ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

En arena badedragt er ofte en svømmers foretrukne badedragt idet den kan anvendes til konkurrence svømning såvidt som til træning. Arena badedragten er derfor en utrolig alsidig badedragt, som du kan benytte til enhver lejlighed.

De kan købes til børn såvel som voksne, og fælles for dem alle er, at de modtages utroligt godt af brugerne. De sidder godt på kroppen, og de hverken gnaver eller irriterer og er derfor en klar publikumsfavorit.

Vi har i dette indlæg fundet den forhandler, som har det bedste og billigste udvalg af arena badedragten, du finder hele udvalget ved at trykke på nedenstående knap.

ARENA BADEDRAGT

Arena badedragt – SOLID LIGHTTECH


Billig arena badedragt

Set til: 329,00

Køb hos Watery.dk

Her har vi at gøre med en arena badedragt i en stilren sort farve. Som det fremgår på billedet sidder den ualmindeligt godt på kroppen, og den er dejlig simpel og elegant i sit udtryk.

Den kan faktisk også købes i farven rød og mørkeblå, så hvis du ønsker en af disse varianter, så kan du se dem via både ovenstående og nedenstående link.

Denne arena badedragt er et godt eksempel på en bestseller. Den hører nemlig til blandt de absolut mest solgte, og det er der selvfølgelig en årsag til. Den er nem at vedligeholde og holder derudover i rigtig lang tid, hvorfor den overholder alle de kriterier man måtte have til en arena badedragt.

Hvis du derfor søger en god og billig arena badedragt, så vil den her være et rigtig godt bud. Den anvendes af elitesvømmere såvel som amatører, som kun er i svømmehallen eller ude at bade i ny og næ.

Arena badedragt – LIGHTTECH TIL BØRN


Børne arena badedragt

Set til: (Produktet er udgået)

Køb hos (Produktet er udgået)

Her har vi endnu en suveræn model fra arena. Den røde farve giver den et flot unikt design, som gør at du vil blive set i svømmehallen.

Dens farve er selvfølgelig en af årsagerne til, at den er blevet taget så godt imod.

I en svømmehal kan alle nemlig hurtigt komme til at ligne hinanden, så derfor vil denne friske røde farve give et flot udtryk.

Den kan købes til piger i alderen 5 – 15 år og er faktisk et ualmindeligt godt alternativ til dig som ønsker en god svømmebadedragt.

En arena badedragt er kendetegnet ved kvalitet og lang holdbarhed, de sponsorere og har sponsoreret top atleter i mange år, så derfor er det selvfølgelig også lidt en ferrari indenfor svømmeverden.

Denne arene badedragt skal ikke vaskes i vaskemaskine men derimod i hånden.

Arena badedragt – Sensitive FIT


Arena badedragt – Sensitive FITSet til: 549,00

Køb hos Sportmaster

Denne Arena badedragt kaldet Vertigo One er simpel af udseende, men bestemt ikke i sine funktioner. Her får du nemlig en klassisk sort badedragt med flatterende V-udskæring og en god shaping-effekt.

Badedragten er kropsformet, og så har den en Sensitive FIT funktion, som har en opstrammende virkning og samtidig giver solid støtte og kontrol. Desuden er det en let badedragt. Udover den opstrammende effekt virker badedragten også udjævnende, så den let skjuler, hvis maven rynker lidt. 

Der er også brede, justerbare stropper og indbygget BH i badedragten, så du får en god følelse af, den sidder fast på kroppen og holder, hvad den skal. Wing-ryggen går ned i et V, som giver en flatterende silhuet bagfra, samtidig med det er en ergonomisk god form.

Vertigo One badedragten er klorresistent, og derfor er den helt perfekt at bruge, når du skal en tur i svømmehallen, på stranden eller til poolen på din næste solskinsferie. Det er altså en rigtig god allround badedragt i høj kvalitet. Desuden gør det enkle design, at den henvender sig til kvinder i alle aldre – så med kombinationen af design og funktioner er det en badedragt de fleste vil føle sig godt tilpas i.

Arena stævne badedragt – ST Junior 2.0


Arena stævne badedragt - ST Junior 2.0

Set til: (Produktet er udgået)

Køb hos (Produktet er udgået)

Hvis du er ude efter at købe din første stævne badedragt så skal den unægteligt være fra Arena. Det er den perfekte førstegangs badedragt lavet af Arena. Derudover gør det ingenting, at den har en flot lyseblå farve også.

Denne badedragt er, som stævne badedragter skal være det, FINA godkendt. Det betyder at den må deltage i alle typer af svømmestævner. Derudover har de stadig presset designet i en sådan grad til kanten, at den giver optimal fart.

Det er alt i alt den perfekte badedragt til nybegynderen der gerne vil begynde på konkurrence-svømning. Både fordi den er relativt billig. Derudover også fordi den giver en utrolig god fornemmelse af at være ualmindeligt meget hurtigere i vandet. Det skyldes det virkelig formidable design. Noget du er garanteret med en arena badedragt.

Dragten findes i størrelse til 6-7 år helt op til str. 12-13 år. Når du vælger størrelse er det samtidig vigtigt at kigge efter højden.

Andre valgmuligheder:

Der findes selvfølgelig også en del andre valgmuligheder end de ovenstående. Nogle af disse vil du finde herunder.

Vi har listet dem i lidt tilfældig rækkefølge. Men du kan finde dem alle ved at gå til linket lige under billedet.

Arena Carbon Flex dragt – Turquis


Set til: (Produktet er udgået)

Køb hos (Produktet er udgået)

Denne badedragt er ligesom foregående også et super fint valg. Det er en lidt dyrere model til dem der gerne vil have ekstra meget fart på under vandet. Samtidig en model til de lidt mere konkurrence orienterede. Til hende der rigtig gerne vil vinde.

Den findes i størrelserne 24 UK, 26 UK, 28 UK.

Den får utrolig fine anmeldelser fra næsten alle der prøver den og er derfor et sikkert valg. Endnu en gang er produkter fra Arena generelt det. Men det gælder især denne model.

Carbon Flex dragt – Sort/lyserød


Set til: 2.595,00

Køb hos Watery.dk

Dette er en Carbon badedragt fra Arena. Det er altså ovenstående bare i en anden farve. Hvilket godt kan forvirre en smule. Men lad dig ikke snyde af billederne. Mønsteret som kan anes i den turquise vil du også finde i denne sorte og lyserøde version.

Det lyserøde element er relativt skjult. Så for pigen der ikke helt er i det prinsesse humør som lyserød typisk lokker med, så er det også et fint match.

Den har samtidig også fået super gode anmeldelser. En af dem kan ses herunder:

anmeldelse

Det betyder altså, at du kan være relativt sikker på, at få en kvalitets konkurrence badedragt fra Arena mellem hænderne. Når du køber dette produkt.

Solid Lighttech High – Mørkeblå


Set til: (Produktet er udgået)

Køb hos (Produktet er udgået)

Hvis man bare er ude efter en hel normal og relativ billig badedragt. Så vær så god. Her har man en kvalitets badedragt fra Arena kaldet Solid Lighttech. Det er en ‘High’ version. Det betyder, at den sidder lidt højere på hoften.

Det giver en relativt stor bevægelsesfrihed og forøget komfort. Badedragten er designet primært til “for sjov” brug. Det betyder at det ikke er den typiske konkurrencebadedragt. Den er omvendt oplagt til træninger og lignende.

Den har dog en langt række fordele:

  • Den er resistent overfor klor.
  • Den tørrer hurtigt.
  • Den har indbygget UV beskyttelse i dragten.
  • Den holder kvaliteten til over 300 ture i svømmehallen.
  • Den er lavet af 54 % polyester.
  • Har tynde stropper og en åben ryg.
  • Den skal ikke vaskes i vaskemaskinen men i hånden.

Solid Lighttech High – Rød


Set til: 329,00

Køb hos Watery.dk

Dette er faktisk den samme som ovenstående. Bare i rød i stedet for blå / mørkeblå. På billedet herover kan du dog i stedet se den bagfra. Her ser man i stedet de tynde stroppe på ryggen.

De er samlet bag skulderne. Det giver en god struktur på badedragten fra Arena. Samtidig giver den et godt og sikkert løft. Så du vil helt sikkert føle dig sikker og tilpas i denne badedragt. Samtidig med at den ikke er alt for stor og klumpset. Samtidig har den det samme høje hofteskæring.

