Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Sidst opdateret den

Skal familien på stranden, i svømmehallen eller på badeferie. Så skal i have fingrene i et par blebadebukser til babyen.

Det hjælper denne guide med. Med denne guide vil du få muligheden for at finde frem til det bedste blebadebukser til babyer og børn.Petit Crabe Leo svømmeble – stars

Blebadebukser
Blebadebukser

 

Dette er en super fin badeble med stjerner.

Den har samtidig både elastikker og bindebånd. Så sidder den hvertfald altid fast, uanset hvor vildt den lille leger i vandet.

Den har maksimal UV beskyttelse på UPF 50+. Det betyder at den modstår op i mod 98% af solens stråler. Det uanset om den er våd eller tør.

Det gode ved denne er, at den holder vådt som tørt inde i svømmebleen.

Det er et dansk mærke. Netop af den grund er du også sikret den ypperste kvalitet.

Læs mere om produktet lige her


Blebadebukser fra Splash About – Vintage Moby

Bedste blebadebukser
Blebadebukser fra Splash About – Vintage Moby

 

Et par super lækre badebukser fra Splash. De laver nogle af de absolut bedste badebukser, som hjælper dig og barnet med at holde ukvemmeligheder indenbords.

Den har en optimeret ergonomisk pasform. Det gode ved lige præcis disse er at de er modstandsdygtige overfor mug og bakterievækst.

Badebukserne er ca. 1 mm tykke. De har nogle brede kanter omkring mave og ben, og lukker derfor tæt.

Produktet er fuldstændig fri for ftalater og produceret fuldstændig uden latex. Den har derudover fuld UV beskyttelse.

Læs mere om produktet her

 


Splash About Happy Nappy våddragt Set sail

Splash About Happy Nappy våddragt Set sail
Splash About Happy Nappy våddragt Set sail

 

Dette er en heldragt lavet i neopren materiale der er ca. 1 mm tykt. Det fungerer derfor på mange måder som en våddragt, hvor vand ikke slipper ind eller ud.

Det holder både barnet varmt og sørger for, at uheldige episoder bliver knap så offentlige.

Den er oftest rigtig god at kombinere med en badeble underneden. Særligt, hvis i skal svømme i en svømmehal, hvor det er påkrævet med dobbelt lag.

Den er 98% solbeskyttende og den inbyggede badeble er 100% tætlukket. Den kan findes i størrelserne fra 3-6 kg. helt op til 16+ kg.

Derudover er der altid gratis fragt ved forhandleren

Læs mere om produktet her


Småfolk Blebadebukser m. Høj Talje – Rosa m. Æbler

Småfolk Blebadebukser m. Høj Talje - UV50 - Rosa m. Æbler
Småfolk Blebadebukser m. Høj Talje – UV50 – Rosa m. Æbler

 

Disse Småfolk blebadebukser har en super fin bred elastik-kant omkring livet. Det samme er gældende for omkring hvert lår.

Modellen har en relativt høj talje og sidder derfor behageligt på dit barn.

Den har fuld UV filter på 50+ og er derfor godt beskyttende mod solen. Det er særlig godt, for de dage i vil bruge på stranden.

Produktet er fremstillet af 80% polyamid og 20% elastan.

Det er derudover også godkendt med: Oekotex 100-certificeret

Læs mere om produktet her


Splash About badedragt, Costume – Navy Dot

Splash About badedragt, Costume - Navy Dot
Splash About badedragt, Costume – Navy Dot

 

Denne badedragt er 100% tætsluttende og er derfor rigtig god til alt skinds brug.

Det er lavet af 100% neopren, som alt andet Splash badetøj til børn er det. Det er derudover gennemtestet for og 100% fri af tilsætningsstoffer.

For at badetøjet skal være 100% sikret mod uheld, så kræver det, at du finder den rigtige størrelse. Det skal lige noteres.

Vaskningen af produktet skal gerne foregå ved brug af koldt vand. Det skal derudover også tørre i skyggen.

Læs mere om produktet her


Petit Crabe Blebadebukser – Hvid/Navystribet

Petit Crabe Blebadebukser - Leo - UV50 - Hvid/Navystribet
Petit Crabe Blebadebukser – Leo – UV50 – Hvid/Navystribet

 

Disse søde badebukser med det pæne stribede design er fra mærket: Petit Crabe.

Det er nok samlet set mit yndlingsmærke. Og det kunne også sagtens gå hen og blive dit!

Det har nogle rigtig fine og holdbare elastikker.

Derudover har blebadebukserne et ekstra indsyet lag. De sørger for, at badebleen holder helt tæt ved selv de lidt større uheld.

