Korte svømmefødder til træning – Her er de 5 bedste

Læsetid: 6 minutter

Korte svømmefødder anvendes primært til overflade svømning og/eller konkurrencesvømning. De anvendes ligeledes hvis du vil dykke med snorkel, men hvis du skal ned på længere dybder, er sprint svømmefødder ikke de mest optimale. Svømmefødder som er korte er den mest almene type svømmefod, og er derfor de nemmeste og mest tilgængelig at bruge – dem man bruges i svømmehallen er disse omtalte korte svømmefødder.

En sprintfinne eller sprint svømmefødder som de ligeledes kaldes optimere din fart i vandet, således at du godt og vel svømmer dobbelt så hurtigt kontra havde du ikke nogle på. I vores udvalg af billige svømmefødder vil du finde alt fra svømmefødder til eliteniveau men også svømmefødder til træning, og svømmefødder med og uden hæl rem, der er med andre ord alverdens typer af billige svømmefødder, og derfor burde der være en som du kan bruge.


Svømmefødder der er korte bør vælges

Korte svømmefødderDisse speedo korte svømmefødder er produceret i 100% silikone og er nemme at passe. De er med hæl rem hvilket giver en følelse af, at de sidder ‘ordentligt’ på foden. De hører til den nye serie hos speedo og er blandt deres kategori korte svømmefødder. De fungere rigtig godt til outdoor svømning såvel som indendørs svømning, og derfor også kan bruges til træning.

De korte svømmefødder forbedre din benspark fordi du lærer på en bedre måde hvorledes du skal sparke – med disse på, kan man nemlig nemmere vide hvad der fungere og hvad der ikke fungere, og ligeså snart man har opbygget en rutine ved at svømme med disse på, overføres det automatisk til din ‘normale’ svømning uden.

De korte svømmefødder fra speedo er et par gode starter svømmefødder, som jeg selv har haft i mange år, og hertil bør nævnes, at de holder sig rigtig godt. Det er dog vigtigt ligesom med alle andre svømmefødder, at man husker at vaske dem af i badet efter de har været i klorvand eller saltvand.

De er unikke i den forstand at de har en hælkap som er rød og hvorefter resten af svømmefoden er sort, dette ser kanon flot ud i vandet når man svømmer rundt. De kan ligesom de resterende svømmefødder i dette indlæg anvendes af både mænd og kvinder.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
344,00 344,00 Læs mere

Sprint svømmefødder er det nye

Sprint svømmefødderSprint svømmefødder som disse produceret i farven grå er en all-time bestseller. Den fungerer nemlig rigtig godt til både motionister såvel som elitesvømmere og triatleter. Vores udvalgte forhandler har de bedste priser på denne, og du har derfor en rigtig godt mulighed for at lave en god handel. De er desuden produceret med tanker for, at man kan bevæge sig nogenlunde rundt på land – selvom dette ikke anbefales.

Sprint svømmefødderne er lavet med en plug-and-play teknologi som betyder, at du hurtig og nemt kan få dem på og af, og af den grund er de som sagt også kompatible med triathlon. De skal ligesom alle andre sømmefødder tages på i vand, da man på den måde hurtigst får dem på. Man har desuden lavet en måling på antal skader i forbindelse med anvendelse af sprint svømmefødder, og her er man kommet frem til, at denne model hører til blandt dem hvor der er færrest skader.

Årsagen til dette er at de hurtigt falder af foden hvis man laver nogle unaturlige vrid. Hermed er du sikret, at de ikke drejer således at du får et vrid i knæet eller på anden vis bliver skadet under din træning. De er utroligt lette og nemme at pakke sammen og tage ud, og derudover har de en holdbarhed som er lang. De kan sagtens klare lidt af hvert, og derfor er det også en model som de fleste er meget glade for.

Min første tanke ved sprint svømmefødder uden sål ligesom ovenstående model for eksempel har, er om de så sidder ordentligt på foden, og det må jeg bare sige at de gør. Det er absolut ingen problem, og det er ikke fordi de genere en eller andet. De kan købes til 409 kr.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
429,00 429,00 Læs mere

Hvad er sprintfinner?

