Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Sidst opdateret den

Vi kender dem alle sammen. De helt små, tætsiddende og trekantede speedos.

En rigtig klassiker, som siden 1928 har pyntet mændene. Og endnu engang er Speedos på vej tilbage på moden, så hvorfor ikke udnytte muligheden for at vise lidt mere af din veltrænede krop? Det gør man nemt med et par af de legendariske Speedos. Også elsker pigerne/damerne det jo også!

Det er ikke kun de kedelige og sorte speedos nu

Hvor det i slutningen af 1920’erne var sorte speedos, der var oppe, findes speedos i dag i alle mulige mønstre og farver. Også er det heller ikke kun mærket Speedo, som producerer de små og trekantede badebukser.

Der er i dag mange forskellige producenter af de populære små badebukser, så du kan få en i netop din stil.

Der er ikke den store forskel i de specielle slags badebukser, udover designende, farverne og priserne. Så det er bare at vælge.

Nedenunder har jeg listet de 5 meget forskellige slags speedos. De kan alle benyttes til træning, men også til en tur på stranden. Både til drenge og mænd, store som små. Så der burde være noget til enhver smag;

Et par helt neutrale par speedos

speedo standard sort anonym

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Nogle helt basale sorte speedos, perfekte til den subtile mand. Til manden der ikke ønsker at vække alt for meget opmærksomhed ved stranden, poolen eller  svømmehallen.

Med det klassiske logo på siden af hoften og lavet i elastiske materialer. Det er den perfekt svømmebuks. Speedos til mænd bliver ikke meget kønnere og subtile end dette lækre par.

Speedos i helt rød livredder farve

livredder speedo

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Har du altid gerne ville ligne Hugh Hefner fra Baywatch? Så kan du måske også huske det par røde Speedos til mænd han altid bar. Du har højst sandsynligt kigget mere efter det andet køn. Men mon ikke du har bidt mærke i den matchende røde farve.

Det er altså et klassisk Baywatch valg dette. Den røde farve er også helt optimal til livredderen. Den signalerer tillid og autoritet. Hvem kan ikke godt lide det?


Hippydream 14cm trunks

Hippydream 14cm trunks

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Et par helt fænomanale trunks. Igen med den lidt højere kant sammenlignet med normale Speedos. Det er altså ikke det korte design, som rykkes højt op i skridtet.

Det er et meget lækkert og igen, farverigt design. Det specielle her er samtidig, at syningerne med vilje er gjort tydelige. De er lavet med lilla tråd. Den blender godt ind med farven på resten af disse flotte Speedos til mænd.

Den fås i størrelserne fra 24UK/28EU helt op til 34UK/38EU. Så der skulle være plads til næsten alle personer i dette par.


Speedo 7 cm trekantede i rød

Speedo 7 cm trekantede i rød

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Dette er den anden røde Speedo trekantede badedragt på denne liste. Hvem kan ikke godt lide det trekantede baywatch design. Virkelig lækkert.

Derudover passer det til enhver god lejlighed. Både svømning i svømmehallen. Til sport, vandpolo, fridykning og meget meget andet.

Det kan sågar være det perfekte udklædning til en lille Baywatch fest i ny eller næ. Så hvorfor ikke hoppe i et par brandvarme, holdbare og relativt billige røde speedos?


5 cm trekantede Speedos – Sort/pink

5 cm trekantede Speedos - Sort og pink

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Så er vi tilbage til de korte trekantede Speedos. Dog stadig med skønne flotte farver.

Hvis det ikke kan ses ved første øjekast, så er det designet efter en eller anden form for tiger, ulv, løve eller lignende kattedyr. Vendt på hovedet.

Designet er nærmest psykadelisk lavet og en smule hypnotiserende. Dette par kan dog kun fås i størrelser op til 32 UK / 36 EU. Det burde dog være stort nok til de fleste svømmere.


Funky Trunks med Palme og sommer tema speedo

sommer speedo

Vil du virkelig gerne shine igennem til sommer, så skal du uden tvivl have fat i dette par. Disse sommer-designede Speedos er en sikker vinder. Designet med et væld af forskellige farver. Samt billeder af palmer, solnedgang og flotte motiver fra eksotiske steder.

Det er et virkelig lækkert sommer og eksotisk design. Klart det par, jeg selv ville købe, hvis jeg skulle have mig et par nye til sommeren. Helt klart også det helt perfekte par til udlandsrejsen.


Speedos til mænd 14cm teeth

Speedos til mænd 14 cm teeth

Nu tænker man måske lige ved første øjekast: sikke et mærkværdigt design. Det er jo tænder? Ja, eller en form for gebis.

Men pludseligt vækker det altså bare interesseren. Hvad pointen er, er nok svært at spå om. Det er dog et virkelig fedt design med nogle fede farver.

Endnu en rigtig cook farverig Speedos til mænd. Sikker vinder. Den er lidt brede skåret end normale Speedos, men det kan dog være en fordel for dig, der ikke er så vild med det klassiske Speedo-design.


Et par speedos til mænd med lidt rød og mørkeblå farver

speedos farverige

Hvis man virkelig gerne vil have opmærksomhed. Dette er lige akkurat de Speedos, som med sikkerhed vil få folk til at vende hvoedet efter dig.

I næsten samme materiale som det første neutrale par er disse farverige Speedos til mænd lige niveauet over.

De bringer både glæde og selvtillid til enhver der tager dem på, på en tur ud at bade. Samtidig er de også utrolige nemme at vedligeholde og gode at svømme med.


Speedos passer ind overalt

Uanset om du vil bruge dine speedos på stranden, i svømmehallen eller i lænestolen, vil det altid være et sikkert valg. Hvis altså ikke du har den største ølmave af alle, selvom det kunne se kønt ud.
Speedos er specielt populære hos den ældre mandlige befolkning, som flittigt benytter sig af speedos. Så vi mangler bare den yngre del af befolkningen. Og det kommer stille og roligt. I hvertfald viser flere undersøgelser at speedos bliver mere og mere populære. Og det er der jo rigtig mange

Alle træner efterhånden i Speedos

Speedos er det der duer. Ganske enkelt. De er utroligt dejlige at svømme med. Så befriende og let. Ikke noget med lange badebukser ned af benene. Derfor er Speedos også det stort set alle elitesvømmere svømmer med.

Når man ligger så meget i kloret, må det også gerne føles behageligt. Og det gør det med et par Speedos.

Man ser det overalt til stævner og i svømmeklubber. Enten er det de helt små og trekantede speedos eller også er det de lidt mere diskrete firkantede. Hvor man tidligere så at de lange trænings badebukser var populære, er det i dag helt vendt op og ned. Det er speedos der er oppe nu. Og det forbliver de formentligt det næste lange stykke tid.

Speedos kan ikke bare benyttes af de ældre drenge, men benyttes ofte også af de lidt mindre. Speedos kan jo bruges af alle.

Denne side er anmeldt af: Nikolaj C. Carlsen 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar