Lås til påhængsmotor billede

Bedst i test påhængsmotor låse 2024

I denne Motorlås til påhængsmotor test har vi samlet de bedste påhængsmotor låse på markedet lige nu. Listen er lavet med grundig research fra tests og anmeldelser af produkterne. Nedenfor finder du vores oversigt over de bedste påhængsmotor låse.

Skrevet d. 11. marts 2018 af

En lås til påhængsmotor er meget anvendelig når man er i havn og for eksempel er gået en tur i den nærmeste by for, at finde nået mad.

Her er det rart at have en god samvittighed, og dermed vide at dine ejendele er beskyttet såfremt en svag sjæl skulle kigge forbi.

En påhængsmotor lås har den effekt, at den låser din motor således den ikke kan tændes. Derfor vil tyve ikke være begejstret ved motorer, som er låst fast ved hjælp af denne mekanik.

Bemærk: Ingen af de udvalgte påhængsmotor låse i denne test, er testet af holdet bag Rygcrawl. De er i stedet nøje udvalgt ud fra deres performance i test hos en række uvildige testfirmaer og hos forbrugere. I denne Motorlås til påhængsmotor test får du derved en komplet guide over markedets bedste påhængsmotor låse samlet et sted.

1. Påhængsmotor lås, 240 mm

Lås til motor billede 1Se udvalg på påhængsmotor lås

Denne påhængsmotor lås er populær fordi den som nævnt ovenstående er fremstillet i standard mål, og derfor passer til de fleste bådmotorer på markedet. Hertil giver den dig mulighed for, at tilføje din egen lås.

Den er som de andre også fremstillet i rustfrit stål, hertil er den medfølgende lås med 2 nøgler. Du kan hvis du vil skifte den, og bruge din egen hvis dette foretrækkes.

Den måler 24 cm. i længden.

Prisen på denne påhængsmotor-lås ligger på ca. 200 kr.

2. Motorlås til påhængsmotor, 320 mm

Lås til bådmotor billede 2Se udvalg på påhængsmotor lås

Denne lås til bådmotor er produceret i et mere kraftigt design, som selvfølgelig gør den en smule mere besværlig at bryde op såfremt man ønsker dette.

Det har ligesom den anden en lås som medfølger. Der er til denne også 2 nøgler, således du har en ekstra nøgle hvis du smider den anden væk.

Den vejer 900 gram og lavet af rustfrit stål. Den er 32 cm lang.

Denne motorlås til en påhængsmotor ligger til ca. 400-500 kr.

Lås til påhængsmotor med nøgle, 305 mm

Påhængsmotor lås billede 3Se udvalg på påhængsmotor lås

Denne lås til motor har en anden funktion indbygget en de to andre. Den har nemlig en indbygget lås, som derfor efter vores mening er en mere færdiglavet løsning. Der medfølger ligeledes 2 nøgler, således du med sikkerhed kan åbne den hvis du mister den anden.

Den er super nem at håndtere, og der medfølger naturligvis en manual således du ved hvordan du anvender den. Det kan generelt være svært første gang at sætte den korrekt på (dette er også gældende for de andre låse til påhængsmotor), men når du først har gjort det en gang, så er det super nemt. Denne lås til motor er 30,5 cm lang.

Denne motorlås står typisk til lige under 400 kr.

Motorlås til påhængsmotor i rustfrit stål, 320 x 28 mm

Lås til påhængsmotor billede 4

Se udvalg på påhængsmotor lås

Endnu en lås til påhængsmotor som vurderes til et effektivt redskab, som overholder alle gældende certifikationer, og dermed er godkendt af forsikringer.

Selve hængelåsen er lavet af holdbart og rustfrit messing. Resten af stålet er selvfølgelig også 100% rustfrit så det kan holde til vind og vejr.

Den er 32 cm lang og fås til en super favorabel pris.

Påhængsmotorlåsen står typisk i omegnen af 300-400 kr.


Motorlås

Desuden vil en lås til en påhængsmotor sikre dig overfor eventuelt tyveri. De låse til bådmotorer som vi henviser til overholder nemlig de fornødne krav, således du er godt stillet overfor din forsikring. En motor kan nemlig være rigtig dyr, og er derfor et instrument, som du med få hundrede kroner kan sikre.

Det ville være hamrende ærgerligt, at miste sin motor og skulle til at købe en ny før man kunne komme afsted. Dette vil en lås til bådmotor sikre ikke sker, således du altid har en god samvittighed.

Hvordan bruges en lås til påhængsmotor?

En lås til påhængsmotor anvendes helt simpelt ved at du fastlåser den til din motor således den er sikret, og at andre ikke kan tænde den og sejle væk. Det er med andre ord et remedier, so anvendes når du går fra din båd og på den måde er du sikker på, at ingen sejler væk. Får at en forsikring vil tilbagebetale pengene i en tyverisag, er en lås til bådmotor et krav. Vi har selvfølgelig sikret os, at alle vores produkter, som indgår i dette indlæg overholder de gældende krav på området.

Du skal derfor kun koncentrere dig om hvilken påhængsmotor lås som passer til din båd.

Tips og tricks til forhandlere af Motorlåse til påhængsmotorer

Vi har valgt at fremhæve 4 forskellige typer, som derfor gerne skulle kunne dække de mest populære motorer på markedet. Såfremt du har en motor, som ikke passer til de låse vi har fremvist af dette indlæg, så kan du kontakte forhandleren, og de plejer at være rigtig flinke til at bestille den påhængsmotor lås hjem, som du mangler.

Når du har købt din lås til motor, så skal der ved nogle modeller blot sættes en lås på, og ved andre er der en indbygget låsemekanik. Det skal du selvfølgelig lige være opmærksom på, vi har dog forsøgt at nævne det i nedenstående korte forklaringer af de 4 udvalgte bådmotorer.

Fremstilling og køb

Alle påhængsmotor låse er fremstillet i rustfrit stål således de sagtens kan komme i kontakt med vand. Det er naturligvis en selvfølge, at du kan komme til at tabe den i vandet. De har en lang holdbarhed og selvfølgelig er der mulighed for, ved dem hvor låsen er indbygget, at få en lås mere således du ikk er tvunget til at købe en ny lås til din påhængsmotor hvis du smidder låsen væk.