Hvem er vi?

Læsetid: < 1 minut

Hvem er Rygcrawl? Hvorfor hedder vi Rygcrawl? Hvad er pointen med denne side?

Det er alle gode spørgsmål, som vi på denne side vil forsøge at svare på.

Hvem er vi hos Rygcrawl?

Vi er et mindre team af journalister, mediedesignere og sidst men ikke mindst svømme, dykning og triatlon entusiaster.

Vi er sammensat af såvel unge skribenter til ældre skribenter, som står sammen om at udbrede kendskabet til vandsport, -hobbier og -sjov.

Hvorfor hedder vi ‘Rygcrawl’?

Først og fremmest kommer navnet faktisk af en intern joke og som en drillende henvisning til en ven af os her på redaktionen, der under et større svømmestævne måtte ty til en stabil rygcrawl efter ca. halvdelen af svømmeturen.

Sidenhen er det blevet et symbol, for en slags pusterum fra svømningen. Når man er dykker stiger man efter et dyk op til overfladen og lader sig ofte kaste om flydende på ryggen. Dette kunne indikere en form for Rygcrawl.

Overordnet set er svømmeteknikken Rygcrawl en lidt langsommere svømmeteknik, hvor man tager sig tid til tingene. Samtidig er det også en enorm smuk svømmeform i konkurrence svømning, hvilket tiltaler Rygcrawl.dk, hvor vi tager os tid til at udforme smukke og relevante artikler. Vi skynder os ikke igennem og udgiver ikke artikler i tide og utide. Men når vi gør, har vi med sikkerhed skulle op på ryggen i en kort periode for lige at få en puster. Når artiklen endelig er færdig, har du dog som læser et fantastisk produkt.

Hvad er pointen med Rygcrawl.dk?

Siden er kort fortalt til, for at oplyse om svømmesportsgrene. Vi interesserer os primært for udstyr og vil bringe artikler som rangerer, tester og anmelder udstyr til såvel svømning som dykning og primært vandpassagen i triatlon.

Vi håber du vil finde siden interessant.

Stop Papirspild mærket