ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Dette indlæg har til formål at give dig en oversigt over de bedste fiskestænger i Danmark. Nedenstående finder du forskellige typer fiskestang, og vi har i hver kategori fundet den fiskestang som vi mener er den absolut bedste.

Berkley Lightning Shock Spin – Bedste Fiskestang


Bedste fiskestang - Berkley Lightning

Set til: 499,00

Køb hos fiskpaakrogen.dk

Denne fiskestang som er yderst tiltalende visuelt men, er andet end flot. Klingen er lavet af IM6 grafit der gør stangen utroligt stærk men, samtidig smidig så du har let ved at lave lange og præcise kast. Øjerne på Berkley lightning shock er lavet af SSGS som gør at de skåner linen samtidig med at det mindsker trykket på linen så du typisk vil kunne fiske med en tyndere line. Berkley Lightning Shock er den perfekte spinnestang til det meste fiskeri.

Man skal være opmærksom på at ovenstående er ikke et sæt, men her køber man ‘kun’ selve fiskestangen. Dette er ikke tilfældet ved nedenstående modeller hvor fiskestængerne er sammensæt som sæt.

Fordelen ved denne bedste fiskestang er, at man så selv kan sætte sit eget fiskehjul på.

ABU Garcia Revenge – Fiskestang sæt


abu-garcia-silver-max-combo

Set til: 799,00

Køb hos fiskpaakrogen.dk

Abu Garcia Revenge tilbyder hidtil uopnåelig kvalitet i en prisklasse til de fleste pengepunge. Fiskestangen kan bruges både fra båd men også fra vandkanten. En stang til mange former for fiskeri både når du fisker efter småskaller og når du spinner den næste store gedde fra vandkanten.

Denne model indeholder som det fremgår af ovenstående billede både fiskestang og fiskehjul, og er derfor klar til at blive anvendt til fiskeri.

Berkley Lightning Shock Cast


berkley produkt 4 fiskestang

Set til: 399,00

Køb hos fiskpaakrogen.dk

Denne kastestang er lavet af IM6 Grafit og er derfor utrolig stærk men samtidig fleksibel så du kan lave lange og præcise kast. Øjerne er lavet så de skåner linen, så du mindsker chancen for brud. Hvis du er mere ude efter en let spinnestang skulle du tage dens tvilling Berkley Lightning Shock Spin. Denne fiskestang er til dig der skal lave nogle lange og præcise kast helt ud hvor de store gedder går.

ProducentBerkley
Egnet til følgende fisk:Gedde, ørred, laks
Længde8 fod
Dele:2
Kastevægt15-40 gr.

Berkley SSGS Titanium


Berkley fiskestang

Set til: (Produktet er udgået)

Køb hos (Produktet er udgået)

Denne stang fra Berkley har den klassiske kvalitet. Stangen er lavet af IM6 Carbon der gør stangen let, smidig, stærk og utroligt pålidelig. De hårde chrome ssgs øjer er op til 20 gange stærkere og 55% lettere end almindelige øjer. Her har du en fiskestang i absolut topklasse til dig som går meget op i spinnefiskeri og vil have det bedste.

ProducentBerkley
Egnet til følgende fisk:Gedde, ørred, laks
Længde9 fod
Dele:2
Kastevægt7-28 gr.

Okuma Classic Pirkesæt


Okumaclassic pirkesæt - fiskestang sæt

Set til: 948,00

Køb hos fiskpaakrogen.dk

En prisvenlig stang som henvender sig til dig som fisker meget og vil have en stang af høj kvalitet. Stangen er bygget af lette materialer, der giver et godt greb og førelighed over stangen. Dette er en god allround stang til alle former for fiskeri. Absolut et godt valg når du fisker med lettere fiskegrej.

ProducentOkuma
Egnet til følgende fisk:Gedde, ørred, laks, aborre og skaller
Dele:2
Kastevægt10-35 gr.

Westland Coast Spinnestang


Westland coast spinnestang

Set til: 240,00

Køb hos fiskpaakrogen.dk

Westland Coast spinnestang er en stang der passer enhver tegnebog. En god spinnestang når du skal fange ørreder og gedder men også småfisk som skaller og aborre er den god til, faktisk en god all around spinnestang. Med håndtaget hvor den nedre del er af skum og den øvre er af kork giver det ikke kun et godt greb men, også en flot stang.

Egnet til følgende fisk:Gedde, aborre, skalle
Dele:2
Kastevægt10-40 gr. / 10-30 gr.
fiskestang guide

Fiskestang: Guide til valg af fiskestænger

Hvis der er en fiskestang der ikke er der, så gi’ os et kald og vi gør vores bedste for at finde din fiskestang. Vi udvælger kun de fiskestænger af den bedste kvalitet. Der vil løbende blive opdateret med nye produkter så der altid vil være et udvalg der tilgodeser dine behov. Nedenunder kategorierne kan du læse dig til hvilken fiskestang du skal vælge.

Når du skal vælge fiskestang er der nogle grundliggende ting du skal huske at kigge på, hvor lang skal fiskestangen være, hvilken slags fiskestang skal det være, hvor meget kastevægt skal der være på fiskestangen  og hvad skal du bruge fiskestangen til? Alle disse ting kan godt være svære at tage stilling til derfor har vi så vidt muligt lavet en lille beskrivelse til hvert produkt, så det gør det let for dig at vælge den rigtige fiskestang.

Nedenunder kategorierne kan du læse mere om hvordan du vælger den rigtige fiskestang.

Længde:

Længden på fiskestangen eller dine fiskestænger hænger oftest sammen med længden du kan kaste. Det giver meget god mening, jo længere fiskestang, jo længere kan du også kaste. Du skal også tage hensyn til at, har man en lang fiskestang, udsættes den også for større belastning. Nedenunder finder du forskellige eksempler på hvad en god længde fiskestang er til forskellige typer fiskeri

  • Spinnestang: 9”

  • Matchstang/medestang: 13”

  • Pirkestang: 6”

  • Fluestang: 8-10”

Kastevægt

Dette er hvad der er anbefalet til den pågældende stang det vil sige, er der en kastevægt på mellem 10-25 gram anbefales det at man bruger et blink, spinner osv. På mellem 10-25 gram.

Dette er bare basis tingene du skal kigge på når der skal vælges fiskestang er der noget du er i tvivl om er du som sagt altid velkommen til at ringe og så skal vi nok finde den rigtige fiskestang til dig

fiskestang valg

Spinnestang

Når du skal navigere igennem spinnestænger kan du vælge at bruge menuen til højre, her vil du kunne navigere efter mærke f.eks Abu Garcia fiskestang og du vil kunne navigere efter pris, så du kan få en billig spinnestang. Skulle du være i tvivl om hvilken spinnestang der passer bedst til dig, så ring og vi vil rådgive inden for spinnestænger.

Havfiskestang

En havfiskestang er typisk lidt kraftigere i det, da den skal holde til enten nogle længere kast eller en større dybde. Hvis du vil være sikker på at vælge den rigtige havfiskestang, så kontakt os og vi vil finde den bedste havfiskestang til dig.

fiskestang guide

Karpestang

Her finder du vores karpestænger. Ved ALLE Karpepestænger ydes der LIVSTIDSGARANTI.

Du kan måske undrer dig over, når du har samlet din karpestang at den ikke er helt sammenkoblet. Der findes 2 forskellige fiskestænger, der er dem hvor der er lavet en samling i kulfiberstangen, altså at du sætter den ene stang ind i den anden(dem som du ser i dag). Hver gang du samler sådan en karpestang vil du svække kulfiberen, da du vil udvide hullet som stangen sættes ned i, dette kan resultere i at samlingen kan give sig og stangen knækker.Karpestang med forstaerket samling

Ved den anden type karpestang sættes et rør ind i den ene stang, på denne måde vil de 2 dele fiskestang, ikke have kontakt til hinanden og du vil have en samling som er længere og stærkere, se billede for eksempel.

Grunden til den første type stang er så udbredt er kun fordi at den er billigere at producere.

fiskestang

Matchstang

Her har du vores udvalg af matchstænger. De er alle fra det Italienske mærke Trabucco som klinger godt i ørene hos de danske medefiskere. Medestængerne er italiensk kvalitet når det er bedst. Trabucco er topmærket indenfor medefiskeri så køb din medestang i dag og bliv tilfreds mange år frem

Forfatter

Skriv en kommentar