ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Søger du en badedragt med lange ben til damer? Så er du det helt rigtige sted. Dette indlæg guider dig fornemt igennem de 8 bedste badedragter med ben til damer.

I guiden kommer vi ind og beskriver hver enkelt badedragt. Ens for dem alle er, at de har de ikoniske lange ben, som det ses til diverse konkurrence svømme stævner.

De lange ben giver ekstra fart i vandet, da de glider bedre end huden på elite-svømmeren og derfor kan hun svømme endnu hurtigere med denne type badedragt med lange ben.


Speedo wrapover badedragt med ben – klassisk badedragt med god support

Speedo wrapover badedragt med ben Front

Speedo er et kvalitetsmærke, som de fleste kender. Det er australsk og har lavet badetøj til mænd og kvinder siden 1914.

Det er ikke kun konkurrencebadetøj, men også almindeligt badetøj til strandturen eller nybegynderen, som eksempelvis denne Speedo Wrapover badedragt. Den er lavet med ben og er en klassisk badedragt til kvinder, som ønsker særlig god support. Badedragten er holdt i en klassisk stil og i en sort, mat farve. 

Speedo wrapover badedragt med ben Back

Materialer er Speedos Endurance10 stof. Det vil give dig oplevelsen af at tage en ny badedragt på – ikke bare første gang, du bruger den, men i lang tid efter første brug. Badedragten har højere klorresistens end almindeligt badetøj. Det betyder, at den ikke kommer til at lugte af klor. 

Der er desuden polstret bryststøtte med BH-puder, der kan tages ud. Det giver den ekstra støtte og komfort, du har brug for. Badedragten har super god pasform og vil netop kunne tilpasse sig dig. Den har en åben ryg, som sørger for yderligere bevægelsesfrihed. 

Fordele

 • Klor resistent
 • Endurance10 stof
 • God til stranden eller nybegynderen

Ulemper

 • Ikke til konkurrencebrug

Arena Venus badedragt med ben – hurtigtørrende og klorbestandig badedragt

Arena Venus badedragt med ben Front

Med Arenas Venus badedragt får du en badedragt med ben, som egner sig til dig, der gerne tager en tur i svømmehallen for at svømme nogle baner, men den kan også sagtens bruges på en strandtur.

Dragten er lavet i Arenas Max Life-stof. Det er hurtigtørrende og klorbestandigt, hvilket giver en god ydeevne – om det er i poolen eller på stranden. Materialet er UV-beskyttende.

Arena er et italiensk mærke, som siden 1973 har lavet svømmeudstyr i god kvalitet. De er kendt for udstyr, der reducerer vandmodstand. De laver både konkurrencebadetøj, men også badedragter som denne, til dig der gerne vil svømme baner eller “bare” en tur på stranden. Det betyder ikke, at kvaliteten er ringere.

Arena Venus badedragt med ben Back

Badedragten er lavet, så den er komfortabel at have på med brede stropper, der kan justeres og en indvendig BH, der giver optimal støtte. Den er lavet i en god pasform, så den sidder sikkert og uden at flytte sig, mens du svømmer eller solbader.

Den er lavet med kvinder in mente og kvindens krop, hvilket er vigtigt. Den skal sidde godt hele tiden, og den skal være behagelig at have på. Hvis du ikke bryder dig om de meget stramme badedragter, er Arenas Venus badedragt ideel til dig, da den sidder mere behageligt og ikke strammer. Designet er også flot. Badedragten er i sort og lyseblå og har en fin V-udskæring. 

Fordele

 • Hurtigtørrende
 • Klorbestandig
 • UPF50+

Ulemper

 • Ikke konkurrencevenlig

Arena ST Junior 2.0 – konkurrence badedragt til piger

Arena ST Junior 2.0

Arenas ST Junior 2.0 badedragt er utrolig smuk i både farver og design. Den egner sig godt som en førstegangs konkurrencebadedragt til pigen. Det er en meget solgt badedragt til nye konkurrencesvømmere, hvilket viser, at den egner sig godt til det formål. 

Badedragten er 100 % FINA godkendt, hvilket betyder, at den er godkendt til at blive brugt til alle danske og internationale svømmestævner. Den yder god support og er samtidig ikke for stramtsiddende. Det skal være muligt at bevæge sig frit i den, samtidig med at den har en god pasform. Det er en begynderdragt, hvorfor den ikke sidder alt for stramt. 

