Hvem er vi?

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Sidst opdateret den

Hvem er Rygcrawl? Hvorfor hedder vi Rygcrawl? Hvad er pointen med denne side?

Det er alle gode spørgsmål, som vi på denne side vil forsøge at svare på.

Hvem er vi hos Rygcrawl?

Rygcrawl er styret og administreret af Obsidian Media ApS. Hos Obsidian Media bestræber vi os efter at levere værdifulde informationer til vores læsere, hvor vi blandt andet samler tests og anmeldelser tilgængelige på nettet, og sammenfatter disse i komplette artikler.

Hvorfor hedder vi ‘Rygcrawl’?

Overordnet set er svømmeteknikken Rygcrawl en lidt langsommere svømmeteknik, hvor man tager sig tid til tingene. Samtidig er det også en enorm smuk svømmeform i konkurrence svømning, hvilket tiltaler Rygcrawl.dk, hvor vi tager os tid til at udforme relevante artikler. Vi skynder os ikke igennem og udgiver ikke artikler i tide og utide. Men når vi gør, har vi med sikkerhed skulle op på ryggen i en kort periode for lige at få en puster. Når artiklen endelig er færdig, har du dog som læser et fantastisk produkt.

Hvad er pointen med Rygcrawl.dk?

Siden er kort fortalt til, for at oplyse om svømmesportsgrene. Vi interesserer os primært for udstyr og vil bringe artikler som rangerer, tester og anmelder udstyr til såvel svømning som dykning og primært vandpassagen i triatlon.

Vi håber du vil finde siden interessant.

Stop Papirspild mærket