ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Vi har lavet en prissammenligning og test af markedets forskellige løbebriller, sports solbriller, triathlon solbriller til både mænd og kvinder.

Du har derfor med dette indlæg alle muligheder for, at få de billigste og bedste løbebriller og sports solbriller på markedet.

Vi har fokuseret på sports solbriller til mænd og sports solbriller til damer / kvinder, som alle har det til fælles, at de hører til blandt de absolut bedste løbebriller og sports solbriller på markedet.

Desuden har vi taget højde for forskellige prisklasser således, der uanfægtet din økonomiske situation er mulighed for at købe et par billige sportssolbriller.

Vurdering og udvælgelse af produkterne

Vores fornemmeste opgave er at præsentere dig for de bedste produkter, som man kan finde på markedet. Vores research team har analyseret og screenet adskillige produkter samt forhandlere på markedet. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle og subjektive vurdering af produktet.

Vores research-team sammenligner produkter på parametre som:

  1
 • Kunders anmeldelser af produktet
 • 2
 • Produkternes specifikationer og features
 • 3
 • Forhandlerens tilbud, omdømme og service
 • 4
 • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet
 • 5
 • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner.

Alt dette holder vi op imod produktets pris og eventuelle tilbud. Det vigtigt at nævne, at rækkefølgen i artiklen ikke repræsenterer en rangering af produkterne, men en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.


Oakley Radar Ev Path, Prizm Trail Torch – perfekt til MTB og løb i skoven

 • God anmeldelse hos outdoorentusiasterne fra outdoorsmagic.com
 • God anmeldelse hos løbeeksperterne på runnersworld.com
 • Vurdering på 4,5/5 hos det britiske magasin cyclist.co.uk

Oakley Radar Ev Path, Prizm Trail Torch – perfekt til MTB og løb i skoven

 

Med denne solbrille fra Oakley kan du være sikker på, at du får et par sportsbriller i absolut højeste kvalitet. Det traditionsrige amerikanske brand, Oakley, har siden 1975 leveret sportsudstyr fra absolut øverste hylde. Især har de været pionere indenfor sportsbriller til både løb og cykling. Det er ikke tilfældigt, at størstedelen af eliten indenfor cykling aldrig vil køre i andet end Oakley. Med denne Oakley Radar Ev Path får du altså fingrene i en brille, der har alt, hvad et par sportsbriller på øverste hylde skal bruge. De er perfekte til overskyet vejr og brug i skoven, da du har en virkelig god sigtbarhed selv, når lyset er knapt. Derfor er de perfekte til dig, der bruger meget tid i løbeskoene i skoven eller på mountainbiken i sporene i de danske skove.

Stor ros fra anmelderne

Hos både Runnersworld.com og Outdoorsmagic.com har denne Oakley Radar Ev Path fået mange flotte og rosende ord med på vejen. Begge bemærker flere gange i deres anmeldelse, at den relativt store linse giver en fantastisk beskyttelse for øjnene, og lader stort set hele ens synsfelt befinde sig indenfor glassets rammer.

Hos Outdoorsmagic bider man også særligt mærke i det meget lette materiale, der gør brillerne enormt behagelige at have på også over mange timer. Selvom de kan virke lette og skrøbelige, så er det slet ikke tilfældet, og de kan sagtens klare diverse slag og stød, som der naturligvis vil komme på en længere tur i MTB sporet.

Oakley Radar Ev Path, Prizm Trail Torch vs markedet 

Denne Oakley Radar Ev Path er en af de dyrere modeller på markedet. Til gengæld for du med Oakleys briller også, hvad du betaler for. Oakley leverer altid sportsbriller i absolut højeste kvalitet, hvilket naturligvis smitter af på prisen. Der hvor denne model særligt skiller sig ud på markedet er på selve pasformen på stellet og kvaliteten af linsen. Brillen sidder perfekt og tæt ind til hovedet, så du altid kan være sikker på, at brillen sidder, hvor den skal. Den føles behagelig at have på i mange timer ad gangen. 

