ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

En TYR svømmetaske er især en populær taske blandt svømmere og triatleter.

Men hvilken TYR rygsæk, taske eller duffle bag skal du købe? Det kan være et være virvar.

Derfor kommer der her en lille guide til alle de forskellige tasker.


Tyr rygsæk

I dette afsnit skal vi kigge på 3 forskellige modeller af TYR rygsække. Vi starter i den store ende med 45 L modellen kaldet Alliance Team. Den kommer i et utal af forskellige farver, hvorfor jeg blot vil nøjes med at henvise til, hvor du kan finde alle de forskellige farver og udelukkende forklare om modellen rent funktionelt og ikke i forhold til design og deslige.

TYR TASKE – Alliance Team 45 L

TYR alliance team rygsæk 45L TYR alliance team rygsæk sort TYR alliance Team rygsækDette er selvsagt bare 3 forskellige farver. Først for en multi farvet, herefter en sort med hvide detaljer og slutteligt en mørkeblå med hvide detaljer.

Der findes et hav af andre farver. Faktisk kan du på nuværende tidspunkt få op til 15 forskellige TYR rygsække!

Men hvorfor er det så, at du lige præcis skal købe denne fremfor mange andre TYR tasker eller måske en mindre TYR rygsæk?

Jo. Først og fremmest, så er dette den klart største svømmetaske.

Alt andet lige, så er det altså bare mere behageligt at have for meget plads. Og derfor også plads til overs når du pakker. End det er at skulle pakke det hele ned i en meget lille taske.

Det er altså første grund til at gå med TYR tasken på 45 L i stedet for 30 L versionen. Der er selvfølgelig også fordele ved sidstnævnte. Men mere om dem når vi kommer til dem.

Her kommer lidt kolde facts omkring TYR 45 L rygsækken:

Specifikationer og egenskaber:
 • Kan holde 45 L som angivet
 • Lavet af vandafvisende lette materialer: Vejer 0,84 kg.
 • Ryggen er afstivet for forøget ergonomisk tilpasning.
 • Kommer med:
  • 2x karabinhager til fronten.
  • Netlomme til drikkedunk eller proteinbar.
  • Hoftebælte for forøget komfort.
  • Beskyttelseslomme til følsomme ejendele.
 • Tasken måler:
  • 51 cm i højden.
  • 34 cm i bredden.
  • 27 cm i “dybden”.

Når du bladrer igennem de mange forskellige TYR tasker, så vil du opdage, at de laver en del forskellige Limitid edition svømme tasker.

Her er eksempelvis den første multifarvede faktisk sådan én.

Prisen på TYR Alliance Team 45 L (uanset farve) er mellem 450-520 kr. i vejledende udsalgspris:


TYR TASKER – Alliance Team 30 L

TYr alliance team rygsæk 30L TYr alliance team rygsæk 30L rød og blå TYr alliance team rygsæk 30L lyseblå og lyserød

Denne svømmetaske på de 30L er nok i sin essens lavet til de mindre svømmere.

Oftest reklamerer TYR selv med at rygsækken er velegnet til aldersgruppen 5-13 år, fordi størrelsen netop gør, at de har nemt ved selv at bære rundt på den.

Det er en af de mindste TYR svømmetasker der findes. Derfor er den selvsagt også velegnet til lidt mindre kroppe.

Med det sagt, så kan den altså også være en fænomenal lille taske til den mere professionelle konkurrence svømmer. Når du skal vælge én 30L taske fra TYR så er der hele 6 forskellige at vælge i mellem!

Faktisk ser jeg flere og flere som netop vælger en mindre TYR taske, fordi det bare er nemmere at have med at gøre.

Så sørger man også automatisk for, ikke at tage alt muligt med, man egentligt ikke har brug for.

I sidste ende kan håndklædet også kommet ud og hænge på karabinhagerne. Så undgår man også at alt andet nede i tasken bliver vådt. Så det kan nogle gange lidt være en fordel at være tvunget til at sparre plads.

Her kommer lidt Info omkring TYR 30 L tasken:

Specifikationer og egenskaber:
 • Kapacitet til 30L i det store rum
 • Passende til voksne med behov for en mindre taske
 • Passende til børn i alderen 5-13 år
 • Lavet med vandafvisende materialer og slidstærk bund
 • Meget let at bære
 • Kommer med: Hoftebælte, 2x karabinhager, netlomme på siden og sikret lomme til elektronik og vigtige ejendele
 • Tasken måler:
  • 45 cm i højden
  • 32 cm i bredden
  • 24 cm i dybden

Når du bladrer igennem de mange forskellige TYR rygsække, så vil du finde ud af, at de laver en mange forskellige designs, herunder også en del forskellige TYR svømme tasker der er Limitid edition.

Det betyder kort sagt, at de udløber når de sidste er solgt.

