ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Er du også på udkig efter et par neopren sko eller et par neopren støvler til enten dykning, surfing eller andet? I dette indlæg har vi anmeldt og bedømt nogle af de bedste bud på og billigste (læs. bedste tilbud) på dykkersko og dykkerstøvler som neopren sko og støvler til surfing.

I dette samlede indlæg har vi Anmeldt og testet både billige og dyre, tynde og tykke neopren støvler og neopren sko, du finder forhåbentligt et par, som matcher dine behov! God jagt ↓

Vurdering og udvælgelse af produkterne

Vores fornemmeste opgave er at præsentere dig for de bedste produkter, som man kan finde på markedet. Vores research team har analyseret og screenet adskillige produkter samt forhandlere på markedet. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle og subjektive vurdering af produktet.

Vores research-team sammenligner produkter på parametre som:

  1
 • Kunders anmeldelser af produktet
 • 2
 • Produkternes specifikationer og features
 • 3
 • Forhandlerens tilbud, omdømme og service
 • 4
 • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet
 • 5
 • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner.

Alt dette holder vi op imod produktets pris og eventuelle tilbud. Det vigtigt at nævne, at rækkefølgen i artiklen ikke repræsenterer en rangering af produkterne, men en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.


Neopren sko/støvler til børn

Billige neopren sko til børn

Denne model er en neopren sko/støvle til børn. Det er fra samme mærke som ovenstående  sko og har derfor næsten samme specifikationer. De er dog bygget udelukkende som dykkerstøvler og dykkersko til børn. Neopren støvlerne har nogle fine farver og er produceret i kvalitets materialer med skridsikker teknologi. Det er dog også et helt udmærket par neopren sko til især windsurfing og kitesurfing, samt andre surfer orienterede sportsgrene du eller dit barn måtte dyrke. Den gummibelagte bund gør at man står rigtig godt fast på sit surfbræt. Uden tvivl et helt oplagt køb til dig der skal investere i et par neopren støvler første gang.  Pris: 169 DKK ✅


Billige neopren støvler

Billige neopren støvler

Dette er virkelig en lækker og højkvalitets billig neopren støvle. Den er lavet af 6,5 mm neopren som er titanium isoleret. Det betyder, at du virkelig vil kunne holde varmen i denne neopren støvle. Støvlen er perfekt til såvel dykning, som andre sportsgrene herunder surfing.

Denne er ikke helt lige så fleksibel i ankler, hvorfor man skal overveje, om det er noget man ønsker i sin neopren støvle inden man vælger at købe denne model. Til prisen kan du dog være sikker på at du virkelig får leveret kvalitet for pengene.

Selvom bunden ser en smule tyk og klodset ud, så er den faktisk meget blød, hvilket også gør den særligt velegnet som neopren støvle til dykning. Den sørger for at du ikke fryser og undgår vabler og skarg-sår fra svømmefødderne.  Pris: 329 DKK ✅


Fourth Element Rock Hopper Strandsko – Komfortable med ergonomisk indersål

Fourth Element Rock Hopper StrandskoMed de gode neopren standsko fra Fourth Element får du en smart og letvægtssko, der beskytter dine fødder med 3 mm neopren og en forstærket bund. De er skåret ved anklen, så de er lette at hoppe i, når du vil i vandet.

Af forbrugerne fremhæves den gode sål og den smarte indersål, der kan tages ud. Der er en god støtte i indersålen, der gør dem meget behagelige. Støvlerne er vandtætte, komfortable at have på og kan bruges både til dykning i havet og svømmeture i pools.

Hvis du vil læse mere om de praktiske strandsko, så kan du finde mere information på Fourth Elements hjemmeside.

Gode ting ved Fourth Element Rock Hopper Strandsko

 • Smarte strandsko med forstærket bund og komfortabel indersål
 • Lette at komme i og af med ankellængde
 • Kan fås i mange forskellige størrelser

Om Fourth Element Rock Hopper Strandsko

Ønsker du et par lette og behagelige korte neoprenstøvler, så er denne udgave fra Fourth Element et godt valg. De er lavet i 3 mm neopren, der består af genanvendt polyester og elastan for en tætsiddende effekt. Øverst er de lukket ekstra til. Dette forhindrer vand i at trænge ned i støvlen, når du bruger dem i vandet.

