ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

En badehætte eller svømmehætte hører til en svømmers foretrukne udstyr i svømmehallen, og det er der en del årsager til. For det første er den en måde hvorpå, du som svømmer kan blive set i vandet, derudover er det en relativt kampafgørende faktor, som er medbestemmende i hvor hurtig din tid bliver. Badehætter og svømmehætter gør nemlig din slipstream hurtigere i vandet. Det vil sige, de mindsker modstanden i vandet og du kommer derfor signifikant hurtigere frem ad.

Derudover hindrer en badehætte, at dit hår ikke ryger ned foran dig således du ikke kan se og dermed mister fornemmelsen for hvor du er. Vi har i dette indlæg valgt at fokuserer på hvilke badehætter der er de bedste til konkurrence svømning.

Her finder du et bredt udvalg af forskellige badehætter.

Det er dog klar at de samme selvfølgelig også kan bruges selvom du bare skal træne inden en vigtig konkurrence. Vi anbefaler i det hele taget, at du bruger den samme konkurrence svømmehætte såvel som når du træner, på den måde lærer du den at kende og dermed ved hvornår den sidder forkert eller i hvertfald ikke korrekt på. Der vil nemlig ikke være nået mere irriterende hvis du under konkurrencen mister din badehætte.

Bedste badehætte til konkurrence svømning (TYR)

Badehætter til konkurrence svømning
MP X-O cap producere nogle innovative og unikke badehætter, som for alvor har fået sit indtag på markedet. Faktisk er det blevet manges favoritter, og det forstår vi udemærket. Med dets flotte design, skiller disse produkter sig nemlig markant ud, og det må være et krav man har til sine badehætter.

 • Perfekt svømmehætte til konkurrence svømning
 • Latexfri
 • Flytter sig ikke rundt på hovedet under svømning grundet EXO tekonologi
 • Hydrodynamisk 3D effekter

Her er hvad nogle af kunderne har sagt om badehætter fra producenten MP:

” Helt igennem fantastisk badehætte, som helt sikkert ikke bliver min sidste fra dem. Den formår virkelig at gøre hele formålet. Jeg bruger den fast til mine konkurrencer, og mine klubkammerater har allerede spurgt indtil hvor jeg har købt den, de flest af dem bruger nemlig en klassisk sort, som heller ikke er grim, men vi alle ved jo at nået anderledes af og til er godt” – Karina, Horsens. 

”Jeg faldt over disse badehætter for et månedstid siden, og har allerede købt 5 stykker. Min bedste ven har brugt dem i en længere periode, og han er meget positiv over dem. Det må jeg godt nok også sige, at jeg er. Den nedsætter vandmodstanden og er super nem at vedligeholde, hvilket egentligt bare er de krav jeg har til mine svømmehætter. En klar anbefaling skal lyde herfra” – Anders, Helsingør.

TYR Wallbreaker badehætte

TYR har mange forskellige badehætter og svømmehætter, og er der for et naturligt valg for mange Svømmehættesvømmere. TYR er producenterne af speedo, således dette ikke forstyrrer din læsning. Men badehætter herfra formår virkelig at holde vandet væk fra dit hår men samtidig, at sidde helt perfekt på dit hoved, således du ikke føler ubehag eller på anden vis er irriteret når du har dem på.

Det er nemlig en svømmeproducents fineste opgave at sørge for, du ikke blive irriteret af imens du svømmer, og det må vi sige TYR virkelig er lykkedes med.

Denne badehætte er ualmindelig flot, og hertil former den sig ned over dit hoved, som var det en platikpose. Vi har aldrig haft problemer med disse badehætter, hvilket naturligvis giver dem en plads på vores bedste liste.

Desuden er disse svømmerhætter utroligt billigt.

