Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Dette indlæg er en komplet 100% ærlig Myposture anmeldelse. Vores produkt tester hedder Kenneth Damgaard. Læs hans erfaring med produkterne fra MyPosture.

Jeg hedder Benjamin Jørgensen. Jeg er 24, travl tømrer og dedikeret gamer og sportsmand.

Jeg har del pendlen frem og tilbage mellem job. Men jeg har efterhånden fået indrettet mig sådan, som jeg gerne vil have det, både i forhold til arbejde og fritid.

Mit arbejde kan være ret tungt ind imellem, og tit må jeg arbejde i nogle temmelig akavede stillinger. Det har givet mig nogle smerter og noget træthed i kroppen – især hen over ryggen. På de dage, hvor jeg så også hænger længe over et computerspil eller har været til træning, så er den helt gal.

Indtil min makker anbefalede mig at bruge tøj fra MyPosture.


MYPOSTURE ANMELDELSE – Mænd

Anmeldelse af myposture

 


MYPOSTURE ANMELDELSE – Kvinder

my posture anmeldelse
 

 


Hvad er det der MyPosture?

Det var netop det spørgsmål, jeg stillede min makker, da han i noget tid havde snakket meget om det. Efter jeg nu har prøvet det i en periode, må jeg jo indrømme, at alt det, han roste tøjet for dengang, holder stik.

Miraklernes tid er som bekendt forbi, men mindre kan nok også gøre det. Jeg har i hvert fald fået mærkbart mindre ondt i ryggen og nakken, efter jeg nu har brugt det i et stykke tid. Desuden afslører mit spejlbillede tydeligt, at det har haft en gavnlig virkning på min kropsholdning, at jeg er begyndt at bruge tøj fra MyPosture.

MyPosture har simpelthen produceret en række overdele, som alle sammen kan gå ind og korrigere din kropsholdning. Når hele din torso bliver rettet op, så din holdning bliver forbedret, så bliver hele resten af din krop flottere og mere rank at se på, og det føles mere naturligt at blive ved med at holde ryg, skuldre og nakke rigtigt på plads.

Myposture indpakningMysposture t-shirt

Hvad gør det holdningskorrigerende tøj?

Dette særlige tøj er designet til at sidde ret stramt. Ikke så stramt som kompressionstøj, men lidt derhenad. Det sidder i hvert fald så tæt, at der lige går noget tid, inden du vænner dig til det.

Hvis du lige som jeg i årenes løb har vænnet dig til at hænge lidt i skroget, så tager det jo noget tid at vænne sig af med det igen. Derfor vil det i starten føles ret stramt og anstrengende at blive tvunget tilbage i den mere sunde positur.

Tøjet støtter din lænd og din nakke. Desuden sørger det for, at dine skuldre bliver holdt tilbage der, hvor de bør sidde. Flere af dine muskler i torsoen er oftest inaktive. De bliver aktiveret af dette tøj.

Det kan opleves som lidt af en prøvelse, når du har flere års dårlige vaner siddende i kroppen, hvad holdning angår.

For mit vedkommende krævede det i hvert fald et par dages tilvænning. Derefter blev det stille og roligt sådan, at jeg slet ikke mærker, at jeg har det på.

my posture billede

Myposture anmeldelse – Forskellen på en T-shirt og en undertrøje

Da jeg bestilte min pakke fra MyPosture, bestilte jeg et sæt til herrer. Sættet består af en T-shirt og en undertrøje. Så skulle jeg ifølge shoppen være godt dækket ind. Da tøjet virker effektivt både, når du har et alt for stillesiddende arbejde og eksempelvis hænger ind over en computer, og når du har et hårdt fysisk arbejde eller træner meget, så er jeg jo faktisk dobbelt i målgruppen.

Jeg sidder flere timer foran en computer de fleste dage om ugen, og i løbet af min arbejdsdag bruger jeg min krop i meget høj grad. Når jeg så træner, så bruger jeg igen min krop. Bare på en anden måde.