Sålen er forstærket med 100% naturlig gummi, der beskytter dine fodsåler mod skarpe sten. Tå og hæl er yderligere forstærket, så du undgår at slå foden.

Indvendigt sørger den behagelige og ergonomisk udformede indersål for ekstra komfort, når du går rundt i støvlen. Foret er fremstillet i OceanPositive-materiale, der er lavet af genanvendt plastik fra plastikflasker.

Du kan bruge denne støvle både til dykning og stranden. Den forstærkede hæl gør dem anvendelige med svømmefødder med helrem, når du dykker eller svømmer.

Fourth Element Rock Hopper Strandsko vs. markedet

Denne støvle er prismæssigt meget fornuftig, og du får en effektiv støvle i ankelhøjde, der beskytter dine fødder. I forhold til andre modeller er denne støvle ekstra forstærket, så du kan bevæge dig over strand, klipper og havbund uden smerter.

Det anbefales at læse op på størrelsesguiden, så du er sikker på, at størrelsen passer dig.

Specifikationer:

 • Størrelser: 37, 38, 41, 42, 43, 46, 47 og 48
 • Ankelhøjde
 • Sålerne er forstærkede og i 100% naturlig gummi
 • Overdel er i 88% genanvendt polyester og 12% elastan

Scubapro Heavy Duty neoprenstøvler – Håndfør neoprenstøvle for ekstra varme

Scubapro Heavy Duty neoprenstøvlerHvis du vil beskytte dine fødder mod kulde og skarpe sten, så er disse Scubapro Heavy Duty neoprenstøvler både tykke, varme og hårdføre. Denne støvle i neopren er 6,5 mm tyk, hvilket gør dem superoplagte til køligere vande og hårdere forhold. Du kan dog også let tage dem med på ferien til varmere himmelstrøg.

Disse fordele gør dem til populære støvler i neopren, der også får gode anmeldelser:

Forbrugerne roser særligt støvlerne for den gode tykkelse, der giver ekstra varme og den smarte lynlås, der gør dem lette at få af og på. De sidder tæt til foden, så vand ikke trænger ned i støvlen, og et lækkert inderfor gør dem meget behagelige at gå i. Bunden er forstærket, så du ikke føler skarpe sten i fodsålerne.

Gode ting ved Scubapro Heavy Duty neoprenstøvler

 • Meget tætsiddende og komfortable
 • Forstærket bund beskytter mod skarpe sten
 • Praktisk lynlås gør dem lette at få af og på

Om Scubapro Heavy Duty neoprenstøvler

Når du ofte dykker i køligere vand med skarpe sten, så er denne neoprenstøvle et oplagt valg. Den er fremstillet i tætsiddende neopren med en tykkelse på 6,5 mm.

Den forstærkede bund med skridsikker overflade beskytter dine fodsåler mod både stranden og havbundens skarpe sten. En god forstærket tå og hæl beskytter yderligere dine fødder mod skader. 

Med en praktisk lynlåslukning er det let at få støvlerne af og på, og en smart PVC-strop sikrer lynlåsen mod at glide ned under dykning. De er derfor sammenlignet med de mere klassiske neoprensokker nemme at komme af, når du skal have udstyret af efter en tur i vandet.

Scubapro Heavy Duty neoprenstøvler vs. markedet

Prisen på disse støvler er god sammenlignet med en gode kvalitet, de er fremstillet i. Det særligt tykke materiale, komforten og den praktiske lynlås gør dem ekstra gode sammenlignet med andre modeller i oversigten.

Tørretiden er også væsentlig lavere end andre lignende scubastøvler, trods deres tykkelse på hele 6,5 mm neopren.

Du kan få støvlerne i mange størrelser fra 39 helt op til 46-47, hvilket gør dem gode til både kvinder og mænd, der elsker at dykke i koldere vand.

