Fiskeudstyr – guide til valg og brug samt køb og vedligeholdelse

Læsetid: 2 minutter

For at øge komforten indenfor fiskeri kan det være godt at købe det rigtige fiskeudstyr. På de følgende sider kan du se vores udvalg af fiskeudstyr til lystfiskeren.

 

Rig opbevaring

Det kan være praktisk at opbevare sine rigs i en taske hvor det er let at finde rundt i. Så har du ikke et hair rig som har sat sig fast til din taske eller lignende.

fiske udstyr

Rod Pod

Rod pods lavet i alluminium som er et let materiale som ikke ruster, dette er et must når du skal fiske karper og overnatter i et fugtigt miljø. Rod pods er lette at sætte op og de står alle stabilt plantet i/på jorden eller hvor du vil monterer dem.

 

Bidmelder

Bidmelderen er karpefiskerens vigtigste redskab når man fisker på bunden. En bidmelders funktion er som navnet antyder at melde når karpen bider. Her kan du finde vores bidmeldere af Italiensk kvalitet. De er kompakte og lette at bruge og er alle meget pålidelige. Køb din bidmelder her, hvis du vil have karpegrej af en høj kvalitet!

 

Hangers /Swingers

Hangers til din bidmelder, de hangers med ledning er lavet til KKarp bidmeldere, for at mere præcis bidindikation

 

Karpe Bivvy

Alle karpe bivvyes er lette at stille op. Når du er øvet vil du kunne stille en karpe bivvye op på under 10 minutter og pille den ned igen på 5 minutter. Alle karpe bivvyes er af en høj Italiens kvalitet

fiskeudstyr

Bait bands

Bait bands er en lille elastisk ring som sluttes til krogen, som du så kan føre igennem din boilie eller anden agn for at fastgøre den. Baid bands bruges til en del rigs især til pop-up boilies og pellets. Hvis du er i tvil om brugen af bait bands kan du altid ringe.

 

Boilie stop

Boilie stop sætter du på dit hair-rig for at stoppe din boilie fra at ryge af. Uundværligt indenfor karpefiskeri!

 

PVA Tråd, pose.

PVA er et materiale som nedbrydes når det har kontakt med vand. Måden karpefiskere bruger dette på, er ved at montere en PVA pose, tråd eller net til krogen og ligge boilies, pellets eller anden agn i posen. På denne måde vil din lokkemad ligge lige ved krogen og ikke være spredt for langt fra den boilie du fisker med.

Fiskeudstyr – guide til valg og brug samt køb og vedligeholdelse
5 (100%) 5 votes

Indlægs forfatter: Benjamin Jørgensen

Velkommen til min side: Rygcrawl.dk. Her skriver jeg om alt mellem himmel og jord - nærmere bestemt - faktisk kun om det på hav og i vand. Havet og det at opholde sig i, tæt på og omkring vand har altid vagt stor glæde hos mig. Den glæde vil jeg gerne dele med jer, uanset om I som mig kan lide at svømme, dyrke triathlon, dykke eller bruge tid på jeres båd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.