 • Stor amerikansk svømmeproducent SPEEDO & TYR
 • Koster KUN 199,95 kr.
 • Badhætte som findes i alle størrelser

Her er, kommentarer fra nuværende brugere af denne badehætte: 

”Utroligt flot svømmehætte. Jeg er i det hele tage super begejstret for disse badehætter fra TYR og SPEEDO, de er virkelig bare en svømmers foretrukne mærke. Man kan tydeligvis se, at de har arbejdet med svømmere i mange år. Jeg har kun en badehætte, og det er denne model, som jeg har haft i utroligt mange år. Det smarte ved dette er, at de hele tiden udvikler på denne kollektion af badehætter, og derfor føles det som om man får en ny hver gang” – Torben, Nyborg.

SPEEDO sort svømmehætte

SPEEDO er selvfølgelig en mastodont indenfor svømmeverden og er nået de har været i mange år, og sort svømmehætteer det stadig. De har store sponsoraftaler med mange af verdens bedste svømmere, og det afspejler sig naturligvis i deres måde hvorpå de producerer deres badehætter og svømmehætter. Det er imponerende billigt du formår at lave kvalitetets badehætter. Denne billig badehætte, er hvertfald et rigtig godt bevis på det.

Den er primært udarbejdet nye og derfor er det en god billig begynder badehætte, som de fleste startere køber, og det giver rigtig god mening. På den måde får man en god start på hvordan man skal vedligeholde og i det helet taget bruge disse produkter. Hertil kan man sige, at der nok ikke sker det store, hvis ens interesse for svømning alligevel ikke er der, og man kun bruger den en enkelt gang.

 • Originale SPEEDO badehætte
 • Pris: 69,95 kr.
 • Rigtig god begynder svømmehætte

Tidligere kunder siger følgende omkring badehætter fra SPEEDO: 

” Jeg har altid været fascineret af de personer, som går 100% op i deres sport og specielt svømmere. Derfor valgte jeg i en relativ sen alder, at undersøge hvorvidt svømning var nået for mig, og til det må jeg bare sige – at jeg ramte hovedet på sømmet. Hold op hvor er jeg glad for jeg valgte at købe denne billig svømmehætte fra SPEEDO. Det har virkelig været en turning point i min sportslige karriere” Helena, Aarhus.

” Mit barn skulle til at starte på et mere seriøst plan i vores lokale svømmeklub, og derfor valgte vi at investere i badehætter fra speedo, og det har siden vidst sig at være rigtig godt. Nu er min knægt 19 år og bruger stadig samme mærke. Det utroligt at tænke på han har fulgt den i så mange år. ” Karina, Skagen.

Konkurrence BREAKER badehætte

Her har vi at gøre med en relativ kendt badehætte, som rigtig mange har set før. Der er nemlig tale ombillig badehætte til konkurrence svømning den det amerikanske OL hold i gennem flere forskellige konkurrencer har brugt.

Det er selvfølgelig ingen mindre end Michael Phelps som eksempelvis har haft denne badehætte på, så hvis man vil dele mærke og svømmehætte med ham, så har man nu endelig muligheden. Disse badehætter er faktisk produceret i en begrænset mængde, og det er der naturligvis en årsag til.

De producere nemlig kun et nyt antal til hver gang der er OL, VM eller EM, og derefter stopper produktionen. Så skynd dig at køb en imens du kan. Der er ingen tvivl om, at den er meget populær, og derfor skal du også være relativ hurtig på tasterne.

 • Sidder utroligt tæt på hovedet uden at være generende
 • Høj kvalitet badehætte
 • Anvendes af det amerikanske OL hold

”Jeg har længe ønsket mig en badehætte som denne, og endelig fik jeg den i Julegave. Jeg er ualmindeligt glad for at have den, og selvom man ikke kan undgå at have høje krav til den, så har den opfyldt alle mine stillede krav, og faktisk lidt til. Den sidder virkelig godt på hovedet, og er efter min overbevisning alle pengene værd. Jeg har hvertfald tænkt mig at købe en mere inden længe, for hold op hvor er denne model kanon. 

Der skal lyde den største købsanbefaling fra mig af ” Kenneth, Esbjerg.

Læs også: Beskyt fusserne: 9 seje og funktionelle badesko

Forfatter

Skriv en kommentar