De er fremstillet af 80% polyamid og 20% elastan. Derudover har de UV 50+ filter og beskytter således mod op imod 98% af solens stråler.

Læs mere om produktet her

 


Blebadebukser baby badeble svømmebleDenne guide henviser dig til det billigste og bedste sted at købe baby badebleer, svømmebleer, blebadebukser og lignende til din baby eller dine børn.

Hvad er forskellen mellem et par normale baby badebukser og så en badeble eller en svømmeble (og andre blebadebukser) kan jeg næsten høre dig spørge om.

Måske ved du det allerede. Måske ved du det slet ikke.

I løbende afsnit vil jeg kort forklare dig om de forskellige produkter og du vil blandt andet blive introduceret til forskellen mellem en engangs blebadebuks og genanvendelig svømmeble.

 

Baby badeble

blå badeble  En badeble er beregnet til at holde lorten indenbords til både gavn for dig selv og andre. En almindelig misforståelser er dog, at den også skåner dig for din babys nr. 1.

Deres hovedsagelige funktion er altså blot og alene at holde nr. 2 indendørs. Det skal så sandelig siges også at være en fordel når man skal i en offentlig pool med sine børn.

Du har 2 valgmuligheder når du skal vælge en badeble til din baby. Først og fremmest kan du vælge en engangsble. Den fungerer på sin hvis på præcis samme måde som en normal ble.

Til forskel fra en normal ble har en badeble den ekstra funktion, at den er beregnet til vand. baby badeble sæt

Det er selvsagt en fordel af flere grunde. Den vigtigste af disse er primært dens funktion til i langt større grad end en normal ble at holde vand ude.

Vand og afføring sammen blandet op i en pool, er bare sjældent en særlig heldig situation. Derfor kan de være en rigtig god idé at købe en engangs badeble til din søde baby.

Anden mulighed du har er at købe en genbrugelig badeble. Disse er selvsagt en smule dyrere, men du har samtidig også mulighed for at bruge dem op til mange gange.

badeble i lyserød til babyDet er min optik den bedste mulighed af de to, både fordi designet af disse oftest er bedre, samt at prisen set over flere brug er billigere pr. gang mod at købe flere engangsbadebleer.

Modsat kan det selvfølgelig være noget så grusomt at skulle transportere en potentielt meget beskidt genbrugelig ble tilbage til vaskemaskinen.

På trods af det, så syntes jeg dog stadig det er klart den bedste mulighed.

Baby blebadebukser

blebadebuks til babyNu snakkede vi tidligere om forskellen mellem genanvendelig og engangs blebadebukser.

Selvom jeg, som ytret i tidligere afsnit, bedst syntes om de genanvendelige, så er der dog situationer, hvor hver type kommer til sin ret.

Personligt er min erfaring at de genanvendelig blebadebukser er bedst, hvis du påtænker at tage til enten pool eller stranden mere end 1-2 gange i løbet af sommerperioden eller på din ferie.

Men omvendt kan en engangsble også være nok, hvis du blot påtænker at skulle afsted under 2 gange i løbet af hele sommeren eller din ferie.

Det er selvsagt en subjektiv vurdering du skal gøre dig. Ud over 1-2 ganges brug bliver de genanvendelige billigere end at købe flere engangs-sider.

Når du skal bruge blebadebukser er det vigtigt at du lige holder styr på den pool eller svømmehal du skal besøge’s reglement og retningslinjer.

Nogle pools og svømmehaller tillader slet ikke babyer og børn, som ikke er trænet til selv at gå på toilet og derfor har behovet for blebadebukser.

Nogle svømmehaller kræver deslige “ekstra” beskyttelse ovenpå blebadebuksen, som et slags ekstra lag der sørger for at intet objekt ender i vandet ved de andre gæster.Blebadebukser baby badeble svømmeble 1

Selvom det måske kan lyde en smule vanvittigt, at nogle pools og svømmehaller simpelthen afviser babyer så skal man forstå at frygten for og faren ved E. Coli er reel og noget man bør tage højde for.

Et studie fra 2012 viste at over 58% af pools og svømmehaller havde E. Coli i vandet. Jeg gentager det lige for en sikkerhedsskyld 58 ud af 100 svømmehaller og pools i 2012 havde bakterien E. Coli.. Altså en bakterier som stammer fra afføring. Noget som meget vel kunne stamme fra en baby.

Afslutningsvist er det vigtigt, at du genovervejer dit besøg til poolen, hvis din baby har diaré. Ikke fordi det kan blive en pinlig situation, men simpelthen fordi du kan udsætte andre mennesker for smitte. Samtidig bliver poolen ved et tilfælde i poolen nød til at lukke den ned i flere timer.

