ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

En vindmåler og vindviser er vigtig hvis du eksempelvis er til søs, er skytte eller noget helt tredje. Dette indlæg har til formål, at prissammenligne de bedste trådløse vindmåler til båd og vindvisere til båd. En indskudt bemærkning er dog, at de også kan bruges andre steder end til søs.

Så skal du blot scrolle lidt ned her, så kommer du til overskriften vindmåler, hvor alle denne typer produkter er listet op.

Ønsker du i stedet at finde ud af, retningen på vinden, så skal du rulle længere ned endnu til afsnittet omkring vindvisere.


VINDMÅLERE

Der findes en langt række forskellige vindmålere, som er listet herunder. De findes både til mobilen og din smartphone. Du kan dog også få dem koblet op til en skærm eller lignende. Vi har her fundet de bedste og billigste vindmålere på markedet. Vi håber nedenstående oversigt vil gøre dig klogere på hvilken model du skal have.

SKYWATCH WINDOO – Vindmåler til smartphone

Skywatch windoo vindmåler smartphone

Denne Skywatch windoo vindmåler til smartphone er utrolig nem at have med omkring. Så hvis du hurtigt har behov for, at finde ud af hvor kraftig vinden blæser, så er dette produkt det helt rigtige. En trådløse vindmåler til båd som denne eller vindmåler anemometer som de også kaldes, er faktisk overraskende billige.

Alligevel er dets funktionalitet helt i top, og derfor kan vi 100% stå indenfor denne skywatch windoo model.

Egenskaber:

  • Fungere til både android og IOS
  • Gratis download af app ved navn windoo
  • Realtid målinger
  • Vindviser og vindmåler funktion
  • Du finder flere specifikationer her.


SKYWATCH – Trådløs vindmåler til båd

Trådløs Vindmåler til båd

Her har vi endnu en vindmåler fra Skywatch. Det er en trådløs vindmåler til båd eller til land. For helt lavpraktisk skal man bare tage den frem. Herefter placerer du den med en strækt arm i luften. Efter kort tid kender du vindhastigheden. Den måler fra 2 km/t til 150 km/t og har en præcision på +/- 3 %. Hvilket derfor hører til blandt de mest nøjagtige på markedet.

Den trådløse vindmåler til båd viser gennemsnitlig vindhastighed, nuværende vindhastighed og maks målte hastighed.

Hvilket derfor er alt du behøves for at kunne bruge dette vindinstrument.

Der medfølger en hætte, som har til formål at beskytte 3d-rotoren.

Denne model er klart den mest sælgende hos vores udvalgte forhandler.


SKYWATCH XPLORER 4 – Vindmåler

Skywatch xplorer 4

En vindmåler anemometer som denne skywatch xplorer kan købes i fire forskellige varianter. Den model du ser her hedder skywatch xplorer 4, og er den nyeste model.

Vindmåleren er vandtæt, nem at have med alle steder, har belysning i skærmen så du altid kan se vindhastigheden selvom det er mørkt. Vigtigst af alt, så fungere sådan en vindmåler bare perfekt til båd eller bare på land.

Overordnet skal et vindinstrument til eksempel sejlbåd eller land kunne bruges hurtigt og kunne måle optimalt. Dette er noget denne model uden tvivl lever op til. Den fungerer således, at du blot trykker på den lille knap i fronten. Herefter begynder den at måle vindhastigheden – enkelt og effektivt!


NASA CLIPPER LOG TRANSDUCER

Nasa clipper log transducer

En nasa clipper log transducer som denne model kaldes eller bare nasa vindinstrument er den lidt mere seriøse udgave. Dette produkt er ikke en mobil løsning, men noget man placere det samme sted. Dette nasa instrument vil derfor være optimalt til havne, skydesportsforeninger, på din båd eller hus.

Den fungere som både vindviser og vindmåler, og er den absolut mest nøjagtigt måleenhed.  Den virker i op til 2.000 timer før den skal genoplades. Der medfølger et display, som man kan installere i cockpittet i sin båd eller i sit hus.

En køber siger følgende om denne nasa clipper log transducer:

Der er ingen tvivl om, at jeg er glad for mig køb. Jeg manglede en fast installation, som kunne fortælle mig vindhastigheden og vindretningen derfor valgte jeg dette nasa vindinstrument. Det har jeg ikke fortrudt i et sekund. 

