4 bedste Arena badedragter og stævnedragter

Læsetid: 7 minutter

En arena badedragt er ofte en svømmers foretrukne badedragt idet den kan anvendes til konkurrence svømning såvidt som til træning. Arena badedragten er derfor en utrolig alsidig badedragt, som du kan benytte til enhver lejlighed.

De kan købes til børn såvel som voksne, og fælles for dem alle er, at de modtages utroligt godt af brugerne. De sidder godt på kroppen, og de hverken gnaver eller irriterer og er derfor en klar publikumsfavorit.

Vi har i dette indlæg fundet den forhandler, som har det bedste og billigste udvalg af arena badedragten, du finder hele udvalget ved at trykke på nedenstående knap.

 


ARENA BADEDRAGT

Arena badedragt – SOLID LIGHTTECH

Billig arena badedragt

Tjek prisen her →

 

Her har vi at gøre med en arena badedragt i en stilren sort farve. Som det fremgår på billedet sidder den ualmindeligt godt på kroppen, og den er dejlig simpel og elegant i sit udtryk.

Den kan faktisk også købes i farven rød og mørkeblå, så hvis du ønsker en af disse varianter, så kan du se dem via både ovenstående og nedenstående link.

Denne arena badedragt er et godt eksempel på en bestseller. Den hører nemlig til blandt de absolut mest solgte, og det er der selvfølgelig en årsag til. Den er nem at vedligeholde og holder derudover i rigtig lang tid, hvorfor den overholder alle de kriterier man måtte have til en arena badedragt.

Hvis du derfor søger en god og billig arena badedragt, så vil den her være et rigtig godt bud. Den anvendes af elitesvømmere såvel som amatører, som kun er i svømmehallen eller ude at bade i ny og næ.

Tjek prisen her →

 

Arena badedragt – LIGHTTECH TIL BØRN

Børne arena badedragt

Tjek prisen her →

 

Her har vi endnu en suveræn model fra arena. Den røde farve giver den et flot unikt design, som gør at du vil blive set i svømmehallen.

Dens farve er selvfølgelig en af årsagerne til, at den er blevet taget så godt imod.

I en svømmehal kan alle nemlig hurtigt komme til at ligne hinanden, så derfor vil denne friske røde farve give et flot udtryk.

Den kan købes til piger i alderen 5 – 15 år og er faktisk et ualmindeligt godt alternativ til dig som ønsker en god svømmebadedragt.

En arena badedragt er kendetegnet ved kvalitet og lang holdbarhed, de sponsorere og har sponsoreret top atleter i mange år, så derfor er det selvfølgelig også lidt en ferrari indenfor svømmeverden.

Denne arene badedragt skal ikke vaskes i vaskemaskine men derimod i hånden.

Tjek prisen her →

 

 

 


 

Arena stævnedragt – Carbon Air

Arena stævnedragt - Carbon Air

Tjek prisen her →

 

Denne stævne badedragt fra Arena fås i størrelser fra 22 UK til 30 UK. Den kan købes hos en langt række forhandlere, men vi anbeflaer kun en række.

Horisontale mønstre i carbon designet presser ned de helt rigtige steder og strømliner din krop i vandet. På den måde bliver du lynhurtig i vandet. Det kan derfor sagtens betale sig, at købe en stævne badedragt fra Arena. De er en af de bedste mærker overhoved til svømmere.

Lavet af ét enkelt stykke materiale er Arena stævnedragten en af de mest strømlinede. Derfor også hurtigste. Med dens flotte blå farver er den samtidig en rigtig hoved-vender. En stævnebadedragt fra Arena som indgyder frygt hos konkurrenterne. Samtidig giver den dig den forøgede selvtillid til at yde det maksimale.

 

Tjek prisen her →

 

 

Arena stævne badedragt – ST Junior 2.0

Arena stævne badedragt - ST Junior 2.0

Tjek prisen her →

 

Hvis du er ude efter at købe din første stævne badedragt så skal den unægteligt være fra Arena. Det er den perfekte førstegangs badedragt lavet af Arena. Derudover gør det ingenting, at den har en flot lyseblå farve også.

Denne badedragt er, som stævne badedragter skal være det, FINA godkendt. Det betyder at den må deltage i alle typer af svømmestævner. Derudover har de stadig presset designet i en sådan grad til kanten, at den giver optimal fart.