Specifikationer:

 • Størrelser: 39, 40-41, 42, 43-44, 45 og 46-47
 • I kraftigt tosidet neopren på 6,5 mm
 • Lynlåslukning med PVC-strop
 • Forstærket tå og hæl
 • Skridsikker bund

Santi Rockboots – God til tørdragten med velkrolukning

Santi RockbootsUndgå den ubehagelige følelse af ”gummistøvle” med disse gode Santi Rockboots, der giver dig en tætsiddende fornemmelse og ekstra god komfort med smart velcrolukning.

Denne støvle fra Santi får også gode anmeldelser med på vejen:

Forbrugerne fremhæver særligt den uovertrufne komfort, der med smarte velcrolukninger gør det let at komme i og af støvlerne. Kvaliteten er ligeledes fremhævet, hvor den smarte gummiforstærkning gør støvlerne meget hårdføre.

De anbefales af køberne som den optimale løsning til tørdragtsdykning, hvor du ønsker den mest komfortable støvle med smarte funktioner, der beskytter dine fødder.

Gode ting ved Santi Rockboots

 • Meget komfortable støvler med non-slip-bund
 • Smarte velcrolukninger gør dem lette at få på og af igen
 • Forstærket tå- og hælkappe med gummi

Om Santi Rockboots

Denne støvle er oplagt til tørdragtsdykkere, der ønsker en ekstra god komfort lig normale sko. Ofte har tørdragter med integrerede støvler en gummistøvle-agtig fornemmelse pga. unødvendig luft i støvlen, der ikke altid er lige behagelig. Oveni kan du med en integreret støvle ikke mulighed for selv at variere i tykkelse og varmen i støvlerne.

Denne smarte støvle er meget komfortabel med en god tyk bund med et anti-slip-mønster, så du står sikkert selv på glatte overflader.

Den praktiske velcrolukning gør støvlerne lette af få både på og af, og du kan justere stropperne for ekstra komfort. Det gør disse støvler oplagte til vandaktiviteter i den nordeuropæiske halvdel af verden, hvor snørebånd kan fryse i den kolde vind og gøre dem svære at få af.

Oveni kan du bruge en neoprensok i støvlerne for ekstra varme, så du ikke fryser tæerne i skoene.

Santi Rockboots vs. markedet

Når du sammenligner denne støvle med resten af testoversigtens modeller, så adskiller Santi Rockboots sig ved den effektive og praktiske velcrolukning. De er lavet i høj kvalitet, så du kan få glæde af dem mange år ud i fremtiden på dine dykkereventyr.

Modellen er i den dyre ende i oversigten rent prismæssigt, men du får samtidigt en komplet sko, der vil gøre det til en meget behagelig oplevelse, når du dykker med tørdragt i køligere vande. Kvaliteten er rigtig god, og du kan altid tilføje en neopren-sok for ekstra varmebeskyttelse.

Specifikationer:

 • Størrelser: 40, 44 og 47
 • Lavet i komfortabelt kanvas og gummi
 • 2 smarte velcrolukninger
 • Forstærket tå- og hælkappe

Neopren støvler

Neopren støvler

Disse neopren støvler er lige klassen over de foregående. De er så tilgengæld også tilsvarende dyrere. Men hvis du er på udkig efter et par formidable neopren støvler til dykning, så er dette helt sikkert valget. Det er det oplagte par støvler til dig der ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten. Disse Neopren støvler er lavet virkelig tykke med hele 6,5 mm neopren. Så hvis du er en smule kuldskær, eller bare gerne vil have en lang dykkersæson i Danmark eller et andet koldt sted, så er dette et oplagt valg. Neopren støvlerne er fra mærket: Fourth Element og modellen hedder Amphibian. De har samme lille spidsfindige løsning på hælen som sikrer dine finner siddder fast under hele dykket. De giver derudover også en bedre støtte til dykkere, som måske har problemer med at anklerne overstrækker en smule under dykkene. Et problem jeg selv har døjet en smule med, i perioder, hvor jeg har dykket meget.  Pris: 649 DKK ✅


Tynde neopren sko til dykning

Tynde neopren sko til dykning

Er du på udkig efter et par helt tynde neopren sko, som bare skla bruges til at skabe et slidstærkt mellemlag mellem dig og dine finner, så er dette valget. De er lette og virkelig nemme at tage med i tasken på en dykkerferie. Samtidig er skoene lavet af kun 1,5 mm tyndt neopren, så du ender ikke med overophedede fødder på selv de helt varme dyk.