Det er godt nok ikke en trådløs vindmåler, som jeg hurtigt kan stikke ud af vinduet. Det er dog ikke vigtigt for mig, jeg kan nemlig bare kigge på mit display inde på kontoret. Herefter kan jeg videreformidle hvordan vindforholdene er i dag. Der skal derfor lyde en klar anbefaling af denne nasa clipper log transducer” – Klaus.


VINDVISERE

En vindviser har til formål, at vise dig i hvilken retning vinder blæser. Det kan eksempelvis være nyttigt at have en vindviser til din båd. Da det i mange tilfælde er rart at vide hvilken vej vinden kommer fra. Specielt hvis du sejler med sejl. Vi har udarbejdet en komplet oversigt over vindvisere, som kan bruges på vandet og på fastland.

WINDEX VINDINDIKATOR – Til sejlbåd

Windex vindviser

Her har vi en vindviser til båd fra den populære producent Windex. Denne model er en såkaldt windex til sejlbåd som derfor skal installeres i sejlet, på cockpittet, i masten eller hvor du selv mener vinden bedste rammer den uforstyrret.

Vindviseren er kommet på markedet efter ønske fra lystbåde ejere. Dette har verdens absolut største vindviser producent lyttet efter og herefter produceret denne vindviser til båd.

Den fungere bedst i masten, da den der vil stå helt uforstyrret og på din båds højeste punkt. Skulle du ikke være lystbåd ejer, kan du sagtens installere denne windex på din båd, eller for den sags skyld andre steder. Det er ikke sådan, at den kun fungere på både. Det er bare der, vi typisk ser den anvendt.

Man vil eksempelvis også kunne montere den på et hus. Denne windes er 58 centimeter lang og vejer intet mindre end 158 gram.


WINDEX 15 – Vindviser (TOPSCORER)

Windex 15 vindviser

En windex 15 er fremstillet til både på 29 til 50 fod. Den hører under verdens mest populære vindindikator, og derfor har vi valgt modellen som topscorer. Den er ikke særlig dyr, faktisk hører den til blandt de billigste vindindikatorer på markedet.

Yderligere kan du hurtigt og nemt montere den. Det kræver ikke det store arbejde. Praktisk skal din windex 15 bare sættes på masten. Den er fremstillet i rustfrit stål og vejer omkring 100 gram.

Desuden har den ry for, at have en holdbarhed som du sjældent finder andre steder. Hvilket selvfølgelig er en af årsagerne til, at bådejere  har valgt denne model som verdens bedste vindviser.


BILLIG VINDVISER

billig vindviser

Her har vi ikke en windex vindviser eller vindindikator. Det kunne man nemt tro idet de ligner hinanden. Men i stedet har vi at gøre med en billig vindviser. Denne model fungere alle steder. Så hvis du skal bruge en ualmindelig billig model, så er denne vindviser et godt bud.

Der medfølger en fyldestgørende guide, som sætter dig godt ind i hvordan den fungere. Den klare fordel ved sådan en model er, at du ikke skal ud og betale meget for den. Alligevel er den faktisk i en rigtig god kvalitet.

Den er dog primært produceret for, at du kan opstille den til en begivenhed. Eksempelvis hvis du flyver med drone, faldskærm, går til bueskydning eller andet. Så kan du bestille denne lidt billige model og have den med på farten.


NASA VINDINSTRUMENT

NASA vindinstrument

Her har vi endnu et nasa vindinstrument med dertilhørende 20 meter ledning. Du kan derfor montere den i en mast, på et hus eller andet. Dette indlæg  har båret en smule præg af, at enten er produktet en vindviser eller vindmåler. Det er selvfølgelig ikke en opdeling vi har lavet, men blot en afspejling af markedet. Mange producenter vælger, at opdele disse funktionaliteter.

Dette ser du dog ikke på denne model. Det er nemlig både en vindmåler men og vindviser – også fra nasa. Produktet er hamrende nemt at have med at gøre. Selvom man kunne blive vild ledt af billedet.

Overordnet skal du ikke være bange for, at købe en vindmåler eller vindviser for vores udvalgte forhandler har retturret. Så hvis du fortryder dit køb. Så returnere du det bare, og efterfølgende vil du få pengene retur.


Vindmåler til Smartphone/ Iphone / Mobil

En vindmåler til smartphone eller trådløs vindmåler til båd er først her de seneste år, man har fået den mulighed. Dette har været revolutionernede for diverse brancher. Da man ligepludselig bare kan tage sin vindmåler anemometer frem og herefter mål den præcise vindhastighed.