Badedragten er i øvrigt vandafvisende. Man kan hælde vand på den, og det vil flyde af igen. Det betyder, at man kommer nemmere og hurtigere gennem vandet. Måske kan badedragten sørge for en ny personlig rekord?

Arena ST Junior 2.0 Back

Designet på badedragten er super fedt. Den er enkel og stilren i en rød flot farve. Badedragten er også til at betale i forhold til mange andre konkurrencebadedragter. Hvis din datter ikke lige ved, om det er hende at svømme konkurrence, så er det oplagt at prøve det af i denne dragt. Hvis hun bliver overbevist, kan hun sagtens fortsat svømme i badedragten, da den er FINA godkendt og i høj kvalitet.  

Materialerne er 71 % polyamide og 29 % elastane, som giver god slidstyrke og bevægelsesfrihed. 

Fordele

 • Optimal muskel support og mulighed for bevægelse
 • Er 100 % FINA godkendt
 • Hjælper kroppen i den hydrodynamiske position
 • Vandafvisende

Ulemper

 • Fås kun til juniorer

Arena Carbon Flex Open back 2020 Limited – badedragt i meget fleksibelt materiale

Arena Carbon Flex Open back 2020 Limited Front

Carbon Flex fra Arena fås i denne begrænsede udgave fra 2020 i rød. Den har et stilet design, mønster med striber og en åbning i ryggen for god bevægelse. Badedragten egner sig godt til dem, der svømmer seriøst. 

Arena er et kvalitetsmærke, som bruger materialer, der får badedragten til at glide godt gennem vandet og yde god bevægelsesfrihed. Den er lavet af et fleksibelt materiale, og den vil ikke yde modstand, når du svømmer. 

Badedragten er lavet af carbon flex materiale. Det er yderst fleksibelt og sørger for, at dragten altid vil sidde godt på kroppen, så den ikke skal genere, men i stedet yder støtte under svømningen.

Arena Carbon Flex Open back 2020 Limited Back

Badedragten har en hjælpende løfteeffekt. Det betyder, at der er elastisk materiale i ryggen og i benene, som vil hjælpe dig med at bibeholde den rigtige position i vandet. Når din position forbedres, vil du også blive hurtigere i vandet, og det vil mindske træthed i benene. Det giver dig en badedragt, der med velplacerede syninger kan gøre dig til en endnu bedre svømmer.

Den er også nem at vaske på finvask ved 30 grader. Materialet er lavet, så det er slidstærkt – du kan bruge dragten i mange år frem.  

Badedragten er kåret til ”Bedst Uanset Pris” for svømmere med 3-5 svømmetræninger om ugen og ”Bedst Uanset Pris” for svømmere med 5-10 svømmetræninger om ugen i kategorien: ”Konkurrence badedragt”.

Den har desuden høj kompression og høj komfort. 

Fordele

 • Carbon flex materiale
 • Flot design
 • Elastisk materiale

Ulemper

 • Begrænset antal

Mirou badedragt med ben – Sort og hvid

Mirou badedragt med ben - Sort og hvid

Hvis du rigtig gerne vil have fingrene i en helt basal badedragt til kvinder med ben. Så har du den her. Den har nogle fine hvide detaljer men er ellers ret basal og ikke så iøjenfaldene.

Den har et super stretch, hvilket gør, at den sidder rigtig fint på de fleste. Uanset kropsform.

På næste billede kan du se bagsiden af den:

Mirou badedragt med ben - Sort og hvid bagside

Alt i alt en virkelig fin badedragt, som med dens bløde materiale er behagelig at have på.

Samtidig sidder den godt omkring numsen. De lange ben gør, at den ikke kryber op eller er ubehagelig på anden måde.

En helt klassisk sort og hvid badedragt med ben, som giver et godt bud på din næste badedragt.


Arena Finding HL med ben til damer – en badedragt til dig, der elsker en tur i vandet

Arena Finding HL badedragt med ben til damer

Uanset om du dyrker svømning på regelmæssig basis, eller om du mere bare nyder en tur til stranden, når det er godt vejr, så vil du få en skøn oplevelse i Arenas Finding HL-badedragt. Badedragten har ben, der går til øverst på låret, så du ikke behøver tænke på, om badedragten skærer, hvor syningerne går. 

