ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Mangler du et fedt og funktionelt dykkerur? Så led ikke længere. I dette indlæg har vi oplistet de fedeste, mest stilrene og lækre dykkerure penge kan købe.

Det bedste af det hele er, at vi samtidig har fundet de billigste steder for dig at handle dem. På den måde kan du få et lækkert kvalitets dykkerur, bare super billigt!

Urene er alle vandtætte og derfor også beregnet til oprigtig dykning – det er ikke bare udseendet, der er afgørende for navnet. Bare rolig.

Nok snak. Lad os komme i gang med denne top liste over dykkerure:

MEN! Inden du kigger alt for meget efter dykkeruret der har hele pakken for dig, så er det vigtigt du ikke kigger alt for meget efter remene. Remmene kan nemlig til-/fravælges efter smag og behag (oftest).

Så sørg for, at du forelsker dig i urværket og dykkeruret, fremfor remmene, først og fremmest.

 

CASIO G-SHOCK Rangeman GW-9400-1ER – Digitalt dykkerur med sporty design 

CASIO G-SHOCK Rangeman GW-9400-1ER – Digitalt dykkerur med sporty design 


CASIO G-SHOCK Rangeman er meget populært og bliver vurderet til
4,7 ud af 5 af forbrugerne hos Amazon. Hvis du vælger dette ur, får du et sport dykkerur med mange smarte funktioner. Det kan blandt andet vise tiden i forskellige tidszoner, måle vandtemperatur og meget andet.

Derfor bør du vælge dette dykkerur

 • Sporty design
 • Behagelig gummirem
 • Smarte funktioner: Vandtæthed samt temperatur- og højdemåling.

CASIO G-SHOCK Rangeman vs. markedet

Det, der adskiller dette ur fra markedet, er det sporty design og de mange smarte funktioner, som du får til en utroligt lav pris. 


CASIO Waveceptor WV200E 1AVEF – et af de billigste dykkerure

CASIO Waveceptor WV200E 1AVEF – et af de billigste dykkerure


Dykkeruret fra CASIO er blevet vurderet til
4,5 ud af 5 mulige stjerner hos Amazon. De mange gode anmeldelser samt den lave pris, gør dette dykkerur interessant for rigtig mange.
Med CASIO Waveceptor får du et billigt dykkerur, der har mange smarte funktioner, og som er perfekt til nybegynderen.

Derfor bør du vælge dette dykkerur

 • Budgetvenlig
 • Gode anmeldelser
 • Brugbar ned til 200 meter

CASIO Waveceptor vs. markedet

Langt de fleste dykkerure kan anvendes ned til 200 meter – og det samme gælder for denne mode. CASIO Waveceptor adskiller sig dog på prisen. Det er et af de billigste dykkerure på markedet.


CASIO G-SHOCK GW-9400-1BER – unikke funktioner

CASIO G-SHOCK GW-9400-1BER – unikke funktioner


Hvis du kunne lide Rangeman-modellen fra CASIO, men gerne vil have lidt flere funktioner, så kommer du til at elske CASIO G-SHOCK GW-9400-1BER. Uret er blevet vurderet til 4,5 ud af 5 mulige stjerner på
Amazon.com, og det er især de mange funktioner, der gør dette ur til noget specielt.
Hvis du vælger dette ur, får du termometer, radiomodtager, solcelleenergi, verdensur og mange andre funktioner.

Derfor bør du vælge dette dykkerur

 • Mange fede funktioner
 • Klassisk sporty design
 • Lang holdbarhed

CASIO G-SHOCK GW-9400-1BER vs. markedet

I forhold til den lidt billigere model, GW-9400-1ER, får du her et dykkerur, der er udstyret med radiomodtager og kan oplades gennem solcelleenergi.


