Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Rygcrawl.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Olympus TG-5 er den absolut nyeste model indenfor Olympus tough kategorierne. Den er selvfølgelig nyere end olympus TG-4, og derfor vil vi på det kraftigste anbefale at købe denne olympus tough 5 model. Den koster en lille smule mere, men på ingen måde så meget, at du ikke bør købe den.

Vi har med dette indlæg valgt at lave en anmeldelse af denne smarte, og utroligt populære kamera – hertil har vi fundet markedets absolut bedste pris på den, hvorfor du via dette indlæg kan finde den til den bedste pris. Hvis du ikke ønsker at læse anmeldelsen, men egentligt bare er interesseret i hvor du kan købe din nye billige Olympus tg 5 /olympus tough 5 model, så klik på nedenstående link:

 

OLYMPUS TG-5 – Tough 5

Bedste olympus tg5
Olympus tough 5

 


Fordele:
  • Vandtæt ned til 12 meter, frostsikker til -12 grader og kan klare et tryk på 100 kg.
  • 4k 120 FPS FULL HD billeder
  • High-Speed film som kan tages under vand i slow-motion
  • 12 x zoom bygget i stilrent og tidsløst design.
Ulemper:
  • Relativt dyr
Dette bør du notere dig  recovery boots model er bedst til: Professionelle og semi-professionelle 
Specifikationer og egenskaber:
  • Hurtig og fri levering
  • Revolutionerende billedekvalitet
  • Vandtæt og kan derfor anvendes til at tage billede til dykning, svømning eller andre aktiviteter under vand
  • Indbygget gps

Her har du et produkt, som mere eller mindre har været outdoor engageretes yndlings produkt i adskillige år, og det er der ikke noget at sige til. For med dette olympus tg5 kamera, kan du dykke, svømme eller bare bade og tage nogle helt igennem fantastiske billeder i full HD.

Kameraet er produceret af olympus, som udover denne tough 5 model også har lavet tough 4 eller tg-4, men vi må bare sige, at olympus TG-5 modellen bare er den absolut bedste på markedet. Den koster små 1.000 DKK mere end lillebroreren, så der er derfor ingen grund til ikke at spendere det ekstra og få en produkt, som efter vores anmeldelse er markant bedre.

Vi havde både den vandtætte olympus tg 4 og den vandtætte olympus tg 5 kamera med på en snorkel ferie, for at kunne vurdere hvilken der var bedst, og der er ingen tvivl om at olympus tg 5 med sin lange batterilevetid og ualmindeligt gode billedekvalitet bare er bedre. Vi vil næsten gå så langt, som at sige du ikke finder et produkt, der skal bruges i vand som er bedre end dette.

Der er naturligvis reklamationsret og fuld tilfredshed eller pengene tilbage, hvilket er et af de kriterier vi vælger vores leverandører efter, og derfor kan du som kunde vide at du er i fuldstændig trygge hænder, når du køber dette billige olympus tg 5 kamera.

En anden nævneværdig fordel ved at have et sådan et vandtæt olympus tg 5 kamera er,  at virkelig kan klare nogle knobs, og derfor skal du ikke være bekymret omkring det kan tåle at blive tabt eller andet. Det er klart, at som så meget andet skal man ikke kaste med det, men du vil opleve, at der ikke sker nogle synlige skader ved at tabe det fra en normal gå højde – eller hvis du for den sags skyld taber det ned på en klippekant. Vi har med andre ord at gøre med et rigtigt outdoor kamera, som du med sikkerhed vil blive hamrende glad for.

Olympus tg 5 kamera

 

Hvis vi skal vende tilbage til vores anmeldelse af dette kamera – og det skal vi jo – så må vi bare konkludere, at vi til stadighed mener at den nye olympus TG-5 virkelig er et scoop. Den ligger fantastisk i hånden, og så tager den nogle ualmindeligt gode billeder, faktisk har vi hos rygcrawl altid haft den filosofi, at selvom man blot løber eller generelt bevæger sig ud i nogle aktivitetsferier, så vil en sådant kamera altid være fornuftigt at bruge, og det er der en klar årsag til.

Nemlig, at sådanne kamera er produceret til formålet. Det vil sige, du skal ikke stå bomstille for at kunne tage et kanon HD billede, du kan sagtens løbe bevæge kameraet under vandet og samtidig få taget billeder der er i øversteklasse. Hvis du ikke helt tror på det, så kan du jo spørge dig selv hvorfor netop dette kamera ellers har været topsportsatleters bedste ven i mange år.

Det kan nemlig holde til ualmindeligt meget både hvad angår kulde og varme, og derfor vil du ligeledes opleve, at det ikke er et kamera man bare lige udskifter igen. En af vores ansatte her på redaktionen har intet mindre end olympus tough tg start modellen, og den siger han stadigvæk fungerer kanon.

Det er virkelig også derfor at vi anbefaler at man køber Olympus tough 5 modellen og ikke olympus tough 4 modellen, da du klart vil opleve, at du med olympus TG-5 får meget mere for pengene.

Af sjove specifikationer, som vi ikke har nævnt kan nævnes indbygget kompas, tracking system, manometer og termometer.

Billig olympus TG-5

Hvis du derfor mangler et kvalitetsfyldt vandtæt kamera, så er dette olympus tg-5 den oplagte mulighed. Køb den i dag og del dine erfaringer med kameraet vi nedenstående diskussionsfelt, det vil vi og mange andre læsere bliver ualmindeligt glad for at høre om. Vi bestræber os efter at besvare din henvendelse indenfor 48 timer, så skriv endelig og forvent dermed at få svar fra os.

Også selvom at din henvendelse ikke skulle handle om dette vandtætte olympus tough 5 (TG-5) kamera.

 

olympus TG-5 kamera

olympus tough vandtæt kamera

 

Forfatter

Skriv en kommentar