ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Mange danskere tror fejlagtigt, at de bliver nødt til at flyve langt sydpå for at opleve ferie og naturoplevelser. Men Danmark byder allerede på en fantastisk natur, som man bør gøre brug af så ofte som muligt. Det gælder for eksempel vores dejlige, danske kyster og blå have.

Hvis du også gerne vil mere ud og opleve den danske natur helt tæt på, så tag en ven eller 3 kollegaer under armen, og tilmeld jer et havkajakkursus. Det er både sjovt, lærerigt, og så skaber det nogle fantastiske minder.

Læs med her for at finde ud af, hvilket kajakkursus du bør tilmelde dig næste gang.

Kajakkurser fra Du Glemmer Det Aldrig

Vi anbefaler, at du bestiller dit næste kajakkursus fra oplevelsesportalen Du Glemmer Det Aldrig. Her finder du hele 4 forskellige kurser, der er spredt ud på Danmark ved 3 helt fantastiske og smukke lokationer. Det er nogle af Danmarks flotteste kyster, heriblandt Bornholms kyst, Møns Klint og Mols Bjerge.

Du kan desuden finde et kajakkursus, der passer til dit niveau og ønsker. Her er der både mulighed for at få et kajakkursus en enkelt dag, ligesom der er mulighed for at tage et kursus, der strækker sig over flere uger.

Hos Du Glemmer Det Aldrig kan du ud over deres kajakkurser vælge mellem over 300 forskellige oplevelser. Du kan altid bestille dine egne oplevelser, men en oplevelse fra Du Glemmer Det Aldrig er også perfekt som gave til en, du holder af. Bestil for eksempel et kajakkursus til dig og din ven, forældre eller partner, hvis du godt kunne tænke dig, at I kunne samles til en aktivitet, der både er sjov og hyggelig.

Hvis I er en større gruppe af for eksempel kollegaer på en arbejdsplads, er det også muligt at booke for jer, hvis blot I tager kontakt til oplevelsesportalen og aftaler nærmere.

Prøv havkajak hos Karpenhøj Naturcenter – Til nybegynderen

Prøv havkajak hos Karpenhøj Naturcenter nybegynder kajak kursus
Prøv havkajak hos Karpenhøj Naturcenter nybegynder kajak kursus

 

 • 3 timers introduktion til havkajak
 • Erfaren instruktør på hele dagen
 • Leje af våddragt, kajak, svømmeudstyr og andet indhold er inkluderet
 • Perfekt til nybegyndere, der ønsker at lære basis for at sejle i kajak.

 

Prøv havkajak hos Karpenhøj Naturcenter
Prøv havkajak hos Karpenhøj Naturcenter

Karpenhøj Naturcenter ligger i noget af Danmarks flotteste natur: Mols Bjerge på Djursland. Her skaber naturen rammerne for oplevelsen for nybegyndere til kajaksejlads. Her kræves det altså ikke, at man har nogen form for erfaring. De erfarne instruktører skal nok give jer al den hjælp i har brug for, når der er jeres første gang i kajakken.

begynder kajak kursus
Begynder kajak kursus

Dette er altså den perfekte endagstur til det flotte område ved Mols Bjerge. Køb oplevelsen til dig selv og til en ven – Hvem ved? Måske får I blod på tanden for at lære mere?

URL: https://duglemmerdetaldrig.dk/oplev/havkajak-karpenhoej-naturcenter/

 

Introtur i kajak hos Bornholms Outdoorcenter – Den første sejltur

Introtur i kajak hos Bornholms Outdoorcenter
Introtur i kajak hos Bornholms Outdoorcenter

URL: https://duglemmerdetaldrig.dk/oplev/introtur-i-kajak/

kajak kursus Introtur i kajak hos Bornholms Outdoorcenter
kajak kursus Introtur i kajak hos Bornholms Outdoorcenter
 • Sejturen varer 3 timer
 • Introduktion til basislære ved kajaksejlads
 • Erfaren instruktør følger holdet hele vejen
 • Leje af kajak og alt andet udstyr er inkluderet.

Bornholm er af en helt anden natur, end vi er vant til at se i resten af Danmark. På Bornholm finder klippelandskabet sin ret, og en tur langs kysten fra Bornholms Outdoorcenter giver en smuk udsigt til nogle af Bornholms flotteste klipper. Kystlinjen omkring Bornholm er en smuk tur i noget af det flotteste natur, Danmark har at byde på.

Introtur i kajak hos Bornholms
Introtur i kajak hos Bornholms

Så pak en god madpakke, og tag af sted mod Bornholms Outdoorcenter for at nyde en dejlig sejltur i kajak for første gang. Dette kursus er både åbent for nybegyndere og erfarne sejlere, men det egner sig bedst til nybegyndere.

