Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Sidst opdateret den

Mangler du et fedt og funktionelt dykkerur? Så led ikke længere. I dette indlæg har vi oplistet de fedeste, mest stilrene og lækre dykkerure penge kan købe.

Det bedste af det hele er, at vi samtidig har fundet de billigste steder for dig at handle dem. På den måde kan du få et lækkert kvalitets dykkerur, bare super billigt!

Urene er alle vandtætte og derfor også beregnet til oprigtig dykning – det er ikke bare udseendet, der er afgørende for navnet. Bare rolig.

Nok snak. Lad os komme i gang med denne top liste over dykkerure:

MEN! Inden du kigger alt for meget efter dykkeruret der har hele pakken for dig, så er det vigtigt du ikke kigger alt for meget efter remene. Remmene kan nemlig til-/fravælges efter smag og behag (oftest).

Så sørg for, at du forelsker dig i urværket og dykkeruret, fremfor remmene, først og fremmest.

Citizin Aqualand Classic

Citizin Aqualand dykkerur pingo

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Det er nok en af de mest velkendte og stilrene dykkerure. Næsten alle mænd kigger lige en ekstra gang, når man kommer forbi. Mere James Bond agtigt kommer dykkerure bare ikke!

Den store skive til venstre på uret er nok det, der fanger de flestes blikke først og det er bare en lækker feature, som nok er årsagen til netop denne models popularitet.

Uret er også typisk i Danmark opkaldt efter Frømanden Pingo. Altså dermed Pingo dykkeruret. Det var det ur han altid brugte. Hvis du ikke allerede ved, hvem Pingo er, så hedder han Frederik, nærmere bestemt HKH Kronprins Frederik.


Citizen Promaster Aqualand Dykkerur

Citizen Promaster Aqualand Dykkerur

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Tilbage til en virkelig stilren klassiker. Igen fra mærket Citizin, som bare laver utrolig mange virkelig klassiske dykkerure med metalrem og moderne træk. De er virkelig pæne, og går helt igennem fantastisk til næsten alle lejligheder.

De giver omvendt ikke det “aktion” udseende, som mange måske leder efter i et dykkerur. Men har man gentlemanden med sig, og vil man gerne have et dykkerur, som tager en steder her i verdenen, så er dette modellen for dig.

Uden tvivl et dykkerur som vil overleve forbi din levealder. Virkelig et fantastisk stykke håndværk, som man kun kan sætte pris på. Ikke nok med det, så er modellen her faktisk uhyre billigt, sammenlignet med dets brødre fra Citizin!

 


Garmin Descent MK1 dykkerur

Garmin Descent MK1 dykkerur

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Åhhh. Hvis man da bare havde pengene. Sådan siger de fleste dykkere nok, når de ser prisen på denne ellers helt fantastiske model fra Garmin. Desværre på en og samme tid det dyreste dykkerur men også det fedeste med flest features.

Lidt i trods fra listen indtil videre, så har dette dykkerur en digital urskive. Som i sådan et tilfælde velsagtens ikke kan kaldes en skive længere, men omvendt en skærm eller et display. Nok om det.

Ikke desto mindre er Garmin MK1 Descent proppet med vanvittigt lækre features. Herunder ej at forglemme, at den kommer med indbygget GPS. Det betyder, at du kan plotte dine yndlingspositioner til jagt med harpun. Så bliver det ikke nemmere, at komme igen og igen og finde og fange flotte fisk.

Uret har et hav (høhø) af funktioner og er enhver dykkers våde drøm (høhø, igen).

Inden du dog begynder at savle alt for meget, så skal det siges, at GPS’en altså kun virker ovenvande. Jeg har dog forsøgt mig med et eksemplar, som dog godt i overfladen har mulighed for at fange forbindelse. Men vandet sætter hurtigt en stopper for signalet til GPS-systemet i dykkeruret fra Garmin.


Citizen Promaster Eco-Drive Dykkerur

Citizen Promaster Eco-Drive Dykkerur

Dette dykkerur er modsat nogle af de andre stilrene repræsentanter på denne liste spækket op med funktioner og propfyldt med muligheder.

Der er hele 4 knapper aka. justerings-steder du kan “lege med”. Det selvsagt en lille hovedpine i starten, når du måske ikke engang kan finde ud af at tænde stop-uret.

Men bare rolig, som med de fleste andre ting her i verdenen, så skal du nok også overkomme at få styr på dit dykkerurs funktioner, mekanismer og muligheder.

Det lækre ved denne model er, at du ved forhandleren kan bestille en automatisk tilpasning til lige akkurat dit håndleds-størrelse. SAmtidig er uret en af de modeller på denne liste som ved forhandleren har fået absolut de bedste anmeldelser og reviews.


Andre forhandlere af dykkerure

Nu har jeg primært henvist til 2-3 forhandlere. Det er helt med vilje. De var de billigste og dem med størst udvalg.

Det betyder dog ikke, at du ikke har andre muligheder, når du gerne vil have fingrene i et dykkerur.

Nu vil jeg vise dig, nogle af de andre steder du også kan få fingrene i et fedt dykkerur:

Den første forhandler er Wupti.com’s udvalg af ure med dykkerudseende:

dykkerure ved Wupti

De har nogle ret fede ure, som alle er vandtætte og har samme udseende som de andre på denne liste.