I hvert fald har det vist sig, at jeg havde ret meget brug for både T-shirten og undertrøjen i min bestræbelse på at få rettet op på min krop og at få den støttet på bedste vis.

T-shirten støtter den nedre og den øvre del af ryggen, og den aktiverer samtidig de underaktive muskler. Desuden trækker den også dine skuldre tilbage i dens mest optimale position.

Undertrøjen har udelukkende fokus på selve ryggen.

Når nu jeg har begge stykker tøj, kan jeg skifte lidt imellem dem i forhold til, hvad jeg laver. Det er en fin kombination. Særligt i starten, hvor kroppen lige skal vænne sig til at blive presset på plads i en speciel position.

Myposture anmeldelse

Virker MyPosture tøjet nu også?

Den måde, tøjet er lavet på, er gjort efter kinesio-teknologien, hvilket betyder, at kroppen finder sin naturlige position ved hjælp af ret præcise tryk. Disse tryk kan blandt andet være med til at lindre eventuelle smerter.

Nu er jeg jo særligt udsat, fordi jeg i perioder overbelaster min krop. For at kompensere for det forsøgte jeg mig så med disse holdningskorrigerende stykker tøj. Det kunne i hvert fald ikke skade, tænkte jeg, efter at min makker nu havde talt så varmt om det. Jeg havde faktisk også sneget mig til at læse nogle MyPosture anmeldelser, inden jeg bestilte mit sæt. Bare lige for at se, hvad andre brugere havde at sige om det. Det var i hvert fald ikke skræmmende læsning. Tværtimod.

Jeg må sige, at jeg faktisk blev positivt overrasket. Allerede den første dag syntes jeg, at jeg havde færre smerter og spændinger i nakken og ned ad ryggen.

I løbet af den kommende ude oplevede jeg, at især min ryg virkede til at være blevet stærkere og mere rank.

I løbet af de følgende par uger blev jeg mere og mere vant til at have tøjet på, og jeg havde det da også på i længere og længere tid hver dag. Efter den første månedstid mærkede jeg yderligere en forbedring i forhold til mine mange spændinger og muskelømheder.

Så på spørgsmålet om, hvorvidt MyPosture tøjet nu også virker, så må mit svar blive et ja. Så store bjerge kan troen dog alligevel ikke flytte.

Myposture bedste test

MyPosture og sport

Nu dyrker jeg jo en del sport. Også i den forbindelse må jeg sige, at min makker fik ret. MyPosture tøjet har faktisk en ret gavnlig effekt. Jeg har for eksempel T-shirten på, når jeg træner. Det betyder, at jeg hele tiden har ryggen rank, kroppen i den rette holdning og ikke risikerer, at nogle bevægelser og øvelser bliver gjort i uhensigtsmæssige positioner.

Det er ikke for ingenting, at sportsfolk i den grad har taget holdningskorrigerende tøj og udstyr til sig. Det er, fordi det virker.

Det virker blandt andet, fordi det støtter de rigtige steder, og fordi det aktiverer de helt rigtige steder.

Ryggen, skuldrene og nakken er kernen i din krop og især i din holdning. Her er det vigtigt at støtte og aktivere de rigtige steder for at styrke disse områder. Læs andre indlæg om MyPosture her og her.

Bruger du dette holdningskorrigerende tøj, så vil du, ligesom jeg oplevede det efter ret kort tid, erfare, at du får en rankere holdning og en stærkere krop.

Og det hele kommer af, at du har det rigtige tøj på. Du kan have MyPosture på alene, eller du kan have det på inden under dit øvrige tøj.

Start med at have det på i en kortere periode, og øg så det tidsrum over tid, så du på sigt kan have det på nogle timer hver dag. Så vil du virkelig opleve en stor forandring.

Styrk, støt og beskyt din krop på én og samme gang, når du bruger tøj fra MyPosture. Det vil være med til at gøre din krop både flottere, mere rank og mere stærk.

Forfatter

Skriv en kommentar