SprintfinnerHer har vi sprintfinner, som er produceret i en mere markant farve og derfor give anledning til at være utroligt flotte på havets bunde. De er faktisk af samme model som ovenstående, men jeg blev simpelthen nødsaget til at tage dem med, fordi det nogle jeg selv har haft, og min erfaring er virkelig at de er geniale. Sprintfinner har det i det hele taget med, at være kedelige farver, og det ser vi ingen grund til her hos rygcrawl.

Vi mener, at man gerne må skille sig lidt ud og gøre lidt ud af sine sprintfinner. Hvad jeg ikke har skrevet i ovenstående var, at den måde finnen er produceret på formindsker risikoen for at få en krampe, da vandmodstanden nemmere håndteres og ligge sig henover finnen og glider ved en mindre modstand af.

De er ligeledes produceret i silikone, som de fleste sprintfinner egentligt er, så på den måde minder de meget om majoriteten af markedet, men det er også fordi at det simpelthen er det ultimativt bedste materiale at producere i.

Jeg har været så heldig at indfange nogle kommentarer fra venner og bekendte, som bruger disse sprintfinner – de siger således om produktet:

”Jeg har anvendt dissse svømmefødder i mange år, og har stadigvæk ikke tænkt mig at skifte til andre, for ligesom jeg ved du synes det er fedt med muligheden for forskellige farver, så har jeg det også sådan. Disse sprintfødder udkommer hvert år i nyere modeller, og derfor er det rart at beholde den samme model, men se hvordan den udvikler sig – og jeg må bare sige, at indtil videre formår de virkelig at holde sig opdatere på teknologien, og jeg kan se at flere og flere faktisk skifter til dem. Derudover ved jeg, at mange professionelle hold, har sponsor aftaler med firmaet bag (DMC), og på den måde holdes de i skak af at skulle leverer de bedste sprintfinner på markedet hele tiden” – Klaus, Herning.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
429,00 429,00 Læs mere

Korte svømmefødder til eliteniveau

Svømmefødder korteHer har vi de ultimative korte svømmefødder til konkurrencesvømning. De er primært henvendt til folk som svømmer konkurrence på eliteniveau. Det er en helt anden type korte svømmefødder, end man tidligere har set, og det er fordi man her har forsøgt at optimere på mange parametre. De er blevet testet i vandet for at man fra producentens side har været sikker på, at netop denne model og dette format er det hurtigste i vandet.

De kan anvendes af både kvinder og mænd, og derfor er der størrelser til begge via nedenstående link. De er desuden hele 70% lettere end resten af markedet, og derudover er de med ingen hæl kap, således du hurtigt kan tage dem af og på. De fungere faktisk også kanon godt til triathlon, hvor der kræves at korte svømmefødder kan tager hurtigt af.

De har som det fremgår af billedet et asynkront design (dette har alle modeller i dette indlæg). Det betyder, at du får det mest naturlige spark, som muligt og ikke føler at venstre fod afviger fra højrefod.

Hertil er den i farven grøn, og som historierne går på indenfor svømmeverden er de inspireret fra frømandskorpset hvor man ligeledes optimere på alle dele. Det skulle eftersigende være en tidligere frømandsoldat som har været foregangsmanden for, at denne model kom til verden, og det er nået mange synes er kanon fedt.

De koster naturligvis lidt mere, men det er der egentligt ikke nået at sige til, for du får simpelthen en revolutionerende svømmefod, som du vil blive glad for. Desuden kræver den rent vedligeholdelsesmæssigt, at den bare skal vaskes i ferskvand.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
399,00 399,00 Læs mere

Svømmefødder til træning

Svømmefødder til træning

Her har vi en anden type af svømmefødder til træning. Denne model er den helt nye fra speedo, og de har lavet den med et anderledes design som mest af alt er flot og utroligt unikt. Det der er meget nyt med denne model kontra andre er, at efter nogen ganges træning tilpasser den dig din fod således at den sidder så optimalt som overhovedet muligt.

Det er derfor vigtigt, at du ikke låner den ud til andre, for så vil det føles anderledes at have på, hvis de har svømmet rundt i den. Alle størrelser i svømmefødder til træning er 100% sammenlignelige med de skostørrelser, som du bruger i dine normale sko.

