ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Her finder du den perfekte svømmedragt som dame. Uanset om du bare leder efter en hel normal dragt eller du skal have en hurtig svømmedragt til kvinder til konkurrence svømning, så jeg sikker på du finder et match i dette indlæg.

Vi har prøvet så vidt muligt at finde produkter i mange forskellige prisklasser. De dyreste er oftest dem, hvor svømmedragterne er beregnet til kvinder indenfor konkurrence svømning mens de lidt billigere måske med større sandsynlighed er en svømmedragt

Sculpture Watergem – elegant badedragt

Sculpture Watergem

Om Sculpture Watergem

Det første Speedo produkt er en mindre ambitiøs badedragt for den professionelle svømmer, men en god badedragt til en nybegynder. 

Sculpture Watergem fås i sort og har et smukt og elegant udtryk. Den har en V-formet halsudskæring og er perfekt til en dag på stranden. 

Badedragten er dog ikke alene smuk og lækker at dase i. Den er udstyret med Xtra Life Lycra, der gør, at formen holder længere, selvom du svømmer meget og hurtigt. 

Du har mulighed for at justere pasformen, så den passer perfekt, og ikke er til besvær, når du svømmer hurtigt i poolen, svømmehallen, eller når du slapper af på stranden. 

Holdbarheden er altså helt i top og tillader dig at bruge dragten mange år ud i fremtiden, ligegyldig om du bruger den til at svømme i eller ligge på stranden med. 

Badedragten kan altså bådes bruges til at svømme baner og til at slappe af på stranden med, hvis du søger mere diskretion, end du får i en bikini. Det kan også være, du bare synes, den sorte badedragt har et fantastisk udseende. 

En tilfreds bruger af dragten skriver: ” I’ve only had the swimsuit a few weeks but I’ve used it multiple times and so far it’s a great swimsuit. It’s not heavily padded or uncomfortable to wear.”

Sculpture Watergem vs. markedet

Sculpture Watergem er en utrolig populær badedragt. Det skyldes, at der ikke findes særlig mange andre på markedet med samme æstetiske elegance, som samtidig er behagelig. 

Det er ikke en badedragt til en professionel svømmer, men kan sagtens bruges til at svømme baner i svømmehallen – og være bedre end mange alternativer. 

Hvis du er på markedet efter en badedragt, der kan bruges til motionssvømning, skal du derfor ikke holde dig tilbage. Prisen er også overkommelig. 

Du får en god badedragt, der holder længe, til en god pris og som ser fantastisk ud, det er svært at finde lignende på markedet. 

Derfor anbefaler vi Sculpture Watergem

Vi anbefaler Sculture Watergem af to årsager.
Den er lige så behagelig at bære, som den er æstetisk flot at kigge på. Den vil fremme dine svømmefærdigheder.

En badedragt er nødvendig, når du begynder at dyrke motionssvømning og gerne vil se resultater af din træning. Det får du her til en god pris, og uden du skal skifte til en noget andet, når du skal på stranden. Derfor anbefaler vi Sculpture Watergem.

Specifikationer

 • Flot badedragt med V-formet halsudskæring
 • Kan tilpasses din krop
 • Xtra Life Lycra, der holder badedragtens form
 • God holdbarhed
 • Badedragt til motionssvømning og stranden

LZR Pure Intent Open Back Kneeskin – seriøs badedragt

LZR Pure Intent Open Back Kneeskin

Om LZR Pure Intent Open Back Kneeskin

Et helt andet produkt fra Speedo, får du her. Det er en badedragt, der kan vinde VM og OL i svømning. Den er ikke i den billige ende, men er perfekt, hvis du vil fremme dine svømmefærdigheder. 

Badedragten har på alle måder dét, du søger, når du skal finde ikke bare en god, men den bedste svømmedragt. Den har dual-lag og ergonomiske søm, hvilket hjælper dine ben, når du tager svømmetag. Dine ben bliver mere aerodynamiske og bevæger sig med mindre modstand under vand. 

Du har selvfølgelig flere stropper, der kan lukke dragten helt tæt til kroppen, så du møder mindst modstand. 

I sømmene er der desuden en tredobbelt konstruktion, hvilket hjælper dig krop til at bevæge sig med større frihed under vandet. Dragten er et helt klart vindervalg til den ambitiøse svømmer.
Som eksperterne skriver på swimcompetitive.com: ”the ergonomic seam construction helps to connect critical muscle groups for increased power output while racing, helping you to blast to a podium position or record-breaking performance.” 

LZR Pure Intent Open Back Kneeskin vs. markedet

Du kan altid finde en dragt, der er dyrere, billigere eller til mere alsidigt brug. Men det er ikke dét, det har handlet om for Speedo, da de lavede dragten. 

