi fandt hurtigt ud af, at deres produkter var helt i orden. Derfor skal du ikke være nervøs for, at deres produkter ikke vil dreje sig flot i vandet. Forhandleren har efter vores vurdering et af de flotteste udvalg på markedet. Så derfor burde det være muligt at finde noget endegrej her.

 


ENDEGREJ – Wobblere

Wobblere

 

Når du skal have woblere bør du være opmærksom på følgende ting: Hvilken dybde står wobleren til, dette kan du se på skeen af wobleren. Du bør også være opmærksom på hvor tung wobleren er og hvor stor den er. Woblere er typisk noget geddefiskerne elsker, da de lokker livligt igennem vandet og de er ideele bagved en båd. Du kan orientere dig om udvalget af billige woblere ovenfor.

Det gode ved disse er desuden, at de holder sig godt. Derfor vil det typisk ikke være dem, som går først i stykker. Deres kroge har stærke modhager, som sikre at fisken ikke slipper væk.

 


ENDEGREJ – Blink

endegrej blink

 

 

 

Blink er hamrende effektivt til nærmest alt slags fiskeri. Det kan nemt anvendes til fiskeri i åen. Fordelen med blink er selvfølgelig, at de blinkende farver reflektere i vandet. Dermed lokkes fiskene til, og forhåbentligt bider på.

Der findes mange, som sælger endegrej til fiskestænger og specielt blink. Derfor kan det være virkelig svært, at navigere rundt på markedet og finde det bedste og billige endegrej. Det synes vi dog, at vi er lykkedes ret godt med. Vi har fundet en forhandler, som nærmest kører tilbud på sine produkter hele tiden, så derfor skulle der være en ret god mulighed for, at du kan lave en god handel i dag.

Du finder det store og flotte udvalg via ovenstående link.

Endegrej billede

 


ENDEGREJ – Forfang og Tackler

Forfang og tackler - endegrej

 

Forfang og tackler bliver primært brugt til når du skal fange fladfisk, makrel, hornfisk, sej, lubbe eller lignende. Med den beskyttede krog og sit friske design er det fiskenes værste fjende. De hopper nemlig lige på krogen. Det gode ved disse produkttyper er, at de bevæger sig livligt i vandet. Dette giver selvfølgelig fisken en idé om, at deres bytte er levende.

De kan købes i pakkeløsninger og enkeltvis. Vi anbefaler dog, at du køber dem samlet. Da andet simpelthen ikke kan betale sig. Vi oplever også, at lige netop disse produkter er en smule mere udsatte hvad angår holdbarhed. Det skyldes primært, at de lange hængende elementer kan gå i stykker når fisken bider sig fast. Derfor kan du lige så godt købe lidt flere end bare én.

 


ENDEGREJ – JIG/Gummidyr

Endegrej til fiskning

 

JIG er blevet mere og mere populære til alt slags fiskeri. Årsagen er primært, at man kan skifte hovedet ud, og sætte et andet på. På den måde kan du med samme endegrej fiske på forskellige dybder. Yderligere er de fremstillet i gummi, og derfor holder de også lang tid.

Disse produkter bruges til eksempelvis Gedde og aborre fangst. Vores erfaring er, at man pr. kast nemt kan have 3 til 5 hug. Fordelen ved disse er, at fiskene for alvor kan bidde sig fast i dem, og ikke komme væk igen. Lige netop derfor er de også hamrende gode til fiskeri.

Endegrej fiskestang

Endegrej til at fiske – Tips & Tricks

Vi anbefaler altid, at du læser den medfølgende instruktion når du køber jagtudstyr. Da der kan være nogle instruktioner, som er relativt vigtige for dig. Det kan eksempelvis være, at du skal fjerne noget film på dit blink, eller huske at montere den på en bestem måde.

Her vil vi hurtigt sige, at det selvfølgelig ikke er raketvidenskab, at installere endegrej til din fiskestang. Alligevel er det bare god kutyme, at sikre man installerer det rigtigt.

Et andet godt trick er, at undersøge den sø/å/hav eller lignende du skal fiske i. For det har relativ stor betydning for dit valg af endegrej. Mere sløret vand vil nemlig afføde blink – selvom nogle dog mener, at fisk ikke hopper på blink i sløret vand.

Det er nemlig også det gode ved fiskning. Der findes som sådan ikke et endelig svar på hvad man skal gøre. Det er meget med, at prøve sig frem, og dermed danne sine egne erfaringer.

Så hvis du derfor oplever efter, at have fisket med wobblere i én times tid, at der ikke er held. Så vil vi nok anbefale, at du eksempelvis prøver med noget andet endegrej til fiskestangen. Netop af den årsag er det vigtigt at have sit udstyr i orden.

Fiskesæt – Her er det bedste

Fiskesættet er til dig der gerne vil i gang med at fiske men, ikke vil begynde med det helt store udvalg af fiskegrej. Hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge kan du ringe til os og vi vil vejlede dig i hvad det bedste valg af fiskesæt kunne være. Vi vil udvælge forskellige stænger, line, hjul mm. Så du får sammensat det bedste fiskesæt til en god pris. Hvis der er et fiskesæt som ikke er her, så ring vi vil kan sammensætte et fiskesæt til dig for en god pris.

Et fiskesæt findes i rigtig mange forskellige modeller og varianter. Man kan efterhånden få så mange forskellige modeller, at det næsten ikke er til at vælge. Derfor har vi selvfølgelig selekteret i udvalget, og fundet de modeller, som vi mener er de billigste og bedste fiskesæt på markedet.

Du finder udvalget her.

Endegrej

 

Hvad er fiskeflåd?

Vi vil kun have kvalitetsflåd inde på siden derfor vil du ikke finde traditionelle ”propper” da de er for unøjagtige og giver nogle upræcise kast. Der vil dog komme flere flåd i sortimentet som vil være et alternativ til ”proppen”. Med glideflåd sætter du en stopknude på linen, hvor en perle vil køre op til knuden, som standser flådet. Du kan også stoppe flådet med et lille bly, men vær opmærksom på at dette slider linen, og du vil heller ikke kunne fiske på samme dybde som hvis du brugte stopknude.

Vi håber dette indlæg har gjort dig meget klogere på hvilket endegrej til fiskning du skal købe. Der er ingen tvivl om, at udvalget er hamrende stort. Derfor kan det selvfølgelig være en udfordring. Her anbefaler vi dog, at du for starten beslutter dig for hvilket produkt du skal have. Så hvis du er på jagt efter et blink, så læser du det afsnit og finder den, som du synes er mest interessant. 

Vi er meget interesseret i at høre fra dig såfremt, du måtte have nogle tips og tricks. Det er nemlig en kunst at sammensætte endegrej til din fiskestang. 

 

endegrej

 

Forfatter

Skriv en kommentar