Badedragten er designet, så den har mindst mulig vandmodstand med sine brede stropper, der giver frihed omkring skuldrene. Badedragten er klorresistent, da den er fremstillet i polyester, og den kan holde til brug i meget lang tid. Det er bevist, at dragten efter mere end 240 timer stadig har 95% af dens strækbarhed.

Arena Finding HL med ben til damer 2

Har du badedragten på i vandet på en solskinsdag ved stranden, behøver du ikke bekymre dig om solskoldning under stoffet, da dragten har en UV-beskyttelse på 50. Du skal naturligvis huske at beskytte dig ud over dragten.

Dragten har desuden et forstærket bryststykke, så du ikke behøver bekymre dig om, hvorvidt badedragten bliver gennemsigtig i vand. Det betyder også, den er mere slidstærk på områder, hvor der ofte opstår friktion.


Læs også: Beskyt fusserne: 9 seje og funktionelle badesko

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

 

 


 

Arena Carbon Air 2 Python dragt – badedragt med carbon-paneler

Arena Carbon Air 2 Python dragt Front

Arenas badedragt Carbon Air 2 er en opdateret model fra 1’eren. Det er en meget behagelig badedragt med elastisk materiale. Den er designet med unikke carbon paneler. Den har horisontale bånd af karbonfibre, der vil hjælpe dig til at stabilisere din core. 

Badedragten er blevet brugt til både OL og VM, så den er ideel som konkurrencebadedragt. Den er 100 % FINA godkendt, hvilket betyder, at den kan bruges til alle danske og internationale stævner. Badedragten kan bruges til alle stilarter, og den egner sig særlig godt til piger, som skal have deres første konkurrencebadedragt.

Badedragten har en åben ryg for ekstra fleksibilitet. Den er lavet i et super fedt design med leopard print i grå nuancer. Der er ingen tvivl om, at alle vil misunde dig badedragten. 

Arena Carbon Air 2 Python dragt Back

Det er en dyr badedragt, hvorfor du gerne skal svømme tilstrækkeligt ofte eller på højt niveau. Den er til gengæld også optimeret på alle parametre: uden sømme, med elastisk stof og carbon paneler. Du vil helt sikkert føle, at du smyger dig hurtigt gennem vandet. 

Den er blevet kåret som ”Bedst Uanset Pris” for svømmere med 3-5 svømmetræninger om ugen og ”Bedst Uanset Pris” for svømmere med 5-10 svømmetræninger om ugen. Det gælder i kategorien ”Konkurrence badedragt”.

Fordele

 • Carbon paneler
 • Er blevet brugt til OL og VM
 • 100 % FINA godkendt

Ulemper

 • Begrænset antal

Badedragt med ben til kvinder – Speedo Essential Endurance

speedo badedragt med ben til kvinder

En klassisk sort badedragt fra Speedo i blødt og lækkert materiale.

Modellen hedder Essential Endurance og er som sagt en helt sort badedragt der giver et blødt og stærkt look.

Alt i alt er det en super badedragt til dig, som ikke føler en bikini er helt dækkende nok i svømmehallen eller på ferien.

Badedragten er lavet i 55% polyester og 45% polybutylene. Disse materiale giver denne badedragten en utrolig stor holdbardhed.

Faktisk er det blevet målt til helt op i mod 20 gange så holdbart som andre lignende badedragter.

speedo badedragt med ben til kvinder bagside korte ben

Endnu en fordel ved denne badedragt, som bestemt ikke skal udnervurderes, er også dens klor-resistente evner.

Materialet er lavet sådan at det virker afvisende overfor kloret.

Det betyder at du ikke vil opleve misfarvninger på denne badedragt, som du måske ville risikere ved andre.

Samtidig er materialet behandlet sådan at badedragten med ben holder pasformen. Selv efter utallige brug og vask.

Denne badedragt med ben er perfekt til kvinder, som føler for at købe en flot og stilren sort badedragt uden det store palaver.

Badedragten er ydermere prisbevidst og koster derfor ikke de hvide ud af øjnene sammenlignet med den kvalitet man får.


Speedo LZR

speedo badedragt med korte ben

 

Denne model fra Speedo hedder LZR X og har en flot åben ryg, som dog ikke er så tydeligt på billedet.

Den er primært designet i sort, men med nogle minimalistiske flotte mønstre i såvel guld som blanke områder der giver hint af hvid.

Dette er blevet kåret som en af verdens hurtigste badedragter.

Den er “proppet” med de nyeste teknologier. Det er derfor samlet én af de ypperste og bedst performende badedragter med ben til kvinder.

Grunden til, at vi ligger en smule vægt på den åbne ryg er blandt andet at den giver nogle unikke fordele i forhold til, hvordan badedragten sidder.

Badedragter med åbne rygge giver generelt bedre komfort og fjerner stramhed og gener over brystet.

Mange kvinder med lidt mere krum ryg foretrækker netop en åben ryg på deres badedragt så det ikke resulterer i at den strammer de forkerte steder.

badedragt med åben ryg til kvinder

På billedet er han man se den åbne ryg.

Der er derudover et par bånd som falder perfekt i forhold til at bevare maksimal bevægelsen omkring skuldre og ryg.

Denne badedragt med ben er godkendt af FINA ligesom den anden herover. Dens ben er relativt lange og sørger for at en stor del af din krop glider bedre gennem vandet under svømningen.

Samtidig hjælper Speedo LZR Race X med at hold een perfekt kropsposition i vandet.

Du kan se en video af den her:


Boom Splice med ben

 Boom Splice med ben - Sort/lilla

Denne badedragt har ikke en indvendig top/bh, så hvis du ønsker det, kan du seperat købe det.→

Den har dog en tæt og godt dækkende fit i toppen, som gør den behagelig at have på. Derudover er stoffet meget fleksibelt og sidder behageligt.

For eksempel siger Anne-Brit H. omkring denne badedragt med ben at den er super behagelig. Samtidig kommenterer hun også på, at den er virkelig velsiddende. Sidst men ikke mindst, så syntes hun også, at det er en flot farvekombination. Du kan læse hendes anmeldelse her

Boom Splice med ben - Sort og lilla bagside

Her kan du se bagsiden af den flotte badedragt. Den har en pæn og mindre åben ryg. Derudover har den kun en enkelt mindre syning ned langs bagsiden.

Den kommer med halvlange ben. Den er fra mærket Speedo, som er et super fint mærke. Det gør den til en velegnet badedragt til mange forskellige formål.


Speedo LZR

Konkurrence badedragt pige

Essentielt den samme badedragt som ovenstånde til en hvis grad og med enkelte forskelle i model og udformning – samt farver.

Badedragten er perfekt til den konkurrence fokuserede pige der ønsker en badedragt med lange ben.

De lange ben vil gøre at man fryser mindre i poolen og samtidig sørger for, at man selv som junior svømmer kan opnå super hurtige hastigheder i vandet på ferie eller til træning.

Badedragten er beregnet til svømmehaller og konkurrence svømning.

Den kan dog sagtens bruges, og er mere end beregnet til selv skole svømning eller til hobby og fritids brug.

Selvfølgelig er prisen efter, at badedragten måske henvender sig til nogle der er meget ambitiøse omkring svømning og som har høje ambitioner til deres tider og til hvor hurtige de ønsker at være i vandet.


TYR Avictor

konkurrence badedragt med ben til kvinder

Hvis man er rigtig konkurrence fokuseret. Og ønsker den absolut bedste badedragt med ben som kvinde.

Så er TYR’s Avictor model klart det oplagte valg.

Prisen er selvfølgelig også derefter. Men omvendt får man med Avictor kvalitet for alle pengene.

badedragt med korte ben til damer

Det er en af de absolut mest roste og bedste “tech-suits” (oversat til teknologiske badedragter) der kan findes for penge på markedet i dag.

Badedragten er dog trods de fantastiske anbefalinger og store ros også tilsvarende prissat.


Panos Wild Rose Livorno Badedragt

Panos Wild Rose Livorno Badedragt

Link til produktet

Denne Panos Wild Rose Livorno badedragt er blandt de mest populære modeller af badedragter på Boozt.com.

 • Flot og feminint design 
 • Behagelig 
 • God længde ben

Hvis du søger en praktisk badedragt med ben, men som samtidig gerne må have et flot og feminint design, så er denne badedragt noget for dig. Dragten er nemlig prydet med et flot blomstret mønster. Denne badedragt egner sig perfekt til både svømmehal og strandture, hvilket er en super praktisk egenskab ved dragten.

Panos Wild Rose Livorno Badedragt back

Sammenlignet med nogle af de andre badedragter i denne artikel, så er denne Panos badedragt relativ dyr. Dog får du en badedragt med et flot design, hvilket gør den pengene værd. 

Detaljer: 

 • Materiale: 85 % polyamid og 15 % elastane 
 • Mønster: Blomster
 • Skal vaskes i hånden

Boyleg Maillot Badedragt

Boyleg Maillot Badedragt front

Link til produktet

Denne Boyleg Maillot Badedragt er et populært produkt på Boozt.com, da den indeholder en række gode egenskaber. 

 • Flot, retro look 
 • Bh med fylde 
 • Kan tåle finvask i vaskemaskine

Denne Boyleg Maillot badedragt er endnu en dragt, som fastholder et feminint udtryk, samtidig med den er udstyret med praktiske ben. Denne model har et flot retro look, som giver associationer til Marilyn Monroe på grund af dens klassiske design.

Boyleg Maillot Badedragt backDenne badedragt har et super fint look, hvilket gør, at den adskiller sig en del fra mange andre badedragter med ben. Dog er dragten også relativ dyr, hvilket man bør have med i sine overvejelser, hvis man drømmer om denne model. 

Detaljer: 

 • Materiale: 93 % nylon og 7 % elastane
 • Bh-skåle med fylde 
 • Finvask ved maks. 30 grader 

Wiki Regina Sport Badedragt

Wiki Regina Sport Badedragt front

Link til produktet

Denne Wiki Regina Sport badedragt befinder sig også blandt de mest populære badedragter på Boozt.com

 • Sporty look 
 • God kvalitet
 • Behagelig at have på

Hvis du søger en sporty badedragt med et relativt enkelt design, så er Wiki Regina Sport badedragten lige noget for dig. Dragten kommer nemlig i en neutral sort farve, som er pyntet med grå felter og hvide striber, hvilket tilfører noget kant til designet. 

Badedragten kommer med ben, såvel som en rundet halsåbning, hvilket gør den optimalt til at svømme og pjaske rundt i vandet med. 

Wiki Regina Sport Badedragt backDenne badedragt kommer til en attraktiv pris, hvilket kan være en stor fordel for nogle forbrugere. Dragten er af en god kvalitet, men designmæssigt skiller den sig ikke specielt ud fra markedet generelt. 

Detaljer: 

 • Materiale: 82 % og 18 % spandex
 • Form: Regular 
 • Skal vaskes i hånden

FAQ

Hvordan shopper du efter en badedragt?
Når du skal shoppe efter den perfekte badedragt, er det vigtigt, at du kender dine egne præferencer – kan du eksempelvis lide højtaljede eller lavtaljede badedragter? Har du en flatterende farve, du elsker? Der er mange ting, du skal tænke over, når du skal shoppe efter en lækker badedragt.
Hvordan ved du, hvilken størrelse badedragt du skal købe?
Vil du finde ud af, hvilken størrelse badedragt du skal bruge, skal du først og fremmest tage mål. Du skal blandt andet måle rundt om dit bryst, rundt om dine ribben og lige under brystet. Når du skal måle, er det meget vigtigt, at du står helt ret op.
Udvider badedragter sig i vand?
Selvom du måske umiddelbart skulle tro det, så er alle badedragter ikke lavet af samme materiale. Nogle badedragter er meget elastiske, mens andre er meget stramme og tætte. De elastiske badedragter giver sig meget i vand, mens de stramme forbliver stort set i samme form. Vælg det, der passer dig.
Hvorfor er badedragter så små?
Grunden til at mange badedragter er så små, er at de krymper i vand – ja du læste helt rigtigt. Badedragter er lavet af noget helt specielt, elastisk stof, som gør, at du stort set ikke kan undgå at din badedragt trækker sig sammen, når den rammer vandet.

 

Forfatter

Skriv en kommentar