Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Der findes et hav af forskellige produkter, materiale og lignende når du skal vælge et par dykkerhandsker. Du kan både få neopren handsker, tørdragtshandsker og dykkerhandsker i andre lignende materiale.

I dette indlæg viser vi dig de absolut bedste neopren handsker i hver kategori.

God læsning!

Dykkerhandsker

Nu vil vi gennemgå de første par handsker.neopren handsker billede

Vi har desuden fundet disse handsker som led i, at det er nogle jeg selv har brugt i gennem en længere periode, og derfor ved jeg hvilke der er gode til hvad.

Derudover har alle dykkerhandskerne i dette indlæg det til fælles, at de er billige og de bedste tørdragtshandsker på markedet.

Dine dykker handsker kan anskaffes i mange forskellige farver og vi synes naturligvis det er tilladt, at forsøge sig lidt frem på den måde er det nemmere at se dine hænder såfremt du eksempelvis svømmer i et vrag eller andet sted, hvor du kan være udsat for at der er nedsat lys.


Fourth Element 5 mm – Thermoflex holder hænderne varme

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Neoprenhandsken fra Fourth Element er meget populær på kingfish.dk, og det er der god grund til, da handsken er designet med fokus på smidighed, termisk isolation og fornemmelse. Handskerne er derfor med i denne oversigt over de bedste dykkerhandsker på markedet. 

Handsken er designet i neopren, som gør den nem at tage af og på. Det strækbare materiale sørger for at tilpasse sig til hånden. På den måde får du en god komfort og pasform, når du tager handskerne på. Neoprenhandskerne er desuden designet med et for af Thermoflex. Foret sørger for at holde dine hænder varme, så du kan dykke i koldere vand. 

Neoprenhandskerne er også produceret med forseglede søm, som sørger for, at der er minimal vandindtrængning i handskerne. Handskerne kan holde ned til 1 grad celsius, og de er derfor særligt velegnede til brug i koldere vand. Det anbefales altså ikke at bruge neoprenhandskerne om sommeren, da det bliver for varmt for hænderne.  

Handskerne er også lavet med en ydre finish, som giver dig et godt greb under vandet. På den måde kan du nemt betjene udstyr. Desuden gør det ydre finish også, at handskerne er meget slidstærke. 

Handskerne fås i størrelserne XS, S, M, L og XXL. Det er derfor muligt at finde handsker, der passer lige præcis til dine hænder.  Hvis du er på udkig efter tyndere dykkerhandsker, så laver Fourth Element også denne dykkerhandske med en tykkelse på 3 mm. 

Fourth Element vs. Markedet

Disse neoprenhandsker fra Fourth Element adskiller sig fra de andre dykkerhandsker i oversigten, da de er designet med thermoflex for. Foret sørger for at holde hænderne varme, når du dykker i koldere vand. Handskerne er blevet testet i vand med temperaturer ned til 1 grad celsius, som gav meget gode resultater.   

Selvom handskerne er 5 mm. tykke, er de stadig gode at bruge til navigering under vandet. Handskernes finish sørger for, at du har et godt greb, så du nemt kan betjene dit udstyr. Desuden giver handskerne en god føling i vandet. Samtidig er handskerne også fleksible, så du nemt kan tage dem af og på.

Neoprenhandskerne passer altså særligt godt til dig, der er på udkig efter varme dykkerhandsker til brug i koldere vand. 

Fordele ved Fourth Element

  • Nemme at tage af og på
  • Thermoflex øger varmeisolationen
  • Forseglede sømme for minimal vandindtrængning 
  • Slidstærke neoprenhandsker
  • Godt greb

SEAC Ultraflex 2 mm – til dykning ved varmere temperaturer

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

  • 4.5/5 stjerner fra kundeanmeldelser på amazon.com

SEAC Ultraflex dykkerhandsker er særligt populære hos kunderne på amazon.com. Her får handskerne en samlet score på 4.5 ud af 5 stjerner, mens hele 77% af kunderne giver handskerne 5 stjerner. Mange af kunderne er altså enige om, at disse dykkerhandsker er anbefalelsesværdige. Derfor ligger de i toppen af markedet inden for dykkerhandsker.  

Disse SEAC Ultraflex dykkerhandsker er 2 millimeter, og de passer både til mænd og kvinder. Handskerne er særligt velegnet til dykning og snorkling ved varmere temperaturer. De fungerer altså bedst i vand, der er mellem 20ᵒC og 30ᵒC varmt. Det kan derfor ikke anbefales at bruge handskerne om vinteren, da det kan blive for koldt for hænderne.  

