Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Rygcrawl.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Jeg faldt i går over det fedeste sengetøj (forstået som dynebetræk og pudebetræk) jeg nogensinde har set til svømmere. Det er simpelthen intet mindre en genialt.

Jeg tror det skal forestille sig, at man kigger ned gennem vandet på T’et der er for enden af en pool. Man kunne næsten lokke sig til at sige det var svømmehals sengetøj. Virkelig fedt og sejt lavet af Snurk der har fundet på, på den måde at afbillede en pool på deres sengetøj.

sengetøj til svømmere

Hvis man som svømme bare skal have et bestemt sengesæt så er dette sæt altså det man skal vælge. Ingen tvivl om det. Det er det sejeste sengesæt til svømmere jeg nogensinde har set. Ikke engang afbilleder af elitesvømmere overgår dette sæt.

Måske er jeg også lige overilet nok omkring det. Men du kan jo selv tage et kig og vurdere om du ikke også syntes det er det fedeste i mands minde.

Køb af pool sengetøj fra snurk

Jeg sørgede hvertfald hurtigt for at bestille det hjem, flå mit gamle kedelige betræk af min gamle støvede dyner og smække mit nye knalhamrende fede pool-sengetøj på min dyne og min pude.

Det fedeste og mest awesome af det hele?

pool sengetøjDu kan også få sengesættet til en dobbelt dyne eller en enkelt dyne, hvis du vil det.

Hvis du er en ekstra lang svømme, så kan du også få pool dynen i 220 cm. I øvrigt tillykke med de ekstra meter, dem må du have stjålet fra mig, jeg har hvertfald ikke rigtigt kunne finde dem i min genetik.

Måske jeg skal sove noget mere, jeg har faktisk hørt det skulle gøre noget godt ved højden. Jeg er hvertfald sikker på, at jeg kommer til at sove helt fænomenalt i dette nye pool sengesæt. Det er helt sikkert.

Eller også ender jeg med at ligge og drømme om at svømme. Men det er måske heller ikke det værste der kunne ske for mig, for jeg elsker svømning. Hvis du elsker svømning lige så meget som mig, så bevis det. Køb pool sengesættet og send mig dit bedste billede. Så vil jeg få det postet herinde.

Billigste sted at finde pool sengetøj

Det er altid rart at finde det billigste sted, at købe pool sengetøj. Især når man gerne vil have fingrene i det.

Vi har allerede anbefalet to steder på ovenstående links. Det er klart det bedste sted for dig eller jer at handle. Ellers havde vi selvfølgelig heller ikke anbefalet det.

Sengetøj fra Snurk

Dette seje og billige pool sengetøj er fra snurk. Det er et helt igennem klasse brand. Der laver noget virkelig fedt sengetøj til svømmere.

De laver selvfølgelig også en himmelråbende langt række andre designs. Nogle både til junioerer andre til flere forskellige typer af sportsgrene og lignende.

Her hos Rygcrawl er vi dog primært interesserede i det super seje pool sengetøj de har produceret. Det er unægteligt det rigtige valg til alle svømmere.

Vi har selvfølgelig også en forkærlighed for dykkere, men det kan man også i en pool. Så det er til alle os, der bare er vilde med vand.

Jeg håber du nød min lille opråb omkring dette seje sengesæt. Jeg kan hvertfald ikke få hænderne ned…

…kun under dynen. Godnat og god shoppelyst!

Forfatter

Skriv en kommentar