ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

For at øge komforten indenfor fiskeri kan det være godt at købe det rigtige fiskeudstyr. På de følgende sider kan du se vores udvalg af fiskeudstyr til lystfiskeren.

Rig opbevaring

Det kan være praktisk at opbevare sine rigs i en taske hvor det er let at finde rundt i. Så har du ikke et hair rig som har sat sig fast til din taske eller lignende.

fiske udstyr

Rod Pod

Rod pods lavet i aluminium som er et let materiale som ikke ruster, dette er et must når du skal fiske karper og overnatter i et fugtigt miljø. Rod pods er lette at sætte op og de står alle stabilt plantet i/på jorden eller hvor du vil monterer dem.

Bidmelder

Bidmelderen er karpefiskerens vigtigste redskab når man fisker på bunden. En bidmelders funktion er som navnet antyder at melde når karpen bider. Her kan du finde vores bidmeldere af Italiensk kvalitet. De er kompakte og lette at bruge og er alle meget pålidelige. Køb din bidmelder her, hvis du vil have karpegrej af en høj kvalitet!

Hangers /Swingers

Hangers til din bidmelder, de hangers med ledning er lavet til KKarp bidmeldere, for at mere præcis bidindikation

Karpe Bivvy

Alle karpe bivvyes er lette at stille op. Når du er øvet vil du kunne stille en karpe bivvye op på under 10 minutter og pille den ned igen på 5 minutter. Alle karpe bivvyes er af en høj Italiens kvalitet

fiskeudstyr

Bait bands

Bait bands er en lille elastisk ring som sluttes til krogen, som du så kan føre igennem din boilie eller anden agn for at fastgøre den. Baid bands bruges til en del rigs især til pop-up boilies og pellets. Hvis du er i tvil om brugen af bait bands kan du altid ringe.

Boilie stop

Boilie stop sætter du på dit hair-rig for at stoppe din boilie fra at ryge af. Uundværligt indenfor karpefiskeri!

PVA Tråd, pose.

PVA er et materiale som nedbrydes når det har kontakt med vand. Måden karpefiskere bruger dette på, er ved at montere en PVA pose, tråd eller net til krogen og ligge boilies, pellets eller anden agn i posen. På denne måde vil din lokkemad ligge lige ved krogen og ikke være spredt for langt fra den boilie du fisker med.

Fiskestang

Af andet nævneværdigt fiskeudstyr kan nævnes fiskestænger. Det er nemlig relativt vigtigt, at få fingrene i en god fiskestang. På den måde sikre du nemlig, at du har noget fiskeudstyr, som du virkelig kan fange med. Vi har på rygcrawl.dk skrevet et indlæg, hvor vi anmelder de bedste fiskestænger. Dette kan du læse meget mere om ved, at klikke på ”fiskestang”.

Fisketips

Når du så har købt dit fiskeudstyr så er det selvfølgelig vigtigt, at du ved hvorledes du bør fiske. Derfor vil det altid være belejligt med fisketips. Der finder du vores absolut bedste råd til hvad du skal være opmærksom på. Det er til din information råd fra nogle af de absolut mest etableret fiskere i Danmark. Så hvis du interesseret dig bare lidt for fiskeri, så vil disse råd uden tvivl være betydningfulde og spændende for dig at læse.

Fiskehjul

Det forkert fiskehjul kan betyde, at din fisketur ikke bliver optimal. Derfor skal du selvfølgelig have valgt den rigtige fra starten. Det har vi via anbefalinger fra eksperter skrevet et indlæg om. På den måde er du sikret på, at dit fiskeudstyr bliver udnyttet optimalt. Det vil sige, at dit endegrej mv. ikke er til spilde. For det ville det nemlig være såfremt du ikke har et fiskehjul som fungerer optimalt.

Forfatter

Skriv en kommentar