Prisen på TYR Alliance Team 30 L (uanset farve) er mellem 420-460 kr. i vejledende udsalgspris:

 


Bedste TYR taske (TOPSCORER) – Alliance Team 45L Lysegrøn

Bedste tyr taske

Hvis du dog ligesom mig, syntes at tasken i lysegrøn bare lige er dét federe, så kan du se lidt mere til de her i slideren ovenover. Lad os lige vende, hvad der er så specielt ved disse limited edition tasker.

For lige umiddelbart ligner det jo blot, at de har en lidt anden farve.

Men faktisk så er det en anderledes taske, fordi den har plads til 45L inden i.  Du får altså samtidig med denne limitid edition farve også en størrelse, som ingen andre har.

Derudover skal det huskes, at denne model altså ikke kommer igen når den først er blevet udsolgt!

Derudover så er denne TYR svømmetaske 100% vandtæt, fordi du på denne model kun har én enkelt åbning i toppen med en vandtæt lynlås. Det betyder selvfølgelig ikke du skal forsøge at drukne den nede i den lokale pool.

Men du kan sagtens tage den med ud i regnen på cykelturen eller lade den stå ved vandkanten, hvis du er ude for at svømme i åbent vand. Farven gør den derved også nemmere at finde igen, når du kommer træt op af vandet efter din svømmetur.


Victory rygsæk

Dette er en mere eller mindre “helt almindelig” rygsæk fra TYR.

Den har ikke det kæmpe store rum til alt muligt ekstra tilbehør som de andre TYR tasker normalt har det. Det gør den omvendt også virkelig velegnet til dagligdagsbrug. Derudover kan der sagtens stadig i denne taske være plads til et håndklæde, et par badebukser og lidt ekstra udstyr såsom svømmebriller og deslige.Victory bag TYR rygsæk

Tasken kommer med to primære rum. Et mindre forrest og så hovedrummet.

Samlet set kan tasken have 18L i sig. Det er derfor næsten halvdelen af 30L tasken, så du skal heller ikke forvente at kunne stoppe et halvt kontor ned i den.

Men som praktisk stævne taske til og fra svømmehaller kan den være rigtig fin.

Tasken er derudover også vandafvisende (næsten vandtæt), hvorfor den går super fint i svømmehaller eller udsat for regn.

Dimensionerne på tasken lyder som følger:

 • Højde: 48 cm
 • Bredde: 29-30 cm
 • Dybde: 12-13 cm
 • Samlet størrelse på ca. 18 Liter.

Tasken kan på baggrund af de dimensioner derfor også rumme bærbare computere op til omkring 15 tommer store. Skulder stropperne er justerbare og der er puder i stropper og ryg, sådan at rygsækken er behagelig at gå med.


Apex Triathlon svømmetaske

Apex taske

Her har du en af de absolut bedste tyr tasker på markedet. For ikke nok med, at den har meget plads, så er den også ualmindelig behagelige at have på ryggen. Dette gør den derfor til den perfekte svømmetaske. Yderligere har vi at gøre med en tyr rygsæk, som faktisk er ualmindelig billig. Derfor ville de fleste kunne købe denne model.

Vores produkt anmeldelser fortæller desuden, at denne TYR svømmetaske er ualmindelig holdbar.

Så hvis du ønsker et holdbart og rigtig godt produkt, så er denne model helt sikkert noget for dig. Den er de seneste år blevet en af de absolut mest solgte på markedet. Hvilket vi hos rygcrawl.dk selvfølgelig sagtens kan sætte os ind i.

Tyr svømmetaske


Alternativ gode TYR svømmetasker

Nedenstående er eksempler på andre rigtig gode modeller, som vi klart kan anbefale til dig. Hvis du eksempelvis mangler neopren badebukser, konkurrence badedragt eller dykkerbriller og dykkermasker med styrke, så kan du også læse om dem på vores fine blog.

Lille Duffle svømme taske fra TYR

bedste tyr svømmetaske


Bærbar taske

tyr bærbar taske

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

 

TYR SVØMMETASKE – Get Down Limited 32 L

Bedste TYR tasker

TYR’s tilbyder en masse forskellige tasker blandet andet disse. Du finder både de helt nye og meget fancy Limited edition guld og sølv tasker kaldet “GET DOWN”. Sammen med mange andre varianter.

Det er virkelig nogle sprøde tasker, som selv jeg har lyst til at få fingrene. Personligt er min yndlings klart den sølv, jeg syntes måske der går lige lovligt meget Guld-dreng i den anden.

Omvendt, så er det vel også et fedt statement at dukke op til et stævne eller en svømme konkurrence med en guld-taske.

Rigtig provokerende: “Bare giv mig medaljen allerede”. Vi ved jo alle sammen allerede godt, hvor meget psykologi er en faktor. Og kommer man med selvtillid nok med en guld-taske, så klarer man sig også bare bedre.

 

Forfatter

Skriv en kommentar