Derudover skiller denne solbrille fra Oakley sig markant ud på linsen. Prizm Trail Torch linsen sikrer skarpe nuancer og kontraster, der giver dig det bedst mulige syn på stien eller vejen foran dig. Du får et helt ekstraordinært klart syn igennem denne linse, så du får optimale betingelserne, når du løber i skoven eller cykler på mountainbiken.

Gode ting ved Oakley Radar Ev Path, Prizm Trail Torch 

 • God pasform
 • Perfekt til løb og mountainbike i skoven
 • Lav vægt
 • Kvalitetslinse, der giver optimalt syn.

AGU Medina – Løbebriller

AGU løbebrille

 

Løbebriller er generelt meget populære idet de klare fordele ved anvendelse af dem blandt andet er et mere behageligt udsyn, ingen urenheder i øjnene samt at undgå for hård UV-belysning. På den måde undgår du, at når du eksempelvis har været ude og dyrke eksempelvis triathlon, cykling, løbe eller andet, at efter 5 timer, at skulle lukke øjnene delvist i fordi de simpelthen er bleve trætte.

Dette er enhver sportsentusiasts mareridt, og derfor er den entydige løsning naturligvis en sports solbrille, løbebrille eller triathlon solbrille – kært barn har mange navne.

Denne model fra AGU kaldet MEDINA, er en sand fornøjelse for brugeren eftersom den tilpasser sig dit hoved samt i det hele taget sidder fantastisk på dig. Du vil opleve, at det at dyrke sport bare blive en helt anden oplevelse. Jeg kan huske, da jeg første gang købte to løbesolbriller, var jeg inden købet meget i tvivl om hvorvidt det var noget, som jeg reelt set ville bruge, men det må jeg bare sige, at det er.

Lige siden jeg købte denne model fra AGU, har jeg været så ualmindeligt glad for det. Det har forøget min oplevelse, samt at jeg nu uanfægtet hvilket vejr det er kan løbe uden at skulle tænke på alle mulige andre forhold, men kun at løbe og nyde turen med en løbesolbrille.

Glassene er brudsikre hvilket vil sige, at hvis du skulle falde eller tabe dem på jorden så er det ikke muligt at de går i stykker eller splintre i øjenene på dig. Næsestykket har en blød gummi del, som sørger for at du ikke får ridser eller mærker på næseryggen. Hvis du derfor søger sports solbriller til både mænd og damer, så er denne billige sportssolbrille model det perfekt match for dig.


 

TUAREQ – Sport solbriller

bedste løbebrille

 

Ligesom ovenstående billige løbe sportsbrille, så er denne løbebrille til mænd fantastisk billig, hvilket vi selvfølgelig synes er absurd fordi den simpelthen er i en kvalitet, som bør medføre en højere pris. Men dette er nemlig en af mange fordele, som denne forhandler har. De formår virkelig at værdsætte kunden højt, og derfor har de af og til billige løbebriller eller billige sportssolbriller, som naturligvis er det samme på tilbud.

Vi har her udvalgt den model, som vi mener er den bedste. Det er en model, som med sit elegante design virkelig formår at gøre arbejdet, og eftersom den er relativt billig men alligevel en fantastisk sports solbrille, så synes vi helt sikkert den er til dig, som måske ikke før har købt løbebriller men vil starte et sted.

Det skal naturligvis siges, at såfremt du vælger at betale et par hundrede kroner mere, så vil du også få den ekstra værdi, derfor vil vi som entusiaster som selv har relativt dyrt materiale vælge en anden model, men alligevel ved vi, at det er en super måde at komme igang med det på – specielt hvis man eksempelvis kun løber engang om ugen og ikke stiller de store krav.

Ved køb af denne model medfølger et bånd, som gør, at du kan løbe med den rundt om halsen det vil sige uden at skulle have dem på. De billige sportssolbriller er ligesom alle andre produkter hos den udvalgte forhandler 100% uv beskyttende, og der vil være 2 ekstra linser med, en i gul og en som er helt klar.

Derfor kan du sætte den linse på, som du følger er mest behagelig. Der er som sådan ikke nogle forskelle på linserne andet end, at det i meget sol er bedre at anvende den gule og i vejr uden specielt meget sol vil det anbefales at anvende den klare linse – men dette kan du læse meget mere om via nedenstående link.