Dermed sagt, så er det ikke det store udvalg de har liggende og forsendelsen er også lidt længere. alle dykkerurene er med gummiring, og for mange er det altså et nogo. Det er også grunden til, at vi gennem dette indlæg har forsøgt at variere mellem gummirem og en rem af metal eller rustfrit stål.

Som jeg dog sagde i starten, så er de typisk muligt for dig, at udskifte remmen, eller vælge lige akkurat den rem du syntes passer bedst til dit nye dykkerur.


Casio G-Shock vandtætur

Casio G-Shock vandtæt ur

Hvis man er til ure, der er lidt store i det, så er Casio uden tvivl noget for dig. Dette utrolig holdbare ur er oftest en ægte favorit blandt militær-personel. Det skyldes at det er meget holdbart, stødsikkert og vandtæt.

Det gør det derfor samtidig til et super fint dykkerur, som sagtens kan holde til et relativt stor vandtryk, hvis det skulle blive udsat for det.

Uret er samtidig en af de billigste modeller på denne liste, hvilket selvfølgelig igen, bare er endnu en fordel. Et populært ur, som jeg er sikker på du ville blive glad for. Men med det sagt, så er det ikke min egen personlige favorit, særligt fordi det virker til at være lidt for stort. Når jeg spørger folk der bruger det, så virker de dog til, at det ikke mærkes som et problem, at de har et lidt stort dykkerur.


Seiko Automatisk Dykker Herreur

Seiko Automatisk Dykker Herreur

 

Fra en meget dykkerfokuseret model til den helt rene og klassiske dykkerur-skive. Dette klassiske og stilrene Seiko dykkerur er som taget ud af en mandemagasin.

Samtidig har urskiven dog tilpas kant og moderne træk til, at du ikke vil føle, at du går rundt med bedstefars gamle vandtætte stodder fra Anden Verdenskrig. Nej, dette ur vil helt sikkert være det moderne tilbehør til såvel jobsamtalen som på bryllupsdagen.

Med en relativ lille investering får du dig med denne model fra Seiko et garanteret tilbehør for livet. Holdbarheden af disse modeller er ualmindeligt god. Det næsten uanset, hvor meget du misbruger dem og behandler dem.


Oceanic OCi Dykkerur

OCEANIC dykkerur

Dette er nok det, de fleste ville tænke som en stilren dykkercomputer og måske ikke i lige så høj grad et decideret dykkerur. Selvom det vel netop akkurat er det.

Hvis man på én og samme tid gerne vil have et ur, som er vandtæt til det maksimale. Kan give utrolig nyttige information under såvel squba dyk som fridyk og UV jagt, så er dette uret.

OCEANIC, som dykkeruret er produceret af, er en fantastisk producent, som laver nogle af verdens bedste dykkerure.


Seiko Dykkerur med gummirem

Seiko Dykkerur med gummirem

Dette er en lidt fræk symbiot mellem et klassisk ur og de brede visere (som i øvrigt lyser i mørke og under vand). Modellens skive er lavet af rustfrit stål og ridsefrit glas (ja du kan godt, hvis du virkelig prøver).

Modellen giver en god balance mellem det at ligne et sporty ur til også at være passende til pæne lejligheder. Samtidig er det en af Seiko’s topmodeller når det kommer til, at holde længst tid. Det er en af de dykkerure som nærmest aldrig bliver returneret eller sendt til reparation.

Med den simple betjening er uret samtidig en af de mest eftertragtede, fordi det netop er så nemt og ligetil at anvende. Glasset er lavet af Hardlex krystal og altså, som allerede skrevet ridse sikret.


Citizen Promaster Navihawk Herreur

Citizen Promaster Navihawk dykkerur

Måske en af mine absolut favorit dykkerure på denne liste! Modellen her er bare så tilpas anderledes og dermed sagt også virkelig fed lavet.

Nogen vil mene, at der er alt for mange små detaljer på den, men her på redaktionen er vi enige om, at vi giver den der dykkerhus-fornemmelse, som mange entusiaster leder efter.

Det er klart den næste på min købsliste, måske det også er din? En af grundende til, at vi også synes modellen er så spændende er. At der går rygter om, at det er en limited edition. Det betyder altså at, den pludselig kan blive meget mere værd.

Man siger jo som regel, at et dyrt ur er en investering. Problemet er bare, at dette er et billigt dykkerur som alligevel er en god investering. Indrømmet, altså undtagelsen der bekræfter reglen! Et fantastisk køb i mine og mange andres øjne.


Seiko metal dykkerur

Seiko metal dykkerur

For god ordens skyld tilbage til en lidt mere lige til og stilren model. Dette dykkerur ligner måske mest af alt et normalt herreur. Den har ikke de der klassisk dykker computer-agtige træk, som nogle af de andre modeller på denne liste. Det er selvfølgelig både positivt eller negativt – alt efter, hvad man leder efter.

Modellen er lavet i rustfrit stål, og kommer med 2 års garanti. Det gælder i øvrigt også alle andre Seiko ure hos forhandleren.

Derudover så kan det siges, at dette ur kan holde til op til imponerende 20 atmosfæriske tryk. Det kan derudover erhverves til små 2000 kr. Den mere specifikke pris kan dog variere og du bør tjekke på linket/knappen herover, for at finde den billigste pris og forhandler til det pågældende tidspunkt.

 

Denne side er anmeldt af: Lars Stephansen Rating 5/5

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar