Microfiber Håndklæde: Her er de 6 bedste på markedet →

Læsetid: 7 minutter

Et microfiber håndklæde hører til blandt de mest solgte produkter, og det er selvfølgelig fordi, at du med sådan et mikrofiber håndklæde har mulighed for at tørre det 10 gange hurtigere end normalen. Hertil bør det nævnes, at microfiber håndklæder ikke er dyre end de normale, og derfor har du altså alle mulige grunde til at købe et billigt mikrofiber håndklæde.

I dette indlæg har vi fundet de 6 bedste microfiber håndklæder på markedet, som vi anmelder hver for sig og som vi har fundet billigt. Du skal derfor blot læne dig tilbage og nyde en komplet anmeldelse af microfiber håndklæder.

Hvis du bare ønsker, at finde et sted hvor du kan købe dem, så finder du et bredt udvalg af mikrofiber håndklæder nedenstående. En af de helt store fordele ved microfiber håndklæder er, at de ikke skal vaskes.


Microfiber Håndklæde – Lyseblå

Microfiber håndklæde

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
219,00 219,00 Læs mere
Egenskaber
 • Produceret i slidstærkt materiale
 • Længde: 145 cm. Bredde: 90 cm.
 • Hurtig levering og gratis ombytning
 • 80% polyester og 20% polyamide
 • Perfekt til alt
Opsummering
Vi har her fundet det mest alsidige microfiber håndklæde, som du kan anvende i alle henseender hvor vand indgår. Så er du svømmer, på festival og har været i vandet, på ferie eller bare skal tøre sved af panden, så har du her et mikrofiber håndklæde, der klarer opgaven. Der er ingen tvivl om, at du med dette tidsløse lyseblå billige microfiber håndklæde hurtigt vil opleve, at du aldrig kommer tilbage til de gammeldags modeller.  

Mikrofiber Håndklæde – Lyserød

Bedste microfiber håndklæde

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
169,00 169,00 Læs mere
Egenskaber
 • 145 cm. x 90 cm. – Samme størrelse som normalt håndklæde
 • Billig og holdbar model
 • Tørre hurtigt
 • Fremstillet i blødt materiale
Opsummering
En lidt friskere model i farven pink, som dog alligevel er i absolut højeste kvalitet. Microfiber håndklædet er produceret af arena, som er et stort anerkendt svømmemærke, som producerer til de største svømmere i verden. Denne model er lige så stort som andre håndklæder, og du ville derfor ikke skulle gå på kompromis med hverken kvalitet og dimensioner – tværtimod.

Mikrofiber Håndklæde – Grøn

Bedste mikrofiber håndklæde

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
219,00 219,00 Læs mere
Egenskaber
 • Fylder ingenting ift. normalt håndklæde
 • Bestseller
 • Hurtig levering som tørre 10 gange hurtigere end normalt håndklæde
Opsummering
Dette er det klart mest sælgende produkt, og årsagen til det må være den tidsløse og stilrene farve grøn. Derfor vil vi gå så langt som, at kalde det for det bedste microfiber håndklæde. Det kan bruges til sportslige såvel som hjemlige opgaver. Dvs. du kan bruge det som håndklæde efter baddet, eller som håndklæder til vasken – der er vitterligt ingen begrænsninger. Det er et meget alsidigt microfiber håndklæde, som desuden er relativt billigt, og derfor kan alle købe dette.  

Microfiber Håndklæde – Speedo

Billig microfiber håndklæde

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
169,00 169,00 Læs mere
Egenskaber
 • Lang holdbarhed
 • Vedligeholdelsesfri
 • Længde: 30 cm. x 40 cm.
 • Perfekt til ferier
Opsummering
Dette Speedo microfiber håndklæde er kendt for sin  utroligt hurtige tørring. Det fungere optimalt ift. at tørre sig med, og samtidig fylder det ingenting i en taske, så derfor kan du hurtigt vride det og efterfølgende ligge det ned i din taske, og det vil så være klart til næste gang du bruger det.  

Microfiber Håndklæde – TYR

Mikrofiber håndklæde

Egenskaber
 • Bedste model fra TYR
 • Ingen behov for andre håndklæder end bare dette
 • Skal ikke vaskes
Opsummering
Et mikrofiber håndklæde fra TYR er meget populært. Faktisk så populært, at denne model har været deres mest sælgende, og det er der selvfølgelig en grund til. Modellen er 39 cm. x 69 og er derfor mindre, og af den grund fungere det perfekt til sportslige aktiviteter, rejser og hvad fantasien ellers rækker til. Vi er hvertfald meget begejstret for dette mikrofiber håndklæde her på redaktionen.  

