Neopren Badebukser: 7 bedste neopren svømmebukser, svømmeshorts og jammers

Læsetid: 6 minutter

Her finder du de 7 bedste neopren badebukser (neopren svømmebukser og neopren svømmeshorts). Vi gennemgår dem 1 for 1 og fortæller lidt om materiale, kvalitet, design og deslige.


ElitePro neopren badebukser

Bedste neopren badebukser

Dette er den ultimative svømme badebuks i neopren. Neopren badebukserne er designet i 3 mm neopren. Med enkelte områder på yderside af lårene som har en tykkelse på 5 mm. I bunden af disse neopren badebukser er et specialdesignet 2-3 cm bred del ved slutningen af lårene. Som er en smule tyndere. Denne lille spidsfindighed sørger for, at der ikke kan komme vand ind til dine lår. Eller omkring lukningen på neopren badebukserne.

Badebukserne i neopren materiale er lavet med en lav profil. Så du er sikret maksimal hydrodynamisk form og maksimal fart i vandet. Neoprenen i badebukserne sørger for at du ligger højt i vandet og fokuserer 100% af din energi på fremdrift. Det er et par super gode badebukser. Som jeg selv har været glade for til såvel indendørs som udendørs svømning. Det er helt sikker investeringen værd.

De er de perfekte badebukser i neopren til triathleten, svømmeren eller bare til den person, som interesseret sig for svømning på hobby basis, der gerne vil have mere fart i vandet.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
695,00 695,00 Læs mere

CARBON Air neopren jammers

Neopren svømmebukser

Dette er en prisvenlig neopren jammer som giver en god fornemmelse i vandet. Igen et par neopren jammers fra mærket TYR, som er et super mærke.

Disse neopren jammers fra TYR erlavet med 3 mm neopren materiale ned langs siderne. Ligesom med ElitePro modellen så har Galaxy modellen også en smule tykkere sider. Her har Galaxy dog kun 4 mm mens ElitePro har 5 mm. Det samme gælder disse badebuker sim ElitePro modellen. Et par jeg selv investerede i først, indtil jeg “opgraderede” til den lidt dyrere ElitePro.

Taljen på neopren jammerne fra TYR er igen klassisk lav for maksimal fart og minimal drag. Samtidig hjælper den lave profil dig fra at blive trykket på maven så du nemmere kan trække vejret. TYR’s neopren jammers kommer ligeledes med en tyndere tætlukning i bunden omkring lårene.

De er perfekte til begynderen der gerne vil købe sine første neopren jammers.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.789,00 1.789,00 Læs mere

SPEEDO neopren svømme shorts

Neopren badebukser

Igen et par super prisvenlige neopren svømme short, som gør det godt til de fleste sportsgrene. Lige fra triathlon til indendørs svømning i svømmehaller. De består af 3 mm neopren på talje og forside og 2 mm neopren på bagdel, skridt og inderside.

SPEEDO er lavet af Yamato (38) neopren materiale, som giver det maksimal fart og varmende effekt. Materialet sørger ligeledes for at holde benene højt under svømningen. Hvilket er vigtigt for farten også. Du får altså nogenlunde samme effekt, som når du træner med en pul bouy. Dog uden at dine ben hæmmes af at skulle trække den.

Disse neopren svømme shorts er perfekte til personen der gerne vil træne i svømme shorts hvis materiale minder om en våddragt, uden den heldækkende effekt. De er ligeledes gode til øvede atleter der gerne vil have et par tætsiddende badebukser til restitutionstræning og svømning.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
309,00 309,00 Læs mere

Neopren Svømmebukser – SPEEDO

Billig neopren badebukser

Zone3 neopren svømmebukser var et af de allerførste mærke som brugte materialet neopren i deres svømmebukser. Siden da har de udviklet teknikken og perfektioneret “kunsten” at lave virkelig kvalitets neopren svømmebukser til virkelig gode priser.

Deres populære model “Bouoyancy Short 5/3” er en af de mest solgte neopren svømmebukser landet over. Den klassiske model består af 5 mm neopren og 3 mm neopren på bagdelen. Det øger bevægelighed mens kompression og varme holdes.

Med disse neopren svømmebukser vil du forbedre din hofterotation med hvert armtag og derved få forbedret teknik.