Det er alt i alt den perfekte badedragt til nybegynderen der gerne vil begynde på konkurrence-svømning. Både fordi den er relativt billig. Derudover også fordi den giver en utrolig god fornemmelse af at være ualmindeligt meget hurtigere i vandet. Det skyldes det virkelig formidable design. Noget du er garanteret med en arena badedragt.

Dragten findes i størrelse til 6-7 år helt op til str. 12-13 år. Når du vælger størrelse er det samtidig vigtigt at kigge efter højden.

Tjek prisen her →

 

 

 

Andre valgmuligheder:

Der findes selvfølgelig også en del andre valgmuligheder end de ovenstående. Nogle af disse vil du finde herunder.

Vi har listet dem i lidt tilfældig rækkefølge. Men du kan finde dem alle ved at gå til linket lige under billedet.

Arena Carbon Flex dragt – Turquis

Arena Carbon Flex dragt - Turquis
Arena Carbon Flex dragt – Turquis, Find den her

Denne badedragt er ligesom foregående også et super fint valg. Det er en lidt dyrere model til dem der gerne vil have ekstra meget fart på under vandet. Samtidig en model til de lidt mere konkurrence orienterede. Til hende der rigtig gerne vil vinde.

Den findes i størrelserne 24 UK, 26 UK, 28 UK.

Den får utrolig fine anmeldelser fra næsten alle der prøver den og er derfor et sikkert valg. Endnu en gang er produkter fra Arena generelt det. Men det gælder især denne model.

Carbon Flex dragt – Sort/lyserød

Carbon Flex dragt - Sort og lyserød
Carbon Flex dragt – Sort og lyserød

Dette er en Carbon badedragt fra Arena. Det er altså ovenstående bare i en anden farve. Hvilket godt kan forvirre en smule. Men lad dig ikke snyde af billederne. Mønsteret som kan anes i den turquise vil du også finde i denne sorte og lyserøde version.

Det lyserøde element er relativt skjult. Så for pigen der ikke helt er i det prinsesse humør som lyserød typisk lokker med, så er det også et fint match.

Den har samtidig også fået super gode anmeldelser. En af dem kan ses herunder:

anmeldelse

Det betyder altså, at du kan være relativt sikker på, at få en kvalitets konkurrence badedragt fra Arena mellem hænderne. Når du køber dette produkt.

 

Solid Lighttech High – Mørkeblå

 Solid Lighttech High - Mørkeblå
Solid Lighttech High – Mørkeblå

Hvis man bare er ude efter en hel normal og relativ billig badedragt. Så vær så god. Her har man en kvalitets badedragt fra Arena kaldet Solid Lighttech. Det er en ‘High’ version. Det betyder, at den sidder lidt højere på hoften.

Det giver en relativt stor bevægelsesfrihed og forøget komfort. Badedragten er designet primært til “for sjov” brug. Det betyder at det ikke er den typiske konkurrencebadedragt. Den er omvendt oplagt til træninger og lignende.

Den har dog en langt række fordele:

  • Den er resistent overfor klor.
  • Den tørrer hurtigt.
  • Den har indbygget UV beskyttelse i dragten.
  • Den holder kvaliteten til over 300 ture i svømmehallen.
  • Den er lavet af 54 % polyester.
  • Har tynde stropper og en åben ryg.
  • Den skal ikke vaskes i vaskemaskinen men i hånden.

 

Solid Lighttech High – Rød

Solid Lighttech High - Rød
Solid Lighttech High – Rød

Dette er faktisk den samme som ovenstående. Bare i rød i stedet for blå / mørkeblå. På billedet herover kan du dog i stedet se den bagfra. Her ser man i stedet de tynde stroppe på ryggen.

De er samlet bag skulderne. Det giver en god struktur på badedragten fra Arena. Samtidig giver den et godt og sikkert løft. Så du vil helt sikkert føle dig sikker og tilpas i denne badedragt. Samtidig med at den ikke er alt for stor og klumpset. Samtidig har den det samme høje hofteskæring.

Herunder vil du også kunne få et overblik over nogle af de anmeldelser som af afgivet omkring badedragten.

anmeldelser af arena badedragt


Arena stævnedragt – Find den billigst og bedst her

arena badedragterEn arena badedragt er som kort nævnt tidligere en rigtig god badedragt da de laves i alle former og farver. De kan købes om man er amatør eller elitesvømmer, og de laver ligeledes utroligt mange produkter på herre siden.