Mikrofiber Håndklæde – Lilla

Billige mikrofiber håndklæde

Egenskaber
 • Prisgaranti
 • Publikumsfavorit (Baseret på 200 anmeldelser)
 • Flot farve
Opsummering
Denne model har vi allerede repræsenteret bare i andre farver. Det er et super godt produkt, som du hurtigt vil blive meget afhængigt af. Som sagt fylder de ingenting, og det er bare en del bedre at tørre sig på krop og hoved med. Den bløde polyester og polyamide gør, at dette mikrofiber håndklæder vil føles dejlig blød i dine hænder – men det skal du ikke lade dig snyde af, for det fungere 100% bedre end de håndklæder vi kender til.  

Hvad er et microfiber håndklæde?

Vi har allerede været kort inde på det, men et microfiber håndklæde er fremstillet i polyester og polyamide, som tilfører en dejlig blød fornemmelse. Måden hvorpå microfiber håndklæderne kom til verden er ved inspiration fra rengøringsverden.

Nu skal du ikke blive forvirret, og tænker om sådan et microfiber håndklæde kun kan bruges til rengøring, for det er selvfølgelig ikke tilfældet. Dette er blot her man har fået sin inspiration, for faktisk fandt man ret hurtigt ud af, at microfiber håndklæder er optimale til sportslige aktiviteter, og derfor anvendes de i dag i stor stil af sportsatleter, som eksempelvis fodboldspillere, håndboldspillere og almindelig danskere, som træner et par gange i ugen.

Ja, faktisk er flere begyndt at hænge dem op i de private hjem, og det er ikke så mærkeligt, for som du kan se af ovenstående, kan man få et billigt microfiber håndklæde i mange forskellige former og størrelser, og derfor tilpasse det til sit toilet.

Derfor ville du altså ikke skulle gå på kompromis med et kedeligt håndklæde mere, den tid er forbi. Af andre væsentligt forhold bor det selvfølgelig nævnes, at de tørre cirka 10 gange hurtigere end normale håndklæder og derfor er de naturligvis bare bedre, og det bedste ved det hele er, at du ikke engang skal betale mere for det af den grund.

Der er med andre ord slet ingen ulemper ved at købe et microfiber håndklæde, selvom det måske for nogle kan lyde for godt til at være sandt, men sådan forholder det sig nu engang. Priserne er endda de samme, så derfor ville du heller ikke skulle betale mere for et bedre produkt. Derfor er der som du kan fornemme kun gode argumenter for at afprøve sådan et microfiber håndklæder i forskellige farver.


Microfiber håndklæde sport

Her skal du købe dit mikrofiber håndklæde?

For at sikre vi anbefaler det absolut bedste sted hvor du kan finde dit mikrofiber håndklæde eller som det også kaldes microfiber håndklæde, er det klart at vi har gennemsøgt markedet for at kunne sammenligne kvalitet, udvalg og leveringsbetingelser.

Dette har været de primære kriterier vi har valgt efter for at kunne vurdere hvilken leverandør/forhandler, som har det bedste udvalg på lager. Desuden har vi for, at være sikker på at leveringerne så også kommer til tiden valgt at teste det ved, at bestille forskellige produkter hjem. Fordelen ved dette er, at vi på den måde går forhandleren i kortene og finder ud af hvor gode produkterne egentligt er, for mange er nemlig før blevet mødt af, at der kan være stor forskel på at få produkterne hjem også at se dem på webshoppen.

Vi kan dog forsikre dig om, at denne forhandler virkelig er dygtig indenfor sit felt. Faktisk så dygtig, at vi vil gå så langt, som at kalde personerne bag for fageksperter med utroligt god smag og forståelse for hvad gode microfiber håndklæder er.

Vi har udelukkende haft godt oplevelser med dem, og desuden kan vi se, at deres trustpilot er fyldt med gode anmeldelser, og derfor er vi ikke de eneste som oplever dette. Du kan derfor med andre ord være helt roligt når du bestiller dit microfiber håndklæde, eller for den sagsskyld alt muligt andet hos forhandleren. De er reelle og utroligt hjælpsomme med at guide dig både før, under og efter dit køb.

De tilbyder 365 dages returret, og derfor kan du indenfor 1 år bytte dit produkt såfremt det ikke lever op til dine forventninger. Her vil vi dog gerne ligge hovedet på blokken og garantere dig for, at det ikke bliver tilfældet med et mikrofiber håndklæde – de er bare fremtiden!


bedste microfiber håndklæder

Microfiber håndklæder er det bedste

Man kan stille sig spørgsmåle, om sådan et microfiber håndklæde så også kan holde på ligeså meget vand som andre alternativer, og det kan vi ret hurtigt bekræfte at det kan for ellers ville det selvfølgelig ikke være specielt funktionsdygtigt. De små fibre optager endda mere vand end det er muligt for andre tilgængelige produkter, som eksempelvis et dagligdags håndklæde eller normalt håndklæde, som ikke er fremstillet i polyester.