De kigget på markedet og fundet frem til, at den bedste konkurrence badedragt skal se sådan ud og skal have de materialer og teknikker, som dragten her besidder.
Det vil være en hård opgave at finde et lignende produkt på markedet, der kan hvad LZR Pure Intent Open Back Kneeskin kan.
Som amatørsvømmer skal du dog ikke holde dig tilbage, den er ikke kompliceret eller underlig at svømme i. Den tilpasser sig dig og dit niveau og vil derfor fremme dine svømmefærdigheder, ligegyldig hvilket stadie du er på. 

Derfor anbefaler vi LZR Pure Intent Open Back Kneeskin

LZR Pure Intent Open Back Kneeskin skal anbefales, fordi den er det bedste skud Speedo har netop nu. Den er enhver svømmekyndig person vil pege på, hvis de skulle vælge deres svømmedragt. Den er både eksperternes darling og svømmernes. Der er ikke så meget at rafle om, når det gælder konkurrence svømning eller motionssvømning er dragten i en klasse for dig. 

Hvis du gerne vil blive en bedre svømmer, skal du øve, øve, øve dig og købe LZR Pure Intent Open Back Kneeskin. 

Specifikationer

 • Dual-lag og ergonomisk søm
 • Tredobbelt konstruktion i sømmene
 • Fungerer til alle svømmetag
 • Let justerbare stropper
 • Stor frihed i vandet

Speedo LZR X – Svømmedragt til dame

konkurrence svømmedragt til dame

Denne svømmedragt til damer er en videreudvikling af den ældre model, og hedder derfor “X” også i navnet.

Svømmedragten er blevet målt af Aqualab til at have hele 16,6% mindre “drag” som det hedder. Det betyder i princippet af dragten påvirker din krops evne til at glide gennem vandet med 16,6%. Dragten sælges kun et enkelt sted i Danmark og er en af de hurtigste svømmedragter til damer der overhoved findes.

Det er, som billedet måske indikere, den dragt blandt andet Pernille Blume svømmer i.

Det er vigtigt at du undgår at hverken shampoo eller sæbe kommer i berøring med dragten for at bevare materiale kompositionen i dragten bedst muligt.

Man skal være opmærksom på, at det kan tage en del tid at få dragten på, da det er meningen at den skal sidde meget stramt, hvilket naturligt gør den besværlig at tage på. Det er derfor også en god idé at øve dig i at tage svømmedragten på. Især inden du står til en konkurrence.

Arena ST 2.0 Junior – svømmedragt til piger

svømmedragt til pige

Denne svømmedragt er oplagt til yngre piger, som gerne vil forsøge sig med en mere proffessionel svømmedragt. Det betyder altså ikke at de nødvendigvis behøver svømme på hverken højt konkurrence niveau eller elite niveau. Men dragten er lavet til hastighed fremfor leg.

Svømmedragten til piger fra Arena er en rigtig god indgang til det at svømme mere struktureret og på holdniveau og den vil uden tvivl være med til at forøge svømmelysten på baggrund af at svømningen vil synes lettere for pigen.

Svømmedragten er syet med nogle fine sting, som gør at den glider bedst muligt gennem vandet med mindst muligt modstand på dragten.

Det kan være en god idé, hvis du gerne vil have denne svømmedragt at købe en ekstra i et nummer større til træninger og ikke konkurrence orienteret svømning. Det vil gøre oplevelsen en del nemmere, og da der oftest ikke er synderligt lang tid til omklædning frem mod træninger kan svømmedragten være en smule svær at komme i hurtigt.

Arena Finding HL badedragt med ben til damer – perfekt til træning og en hyggelig tur i vandet

Arena Finding HL badedragt med ben til damerArena har udviklet en badedragt, der fungerer godt til flere formål. Badedragten har ben, så hvis du ikke bryder dig om, at en badedragt skærer helt oppe ved skridtet, er dette den perfekte løsning. Her går benene til midt på låret, så den sidder behageligt.

Badedragten har et forstærket bryststykke. Derfor behøver du ikke frygte, at den er gennemsigtig, når du kommer i vand, for det beskytter stoffet mod. Badedragten er fremstillet i polyester, der er et stærkt materiale, og selv efter mere end 240 timer i vandet er det påvist, at den stadig har cirka 95% af pasformen og strækbarheden.

Badedragten har desuden UV-beskyttelse på 50, ligesom den er klorresistent. Dermed er den essentiel både til en tur på stranden og i svømmehallen, og den kan holde til at blive brugt til regelmæssig træning.

Arena Carbon Air – svømmedragt til kvinder

Arena Carbon air svømmedragt til kvinder

Denne svømmedragt til kvinder er en rigtig fin begynder svømmedragt, som giver en god introduktion til det at svømme i konkurrencer.

Det er heldigvis en af de modeller, som har været på markedet længe nok til at prisen ikke er alt for høj.

Samtidig giver den dog maksimal komprimering og gør, at man glider nemmere gennem vandet.

