ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Vi kender dem alle sammen. De helt små, tætsiddende og trekantede speedos.

En rigtig klassiker, som siden 1928 har pyntet mændene. Og endnu engang er Speedos på vej tilbage på moden, så hvorfor ikke udnytte muligheden for at vise lidt mere af din veltrænede krop? Det gør man nemt med et par af de legendariske Speedos. Også elsker pigerne/damerne det jo også!

Det er ikke kun de kedelige og sorte speedos nu

Hvor det i slutningen af 1920’erne var sorte speedos, der var oppe, findes speedos i dag i alle mulige mønstre og farver. Også er det heller ikke kun mærket Speedo, som producerer de små og trekantede badebukser.

Der er i dag mange forskellige producenter af de populære små badebukser, så du kan få en i netop din stil.

Der er ikke den store forskel i de specielle slags badebukser, udover designende, farverne og priserne. Så det er bare at vælge.

Nedenunder har jeg listet de 5 meget forskellige slags speedos. De kan alle benyttes til træning, men også til en tur på stranden. Både til drenge og mænd, store som små. Så der burde være noget til enhver smag;

 

Speedo Endurance+ Jammer – Lange, komfortable badebukser til mænd

Speedo Endurance+ JammerHer ser du et populært par badebukser til mænd og drenge hos watery.dk. Denne type badebuks er blandt andet populær, da den både er anvendelig til en tur på stranden og til svømmetræningen. Det er også en god model at bruge, hvis du deltager i svømmekonkurrencer, da modellen sidder godt omkring lårene. Modellen egner sig både godt til drenge og mænd, så du kan uafhængigt af alder med fordel investere i badebukserne. 

Badebukserne er meget anvendelige at bruge til svømmetræningen, eftersom der er en snorelukning. På denne måde sidder bukserne godt fast rundt om livet, hvilket der er brug for, når man skal svømme langt. Selvom badebukserne sidder fast rundt om livet, er de samtidig meget komfortable at have på, og det er derfor også et par badebukser, der vil egne sig godt til en tur til stranden om sommeren. Hvis du er svømmer, vil du helt klart også nyde, at bukserne er 100% resistent over for klor. Bukserne kan derfor ende med at holde i mange år, eftersom de ikke slides op af at være lang tid i klorvand under svømmetræningen. Når du investerer i et par lange Speedo Endurance+ Jammer-badebukser, vil du således opleve, at det er et par badebukser, du kan have glæde af i mange år.

Badebukserne har et enkelt design, og den sorte farve gør, at de vil passe ind i de fleste svømmeres garderobe. Bukserne er sorte, men der er samtidig en lille detalje med det hvide Speedo-logo på forsiden af låret, hvilket giver badebukserne karakter.

i samarbejde med PriceRunner

 

Speedo Classic – Klassiske og holdbare badebukser

Speedo Classic - Klassiske og holdbare badebukserDisse badebukser er et sikkert valg for dig, der ønsker et par badebukser med et klassisk og stilrent design. Et par Speedo Classic badebukser i sort har nemlig et enkelt design, eftersom de skærer midt på låret og har to enkle, hvide striber langs siden. De to hvide striber langs siden og den sorte farve giver badebukserne et klassisk udtryk, og de passer derfor perfekt til dig, der ønsker et par badebukser med et enkelt design og af god kvalitet.

De klassiske badebukser er blandt andet en meget populær model hos watery.dk, og dette skyldes i høj grad, at de både er anvendelige til en strandtur såvel som svømmetræningen. Badebukserne sidder godt til omkring hofterne, hvorfor du vil opleve, at de både er meget behagelige at have på og at svømme langt i. Du kan med fordel anvende badebukserne til svømmetræningen, da de tørrer på kortere tid end andre badebukser. 

Badebukserne er af høj kvalitet, da de er lavet af materialet kaldet Endurance+. Ved at købe disse badebukser fra Speedo, er du altså sikret et par kvalitetsbadebukser, der vil holde i mange år frem. Selvom badebukserne er elastiske, vil de nemlig kunne bevare den samme form, hvilket er en klar fordel, hvis du vil bruge badebukserne regelmæssigt. Derudover er badebukserne resistente over for klor, hvilket igen er en fordel for dig, der er på udkig efter et par badebukser til svømmetræningen. 

Speedo Classic badebukser i sort er altså et oplagt valg for dig, der ønsker et par stilrene og komfortable badebukser.  

i samarbejde med PriceRunner

 

Et par helt neutrale par speedos

speedo standard sort anonym

Nogle helt basale sorte speedos, perfekte til den subtile mand. Til manden der ikke ønsker at vække alt for meget opmærksomhed ved stranden, poolen eller  svømmehallen.

Med det klassiske logo på siden af hoften og lavet i elastiske materialer. Det er den perfekt svømmebuks. Speedos til mænd bliver ikke meget kønnere og subtile end dette lækre par.

Speedos i helt rød livredder farve

livredder speedo

Har du altid gerne ville ligne Hugh Hefner fra Baywatch? Så kan du måske også huske det par røde Speedos til mænd han altid bar. Du har højst sandsynligt kigget mere efter det andet køn. Men mon ikke du har bidt mærke i den matchende røde farve.