Herunder vil du også kunne få et overblik over nogle af de anmeldelser som af afgivet omkring badedragten.

anmeldelser af arena badedragt

Arena stævnedragt – Find den billigst og bedst her


arena badedragter

En arena badedragt er som kort nævnt tidligere en rigtig god badedragt da de laves i alle former og farver. De kan købes om man er amatør eller elitesvømmer, og de laver ligeledes utroligt mange produkter på herre siden.

Dette er selvfølgelig også et utroligt stort mærke, som har været på markedet i mange år, så af den grund skal kravene til dem selvfølgelig også være høje.

Alligevel formår de virkelig at leve op til dem hvert år, de udkommer med nye kollektioner, som virkelig formår at slå nye højder.

Det er derfor et anerkendt mærke at bære en arena badedragt. Hvis du ikke rigtigt føler at nogle af de ovenstående 4 arena badedragter er dig, så kan du finde et bredt udvalg hos vores valgte forhandler via nedenstående link.

Der vil både fremgår mere træningsorienteret modeller såvel som konkurrence badedragter, og derfor vil der alt andet lige være en model til dig.

Se hele udvalget her →

Hvordan vedligeholder jeg min arena badedragt?

En arena badedragt er bedst hvis den ikke bliver vasket i vaskemaskine men derimod at man blot husker at skylle den i hånden. Det er selvfølgelig ikke nået man behøves at gøre hvergang, men det anbefaler vi nu alligevel, for klorvand og badetøj lugter ikke særligt godt når det er tørret.

Som sagt så holder sådan en arena badedragt i relativt lang tid uanfægtet hvor god du er til at holde dem rene, de er nemlig produceret til at holde i lang tid.

Efter egen erfaring ved jeg, at man sagtens kan skylle sin arena badedragt med håndsæbe i lidt lunkent vand, også er den efter blot 5 minutter så god som ny – det tager nemlig ikke meget længere tid.

Arena Badedragt – ST LIMITED EDITION


sport arena badedragt

Set til: (Produktet er udgået)

Køb hos (Produktet er udgået)

Her har vi at gøre med en arena badedragt som egner sig rigtig godt til konkurrence svømning. Så hvis du udelukkende søger en sådan type arena badedragt, så har vi helt sikkert svaret til dig ved denne.

Den er 100% FINA godkendt hvilket vil sige, at du må svømme i den til alle internationale såvel om nationale konkurrencer. Den er designet i et unikt design, og så har den en ekstra feature, nemlig at der kun er produceret et ukendt antal af dem.

Derfor skal du være relativ hurtig for at kunne sikre dig denne arena badedragt. Den tørre kanon hurtigt eftersom den er fremstillet i 70% polyamide og 30% elastane.

Du vil derfor føle dig utroligt hurtig i vandet, hvis du er vant til at svømme i polyester. Den tilpasser sig desuden din krop således, du for alvor vil føle at den passer dig perfekt.

Faktisk har vi ikke nogle ulemper at sige om denne arena badedragt – Limited edition. Det skulle lige være prisen, men vi synes faktisk i forhold til hvad du får med, at den er fornuftigt sat.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Arena stævnedragt – Carbon Air


Arena stævnedragt - Carbon Air

Denne stævne badedragt fra Arena fås i størrelser fra 22 UK til 30 UK. Den kan købes hos en langt række forhandlere, men vi anbeflaer kun en række.

Horisontale mønstre i carbon designet presser ned de helt rigtige steder og strømliner din krop i vandet. På den måde bliver du lynhurtig i vandet. Det kan derfor sagtens betale sig, at købe en stævne badedragt fra Arena. De er en af de bedste mærker overhoved til svømmere.

Lavet af ét enkelt stykke materiale er Arena stævnedragten en af de mest strømlinede. Derfor også hurtigste. Med dens flotte blå farver er den samtidig en rigtig hoved-vender. En stævnebadedragt fra Arena som indgyder frygt hos konkurrenterne. Samtidig giver den dig den forøgede selvtillid til at yde det maksimale.

 

Forfatter

Skriv en kommentar