Svømmebukserne i neopren fra Zone3 er perfekt til dig der gerne vil træne teknisk svømning og forbedre din evne til at svømme hurtigere uden nødvendigvis at skulle blive stærkere.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
265,00 265,00 Læs mere

ANIK BLADE neopren badebukser – Jammer

Neopren jammer

Disse neopren badebukser er en af de mest avancerede badebukser til konkurrence svømmere. Den introducerer en helt ny dimension af neopren badebuksers evne til at hjælpe på opdrift, teknik og rotationskræft og mulighed i vandet.  Teknologien indbygget i disse neopren badebukser hjælper på en helt ny og revolutionerende måde svømmere til at præstere det maksimale og udnytte deres fysiologi til det fulde. Badebukserne af neopren sørger for at sammenkæde vigtige muskelgrupper så du sørger for at benytte alle musklerne i benene under svømningen.

Med Arena Powerskins Carbon designede neopren badebukser opnår du ligeledes minimalt drag i vandet, med dets behandlede og glatte overflade og komprimerende design bliver du strømlinet til vandet.

Disse neopren badebukser er perfekt til svømmeren der vil øge performance i vandet.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
245,00 245,00 Læs mere

Speedo LZR X neopren svømme shorts

Speedo LZR X neopren svømme shorts

Med disse Speedo neopren svømme shorts kommer du til at føle dig ustoppelig i vandet! Det er en viderudviklet model af deres normale LZR model. Med denne model opnår du øget kompression og bevægelsesfrihed i vandet. Neopren svømme shortsene er bygget af to materiale, som er sammensat i en perfekt kombi for at opnå maksimal fart i vandet.

Den glatte sammensætning af materialerne i syningerne minimerer dragget i vandet og sørger for at du udnytter den kinetiske energi og dit potentiale til fulde under hver svømning.

Svømmeshortsene fra Speedo er bygget med en almindelig lav talje og tætte lukninger i bunden

Disse neopren svømme shorts er perfekte til den let øvede svømmer der gerne vil have et par svømme shorts der kan være gode til træning såvel som til konkurrence, Speedo LZR X er netop denne forbedrede model du har gået og manglet.


MP Xpresso neopren jammers til mænd

MP Xpresso neopren jammers til mænd

Vil du også rigtig gerne være lige så hurtig som Michael Phelps, så er disse neopren jammers muligvis svaret for dig. Du får hvertfald alle forudsætninger for, at kunne svømme lige så hurtigt. Om dit talent og træning så også tager dig til samme endepunkt som denne legendariske svømmer er spørgsmålet. MP Xpresso er lavet i samarbejde med den legendariske medaljevinder og top-svømmer Michael Phelps og er en af de absolut bedste neopren jammers overhoved til mænd i dag!

Der er super kompression i disse svømmeshorts, men til forskel fra mange andre neopren jammers så føles denne kompression meget mere naturlig. Der er lige én NB når det kommer til at vælge disse, du skal sørge for at vælge en størrelse eller to under, hvad du normalt bruger.

Disse neopren jammers er perfekt til dig der leder efter et par gode konkurrence og stævne jammers.


Jeg håber du fik noget ud af dette indlæg omkring svømmeshorts, badeshorts og svømmebukser i neopren, har du nogle kommentarer så tøv ikke med at stille dem i kommentarfeltet eller til mig på mail.

Sådan skal et par neopren badebukser sidde

Nu har vi snakket rigtig meget omkring komprimering og design. Det er ikke altid lige rart for alle med et par meget komprimmerende neopren svømme shorts eller jammers. Derfor har jeg også forsøgt at angive, hvordan og hvor meget hvert par svømmebukser i neopren strammer og komprimere. Jeg håber det kan hjælpe dig til at vælge de helt rigtige til dine ønsker til, hvor meget de skal virke komprimerende for dig.

Det er som sagt ikke alle der kan lide dem lige stramt og tætsidden. Selvom det faktisk både er bevist, at det næsten ikke kan blive for tætsiddende og stramt. Den komprimerende effekt hjælper blandt andet til at strømline lår bedre i vandet. Det er derudover også godt til restitutions træninger og svømninger. Generelt vil du opleve forøget blodomløb fordi dine vener bliver trykket og blodet derfor hurtigere forlader benene, hvilket fremskynder blodtilførslen til benene.