Du har ikke lyst til at være den mor.

Nu har du måske lyst til at sende en lille sur besked til mig, fordi jeg slår lidt ned på det på skrift. Men det er altså af sikkerhedsmæssige årsager. Jeg er selvfølgelig både lige så irriteret og træt af restrektive regler, reguleringer og retningslinjer, som gør at jeg ikke kan komme ud og svømme med min baby. Og de kan nogle gange føles som en stor joke. Omvendt er E. Coli bare slet ikke en joke!

 

Baby badebukser

baby badebukserHvis din baby eller dit barn er gammel nok kan det muligvis undgå en direkte ble men i stedet kan du købe et par badebukser.

Babybadebukser kommer i mange forskellige størrelser. Lige fra 6 måneder til 36 måneder gamle baby badebukser.

Du vil finde størrelserne i både størrelserne 12 måneder, 18 måneder og 24 måneder samt de to yderpunkter 6 og 36 måneder gamle.

Du kan selvfølgelig få badebukser til babyer med ble funktoner.

Selvom de flest børn faktisk ikke har uheld med nr. 2 når de er ude og svømme, hvorfor du snildt kan ‘iklæde’ dit barn eller din baby i et par badebukser, så sker det dog ind i mellem.

Du kan forsøge at undgå uheld ved ofte at tage barnet med på toilet nær poolen eller i svømmehallens omklædningsrum. Husk selvfølgelig altid at kontroller for den pågældende svømmhels regler omkring alder vs. det at skulle være iklædt bestemt baby badebukser eller lignende.

Svømning kan være enormt sjovt og forfriskende for dig og dit barn, specielt hvis du har købt et par seje og farverige badebukser til din baby.

Dem kan du blandt andet finde hos vores troværdige og pålidelige forhandler.

 

Baby svømmeble

svømmeble til babyerNæsten alle forældre ender med at købe en svømmeble til deres børn og babyer på et eller andet tidspunkt.

Generelt har jeg et par gode tips til brugen af svømmebleer.

Først og fremmest er en svømmeble kun beregnet til brug i vandet. Tag den derfor helst af, hvis i skal være ovenvande i længere tid.

Derudover holde en svømmeble altså ikke på tis og andet meget søgt og vådt. Det er en almindelig misforståelse blandt forældre, at det kan “modstå” dette.

Grunden til dette er, at en svømmeble ikke har et sugende materiale, fordi vandet i poolen ellers ville gøre bleen meget tung.

Derfor vil du også opleve, at putter du svømmebleen på tidligt, og dit barn tisser i den. Så kommer det altså til at falde ud. Stol på mig når jeg siger det – har stået i situationen.

Endnu et godt råd er, at skal du bruge en dag på stranden så er det en god idé, hvis du bruger engangs svømmebleer at tage en plastik pose med til de brugte. Gerne en plastik pose som kan lukkes og holde lugten ude.

Det gør det lidt nemmere at transportere hjem og tage sig af derhjemme.

 

Baby svømmetøj

todelt svømmedragt med ble til babySvømmetøj til en baby er selvfølgelig en nødvendighed, hvis i har planer om at bruge stranden til sommer.

Som forældre skal i på et eller andet tidspunkt ud og købe baby svømmetøj. Det kan næsten kun gå for langsomt.

Solen har måske allerede vist sine første stråle her til sommer. Måske skal i på ferie. Her er det bestemt nødvendigt at købe noget godt og billigt baby svømmetøj så dit barn kan komme ud og bade.

Baby svømmetøj er ikke bare bukserne, det er sådan set hele sættet til dit barn. både noget, som blot indikerer nogle bukser, men også nogle overdele, som eksempeltvis er gode for at beskytte mod solens kraftige stråler.

Hvad gør man ikke for at undgå at baby bliver solbrændt.

Dette indlæg har fået stjerner baseret på anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

1 kommentar

  1. Den frustrerede far Svar

    Åha. Jeg ville sådan ønske jegvhavde kendt til dette koncept inden min sidste weekend. Jeg har det som om jeg er verdens ringeste forældre st jeg ikke vidste denne type ble eksisterede til brug i svimmingpool, svømmehaller eller generelt i vandt. Det giver DS i øvrigt også sig selv st nogle ville opfinde det. Kæft det er smart. Men kæft det er også ubehageligt med en normal ble i en svimmingpool. Den bliver fuldstændig gennemvædet, og holder intet indenbords. Det er et værre rod. Lad være med at prøv det derhjemme som man nok ville sige. I mine øjne er en svømmeble den investering man ikke vidste man behøvede, før man rent faktisk oplever det.

Skriv en kommentar