ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

At vælge de rigtige svømmebriller, som passer til dig, er utrolig vigtigt. Det sikrer dig behagelige svømme- og dykkerture, hvor dit syn er optimalt.

Vælger du en forkert svømmebrille, kan udstyret fungerende som et drillende element ved din tur i vandet. Du kan opleve irritation ved, at svømmebrillen ikke sidder korrekt.

Læs med i vores guide og få en hjælpende hånd ti lat vælge de rigtige svømmebriller til dine behov.

Hvis du bare vil se alle produkter med kort eller lang syn kan du besøge Watery.dk/svømmebriller-med-styrke

Til nærsynede voksne

nærsynet svømmebriller til voksne
Eyeline optique Sort til nærsynede voksne – Fra (-1,5) til (-10) kan findes HER til 364,95 kr
Første svømmebrille er Eyeline Optique til voksne, som er nærsynet. Mærket, Eyeline, er anerkendt for deres mange svømmebriller produceret i højeste kvalitet. Og derved altid et sikkert valg, når du skal ud og have nyt udstyr. Disse briller har en række funktioner, som du med garanti ved sætte pris på under din svømmetur.

De kommer fx med antidug-funktion, som sikrer, at du bibevarer et klart syn gennem brillen, som ikke er forstyrret af begrænsende dug på glasset. Dog skal du være opmærksom på, at denne antidug-funktion betyder, at du ikke selv må begive dig ud i at pudse glasset.

Du må blot skylle det med rent vand og lade det tørre. At have dug på glasset er et irriterende moment, som i sidste ende kan betyde, at dine svømmebriller bliver ubrugelige, fordi du ikke kan se igennem dem. Ydermere kommer brillerne med et UV-filter. Og det har også sine fordele med sig. Det sikrer dine øjne en optimal beskyttelse.

Og brillerne er også komfortable. Dette opnår Eyeline ved at designe en brille, som er justérbar på flere forskellige måder og med behageligt udstyr. Omkring glasset finder du en silikoneliste, som giver dig et blødt aftryk omkring øjnene, hvorfor du undgår gener og en følelse af, at glasset “bider” sig ind i huden på dig, mens du svømmer. Justérbarheden kommer til udtryk gennem både næsebroen og nakkeremmen.

Begge ting er mulige at tilpasse. Og derved behøver du ikke frygte for, om denne brille passer til din hovedform – for svaret er: Det gør den, du kan bare tilpasse den. Uanset om du et stort, småt, rundt eller firkantet hoved. Og disse briller er udarbejdet til at passe til dig, der er nærsynet. De går fra -1,5 til -10 i styrke, og du har derved mulighed for at vælge den styrke, der passer perfekt til dine øjne.


Til langsynede voksne

primotec svømmebriller med styrke til langsynede voksne
Eyeline optique Sort til nærsynede voksne – Fra (-1,5) til (-10) kan findes HER til 364,95 kr
Som Primotec har udarbejdet en glimrende brille til nærsynede voksne, har de naturligvis gjort det samme til dem, der er langsynet. Et mærke kendt for sin høje kvalitet på samtlige produkter. Og derfor også et valg, som kan træffes med en god ro i maven med hjemmel i deres store ekspertise indenfor produktion og designs af svømmeudstyr. Brillerne her går fra +1,0 til +8,0, så der er rig mulighed for at finde brillerne, der passer som fod i hose på dit syn.

Brillen har en række funktioner, som du vil værdsætte på din næste svømmetur. Disse funktioner er blandt andet antidug, som sikrer dig et klart syn, når du er i vandet. Og her skal du være opmærksom på, at du – grundet denne antidug-funktion – ikke selv må pudse glasset på dine svømmebriller. Du skal blot skylle den i rent vand og lægge den til tørre med forsiden opad. På den måde undgår du, at vandet afsætter kalk inde i din brille – det er træls, kan ødelægge din brille og forværre synet markant.