Derfor kan du være helt roligt omkring forventningerne ift. de helt basale funktioner, som jo selvfølgelig er derfor man køber et microfiber håndklæde – nemlig for at kunne tørre sig, og det er ingen problem.

Fordelen ved at men har produceret det i polyester og polyamid er, at det tørre markant hurtigere, og derfor ikke optager dårlige lugte og/eller misfarvninger. Derfor vil man typisk opleve, at de har en betydelig længere levetid/holdbarhed end alternativerne i markedet.

Vi har en medarbejder på redaktionen, som har haft sit microfiber håndklæde i mere end 8 år, og det holder sig stadigvæk super fint. Så derfor er der ingen grund til bekymringer  i denne retning.

Yderligere er det værd at bide mærke i, at de faktisk ikke behøves at blive vasket eftersom ventilationen i mikrofiber håndklædet er så godt, at det nærmest rengøres automatisk. Dog vil vi for en god ordensskyld anbefale at du af og til lige vasker det alligevel, på den måde er du helt sikker på, at det er rengjort og derved tror vi også på, at du på den lange bane vil have et microfiber håndklæde som holder sig længere og bedre.


Microfiber håndklæde billede

Microfiber håndklæder til sport

Er blevet utroligt populære på ingen tid,  og det er selvfølgelig fordi det tørre absurd hurtigt. Ja faktisk siger forskning og undersøgelser, at et microfiber håndklæde er tørt cirka 10-15 gange hurtigere, hvis du derfor er sportsentusiast vil det naturligvis være optimalt at have et håndklæde som når du er til stævner, eller mellem træningsaktiviteter i ugen tørre hurtigt.

Vi oplever af og til at nogle bruger det og efterfølgende ligger det ned i et lukket rum i en taske, og det er klart, at det ikke vil tørre helt optimalt der. Det bedste vil naturligvis være, hvis man kan hænge det op et sted hvor der er ventilation eller som minimum ikke er i et lukket miljø, som en lomme i en taske.

Så på den måde adskiller disse microfiber håndklæder sig ikke synderligt for de normale ift. tørringsprocessen.

Der skal hvertfald lyde en klar anbefaling, hvis du dyrker sport. Så vil dette alternativ være optimalt. Det er som udgangspunkt ikke vigtigt hvilken model du køber – hermed sagt, at så længe de er produceret i 80% polyester og 20% polyamid, så har farven, længden og bredden ikke det store at skulle have sagt hvad angår håndklædets funktionalitet.

Dette er mere hvis du selv har præferencer for din yndlingsfarve og lignende. Så køb endelig et microfiber håndklæde til sport – det vil du blive meget glad for. Ingen tvivl om det.

Microfiber håndklæde til hjemmet og boligen

Et microfiber håndklæde er mere og mere blevet naturligt og faktisk også foretrukket at købe til hjem, af den grund at de er hamrende flotte, man kan få dem i mange forskellige og stilrene designs, hvorfor du ville kunne tilpasse dem til ligenøjagtigt dit toilet, køkken eller hvor du måtte bruge et microfiber håndklæde.

Vi har valgt at bringe et billede, som meget godt illustrere hvorledes et microfiber håndklæder til hjemmet kunne se ud. Som det fremgår af nedenstående, så kan man med lidt kreativitet og inspiration fra udstillinger få sammensat nogle ret flotte microfiber håndklæder til din bolig, således du både kan imponerer dine gæster og opretholde tørre håndklæder.

Der er nemlig ikke noget mere irriterende end at skulle tørre sine hænder i et vådt håndklæde. Der får man for alvor fornemmelsen af, at det er beskidt. Dette kan du undgå nu – så hvorfor ikke gribe muligheden og gøre noget ved det?

Vi håber du er bliver inspireret af dette indlæg hvor enten du har i tankerne at anvende et mikrofiber håndklæde til sport eller i din bolig. Faktisk er der ikke den store forskel, så derfor ville du kunne bruge dem begge steder fordi de nemlig er så flotte i designet, så derfor er man fra forhandlernes side ikke begyndt at adskille i sport og bolig.

Hvis du har nogen erfaring med microfiber håndklæder, så er du mere end velkommen til at skrive dem i nedenstående diskussions felt, samt hvis du ligger inde med et spørgsmål omkring produkterne, leveringen eller andet, så vil vi gøre alt hvad der står i vores magt for at besvare dit spørgsmål indenfor 24 timer.

microfiber håndklæde i hjemmet

Indlægs forfatter: Benjamin Jørgensen

Velkommen til min side: Rygcrawl.dk. Her skriver jeg om alt mellem himmel og jord - nærmere bestemt - faktisk kun om det på hav og i vand. Havet og det at opholde sig i, tæt på og omkring vand har altid vagt stor glæde hos mig. Den glæde vil jeg gerne dele med jer, uanset om I som mig kan lide at svømme, dyrke triathlon, dykke eller bruge tid på jeres båd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.