 

BBB – Løbe sportsbrille

Løbebrille

 

Løbebriller fra BBB er generelt yderst stilfulde, og det samme er tilfældet med denne sports solbrille. Dens udtryk gør den utrolig populær og det forstår vi nemt.

Når du tager den på, vil du føle at den er som skabt til dit ansigt, og dette skyldes det fleksible og tilpassende brillestel på løbebrillen, som betyder at du kan tilpasse den til dit hoved således du føler den har den rigtige indstilling og derfor ikke kan genere.

Ved køb af denne sports solbrille modtager du hele 6 forskellige linser og 7 design, som det fremgår af nedenstående opbevaringsæske. Dette gør det derfor muligt, at tilpasse din løbe sportsbrille ligesom du ønsker – hvilket naturligvis gør den unik idet du efter din subjektive holdning kan korrigere hvorledes du synes den bør se ud.

 

løbebriller i æske

 

Den vejer intet mindre end 30 gram og er derfor utroligt let og nærmest ikke til at mærke, når du dyrker din sportslige aktivitet.

Vi synes grundet alle disse tilpasnings muligheder, at denne super seje model skulle med, eftersom denne produkttype er en sjældenhed i markedet.

Løbebriller er generelt utrolig nemt at have med at gøre, idet der næsten ikke er nået vedligeholdelse af dem. Man kan sagtens bruge brillerens, hvis man allerede ligger inde med det fra starten, men ellers vil vi gå så langt at sige, at lidt fugtigt varmt vand også er super fint. Man kan sige, at så længe at snavset er væk, så er det rigtigt fint. Hvis du derimod føler, at det stadigvæk dugger eller på anden vis er snavset, så bør du nok investere i noget brillerens eller andet rengøringsmiddel.


 

RUDY PROJECT – løbe solbriller (TOPSCORER)

sports solbrille

 

Sportssolbriller til mænd og sportssolbriller til damer er som udgangspunkt ikke nogle kategorier, som man kan opdele i idet både mænd og kvinder kan anvende de samme løbebriller. Det samme er tilfældet ved denne helt nye model fra RUDY. De har produceret en billig sportssolbrille, som udover at have et fangende design også er produceret med fotokromiske linser, som tilpasser sig til de solforhold du måtte dyrke din motion i.

Det er derfor helt perfekt, hvis du eksempelvis cykler, spiller tennis eller løber, hvor man kan opleve forskellige vejr forhold under kampen. Dette vil denne sports solbrille selv korrigerer således du ikke vil opleve, at det på et tidspunkt er for mørkt eller lyst.

Du kan skifte linserne hurtigt og nemt, og ligesom ved de andre modeller kræver det ingen nævneværdig vedligeholdelse af være ejer af denne super model.

Brillestellet et stødresistent, fleksibelt og ruster ikke i eksempelvis solregn. Det er derfor efter de flestes opfattelse en god investering at købe denne bedste sports solbrille til både mænd og kvinder – det vil du med sikkerhed ikke fortryde.

Brillen vejer kun 27,8 gram trods dets mange funktionalitet og designmæssige indhold – dette er derfor en præstation som producenten virkelig skal have kadaeu for.

Vi vil hvertfald på det kraftigste anbefale denne topscorer til dig, idet det er en super billig og god sports solbrille, som kan bruges til alle aktiviteter uden undtagelse. Den kan bruges til både mænd og kvinder, også er den bare en perfekt sportssolbrille at starte med – uden tvivl.


GOODR – A Ginger´s Soul – simple og gode til prisen

 • Redaktørens valg hos runnersworld.com
 • Det mest anbefalede produkt hos self.com
 • God anmeldelse hos løbesiden runningnw.com

GOODR - A Ginger´s Soul – simple og gode til prisen

Med dette par solbriller fra Goodr får du virkelig noget for pengene. Drengene bag brandet Goodr ønskede at lave et par lette og simple solbriller til både hverdag og sport. Derfor spurgte de et stort antal løbere for at blive klogere på, hvad der er det vigtigste for at have en god løbe oplevelse med solbriller på. Resultatet blev deres Goodr solbriller, der fås i mange forskellige farver og med catchy navne. Dette par hedder Ginger’s Soul og har et sort stel og mærke glas. 