Det er altså et klassisk Baywatch valg dette. Den røde farve er også helt optimal til livredderen. Den signalerer tillid og autoritet. Hvem kan ikke godt lide det?


Hippydream 14cm trunks

Hippydream 14cm trunks

Et par helt fænomanale trunks. Igen med den lidt højere kant sammenlignet med normale Speedos. Det er altså ikke det korte design, som rykkes højt op i skridtet.

Det er et meget lækkert og igen, farverigt design. Det specielle her er samtidig, at syningerne med vilje er gjort tydelige. De er lavet med lilla tråd. Den blender godt ind med farven på resten af disse flotte Speedos til mænd.

Den fås i størrelserne fra 24UK/28EU helt op til 34UK/38EU. Så der skulle være plads til næsten alle personer i dette par.


Speedo 7 cm trekantede i rød

Speedo 7 cm trekantede i rød

Dette er den anden røde Speedo trekantede badedragt på denne liste. Hvem kan ikke godt lide det trekantede baywatch design. Virkelig lækkert.

Derudover passer det til enhver god lejlighed. Både svømning i svømmehallen. Til sport, vandpolo, fridykning og meget meget andet.

Det kan sågar være det perfekte udklædning til en lille Baywatch fest i ny eller næ. Så hvorfor ikke hoppe i et par brandvarme, holdbare og relativt billige røde speedos?


5 cm trekantede Speedos – Sort/pink

5 cm trekantede Speedos - Sort og pink

Så er vi tilbage til de korte trekantede Speedos. Dog stadig med skønne flotte farver.

Hvis det ikke kan ses ved første øjekast, så er det designet efter en eller anden form for tiger, ulv, løve eller lignende kattedyr. Vendt på hovedet.

Designet er nærmest psykadelisk lavet og en smule hypnotiserende. Dette par kan dog kun fås i størrelser op til 32 UK / 36 EU. Det burde dog være stort nok til de fleste svømmere.


Funky Trunks med Palme og sommer tema speedo

sommer speedo

Vil du virkelig gerne shine igennem til sommer, så skal du uden tvivl have fat i dette par. Disse sommer-designede Speedos er en sikker vinder. Designet med et væld af forskellige farver. Samt billeder af palmer, solnedgang og flotte motiver fra eksotiske steder.

Det er et virkelig lækkert sommer og eksotisk design. Klart det par, jeg selv ville købe, hvis jeg skulle have mig et par nye til sommeren. Helt klart også det helt perfekte par til udlandsrejsen.


Speedos til mænd 14cm teeth

Speedos til mænd 14 cm teeth

Nu tænker man måske lige ved første øjekast: sikke et mærkværdigt design. Det er jo tænder? Ja, eller en form for gebis.

Men pludseligt vækker det altså bare interesseren. Hvad pointen er, er nok svært at spå om. Det er dog et virkelig fedt design med nogle fede farver.

Endnu en rigtig cook farverig Speedos til mænd. Sikker vinder. Den er lidt brede skåret end normale Speedos, men det kan dog være en fordel for dig, der ikke er så vild med det klassiske Speedo-design.


Et par speedos til mænd med lidt rød og mørkeblå farver

speedos farverige

Hvis man virkelig gerne vil have opmærksomhed. Dette er lige akkurat de Speedos, som med sikkerhed vil få folk til at vende hvoedet efter dig.

I næsten samme materiale som det første neutrale par er disse farverige Speedos til mænd lige niveauet over.

De bringer både glæde og selvtillid til enhver der tager dem på, på en tur ud at bade. Samtidig er de også utrolige nemme at vedligeholde og gode at svømme med.


Speedos passer ind overalt

Uanset om du vil bruge dine speedos på stranden, i svømmehallen eller i lænestolen, vil det altid være et sikkert valg. Hvis altså ikke du har den største ølmave af alle, selvom det kunne se kønt ud.
Speedos er specielt populære hos den ældre mandlige befolkning, som flittigt benytter sig af speedos. Så vi mangler bare den yngre del af befolkningen. Og det kommer stille og roligt. I hvertfald viser flere undersøgelser at speedos bliver mere og mere populære. Og det er der jo rigtig mange

Alle træner efterhånden i Speedos

Speedos er det der duer. Ganske enkelt. De er utroligt dejlige at svømme med. Så befriende og let. Ikke noget med lange badebukser ned af benene. Derfor er Speedos også det stort set alle elitesvømmere svømmer med.

Når man ligger så meget i kloret, må det også gerne føles behageligt. Og det gør det med et par Speedos.

Man ser det overalt til stævner og i svømmeklubber. Enten er det de helt små og trekantede speedos eller også er det de lidt mere diskrete firkantede. Hvor man tidligere så at de lange trænings badebukser var populære, er det i dag helt vendt op og ned. Det er speedos der er oppe nu. Og det forbliver de formentligt det næste lange stykke tid.

Speedos kan ikke bare benyttes af de ældre drenge, men benyttes ofte også af de lidt mindre. Speedos kan jo bruges af alle.

Forfatter

Skriv en kommentar