Disse neopren sko er ikke særlig gode til surfing, på trods af, at de også har en skridsikret bund. De er lavet til og bør udelukkende købs som en form for “sok” der sørger for at dine finner ikke skaber vabler på dine fødder og derfor som beskyttende lag. De er ikke beregnet til at gå rundt med.

Disse neopren sko er fra mærket Salvimar og modellen hedder HT. De føs i størrelserne S til og med XXL, så der burde være til enhver fodstørrelse. Pris: 249 DKK ✅


Tykke neopren sko til dykning

Tykke neopren sko til dykning

Nu tænker du sikkert “dem har jeg da lige læst om”. Det er også næsten korrekt. Dette er en lidt varmere og tykkere neopren sko fra mærket Salvimar. Her få du en neopren sko med 5 mm tykt lag.

De er oplage at købe, hvis du allerede er forelsket i produktet fra før og vica versa, men bare ønsker at dykke i varmere eller koldere områder. De kan også købes samlet for under 600 kr. og fungerer derfor helt perfekt som supplement til hinanden i din samling, så du kan variere mellem et par varmere eller koldere neopren sko.

Begge størrelser og tykkelser er enormt behagelig at have på. Disse fås igen i størrelserne fra Small til XXL, så der er ingen grund til bekymring omkring, om du også kan finde dem i din størrelse. Jeg fik ikke sagt det før, men jeg fik pointeret at de ikke er beregnet til at gå i. Det kan derfor også være en rigtig fin idé, at træde i et par klip klapper eller lignende fodtøj, hvis du alligevel har tænkt dig at gå i dem.  Pris: 379 DKK ✅


Dykkersko

Dykkersko

Er du på udkig efter et par lette og små dykkersko, du kan bruge til alle mulige formål, så er disse dykkersko fra IST med stor sandsynlighed noget for dig. Skoene er lavet i et tyndt 3 mm materiale og fungerer derfor også perfekt på varmere dyk, hvor du kun har behov for et mellemlag mellem din bare fod og finnen, sådan at du undgår sår og vabler. Disse sko til dykning fra IST er en favorit blandt især folk der udlejer udtyr. Det er der selvfølgelig også en god grund til netop at: Pris = kvalitet.

Særligt når du dykker mange dage i streg på en dykkerrejse/ferie, så er det et oplagt valg. På den måde ender du ikke i en situation, hvor du bliver nød til at afstå fra at dykke pga. en dum vabel. Disse dykkersko har et lavt skaft og er nemme at trække i og gå rundt i. Samtidig har de en skridsikker bund, som giver dem et godt fit i finnen og øget sikkerhed på broer og både. Skoen er omkring 10 cm høj.  Pris: 199 DKK ✅


Billige neopren sko

Billige neopren sko

Denne model er fra mærket IST. Det er egentligt en kombineret strandsko som også kan bruges til dykning, windsurfing, kitesurfing og meget andet. Med de lækre hårdbundede skridsikre såler er du sikker på at stå fast eller sidde godt fast i dine dykker finner. Det er et par fantastisk billige og virkelig fine neopren sko, som alle har råd til. Hvis du søger noget virkelig varmt, er dette måske ikke lige den neopren sko du skal købe. Med dens 3 mm neopren, er det dog en helt fin sko til de 2-3 varmeste måneder i Danmark eller som mellemlag mellem din for og svømmefødderne når du er på dykkerture i udlandet. Neopren skoene kan spændes med en nem plastik spænde i toppen. Det forhindrer det meste vand i at trænge ind, så længe du køber den rigtige størrelse.  Pris: 179 DKK ✅


Dykkerstøvler

Dykkerstøvler

Hvis du virkelig er på udkig efter et par helt igennem fantastiske dykkerstøvler, så er dette produktet fra dig. Dykkerstøvlerne er fra mærket SEAC og er lavet i 5mm neopren materiale. Der har en unik feature med en hæle-bule. Nærmere bestemt en finne/svømmefods-holder på hælen. Den hjælper med at holde på finnerne, så der er minimal chance for at de løsner sig under dykket.

