ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

 

Nødblus til båden

Hvis det skulle ske, at uheldet var ude i mens du sejlede så er det utroligt rart at have en nødløsning. Nået af det værste der kan ske for en sejler er nemlig, at du kommer til at være helt alene ude i det åbne hav, uden at omverden ved hvor du er.

 

Et nødsignal har selvfølgelig det klare formål, at du hurtigt kan finde det frem og aktivere det. Fælles for dem alle er de kanon nemme at anvende, det er blot at skyde/trykke/hive alt afhængigt af hvilket nødsignal du har købt. Til din orientering medfølger der naturligvis en vejledning således du aldrig er i tvivl om hvorledes denne skal anvende.

nødsignal billede

Det er selvfølgelig nået producenterne har tænkt over, at deres produkter skal være så nemme at anvende som overhovedet muligt, og dette er de uden tvivl lykkedes med. Vi er faktisk så begejstret for denne funktion, at vi naturligvis har valgt at udforme dette indlæg, således du som forbruger ved hvor og hvilken nødlys / nødraket, du skal købe.

 

Nødraketter billede

Nødblus

Annonce i samarbejde med PriceRunner

 

Et nødblus har naturligvis en holdbarhed på rigtig mange år, og du behøves derfor ikke at være nervøs for, at du ikke får den brugt – det er reelt set kun godt du ikke anvender din nødraket, så det krydser vi vores fingre for.

De er fremstillet således, at de kan holde i flere år også selvom de bare ligger stille hele tiden, så er der ingen fare for at de ikke virker selv 5 år efter køb.  Der findes en del forskellige muligheder af nødblus – du kan nemlig købe dem som elektroniske og ikke elektroniske, og vi har derfor valgt at fremvise begge dele, da der ikke findes en som er bedre end en anden. Vi synes derimod at man ikke kan have nok nødblus, så hvis man alligevel køber en hjem, så køb eventuelt en ikke elektronisk model – da du på den måde har to varianter, og på den måde vil du hurtigt finde ud af lige netop hvilken en model som du bedst kan lide. Det hele handler om, at være så sikker som overhoved muligt. Derfor kan det også være en god idé at købe en flydedragt, så du nemmere kan holde dig oven vande, hvis du ryger i baljen.

 

Et spørgsmål vi ofte modtager er om disse nødblus kan holde til vand, og det kan de naturligvis. Vi har at gøre med et produkt, som skal fungere på vand, så hvis uheldet er ude og du taber den i vandet kan du blot fiske den op igen, og den vil stadigvæk fungere 100% optimalt – det skal du ikke være det mindste nervøs for. De elektroniske nødlys pære fungere således, at de skal testes af og til, men det fremgår super velskrevet i de medfølgende manualer hvorledes dette udføres, så det er ikke svært og tager blot 2 min. lige at tænde den for at se om den virker.

Nødblus billede

 

Nødlys

Vi har med disse nødlys valgt af fremvise nogle, som også har en langt aktivitetsniveau. Det vil med andre ord sige, at hvis du er ude på vandet, og du for eksempel ikke kan starte din båd igen, så ville det være et naturligt tidspunkt at tænde for dit nødlys. Her er det vigtigt at vide, at dit nødlys faktisk kan holde markant længere end for eksempel et helt almindeligt pyroteknisk nødlys. Disse vi henviser til kan holde i helt op til 5 timer, og af den grund burde de altså kunne lyse i så lang tid at en forbi sejlende båd eller anden enhed vil nå at opfange dit opråb om hjælp.

Populære nødlys:

Annonce i samarbejde med PriceRunner

 

opladelig lygte med nødlys

 

Hvad andet er findes der også muligheder for nød lys, som f.eks. et genopladeligt nødlys lommelygte, som selvfølgelig giver en mere holdbar løsning og dermed får du et nødlys, som kan oplades og ikke bare er en engangsforestilling. Det er klart at denne model er en smule dyre end de resterende alternativer, men her snakker vi blot få hundrede kroner.