En anden nævneværdig justering fra den gamle model til denne nye er, at de har performance optimeret designet således, at den er hele 30% bedre i vandet. Mange vælger at købe dem til outdoor svømning det vil sige som et par svømmerfødder til træning i åbent hav. De har nemlig en farve som kan ses, og derfor gør det nemmere for andre at se hvor du er – her tænker vi på både, som jo er et stort dilemma. De har nemlig utroligt svært ved at se hvor du er

Men det hjælpe farvekombinationen med til at du nu kan. Som du nok kan se, minder farverne lidt om sådan en bøje ser ud – og orange og sort er i det hele taget bare farver, som man nemmere ligger mærke til.

En triatlet henvendte sig til os med følgende kommentar til produktet:

”Hold nu op hvor er den her svømmefinne bare fantastisk, jeg er slet ikke i tvivl om at det blive en af de mest solgte til udendørs svømning. De er nemme at tage på og selvfølgelig også at tage af, også svømmer man bare fantastisk i dem. Jeg synes virkelig godt man kan mærke, at de er optimere hele 30%. Jeg gør det, at de kommer med hver morgen når jeg skal ud og svømme (både i det åbne hav, men også i svømmehallen), også bliver de ellers brugt i 2 timers tid, og herefter kommer de hjem og ligger til tørre i brusekabinen hvor jeg faktisk også lige skyller dem engang. Sådan har jeg nu gjort i 4 år, så det må siges at have været en utroligt billig investering. Jeg vil hvertfald gerne anbefale jer andre at købe dem, for det er nået i ikke vil blive skuffet over. De er virkelig gode, og jeg er aldrig blevet skadet i dem – hvilket jeg i øvrigt ikke har nogle blive med svømmefødder på. Skynd jer hvertfald at slå til for de sælges, efter hvad jeg har hørt som varmt brød” – Amalie, Randers.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
479,00 479,00 Læs mere

Hvor finder jeg billige svømmefødder?

Vi har valgt den forhandler, som vi mener er den klart bedste på det danske markede. Den drives af en ung mand i 20’erne, som ligger ild og sjæl i at behandle kunderne godt, og desuden er han selv elite svømmer og ved derfor hvad vi som svømmere forventer.

Der er ingen tvivl om, at hans side virkelig er god, og selv de mest underlige spørgsmål besvares med omhu via en online chat funktion. Du kommer ind til hans side, og får et overblik over ikke kun de valgte indlæg i dette indlæg, men også andre billige svømmefødder. Så tryk på nedenstående link hvis du ønsker at danne dig et overblik over markedet fantastiske sprintfinner.

Vi håber indlægget har fungeret som en inspiration eller om ikke andet en måde hvorpå du er blevet klogere på dit valg af svømmefødder. Hvis du klikker ind på vores links sendes du videre til den valgte forhandler, og der vil du kunne finde meget mere information omkring diverse produkter. Vi har valgt at bringe det vi mener er mest informativt, og som du derfor bedst vil kunne vurdere ud fra. Det kan nemlig ligesom i mange andre brancher være sådan, at det er uoverskueligt, at finde det produkt man reelt set har behov for, og derfor har vi simplificeret det ved at dekomponerer informationen til det væsentlige.

Husk altid at kontakte os såfremt du måtte have spørgsmål eller andet omkring produkterne. Vi står altid til rådighed og opfordrer endnu engang til, at du deltager aktivt i diskussionsfeltet nedenstående. På den måde får vi en god debat i gang, som mange andre forhåbentligt for glæde af.

Indlægs forfatter: Benjamin Jørgensen

Velkommen til min side: Rygcrawl.dk. Her skriver jeg om alt mellem himmel og jord - nærmere bestemt - faktisk kun om det på hav og i vand. Havet og det at opholde sig i, tæt på og omkring vand har altid vagt stor glæde hos mig. Den glæde vil jeg gerne dele med jer, uanset om I som mig kan lide at svømme, dyrke triathlon, dykke eller bruge tid på jeres båd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.