Svømmedragten til kvinder er godkendt af FINA. Den går ned til og stopper lige før knæene.

Du kan se en video med svømmedragten fra Arena herunder. Det er deres egen introduktionsvideo, hvilket man lige skal holde i mente. Men det giver et godt indblik i, hvordan dragten også ser ud i virkeligheden.

Arena Carbon Flex – svømmedragt til dame

Arena Carbon Flex svømmedragt til dame

Dette er som de andre svømmedragter i dette indlæg også primært en konkurrencesvømmedragt. Det er dog igen en af de lidt billigere modeller.

Den er dog stadig utrolig hurtig i vandet, og er altså ikke et dårligt køb selvom du gerne vil svømme på højt niveau og være hurtig i vandet.

Svømmedragten til damer fra Arena er lavet af 52% polamid, 47% elastan og 1% carbon fiber. Hvilket også giver anledning til navnet Carbon flex.

Sømmene i dragten er syet sådan at de giver støtte til og forankre spændingen på dragten i ryggen. Det gør at dragten sidder godt tæt til og mindsker modstanden i vandet.

TYR Avictor – konkurrence svømmedragt til kvinder

TYR Avictor svømmedragtDen sidste konkurrence svømmedragt på listen er fra TYR og er meget populær blandt især elitesvømmere. Svømmedragten får således også lov til at afrunde dette indlæg.

Dragten er nok en af de eneste på denne liste, hvor der rent faktisk virkelig er tænkt over at lave et super flot design. Det skal nok få folk til at kigge langt efter dig i svømmehallen og blive skræmte af dig, hvis i skal til at konkurrere. Altid en fordel.

Dragten er egentligt ikke blevet modtaget sindssygt godt af objektive anmeldelser, fordi den er for åben på ryggen blandt andet – mener de. Omvendt har konkurrenesvømmedragten fået helt igennem vanvittigt gode anmeldelser af brugere og købere af dragten.

Vi er derfor også sikre på, at du bliver mere tilfreds med denne konkurrencesvømmedragt.

Boom splice

almindelig svømmedragt til damer

Dette er modsat de andre svømmedragter i denne guide ikke som sådan en rigtig “hurtig-svømmer” dragt. Det er i stedet en rigtig fin svømmedragt til en dag på stranden eller i svømmehallen.

Den findes i følgende størrelser:

 • 32 UK / 36 EU
 • 34 UK / 38 EU
 • 36 UK / 40 EU
 • 38 UK / 42 EU
 • 40 UK / 44 EU

Anmeldelser af svømmedragten er udelukkende positive. Det er dog vigtigt at notere, at den ikke har en indvendig bh/top. Det er der en af anmeldelserne der lige skriver. Derudover, så bliver der kommenteret, at den er super velsiddende og behagelig at have på.

Svømmedragter til damer i koldt vand

Ud over normale svømmedragter. Så kan du også købe nogle lidt varmere versioner. De kan anvendes i koldt vand i især i de danske farvande er de næsten et krav.

De kan købes mange forskellige steder. Vi vil dog anbefale at kigge hos watery.dk, du kan se del af deres udvalg på nedenstående billede. Ellers kan du klikke på billedet og se resten af deres fantastiske produkter og dragter til damer til åbent vand svømning.

dame svømmedragter

Det er som udgangspunkt nogle lidt dyre produkter, sådan nogle neopren svømmedragte der dækker hele kroppen.

Det skyldes først og fremmest, at der anvendes langt mere materiale. Samtidig så er disse dragter primært beregnet til konkurrence. Eksempelvis som triathlon.

Bikini svømmedragt

Der findes mange forskellige typer af bikini’er. De fleste er dog helt vildt elendige rent funktionelt.

Det betyder, at de forskellige bikinier man kan købe nemt falder af, eller bare sidder så løst på, at det er ubehageligt. De er nemlig ikke lavet med henblik på de funktionelle. De er lavet med henblik på det æstetiske. Men ønsker du derimod en funktionel bikini svømmedragt. Og en dragt der på samme tid ikke er grim, så se udvalget herunder.

bikini svømmedragt til dame

Se bare de mange første her. Både flotte, og så er det tydeligt allerede ud fra billederne, at man sagtens kan svømme hurtigt i dem.

Desværre er der et par stykke af dem, som kommer til at udgå. Så måske du skulle tage et kig på de næste 4 jeg har fundet frem:

bikini svømmedragter til kvinder

Det er også alle sammen nogle virkelig flotte svømmedragt bikini top og bunde. Dele som kan kombineres efter lyst. Typisk kommer folk dog top og bund i samme farve. Men det er helt op til dig selv. Det er trods alt dig, der skal have svømmedragt sættet på.

Se hele udvalget af funktionelle bikini’er lige her.

Forfatter

Skriv en kommentar