Udover en antidug-funktion er brillen også meget justérbar, hvorfor du kan tilpasse den til at sidde perfekt på dit ansigt. Rundt om glasset finde du en blød silikoneliste, som sikrer en komfortabel svømmetur, og at du undgår en følelse af, at dine svømmebriller “gnaver” i dig. Både nakkeremmen og næsebroen er yderster justérbar, så du kan få en brille, der er som skræddersyet til dig ansigt.

Jeg er ikke ene om den opfattelse, at dette er en glimrende brille. Den er nemlig kvalitetstestet af flere danske svømmere for at sikre, at det ikke blot er varm luft. De er testet på holdbarhed, kvalitet og pasform. Og derved bliver disse briller din nye bedste ven, når du skal bevæge dig ud i en dykker- eller svømmetur.


Til nærsynede børn

primotec optique kortsynede børn unge
Primotec optique til kortsynede børn findes HER til 364,95 kr.
Når du – eller dit barn – skal ud og vælge en sømmebrille, der passer til en nærsynet, er dette et aldeles oplagt valg. Styrken i glasset går fra -1,50 til -6,00, så der er rig mulighed for at finde glas, der passer ideelt til synet. Og de henvender sig til børn i alderen tre til tolv år.

Disse briller kommer med en række funktioner, som dit barn vil sætte pris på under sin svømmetur. For det første er glasset indrammet af en blød liste af silikone, som giver en rar følelse omkring øjnene. Og det sørger for, at dit barn ikke skal døje med gener omkring øjnene og have en følelse af, at brillerne sidder og skærer ind mod huden. Ydermere kommer brillen med en antidug-funktionalitet, som man ikke kan andet ned at værdsætte. Vi har alle prøvet at have dykkerbriller, der dukker på, og det er sjældent en fornøjelse – og det kan ende med at ødelægge svømmeturen, fordi for meget dug betyder, at du ikke kan se noget.

Du kan også tilpasse brillen, så den passer perfekt til dit barn. Og derfor kan brillen også følge dit barn gennem lang tid, fordi du – i takt med at dit barn vokser – blot kan justere de justérbare dele, og du har derved en solid brille, der kan følge dit barn gennem flere år. Både nakkerem og næsebro er justérbar, så dit barn kan få en brille, der er skræddersyet til sit ansigt på – til gavn for en komfortabel oplevelse og en behagelig svømmetur med brillen på. Sidst, men ikke mindst, kommer brillen også med en beskyttelse til dit barns øjne. Brillerne har nemlig et såkaldt UV-filter på, som kan hjælpe med at beskytte.


Til langsynede børn

primotec optique til langsynede børn
Primotec Optique til langsynede børn findes HER til 364,95 kr.
De popuære Primotec Optique-briller kommer naturligvis også til børn, der er langsynet. Disse briller passer til børn, der befinder sig i alderen 3 til 12 år. Som du bemærker, henvender de sig til et bredt spektrum af aldre: Der er trods alt stor forskel på størrelsen på en treårig og en tolvårig. Årsagen til det er, at brillerne er nemme at justere. Derfor kan du tilpasse brillen til at passe perfekt på dit barn.

Og dit barn kan derfor have en trofast ven i et par solide briller, som kan følge ham eller hende gennem en årrække. Grundet den høje kvalitet i brillen og den lange holdbarhed kan du blot justere størrelsen, når dit barn vokser. På brillen er både nakkerem og næsebro mulig at tilpasse, så dit barn altid har en brille, der er skræddersyet til ham eller hende, på. Brillerne kommer med styrke fra +1,0 til +8,0. Og derfor er der rig mulighed for at finde et eksemplar, som passer perfekt til dit barns syn.

Udover at være nem at tilpasse og have en høj kvalitet er der også en række andre fordele. De sidder komfortabelt, fordi glasset er omringet af en blød silikoneliste, som giver et behageligt aftryk på ansigtet. Og der er en indbygget antidug-funktionalitet i brillen, som sparer dit barn for kedelige (og blinde) svømmeture, hvor duggen forstyrrer synet og derved ødelægger svømme- eller dykkerturen.

En svømmebrille kan være et fantastisk element til enhver vandhund, og faktisk kan de også hjælpe med at vinke farvel til vandskræk. Og skal du ud at have et sæt nye svømmebriller med styrke til din nærsynede dreng eller pige, så er disse lækre briller Primotec Optique et oplagt valg. Du har ydermere mulighed for at få en difference i glassene, så den ene side kan have en anden styrke end den anden, hvis dit barns syn kræver dette.


Til nærsynet m. røgfarvet glas

eyeline-optique i røgfarve til nærsynede voksne
Eyeline optique i røgfarve til nærsynede voksne kan findes HER til 364,95 kr.
Det populære mærke Eyeline er kendt for deres høje kvalitet på alle deres svømmebriller. Og det gælder også for Eyeline Optique m. røgfarvet glas, som henvender sig til voksne. De findes i en række forskellige styrker, så du kan finde lige den, der passer til dit syn – fra -1,50 til -10,00. Og skulle du have et behov for at få forskellig styrke i hver side, kan dette også lade sig gøre.

Brillen er kvalitetstestet af dygtige, danske svømmere – og de har testet både kvalitet, holdbarhed og pasformen på ansigtet. Derved kan du med god ro i maven lade dit valg falde på disse briller, næste gang du skal ud og forkæle dig selv med nyt svømmeudstyr. Kvaliteten kommer fra den solide produktion som altid fra mærket Eyeline.

Og pasformen har hjemmel i den store justérbarhed, som kommer i brillen. Både nakkerem og næsebro er nemlig mulige at tilpasse til lige præcis dit ansigt, hvilket giver dig en utrolig behagelig oplevelse med brillen på. Samtidig får du en brille, som du kan have over en lang periode, fordi den altid kan følge med dit hoved – blot ved at blive tilpasset. Også silikonelisten omkring glasset gør brillen til en sand fornøjelse at iføre sig. Denne silikoneliste sørger nemlig for, at du undgår drillende og generende “bid” fra brillen, som føles ubehageligt.

Du får en antidug-funktionalitet indbygget i brillen, som giver dig et optimalt syn ved dine svømme- og dykkerture. Denne antidug-funktion kræver dog, at du ikke selv går i krig med at pudse glasset. Alt, du skal gøre, er at skylle brillerne med rent vand og lade dem tørre ved at lægge dem med forsiden opad (på den måde ungår du kalk på glasset). Også en beskyttelse får du med indbygget i disse briller. De har nemlig et UV-filter, som giver dine øjne en optimal og behagelig beskyttelse.


Til langsynede m. røgfarvet glas

primotex optique til langsynede voksneprimotex optique til langsynede voksne
Primoteq optique sort til langsynede voksne findes HER til 364,95 kr.
Få de helt rigtige briller med valget af Primotec Optiquei til langsynede voksne. De kommer med styrke fra +1,00 til +8,00, så du kan vælge det korrekte til dine øjne. Med denne brille får du en trofast ven, som – grundet sin store holdbarhed og høje kvalitet – kan følge dig i lang tid. Brillen kommer med en behagelig antidug-funktionalitet, som sparer dig for drillende (og duggende) svømmebriller, der i sidste ende kan ødelægge din svømmetur, fordi du simpelthen ikke kan se noget.

Antidug-funktionaliteten forudsætter dog, at du ikke selv bevæger dig ud i at pudse dine briller. Dette kan risikere at skade den funktionalitet, der sørger for, at dine briller ikke dugger. Derfor skal du blot skylle dem med rent vand og lade dem ligge og tørre med forsiden opad. På den måde undgår du, at der danner sig kalk på glasset, som også kan forstyrre synet.

De forskellige elementer på brillen er mulige at tilpasse, så du kan skræddersy brillen til at passe perfekt om dit ansigt. Du kan både justere næsebroen og nakkeremmen, så du oplever, at brillerne sidder perfekt og passer til dit hoved. Ydermere er der en blød silikoneliste omkring glasset på dine briller. Og derved undgår du at opleve en følelse af at blive “ridset” af glasset omkring øjnene. Alt i alt sidder de komfortabelt, og den store justérbarhed er både rar og utrolig fleksibel.

Skulle du have et behov for at have en difference i styrken på højre og venstre øje, er dette også en mulighed. Derved får du det optimale syn, når du ifører dig dine svømmebriller. Og det er også værd at huske på, at svømmebrillen kommer med et UV-filter i glasset. Dette hjælper dig med at sikre den optimale beskyttelse for dine øjne, når du er ude og svømme.


Opsummerende omkring svømmebriller med styrke

Du kan opleve irritation ved, at svømmebrillen ikke er i din størrelse. Og du kan derved får din tur i vandet ødelagt. Sidst, men ikke mindst, kan du opleve irritation i synet og andre udfodringer, hvis dine øjne har behov for at få styrke. Din løsning på dette er at vælge svømmebriller med indbygget styrke, som passer til dine øjne. På den måde kan du se klart og tydeligt under vand uden at opleve irritation eller andre gener vedrørende synet.

Derfor har vi lige her sparet dig for en masse research. Vi giver dig en solid oversigt de seks bedste svømmebriller med styrke – til både børn og voksne. Det giver dig en hjælpende hånd i din jagt efter de helt perfekte svømmebriller, som passer perfekt til dig. Heldigvis finder du et utal af forskellige svømmebriller med styrke at vælge mellem – og der er derved gode chancer for, at du får fingrene i det perfekte udstyr til din svømmetur.

Forfatter

7 kommentarer

 1. Den blinde men nu seende Svar

  Anedenikke engang dette fede produkt eller produkter fandtes. Tænk at man nu kan få svømmebrillerne med styrke, så os halvblinde pensionister også kan svømme med et par briller vi rent faktisk kan se bunden af poolen med. Den favre verden vi lever i i dag.
  Tak for god info om de forskellige modeller og styrker.

 2. Hej rygcrawl.
  Det er sku en gennemført guide, lige perfekt til at guide en frem til at finde en perfekt svømmebriller som dårligt seende

  • Benjamin Jørgensen (Indehaver) Svar

   Hej Mikael

   Det glæder os meget, at du har fundet et indlæg som du kan bruge. Det er nemlig relativt nyt på markedet, og er derfor nået mange har glæde af. Vi kan kun sætte os i dine sko og have fuld forståelse for, hvor rart det må være at kunne have den fulde oplevelse i vandet.

   Vi ønsker dig en god aften her fra redaktionen.

   Mvh.
   Rygcrawl.dk

 3. Hej
  Jeg prøver at undersøg lidt det med dykkermaske med styrke, til min datter på 9 år. hun har +6,5 og +7, men ved ikke helt hvor jeg skal finde den.
  Kan du hjælpe

  på forhånd tak
  Tina

  • Benjamin Jørgensen Svar

   Hej Tina.

   Nu har jeg selv været igennem næsten alle forhandlere (vi er en uafhængig side som anbefaler de bedste steder at købe produkterne.)

   Jeg kan desværre kun finde masker og briller til op til +4. Vi har et indlæg her, som anbefaler forskellige dykkermasker med styrke. Jeg håber det kan hjælpe dig. Ellers vil jeg gerne prøve at skrive til nogle af forhandlerne for dig.

   Ellers vil min anbefaling være at købe et par
   svømmebriller med styrke her og så købe en næseklemme, du kan finde en guide til at vælge et par til din datter her.

   Jeg håber du finder en løsning, eller kan forlig dig med alternativet. Jeg tror faktisk det også er en helt fin løsning til din datter.

   Jeg håber mit svar hjalp.

   De bedste hilsner
   Benjamin

 4. Dejlig informativ side – men jeg leder efter open Walter svømmebriller med styrke. Findes det?

  • Benjamin Jørgensen Svar

   Hej Bente.

   Svømmebrillerne i guiden kan sagtens bruges til åbent vand svømning også.

   Men det du leder efter er nok de “brede” svømmebriller. Dem har jeg desværre ikke set solgt som standard vare. Men du kan formentligt få det fabrikeret til dine behov.

   Eller kan du altid kigge på et par dykkerbriller med styrke?

Skriv en kommentar