Ud over, at det er fordelagtigt for din restitution og derfor også grunden til at specielt neopren badebukser er gode til restitutionstræning, så hjælper de dig også til at blive meget hurtigere til konkurrencer og stævner. Hvis du ligeledes mangler en hurtig måde at restituere på, så vil vi anbefale at du læser vores recovery boots indlæg. Her vil du blive meget klogere på det.

Det vigtigste er dog, at du ikke hæmmer din mobilitet, og at dine neopren jammers sidder stramt på hele kroppen (lårene og hofter). Hvis du ikke synes at din mobilitet og bevægelsesfrihed i vandet bliver hæmmet, så kan du roligt vælge det par til svømning.

Størrelsesguide til neopren svømmebukser og neopren svømme shorts

Der er forskel mellem de neopren badebukser du bruger til konkurrence og så de neopren svømme shorts du bare skal bruge til træning. Selvom et par gode komprimerende  neopren svømmebukser er super godt for restitutionen, så anbefaler vi faktisk at du vælger et par strammere til de konkurrencer og stævner du deltager i. Du kan så købe et par løsere og knap så tætsiddende neopren svømme shorts til dine daglige træninger.

Du kan samtidig, som allerede nævnt vælge at benytte dine neopren svømmebukser, som du normalt bruger til konkurrence dagen efter et hårdt stævne, for at øge din krops restitutionsevne gennem forøget blodomløb. Det er dog en god idé, for øget komfort, at vælge et par løsere og knap så tætsiddende neopren svømme shorts til dag-til-dag træninger.

Du kan som udgangspunkt gå med at vælge et par, der er 2-4 UK størrelser løsere når du skal vælge dine neopren svømme shorts sammenlignet med dem du har købt til stævner, konkurrencer og triatlons.

Pro tip: Dine konkurrence neopren svømmebukser eller neopren jammers er formentlig for stramme hvis du ikke kan lirke en finger ind under og løfte neopren materialet minnimum 2-3 cm.

Opsummering

Det var det for dette indlæg. Jeg syntes selv vi kom omkring de mest væsentlige omkring badebukser og svømme shorts samt jammers af neopren. Føler du, at der mangler noget, eller der er noget du godt kunne tænke dig at vide, så skriv endelig. Jeg har sagt det i tidligere indlæg, men gentager det lige for god ordens skyld. Jeg ser helst du kommenterer på indlægget. Det kunne være andre rendte rundt med samme spørgsmål til deres neopren badebukser. Og så er det rart for dem at kunne læse mit svar til det.

Alt held og lykke med at vælge dine nye neoprenshorts!

Hvis du mangler andet en neoprenshorts når du bader så tjek det her indlæg, det vil du med sikkerhed kunne lide.

Indlægs forfatter: Benjamin Jørgensen

Velkommen til min side: Rygcrawl.dk. Her skriver jeg om alt mellem himmel og jord - nærmere bestemt - faktisk kun om det på hav og i vand. Havet og det at opholde sig i, tæt på og omkring vand har altid vagt stor glæde hos mig. Den glæde vil jeg gerne dele med jer, uanset om I som mig kan lide at svømme, dyrke triathlon, dykke eller bruge tid på jeres båd.

4 tanker om “Neopren Badebukser: 7 bedste neopren svømmebukser, svømmeshorts og jammers

  Kjeld Nørgaard

  (18. februar 2019 - 12:30)

  Tak for dine gode anbefalinger, mvh Kjeld

   Benjamin Jørgensen

   (20. februar 2019 - 11:21)

   Det var så lidt Kjeld.

   Håber det hjalp

   Mvh
   Benjamin

  Jørgen Rasmussen

  (23. maj 2019 - 16:00)

  Hej Benjamin.
  Tak for behagelig telefonsamtale.
  Jeg leder efter neopren svømmebukser/jammers i str. xxl, jeg håber du kan hjælpe mig med et link til hvor man kan købe dem.
  På forhånd tak.

   Benjamin Jørgensen

   (26. maj 2019 - 15:56)

   Hej Jørgen.

   Beklager simpelthen sådan der skulle gå 2-3 dage inden jeg fik svaret. Fandt det desværre ikke, som ellers lovet i telefonen, og så kom jeg simpelthen fra det. Indtil jeg huskede på det igen i dag. OG hurra hurra! Jeg fandt et par her i XXL til dig.

   Håber ikke du har fundet en dårligere nød-løsning i mellemtiden.

   Mvh
   Benjamin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.