4 flotteste (og bedste) Arena Badedragter – til elitesvømmeren og amatøren

4 flotteste (og bedste) Arena Badedragter – til elitesvømmeren og amatøren
4.6 (91.22%) 41 votes

En arena badedragt er ofte en svømmers foretrukne badedragt idet den kan anvendes til konkurrence svømning såvidt som til træning. Arena badedragten er derfor en utrolig alsidig badedragt, som du kan benytte til enhver lejlighed.

De kan købes til børn såvel som voksne, og fælles for dem alle er, at de modtages utroligt godt af brugerne. De sidder godt på kroppen, og de hverken gnaver eller irriterer og er derfor en klar publikumsfavorit.

Vi har i dette indlæg fundet den forhandler, som har det bedste og billigste udvalg af arena badedragten, du finder hele udvalget ved at trykke på nedenstående knap.

 


ARENA BADEDRAGT

Arena badedragt – SOLID LIGHTTECH

Billig arena badedragt

 ✅ Pris: 319,95 DKK    

Køb din arena badedragt her →

 

Her har vi at gøre med en arena badedragt i en stilren sort farve. Som det fremgår på billedet sidder den ualmindeligt godt på kroppen, og den er dejlig simpel og elegant i sit udtryk.

Den kan faktisk også købes i farven rød og mørkeblå, så hvis du ønsker en af disse varianter, så kan du se dem via både ovenstående og nedenstående link.

Denne arena badedragt er et godt eksempel på en bestseller. Den hører nemlig til blandt de absolut mest solgte, og det er der selvfølgelig en årsag til. Den er nem at vedligeholde og holder derudover i rigtig lang tid, hvorfor den overholder alle de kriterier man måtte have til en arena badedragt.

Hvis du derfor søger en god og billig arena badedragt, så vil den her være et rigtig godt bud. Den anvendes af elitesvømmere såvel som amatører, som kun er i svømmehallen eller ude at bade i ny og næ.

 

Køb din arena badedragt her →

 

Arena badedragt – LIGHTTECH TIL BØRN

Børne arena badedragt

✅ Pris: 289,95 DKK 

Køb din arena badedragt her →

 

Her har vi endnu en suveræn model fra arena. Den røde farve giver den et flot unikt design, som gør at du vil blive set i svømmehallen.

Dens farve er selvfølgelig en af årsagerne til, at den er blevet taget så godt imod.

I en svømmehal kan alle nemlig hurtigt komme til at ligne hinanden, så derfor vil denne friske røde farve give et flot udtryk.

Den kan købes til piger i alderen 5 – 15 år og er faktisk et ualmindeligt godt alternativ til dig som ønsker en god svømmebadedragt.

En arena badedragt er kendetegnet ved kvalitet og lang holdbarhed, de sponsorere og har sponsoreret top atleter i mange år, så derfor er det selvfølgelig også lidt en ferrari indenfor svømmeverden.

Denne arene badedragt skal ikke vaskes i vaskemaskine men derimod i hånden.

Køb din arena badedragt her →

 

Arena badedragt – FISK ONE PIECE

bedste arena badedragt

 ✅ Pris: 499,95 DKK     

Køb din arena badedragt her →

 

Her har vi en af de nye modeller fra Arenas badedragter.

Denne har et utroligt flot og friskt look, som for alvor giver dig lidt personlighed i svømmehallen.

Den er produceret i polyester hvilket gør den perfekt til svømning.

Den er nem at trække af og på, og ligesom størstedelen af alle badedragter fra arena, så sidder den hamrende godt på kroppen.

Den kan købes i mange forskellige størrelser, som du finder ved at klikke på ovenstående link.

Arena badedragten er klor resistent, har en uv beskyttende effekt på til en stråling på 50 og hertil holder den farven og pasformen.

Du vil med andre ord ikke opleve, at den fra den ene badetur til den anden ser helt anderledes ud.

Der skal lyde en klar købsanbefaling herfra – idet vi hos rygcrawl elsker at når du er ved stranden eller i svømmehallen skiller dig lidt ud i mængden, fra de ellers normale kedelige svømmefarver.

Køb din arena badedragt her →

 

Arena Badedragt – ST LIMITED EDITION

sport arena badedragt

✅ Pris: 895,95 DKK 

Køb din arena badedragt her →

 

Her har vi at gøre med en arena badedragt som egner sig rigtig godt til konkurrence svømning. Så hvis du udelukkende søger en sådan type arena badedragt, så har vi helt sikkert svaret til dig ved denne.

Den er 100% FINA godkendt hvilket vil sige, at du må svømme i den til alle internationale såvel om nationale konkurrencer. Den er designet i et unikt design, og så har den en ekstra feature, nemlig at der kun er produceret et ukendt antal af dem.

Derfor skal du være relativ hurtig for at kunne sikre dig denne arena badedragt. Den tørre kanon hurtigt eftersom den er fremstillet i 70% polyamide og 30% elastane.

Du vil derfor føle dig utroligt hurtig i vandet, hvis du er vant til at svømme i polyester. Den tilpasser sig desuden din krop således, du for alvor vil føle at den passer dig perfekt.

Faktisk har vi ikke nogle ulemper at sige om denne arena badedragt – Limited edition. Det skulle lige være prisen, men vi synes faktisk i forhold til hvad du får med, at den er fornuftigt sat.

 

Køb din arena badedragt her →

 

 


Arena badedragt – Find den billigst og bedst her

arena badedragterEn arena badedragt er som kort nævnt tidligere en rigtig god badedragt da de laves i alle former og farver. De kan købes om man er amatør eller elitesvømmer, og de laver ligeledes utroligt mange produkter på herre siden.

Dette er selvfølgelig også et utroligt stort mærke, som har været på markedet i mange år, så af den grund skal kravene til dem selvfølgelig også være høje.

Alligevel formår de virkelig at leve op til dem hvert år, de udkommer med nye kollektioner, som virkelig formår at slå nye højder.

Det er derfor et anerkendt mærke at bære en arena badedragt. Hvis du ikke rigtigt føler at nogle af de ovenstående 4 arena badedragter er dig, så kan du finde et bredt udvalg hos vores valgte forhandler via nedenstående link.

Der vil både fremgår mere træningsorienteret modeller såvel som konkurrence badedragter, og derfor vil der alt andet lige være en model til dig.

 

Hvordan vedligeholder jeg min arena badedragt?

En arena badedragt er bedst hvis den ikke bliver vasket i vaskemaskine men derimod at man blot husker at skylle den i hånden. Det er selvfølgelig ikke nået man behøves at gøre hvergang, men det anbefaler vi nu alligevel, for klorvand og badetøj lugter ikke særligt godt når det er tørret.

Som sagt så holder sådan en arena badedragt i relativt lang tid uanfægtet hvor god du er til at holde dem rene, de er nemlig produceret til at holde i lang tid.

Efter egen erfaring ved jeg, at man sagtens kan skylle sin arena badedragt med håndsæbe i lidt lunkent vand, også er den efter blot 5 minutter så god som ny – det tager nemlig ikke meget længere tid.

 

 

Indlægs forfatter: Benjamin Jørgensen

Velkommen til min side: Rygcrawl.dk. Her skriver jeg om alt mellem himmel og jord - nærmere bestemt - faktisk kun om det på hav og i vand. Havet og det at opholde sig i, tæt på og omkring vand har altid vagt stor glæde hos mig. Den glæde vil jeg gerne dele med jer, uanset om I som mig kan lide at svømme, dyrke triathlon, dykke eller bruge tid på jeres båd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.