Det bedste ved dette par solbriller er uden tvivl de gode egenskaber og specifikationer til den meget favorable pris. Det er konklusionen hos både runningnw.com og self.com. Hos self.com bider man særligt mærke i de gode UV polariserede glas, der skåner øjnene for de farlige UV stråler, samt brillernes særlige evne til ikke at glide rundt på næseryggen. Adskillige løbere har nemlig udtrykt særlig stor begejstring for netop det faktum, at brillerne sidder perfekt over næsen med dets særlige skridsikre design, der sørger for, at de bliver siddende som de skal uanset, hvor meget du sveder i ansigtet. 

Både til løb, cykling og hverdag

Dette par solbriller er skabt til løb, cykling og andre former for aktiv træning. Grundet dets elegante og tidløse design passer de dog også perfekt til alle andre tidspunkter, hvor du har brug for at beskytte dine øjne mod solen. Om du skal på en længere gåtur i solen eller skal tilbringe mange timer siddende i solen, så vil disse lette og elegante solbriller både skabe et cool udtryk af dig samt give dine øjne den optimale beskyttelse mod solens stråler via de polariserede glas.

GOODR – A Ginger´s Soul vs markedet

Dette flotte par solbriller skiller sig markant ud på markedet for sporty solbriller, når man ser på prisen for de flotte specifikationer. Det simple og elegante design, der passer til alle situationer både i hverdagen og til de store sportspræstationer, kombineret med de kvalitetsfyldte glas, der både har antirefleks og polariserede glas, der giver UV 400 beskyttelse, resulterer i noget nær det perfekte par solbriller for den store gruppe af motionister, der findes i Danmark. Både dem der løber meget og dem der cykler meget. Du får altså et par cool solbriller med gode egenskaber til en pris, hvor alle kan være med. 

Gode ting ved GOODR – A Ginger´s Soul

 • Antirefleks glas
 • Polariserede glas
 • UV 400 beskyttelse
 • Elegant design
 • Praktisk design
 • Behagelige at have på i mange timer.

Sports solbriller: Derfor skal du købe dem her

Billige løbebriller

Vi har valgt en forhandler, som har arbejdet indenfor outdoor branchen i utallige år, og har derfor en specialiseret viden indenfor sportsprodukter. Vi ved, at de produkter som denne forhandler tilbyder, ikke er nogle alle i DK kan få fingrene i – dette fortæller allerede efter min opfattelse alt om, at det er kanon vigtigt, at selektere i forhandlerne korrekt.

Vores certificeret forhandler, har udelukkende produkter i øverste kvalitet, som du derfor ikke vil opleve at brillestellet pludseligt knækker og du så ikke kan få garanti på dem. Dette er naturligvis 100% i orden hos den forhandler vi har valgt, og det er derfor også noget vi løbende sørger for at holde øje med.

I det hele taget er denne side sat i verden for, at finde de absolut bedste produkter indenfor sportslige aktiviteter med fokus på udvalgte områder, og eftersom vi ikke forhandler produkterne men blot anbefaler dem til dig efter at have testet dem med samme produkter hos anden forhandler, ved vi efter at have snakket med diverse medarbejdere og efter indgående kendskab til branchen, at du er havnet det helt rigtige sted og, at hvis du køber dine løbebriller / Sports solbriller via nedenstående link, at så vil du ikke blive skuffet – tværtimod.

sports solbriller

 

Vi håber, at du har kunnet bruge dette indlæg til noget – og hvis du har nogle kommentarer til løbebriller eller sport solbriller generelt er vi meget interesseret i at høre fra dig. Du kan kontakte os eller komme i dialog med os via nedenstående kontakt formular.

Såfremt du ikke finder ovenstående sport solbriller interessante, så har vi i nedenstående link henvist dig til alle forhandlerens produkter, hvor du vil kunne få et samlet indtryk og overblik over alle de produkter de har. Her kan du ligeledes læse mere detaljeret omkring ovenstående produkter samt hvem forhandlere er – tag et kig på deres side, den er nem at navigere rundt i og du vil med sikkerhed ikke blive skuffet.

Forfatter

Skriv en kommentar