Find den her

 

IPP2 kajakkursus hos Karpenhøj Naturcenter – Kursus for de let øvede

URL: https://duglemmerdetaldrig.dk/oplev/ipp2-kajakkursus-karpenhoej/

 • Oplevelsen strækker sig over 2 dage
 • Lær skadeforebyggende manøvre, hurtig makkerredning og selvredning og få mere viden om kajaksejlads ved de danske kyster
 • Leje af kajak, udstyr og beklædning medfølger.

kajakkursus karpenhoej

For dem, der er klar til at tage skridtet videre fra introduktionskurserne, anbefaler vi dette IPP2 kajakkursus hos Karpenhøj Naturcenter i Mols Bjerge.

kajakkursus-karpenhoej-5

Mellem Mols Bjerge og Helgenæs finder vi noget af det farvand til kajaksejlads, som Danmark har at byde på, og derfor er dette en oplagt sted for dette kursus. Kurset strækker sig over 2 dage og giver en indførende viden om kajaksejlads i Danmark. På den måde bliver du klædt på til at kunne praktisere de vigtigste manøvre, når du sidder i kajakken.

kajakkursus-karpenhoej-5

Dette kursus er perfekt til dem, der har været til et introduktionskursus, og nu ønsker at lære mere og kajaksejlads i Danmark.

URL: https://duglemmerdetaldrig.dk/oplev/ipp2-kajakkursus-karpenhoej/

 

Havkajak og fossiljagt ved Møns Klint – En naturhistorisk oplevelse

Havkajak & fossiljagt ved Møns Klint kajakkursus
Havkajak & fossiljagt ved Møns Klint kajakkursus

URL: https://duglemmerdetaldrig.dk/oplev/havkajak-fossiljagt-moens-klint/

 • 6 timers kajaktur med fossiljagt
 • Erfarne instruktører, der giver instruktioner om sejladsen under hele turen og fortæller om naturhistorien ved Møns Klint
 • Leje af udstyr og beklædning er inkluderet.

Så er der udflugt for alle pengene, så pak en dejlig madpakke, og tag solbrillerne og solcremen på, hvis solen skinner, når I skal på kajaksejlads ved Møns Klint. Her danner de fantastiske kalkhvide klinter og det tyrkisblå hav miljø for en udflugt ud over det sædvandlige. Ikke nok med, at I får en helt fantastisk tur i kajakkerne i de smukke omgivelser, så bliver I også taget med tilbage i den spændende naturhistorie, der står til grund for en dansk seværdighed som Møns Klint.

Denne tur egner sig både til nybegyndere, let øvede og øvede, men det anbefales, at man har nogen erfaring med sejlads på hav. Så pak bilen med familien, og tag en udflugt ud i det blå, som I sent vil glemme.

Find den her

 

Giv en kajaktur i gave til en, der fortjener en god oplevelse

Oplevelser er noget af det bedste, man kan give som gave. Her er der ikke noget med materialisme eller den kedelige penge-gave. De gode oplevelser bliver hos os længe efter, vi har været af sted. Og har man bestilt et kursus til én ven, mor eller bror sammen med sig selv, så kan man tilbringe nogle helt fantastiske kvalitetstimer i godt selskab på én af disse ture.

Oplevelser fra Du Glemmer Det Aldrig egner sig perfekt til gave, fordi de kommer i en fin boks, som du let som ingenting kan pakke ind som gave. Vi lover, at modtageren nok skal blive vild af begejstring. Hvis ikke lige med det samme, så i hvert fald når hun kommer ud på det åbne blå hav. Det er en hel speciel følelse at sidde i vandet med en kajak, som man sent vil glemme.

Når man giver en oplevelse i gave, giver man noget helt specielt, som modtageren kan se frem til, kan lære af og have det sjovt med. Vi anbefaler, at du i samme omgang bestiller et kursus til dig selv, så i sammen kan drage af sted, hvad enten det er til Mols Bjerge, Møns Klint eller Bornholm.

Aktiv ferie – Find ro i den danske natur med et kajakkursus

I dag er det ikke ualmindeligt, at vi danskere arbejder for meget, og vi døjer med stress og jag i hverdagen. Derfor giver det god mening, at vores ferier skal være fyldt med afslapning med et stort A. Derfor er der nok også mange, der tænker, at de skal ned i sydens varme og ligge og dase ved en pool, hvor de ”rigtigt kan komme ned i gear og slappe af”. Og det kan man da også godt, men man behøver faktisk ikke tage nær så langt væk for at komme helt ned i gear.

Den danske natur giver nemlig masser muligheder for oplevelser, der både styrker og gør, at man føler sig rolig og afstresset i kroppen. Vores omgivelser og aktiviteter har en kæmpe stor indflydelse på vores krop og humør. Når vi tager på aktive ferier i naturen, så får vi både naturens ro helt ind i sindet, ligesom vi får kroppen i gang med at producere det rene lykkemiddel til vores hjerne. Hvad mere er der at ønske sig for en ferie?

Så pak bilen, og besøg noget af det flotteste natur, Danmark overhovedet har at byde på på Djursland, Bornholm og på Fyn. Her får man ikke et kedeligt øjeblik, men man vender stadig hjem fra ferie med fornyet energi og ro i sit sind, så man igen er klar til modstå hverdagens strabadser.

Find et kajakkursus, der passer til dig

Når du skal vælge, hvilket kajakkursus du skal på, så er det vigtigste, at du vælger et kursus, der passer til dit niveau. Her handler det om at være ærlig over for sig selv, inden man tager på nogle af de længere kurser. Vi lover, at du ikke vil fortryde at tage et introduktionskursus først, for det gør, at du kan få meget mere ud af turene og naturen, du lige om lidt skal ud og se.

Vi ønsker dig en rigtig god tur ud i det blå med din familie, venner eller blot med naturen som selskab.

 

Forfatter

Skriv en kommentar