Dette er selvfølgelig også et utroligt stort mærke, som har været på markedet i mange år, så af den grund skal kravene til dem selvfølgelig også være høje.

Alligevel formår de virkelig at leve op til dem hvert år, de udkommer med nye kollektioner, som virkelig formår at slå nye højder.

Det er derfor et anerkendt mærke at bære en arena badedragt. Hvis du ikke rigtigt føler at nogle af de ovenstående 4 arena badedragter er dig, så kan du finde et bredt udvalg hos vores valgte forhandler via nedenstående link.

Der vil både fremgår mere træningsorienteret modeller såvel som konkurrence badedragter, og derfor vil der alt andet lige være en model til dig.

 

Hvordan vedligeholder jeg min arena badedragt?

En arena badedragt er bedst hvis den ikke bliver vasket i vaskemaskine men derimod at man blot husker at skylle den i hånden. Det er selvfølgelig ikke nået man behøves at gøre hvergang, men det anbefaler vi nu alligevel, for klorvand og badetøj lugter ikke særligt godt når det er tørret.

Som sagt så holder sådan en arena badedragt i relativt lang tid uanfægtet hvor god du er til at holde dem rene, de er nemlig produceret til at holde i lang tid.

Efter egen erfaring ved jeg, at man sagtens kan skylle sin arena badedragt med håndsæbe i lidt lunkent vand, også er den efter blot 5 minutter så god som ny – det tager nemlig ikke meget længere tid.

 

 

Arena badedragt – FISK ONE PIECE

bedste arena badedragt

Tjek prisen her →

 

Her har vi en af de nye modeller fra Arenas badedragter.

Denne har et utroligt flot og friskt look, som for alvor giver dig lidt personlighed i svømmehallen.

Den er produceret i polyester hvilket gør den perfekt til svømning.

Den er nem at trække af og på, og ligesom størstedelen af alle badedragter fra arena, så sidder den hamrende godt på kroppen.

Den kan købes i mange forskellige størrelser, som du finder ved at klikke på ovenstående link.

Arena badedragten er klor resistent, har en uv beskyttende effekt på til en stråling på 50 og hertil holder den farven og pasformen.

Du vil med andre ord ikke opleve, at den fra den ene badetur til den anden ser helt anderledes ud.

Der skal lyde en klar købsanbefaling herfra – idet vi hos rygcrawl elsker at når du er ved stranden eller i svømmehallen skiller dig lidt ud i mængden, fra de ellers normale kedelige svømmefarver.

 

 

Arena Badedragt – ST LIMITED EDITION

sport arena badedragt

Tjek prisen her →

 

Her har vi at gøre med en arena badedragt som egner sig rigtig godt til konkurrence svømning. Så hvis du udelukkende søger en sådan type arena badedragt, så har vi helt sikkert svaret til dig ved denne.

Den er 100% FINA godkendt hvilket vil sige, at du må svømme i den til alle internationale såvel om nationale konkurrencer. Den er designet i et unikt design, og så har den en ekstra feature, nemlig at der kun er produceret et ukendt antal af dem.

Derfor skal du være relativ hurtig for at kunne sikre dig denne arena badedragt. Den tørre kanon hurtigt eftersom den er fremstillet i 70% polyamide og 30% elastane.

Du vil derfor føle dig utroligt hurtig i vandet, hvis du er vant til at svømme i polyester. Den tilpasser sig desuden din krop således, du for alvor vil føle at den passer dig perfekt.

Faktisk har vi ikke nogle ulemper at sige om denne arena badedragt – Limited edition. Det skulle lige være prisen, men vi synes faktisk i forhold til hvad du får med, at den er fornuftigt sat.

Tjek prisen her →

 

 

 

Indlægs forfatter: Benjamin Jørgensen

Velkommen til min side: Rygcrawl.dk. Her skriver jeg om alt mellem himmel og jord - nærmere bestemt - faktisk kun om det på hav og i vand. Havet og det at opholde sig i, tæt på og omkring vand har altid vagt stor glæde hos mig. Den glæde vil jeg gerne dele med jer, uanset om I som mig kan lide at svømme, dyrke triathlon, dykke eller bruge tid på jeres båd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.