Hvis du er seriøs omkring din dykning er på udkig efter det næste materiale efter et par gode dykker svømmefødder, en dykkermaske og måske et dykkerur / dykkercomputer. Så er disse neopren støvler med lynlås på siderne det helt optimale næste valg. Selv som det første udstyr du køber, vil et par dykkerstøvler være uvurderlige. De kan få selv de dårlige udlejede finner til at sidde som en drøm på din fod. Seac dykkerstøvlerne har en blød bund og er enormt fleksible. De kan dog samtidig også sagtens bruges til diverse surfer-grene.  Pris: 365 DKK ✅


Neopren sko

Neopren sko

Denne neopren sko fra Oceanic er en lidt dyrere version af modellen før. Dog selvfølgelig fra et andet mærke, så også en anderledes pasform. Men er du på udkig efter en stabil sko til en helt igennem fair pris, der ikke er noget billigt skrammel, så bør du overveje denne neopren sko. Den er fra Oceanic og hedder Venture 2, en opgradering af den gamle Venture neopren sko, som var en helt igennem super sko. Det er selv et par neopren sko, jeg har været super glade for at bruge til såvel kitesurfing som dykning.

Med et simpelt design og uden alle ekstra features får du her en fantastisk neopren sko lavet af kvalitetsmateriale men til samme pris som de helt billige (læs skrammel) sko. De er dsignet med en rustfri lynlås på siden, som dog ikke ses på billedet og ellers lavet i 6,5 mm neopren. Det vil sige, at det er en neoprensko du godt kan regne med at kunne holde varmen i. Den svigter sent dig og dine tær, selv på de helt kolde dyk.  Pris: 379 DKK ✅


Hvor finder du et større udvalg?

Der er en række muligheder når du skal ud og finde et større udvalg af sko og støvler itl dykning, kitesurfing, wind surfing eller lignende discipliner, hvor det er nødvendigt med et par rigtig gode og varme neopren støvler i det danske vintervejr (altså det vejr vi har året rundt).

Det er sjældent, at det er en særlig behagelig idé at hoppe i vandet uden noget varmt fodbeklædning. Her er neopren altså bare det bedste materiale til netop at holde varmen inde og det meste vand ude og væk fra dine fødder. Det er også grunden til at alle modeller og produkter du har kigget på, på ovenstående oversigt netop er lavet af det materiale.

Nu skal vi dog ikke vende blikket mere mod de støvler og sko i neopren vi allerede har anmeldt. Men i stedet giver dig en idé om, hvor du kan kigge hen, hvis du ikke syntes der var et par dykkersko eller dykkerstøvler der matchede dine behov.

Jeg har selvsagt ikke kunne, i dette ene indlæg og som ene mand (selvom jeg har fået kyndig hjælp til nogle af modellerne) nå at anmelde alle skoene lavet af neopren på alle webshops. Så ville jeg nok ikke have tid til meget andet. Derfor er ovenstående selvfølgelig også kun et udsnit af de muligheder du har når du skal købe et par neopren støvler, uagtet om det er til dykning eller surfing. Ja enda hvis du er på udkig efter et par varme støvler i neopren til kajak.

Det første sted jeg vil anbefale er Kingfish. Dem har vi allerede henvist til et par gange. De er en ren og skær dykkerbutik, men har et stort og billigt udvalg med velkendte mærker og gode modeller. Derudover vil jeg også henvise til Dykker-butikken, som jeg også syntes har et par rigtig fine modeller på hylderne.

Det var det for denne gang, og alt jeg havde at levere omkring dykkersko og dykkerstøvler i neopren samt neopren sko til kajak og surfing. Jeg håber det hjalp dig. Har du nogle spørgsmål eller kommentarer til dette indlæg, så tøv endelig ikke med at kaste dem afsted. Jeg ser helst du benytter dig af kommentarfeltet, men er det for offentligt for dig, så står min mail altid åben for henvendelser.

Forfatter

Skriv en kommentar