SEIKO Prospex Automatic Dykkerur – det ultimative dykkerur

SEIKO Prospex Automatic Dykkerur – det ultimative dykkerur


Vil du ikke gå på kompromis med hverken design eller funktioner? Så bør du vælge SEIKO Prospex Automatic. Dette dykkerur er blevet vurderet til 4,6 ud af 5 mulige stjerner af forbrugerne hos
Amazon, og vi forstår udmærket, hvorfor forbrugerne er så vilde med uret. Det er fremstillet i et helt klassisk design med stålkæde og blå urskive. Herudover kan det anvendes ned til 200 meter. Urværket er automatisk, hvilket vil sige, at det oplades af armens bevægelse. 

Derfor bør du vælge dette dykkerur

 • Klassisk design
 • Vandtæt ned til 200 meter
 • Automatisk urværk

SEIKO Prospex Automatic Dykkerur vs. markedet

Dette er et af de dyrere dykkerure i vores testoversigt. Du får dog et fremragende og meget populært ur for pengene. Vælg dette fremfor andre ure, hvis du ikke vil gå på kompromis med hverken design eller funktioner.


SEIKO Prospex Padi Dykkerur – Verdens første dykkerchronograf med alarmfunktion

SEIKO Prospex Padi Dykkerur – Verdens første dykkerchronograf med alarmfunktion


Leder du efter et dykkerur, som du kan vise frem? Dette ur fra Seiko er blevet vurderet til
4,4 ud af 5 mulige stjerner hos Amazon, og det er i sandhed et lækkert dykkerur. 

Denne model er en relancering af den originale model fra 1982. Den originale model var det første dykkerchronograf med alarmfunktion nogensinde. Så hvis du vil have et dykkerur med en fed historie, som nu er relanceret med forbedret urværk, så skal du slå til her.

Derfor bør du vælge dette dykkerur

 • Historisk værdi
 • Originalt design
 • Alarmfunktion

SEIKO Prospex Padi Dykkerur vs. markedet

Det er langt de færreste dykkerure, der har en så høj historisk og æstetisk værdi som dette. Prisen er høj, men du får meget for pengene. 


Festina Dykkerur F20378/1 – klassisk og stilrent design

Festina Dykkerur F20378/1 – klassisk og stilrent design


Festina F20378/1 er et stilrent dykkerur, som er vandtæt til 20 ATM. Dette ur har modtaget 4,2 ud af 5 mulige stjerner hos
Amazon.com. Uret er fremstillet i flere farver og har en sort skive. Hvis du vælger dette dykkerur, får du et flot quartz ur i høj kvalitet til en fair pris.

Derfor bør du vælge dette dykkerur

 • God pris
 • Fedt design
 • Høj kvalitet

Festina Dykkerur F20378/1 vs. markedet

Festina F20378/1 er et ret billigt dykkerur i forhold til mange andre produkter på markedet. Vælg dette, hvis du vil have kvalitet til en god pris.


Citizin Aqualand Classic

Citizin Aqualand dykkerur pingo

 

Det er nok en af de mest velkendte og stilrene dykkerure. Næsten alle mænd kigger lige en ekstra gang, når man kommer forbi. Mere James Bond agtigt kommer dykkerure bare ikke!

Den store skive til venstre på uret er nok det, der fanger de flestes blikke først og det er bare en lækker feature, som nok er årsagen til netop denne models popularitet.

Uret er også typisk i Danmark opkaldt efter Frømanden Pingo. Altså dermed Pingo dykkeruret. Det var det ur han altid brugte. Hvis du ikke allerede ved, hvem Pingo er, så hedder han Frederik, nærmere bestemt HKH Kronprins Frederik.

 

Citizen Promaster Aqualand Dykkerur

Citizen Promaster Aqualand Dykkerur

 

Tilbage til en virkelig stilren klassiker. Igen fra mærket Citizin, som bare laver utrolig mange virkelig klassiske dykkerure med metalrem og moderne træk. De er virkelig pæne, og går helt igennem fantastisk til næsten alle lejligheder.

De giver omvendt ikke det “aktion” udseende, som mange måske leder efter i et dykkerur. Men har man gentlemanden med sig, og vil man gerne have et dykkerur, som tager en steder her i verdenen, så er dette modellen for dig.

