Speedos – Det nye hit til sommeren 2019

Speedos – Det nye hit til sommeren 2019
5 (100%) 2 votes

Vi kender dem alle sammen. De helt små, tætsiddende og trekantede speedos. En rigtig klassiker, som siden 1928 har pyntet mændene. Og endnu engang er Speedos på vej tilbage på moden, så hvorfor ikke udnytte muligheden for at vise lidt mere af din veltrænede krop? Det gør man nemt med et par af de legendariske Speedos. Også elsker pigerne/damerne det jo også!

 

Det er ikke kun de kedelige og sorte speedos nu

Hvor det i slutningen af 1920’erne var sorte speedos, der var oppe, findes speedos i dag i alle mulige mønstre og farver. Også er det heller ikke kun mærket Speedo, som producerer de små og trekantede badebukser. Der er i dag mange forskellige producenter af de populære små badebukser, så du kan få en i netop din stil.
Der er ikke den store forskel i de specielle slags badebukser, udover designende, farverne og priserne. Så det er bare at vælge.

Nedenunder har jeg listet de 5 meget forskellige slags speedos. De kan alle benyttes til træning, men også til en tur på stranden. Både til drenge og mænd, store som små. Så der burde være noget til enhver smag;

 

  • Et par helt neutrale par speedos

speedo standard sort anonym

Speedo Endurance trekantede – Sort

199,95 kr.

 

  • Et par speedos med lidt rød og mørkeblå farver

speedos farverige

TYR Oceania Allover Trunks

249,95 kr.

 

  • Funky Trunks med Palme og sommer tema speedo

sommer speedo

Funky Trunks Summer Snaps – trekantede

249,95 kr.

  • Speedos i helt rød livredder farve

livredder speedo

Speedo 7cm trekantede – Røde

249,95 kr.

 

Speedos passer ind overalt

Uanset om du vil bruge dine speedos på stranden, i svømmehallen eller i lænestolen, vil det altid være et sikkert valg. Hvis altså ikke du har den største ølmave af alle, selvom det kunne se kønt ud.
Speedos er specielt populære hos den ældre mandlige befolkning, som flittigt benytter sig af speedos. Så vi mangler bare den yngre del af befolkningen. Og det kommer stille og roligt. I hvertfald viser flere undersøgelser at speedos bliver mere og mere populære. Og det er der jo rigtig mange

Alle træner efterhånden i Speedos

Speedos er det der duer. Ganske enkelt. De er utroligt dejlige at svømme med. Så befriende og let. Ikke noget med lange badebukser ned af benene. Derfor er Speedos også det stort set alle elitesvømmere svømmer med. Når man ligger så meget i kloret, må det også gerne føles behageligt. Og det gør det med et par Speedos.
Man ser det overalt til stævner og i svømmeklubber. Enten er det de helt små og trekantede speedos eller også er det de lidt mere diskrete firkantede. Hvor man tidligere så at de lange trænings badebukser var populære, er det i dag helt vendt op og ned. Det er speedos der er oppe nu. Og det forbliver de formentligt det næste lange stykke tid.
Speedos kan ikke bare benyttes af de ældre drenge, men benyttes ofte også af de lidt mindre. Speedos kan jo bruges af alle.

Indlægs forfatter: Benjamin Jørgensen

Velkommen til min side: Rygcrawl.dk. Her skriver jeg om alt mellem himmel og jord - nærmere bestemt - faktisk kun om det på hav og i vand. Havet og det at opholde sig i, tæt på og omkring vand har altid vagt stor glæde hos mig. Den glæde vil jeg gerne dele med jer, uanset om I som mig kan lide at svømme, dyrke triathlon, dykke eller bruge tid på jeres båd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.