Handskerne er designet med elastisk neopren konstruktion, så de hurtigt og nemt tilpasser sig dine fingre. Desuden er de belagt med gummi, som gør det nemmere at håndtere udstyr, når du er under vandet. Desuden er handskerne også slidstærke, da de er belagt med gummi. Handskerne kan altså sagtens holde til at betjene udstyr under vandet. Dykkerhandskerne har også forlængede manchetter, som gør det muligt at beskytte et armbåndsur. 

Handskerne er lavet i en flot og enkel sort farve, og det er muligt, at få handskerne i forskellige størrelser. 

Handskerne er produceret af SEAC, som er en italiensk virksomhed. SEAC blev grundlagt i 1971, og siden har virksomheden været førende indenfor kvalitetsudstyr indenfor dykning. Virksomheden sørger altid for at teste og verificere hvert enkelt produkt, så du er sikret den gode kvalitet.     

SEAC Ultraflex vs. Markedet

Disse SEAC Ultraflex handsker adskiller sig fra de andre dykkerhandsker i denne oversigt, da de er særligt egnet til brug i varmt vand. De egner sig også godt til spydfiskeri, da handskerne er belagt med gummi. På den måde kan du nemt holde fast i udstyret, når du er under vandet. Desuden er neoprenhandskerne meget fleksible, så du hurtigt kan få dem af og på. De tilpasser sig også hurtigt fingrene. Handskerne er lavet i et flot og enkelt design, så de passer godt til dykkersættet.  

Hvis du er på udkig efter flotte og enkle handsker, som gør det nemmere at betjene udstyr under vandet, så er disse dykkerhandsker et godt bud. 

Fordele ved SEAC Ultraflex

  • Gode til dykning og snorkling i 20-30 ᵒC varmt vand
  • Nemt at betjene udstyr under vand
  • Slidstærke handsker 
  • Unisex

Fourth Element 5mm Kevlar dykkerhandsker

Dykkerhandsker produkt 1

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Disse dykkerhandsker fra Fourth element opfylder det vi vurderer som værende en god dykkerhandske, for ikke nok med at de er pæne og utroligt nemme at tage på, så er de også utroligt gode i vandet. Du har en fantastisk føling i vandet med dem, og du vil derfor ikke føle, at dine hænder er låste eller at de på anden vis strammer eller generer.

Det er 5 millimeter dykkerhandsker, som har kevlar i håndfalde for at sikrer dine hænder i mod den kolde vand. Derudover vil denne type dykkerhandske typisk anvendes til harpunjagt eller dykning i overfladen – så hvis du skal længere ned på dybderne, så vil vi ikke anbefale denne type, der har vi nogle længere nede i indlægget, som er bedre til den slags.

De er kanon billigt og fåes til både herre og kvinder, så derfor har du en rigtig god dykkerhandske, som mange første gangs dykkere køber. Det er en god måde hvorpå du kan blive dus med det at dykke og have alt dykkerudstyret på.


Salvimar 3mm HT dykkerhandsker

dykkerhandsker bedste

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Disse dykkerhandsker fra salvimar er 3 millimeter, men tilgengæld adskiller de sig fra markedet ved, at være fuldstændigt lukkede til, på den måde vil dine hænder ikke blive berørt af vandet, og derfor forblive fuldstændigt varme. De er super til brug i det lidt koldere vand grundet de har denne fuldstændig lukkede funktion, som holder vand fra at trække igennem syninger med videre.

Derudover er de utroligt flotte. Vi synes deres design er unikt, men det er ikke kun lavet på den måde får at se godt ud, de har nemlig skridsikre håndflader, som gør at du ikke vil opleve at du kan miste grebet om din harpun, kamera eller andet nede i vandet.

Hertil bør det nævnes, at de af salvimar (producenten) er fremstillet i fleksibelt stof, som derfor giver dem den funktion, at de tilpasser sig dine finger selvom du måske er 1/2 størrelse for lille eller stor – derfor er de selvfølgelig blevet populære.

Det er almindeligt anerkendt, at du sagtens kan anvende dem til både dykning, overfladesvømning eller andet som foregår på havets dybde. Vi vil dog ikke anbefaler dem til om sommeren, får der vil vandet være varmt – men der kan man så argumentere for, om man overhovedet skal have dykkerhandsker på.


Tørdragtshandsker

Tørdragtshandsker er det samme som dykkerhandsker – begges formål er nemlig at holde dine hænder varme, således du undgår en dårlig oplevelse i vandet eller for den sagsskyld forfrysninger.

Vi er overbeviste om, at hvis man fra starten ikke har det rigtigte udstyr, så vil man ret hurtigt blive træt af at dykke, og derfor kan du med sådanne tørdragtshandsker altså formindske dette, for at dine hænder holdes kolde under hele dykningen.

Jeg har før startet en dykning med et par tørdragtshandsker, som ikke levede op til mine forventninger, og derfor måtte jeg fortsætte i 40 – 60 min med kolde hænder, og det skulle jeg hilse at sige ikke er rart.

Igennem hele indlægget er der mulighed for at se hvilke andre alternativer forhandleren har. Dette er naturligvis nået vi har valgt at gøre således du altid kan danne sig et overblik over alle de mulige tørdragtshandsker – dem finder du i øvrigt ved at se dette link:

Santi Grey tørdragtshandsker

Tørdragtshandsker

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Har du nogensinde prøvet at tage en tørdragt på fremfor en våddragt, så kender du hvordan den følelse var – for det er fuldstændigt det samme du vil opleve ved at hoppe i et par tørdragtshandsker. De er nemlig den ultimativt bedste løsning til at holde dine hænder varme – ingen tvivl om det. Du vil derfor ikke opleve, at have kolde hænder på med disse tørdragtshandsker fra santi grey.

De er på meget kort tid blevet mine favoritter, og det er de selvfølgelig fordi de formår at holde minde hænder super varme, og det er bare en rar fornemmelse – det er lige før, at ens krop gerne må være kold så længe ens hænder bare er super varme. Ud over at passe perfekt til at svømme med, så vil disse tørdragtshandsker også egne sig til alt arbejde under vand.

Som du kan se på billedet har de en rug overflade som har den effekt, at de ting du har i hånden ikke glide ud af hænderne, og det er virkelig en smart funktion. For faktisk kan du også bruge håndryggen til at skubbe dig frem hvis du for eksempel er ind i et vrag eller skal mellem i klippe væg, så glide din hænder ikke af denne – derfor kaldes denne tørdragtshandske også for det bedste alternativt til dybtvandsdykning eller vragdykning.


Neopren handsker

Neopren handsker ligner sammenligneligt de andre handsker, men der er den forskel, at de faktisk også kan anvendes til kitesurfer da de har den funktion, at de slutter utroligt godt om håndee, og at de ikke bare lige ryger af hånden under brug.

Dette er naturligvis fordi, de har sådan en velcro effekt, hvor man kan lukke dem rundt om hånden for på den måde at sikre de ikke ryger af. Dette er den helt klare fordel ved neopren handsker hvis man sammenligner dem med de andre to alternativer (Dykkerhandsker og tørdragtshandsker), det skal sige at alle tre muligheder er utroligt gode til at fungerer som dykkerhandsker, men neopren handske slutter bare en tand bedre rundt om håndleddet.

Salvimar 3,5mm Drop neopren handsker

neopren handsker

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Neopren handsker og dykkerhandsker er som du nok kan fornemme en tand nemmere at navigere med, hvorfor de også er bedst til harpun jagt og ting, hvor man skal bruge hænderne meget hvorimod tødragtshandsker er markant bedre til at holde hænderne varme.

Denne salvimar neopren handske er en af de bedste på markedet af flere grunde. Det er en super flot handske, som virkelig kan fuldende et hvert dykkersæt, men derudover er de nemme at få af og på. Man skal derfor ikke bruge 5-10 minutter på, at sætte dem således man virkelig føler, at de sidder tilpas på hånden.

Det er vores oplevelse, at hvis man er relativ ny inden dykkerverden så er disse neopren handsker et rigtigt godt sted at starte – det var faktisk mine starter handsker, så derfor kan jeg sagtens anbefale dem til alt og alle.


Epsealon 5mm Arctik 3-finger neopren handsker

Bedste neopren handsker

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Her har vi en neopren handske som nævnt tidligere både fungere super til kite surfing, men faktisk også til dykning. Det er klart at denne mode umiddelbart er en smule varmer eftersom den har denne luffe funktion.

Jeg synes de fungerer super godt, og selvom man skulle tro, at den ikke rigtigt passer særlig godt til at kunne navigerer med under vand – så passer det ikke. Det er nemlig min oplevelse, at man sagtens kan bruge dem og justere på udstyr med videre uden besvær.

Alle vores neopren handsker, dykkerhandsker og trødragtshandsker som vi har omtalt i dette indlæg findes til både mænd og kvinder – det vil du også kunne se, når du går ind på linket.

Der vil nemlig være mulighed for at justere størrelserne så du får en handske der passer dig perfekt. Hvis du er i tvivl om, din handske passer dig ordentligt eller i hvilken størrelse du skal vælge, så kan du spørge forhandleren.

Jeg gjorde det, at jeg købte den størrelse jeg bruger normalvis som dykkerhandsker, og det fungerede super fint. En anden ting, som også er fællestegn for alle dykkerhandsker er selvfølgelig, at de kan holde til relativt meget og dermed, at du sagtens kan tage imod slag i dem.

De er nemlig lavet sådan, at man nemt kan ramme nået eller at en fisk for eksempel bider i dine neopren handsker uden at det gør ondt.

Derudover er der ingen vedligeholdelser af dem andet, end at vi anbefaler ligesom alt andet udstyr, at man lige vasker sine dykker handsker med ferskvand efter de har været i havet.

Her får du et kort og godt overblik over de andre muligheder der er på forhandlerens hjemmeside. Så hvis ingen af modellerne lige af dig, så tjek ovenstående link, hvor du med sikkerhed vil finde en, som du enten synes er flottere eller måske passer bedre i forhold til det du leder efter.


Opsummering:

Dykkerhandsker, tørdragtshandsker eller neopren handsker som alle er synonymer for samme produkt, er utroligt vigtige i forbindelse med dykning. De har nemlig den betydning for din dykning, at hvis dine hænder er kolde, så kan du ikke navigere ordentligt i vandet, og dermed må du blive nødt til at afbryde din dykning – derfor er det super vigtigt at have nogle gode dykkerhandsker.

Vi vil på baggrund af erfaring med forskellige tørdragtshandsker og dykkerhandsker anbefale dig dem, som vi mener er de bedste der er tilgængelige.

Det er klart, at man som udgangspunkt ‘kun’ kan pege dig i den rigtige retning, men det mener vi også er vigtigt, for på den måde ved du nogenlunde hvilke dykkerhandsker du skal investerer i. Det er nemlig med disse produkter vigtigt, at man er opmærksom på hvad de kan, og den vigtige del med produktets funktionalitet har vi tager for dig, således du kun skal beslutte dig for hvilken en du synes er flottest.

Igennem indlægget vil vi bruge ordene dykkerhandsker, tørdragtshandsker og neopren handsker, som alle betyder det samme – så det skal du ikke lade dig forstyrer af.

UDGÅET: Santi Blue HD tørdragtshandsker

bedste tørdragtshandsker

Her har vi et par smølfe-handsker som de kaldes, det er dog kun nået at gøre med dets farve, for hvad man nemt kan undervurdere når man kigger på dem, så er det, at de gør det utroligt godt i vandet. Det er nemlig for det første nogle utroligt flotte trødragtshandsker, som har fortjent deres plads her. Derudover er det bare lidt sejt, at have nogle som skiller sig ud fra mængde, for forestil dig lige, at du med en sort tørdragt har disse blå tørdragtshandsker på, det er et syn jeg hvertfald ikke kunne stå for.

Det er produceret med øje for, at man skal kunne se sine hænder i vandet, også selvom det er mørkt – og så kan man nemt være skeptisk og tænke, at det var da åndssvagt at producere dem i farven blå når man er i vandet, men det er ligenøjagtigt det, det ikke er. For denne markante farve skiller sig fuldstændig ud når du har dem på i vandet, for man skal huske på, at man enten kigge ned mod bunden eller op mod lyset og derfor vil du altid kunne se hvor dine hænder er – hvilket i og for sige er utroligt rart.

Derudover har de selvfølgelig den funktion, at dine hænder forblive varme og tør – som der lidt ligger i ordet tørdragtshandsker. De er derfor vores bedste bud på et par tørdragtshandsker, som du skal købe.

Denne side er anmeldt af: Lærke R. Bertelsen 10/10

Forfatter

Skriv en kommentar