Vi har i dette indlæg berørt forskellige vindindikator, og som man hurtigt fornemmer findes der nemlig mange forskellige. Vi har på bedst mulig vis valgt de modeller, som overordnet afspejler mulighederne i markedet. Hvis du derfor ønsker at få et større udvalg, så har vi selvfølgelig også den mulighed til dig.

Du finder ovenstående vindmålere til smartphone, Skywatch windoo og mange andre via nedenstående link.

Det man skal være klar over, når man køber en trådløs vindmåler til sin båd. Så skal man hente en app. Det er nu utroligt nemt, så det skal du på ingen måde lade dig afskrække af. Vi er af den overbevisning, at teknologien mere og mere går den vej. Derfor synes vi egentligt også, du skal prøve sådan en vindmåler til smartphone.

Vores foreslag er, at du kigger på modellen skywatch windoo som var det første produkt vi anmeldte. Det er et produkt, som efter vores faglige vurdering er af ualmindelig høj kvalitet. Derfor vil du også opleve, at selvom du måler via en trådløs vindmåler eller vindviser til båd, at kvaliteten er den samme.

trådløs vindmåler til båd billede

Vindviser til båd: Windex 10″, Windex 15″ og Windex 20″

Den største producent af vindvisere er uden tvivl windex. Det har de været i mange år. Derfor har de bare mange års erfaringer indenfor vindviser til både og i det hele tager vindvisere. Vi plejer altid at anbefale windex til sejlbåds ejere.

De er præcise og nemme at have med at gøre. Hvis man alligevel skal nævne en ulempe, så er det, at de er skrøbelige. Det betyder, at hvis du taber dem imens du igang med at sætte dem op.

Så kan du opleve, at de hurtigt knækker. Man skal derfor passe på dem. De nyeste modeller fra windex har alle det tilfælles, at man mere og mere er begyndt at kigge på design. Som du derfor kan se via nedenstående link, så findes der nogle ret seje design. Det gør det muligt, at tilpasse din vindviser til din båd.

Vindmåler

Vindinstrument Skywatch

Skywatch xplorer modellerne er bare flotte. Det er der ingen tvivl om. Desuden kan du købes i alle mulige modeller, som derfor bare gør det endnu mere interessant. Modellerne er meget hurtigt blevet populære, og det er der en årsag til.

Man har gennem længere perioder været vant til, at vindinstrumenter til sejlbåde  eller vindindikatorer var store og bøvlede. Dette har man gjort lidt op med ved at fremstille skywatch xplorer modellerne.

De fungere rigtig godt til dig, som hurtigt har brug for at måle vindhastigheden. For at du kan danne dig et indtryk af hvordan sådan en fungerer. Har vi længere oppe i indlægget indlagt en video, som meget gerne skulle illustrere dette. På den måde kan du inden køb finde ud af, om produktet egentligt er noget for dig.

Nu er dette indlæg jo lidt en anmeldelse og selvfølgelig overblik over de bedste vindvisere og vindmålere. Hvis vi skulle købe en skywatch xplorer model, så ville vi vælge skywatch xplorer 4. Fordi den simpelthen bare kan meget mere end de andre. Dette mener vi ikke afspejler sig i den pris forhandlere har sat. Så derfor skal du ikke være nervøs for at købe modellen. Vi er sikre på, at du vil blive ualmindelig glad for den.

bedste vindviser

NASA vindinstrumenter

Nasa vindindikatorer eller instrumenter er de dyre drenge indenfor vindmålere og vindvisere. De er dog ikke trådløse men alligevel nok de bedste hvis man dykker ned i fagligheden. Usikkerheden i målingerne er ikke så store, som ved en trådløs vindmåler til båd eksempelvis.

Dette giver i og for sig god mening, da en nasa clipper log transducer er opstillet statisk. Derfor vil man have den samme måling hver gang. Yderligere er kvaliteten af produktet bare bedre, idet elementerne er dyre. Hermed ikke sagt, at de mindre håndholdte vindvisere og vindmålere ikke er gode. For det er de.

Det vi egentligt bare siger er, at hvis du ønsker et produkt, som ikke har udslag af fejl og som fungere bedste. Så går du aldrig galt i byen med et nasa vindinstrument.

vindmåler til smartphone

Relevante indlæg

Andre indlæg omkring bådudstyr som er skrevet af samme forfatter kunne være:

Forfatter

Skriv en kommentar