Uden tvivl et dykkerur som vil overleve forbi din levealder. Virkelig et fantastisk stykke håndværk, som man kun kan sætte pris på. Ikke nok med det, så er modellen her faktisk uhyre billigt, sammenlignet med dets brødre fra Citizin!

 


Garmin Descent MK1 dykkerur

Garmin Descent MK1 dykkerur

Åhhh. Hvis man da bare havde pengene. Sådan siger de fleste dykkere nok, når de ser prisen på denne ellers helt fantastiske model fra Garmin. Desværre på en og samme tid det dyreste dykkerur men også det fedeste med flest features.

Lidt i trods fra listen indtil videre, så har dette dykkerur en digital urskive. Som i sådan et tilfælde velsagtens ikke kan kaldes en skive længere, men omvendt en skærm eller et display. Nok om det.

Ikke desto mindre er Garmin MK1 Descent proppet med vanvittigt lækre features. Herunder ej at forglemme, at den kommer med indbygget GPS. Det betyder, at du kan plotte dine yndlingspositioner til jagt med harpun. Så bliver det ikke nemmere, at komme igen og igen og finde og fange flotte fisk.

Uret har et hav (høhø) af funktioner og er enhver dykkers våde drøm (høhø, igen).

Inden du dog begynder at savle alt for meget, så skal det siges, at GPS’en altså kun virker ovenvande. Jeg har dog forsøgt mig med et eksemplar, som dog godt i overfladen har mulighed for at fange forbindelse. Men vandet sætter hurtigt en stopper for signalet til GPS-systemet i dykkeruret fra Garmin.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Festina F20462/1

Festina F20462/1 – lækkert design til lavprisFestina F20462/1 er blevet vurderet til 4,1 ud af 5 mulige stjerner hos Amazon. Det vil sige, at du får et populært produkt, hvis du vælger netop dette dykkerur. Men hvorfor er det så populært? Her vil vi pege på tre ting. For det første er prisen lav. For det andet er designet tiltalende. For det tredje er uret vandtæt ned til 200 meter – så simpelt er det.

Derfor bør du vælge dette dykkerur

 • Fedt design
 • Lav pris
 • Vandtæt til 20 ATM

Festina F20462/1 vs. markedet

Dette ur er meget populært blandt forbrugerne. Når vi sammenholder de positive anmeldelser med den lave pris, skiller dette dykkerur sig helt klar ud fra andre populære dykkerure på markedet.


FAQ

Hvilket er det bedste dykkerur?
Markedet er fyldt med forskellige dykkerure, som alle har forskellige, smarte funktioner. Et af de bedste dykkerure på markedet er Casio G-shock Rangeman GW-9400-1Er. Det er et digitalt dykkerur med sporty design. Casio G-shock dykkeruret har en behagelig gummirem, der gør den rar at have på i vandet.
Hvordan vælger jeg et dykkerur?
Noget af det vigtigste du skal huske på, når du overvejer, hvilket dykkerur du skal investere i, er det vigtigt, at du overvejer, hvad dykkeruret skal bruges til. Er du snorkler, skal du eksempelvis have et andet ur, end hvis du var svømmer. Der er mange muligheder.
Hvorfor er dykkerure så dyre?
Der er flere forskellige grunde til, at dykkerure kan være rigtigt dyre. En af grundene til det er, at dykkerure skal kunne holde til en masse og være ekstra robuste. Skal dit dykkerur kunne holde på dybt vand i længere tid ad gangen, skal det være lavet af gode materialer.
Hvor længe holder dykkerure?
Holdbarheden af et dykkerur afhænger meget af, hvor god kvalitet det er i, og hvor godt du passer på det. Sørger du for at passe godt på det, og gøre det der skal til, for at materialerne holdes fine og friske, kan du sagtens beholde dit dykkerur i lang tid.

 

Forfatter

Skriv en kommentar