Derfor behøves der naturligvis ikke den helt store reklame for nødblus / nødlys / nødsignal eller nødraketter, da alle selvfølgelig har til formål at vise hvor du er, og at de nærmeste personer hurtigst muligt skal hjælpe.

Vi har med dette indlæg valgt at sætte fokus på nødlys, da vi som gamle sejlere kender vigtigheden i at kunne få hjælp når man er ude og sejle. Den tryghed det giver er alle pengene værd. Faktisk koster et nødblus ikke meget mere end 150 – 400 kr., og taget i betragtning af disse produkter kan rede liv, så er det en kanon investering. Du vil hvertfald med garanti være i store problemer den dag du sejler, hvor din båd går i stykker og du ingen nødraket har ved din side. Som en hver sejler ved, så er masterne ikke super gode, så der en reel risiko får, at du ville være helt alene ude på vandet – og fra en gammel sejler, er det ikke en skøn oplevelse.

Nødsignal

Et nød signal har samme funktion som ovenstående nævnt nød lys. Vi har selvfølgelig kun valgt at henvise til dem, som overholder de nødvendige regulativer på markedet så du er sikker på, du får et produkt som virker som det skal – det har vi selvfølgelige i fokus.

 

Easy One AIS MOB med DSC

Til et nød signal har vi selvfølgelig også fokus på individuelle produkter, og her har vi i denne omgang fokus på denne EASY ONE AIS MOB MED DSC, som vi fra vores tilknyttet forhandlere får at vide, de sælger helt vildt. Det er naturligvis en af årsagerne til vi vil fremhæve den, således I kan undersøge produktet nærmere. Det findes ved at trykke på ovenstående link, og faktisk har de mange lignende produkter på siden, så hvis du eksempelvis ikke er helt vild med den fremhævede på nedenstående billede, så er der uendelige alternativer hos vores udvalgte certificeret forhandler.

Det fører os videre til, at vi naturligvis kun fremviser produkter og i dette tilfælde et nødsignal fra en partner, som vi tidligere har erfaringer med således vi ved I med tryghed kan købe jeres marineudstyr der. I skal derfor ikke bruge den første lange tid, på at researche på markedet – denne del af kæden har vi nemlig gjort for jer. På den måde sikre i jer, at I får de nyeste produkter på markedet med dertilhørende bedste kvalitet og pris. Vi sidder nemlig et relativt stort team, som bruger alle døgnets 24 timer på at kunne stille jer 100% tilfredse, og på den måde sikre vi også at vores indlæg lever op til den aktuelle situation på markedet.

Denne Easy One AIS MOB med DSC nødsignal har denne smarte funktion, at den har en automatisk udløser, som betyder at lige så snart den kommer i nærheden af vand, så udsender den et nødsignal til således alle AIS modtagere i nærheden vil opfange denne information, og på den måde finde jer.

Den er produceret således, at den kan være i mere eller mindre alle redningsveste, så du skal ikke være nervøs for, at du skal have den i hænderne eller et andet irriterende sted – det er der tænkt over i fremstillingen af nødsignalet.

Afslutningsvist har den en stor batterilevetid som betyder at den uafbrudt i 36 timer kan udsende signaler, om hvor du befinder dig således hjælpen indenfor kort tid er for at hjælpe dig. Vi har derfor med et produkt at gøre, som med høj sandsynlighed kan blive din nye bedste ven og dermed kan rede dit liv.

 

Easy One AIS MOB med DSC - Nødlys

Nødraket

Ligesom ovenstående nød signal / nødraket, så vil vi i fremtidige indlæg også have fokus på et eller flere produkter, som vi mener adskiller sig nævneværdigt fra andre produkter på markedet – og af den grund produkter, som vi mener du bør overveje at købe. Der ingen tvivl om, at meget tilbehør til forskellige bådudstyr kan virke overflødigt, men lige netop i den her situation har vi faktisk at gøre med et produkt, som 100% giver god mening af købe – da vi simpelthen har med et produkt at gøre, som redder liv. En nødraket kan også være som anvist på et af de første billeder. Dvs. man skyder op i luften med et rødt lys, som indikere ens position.

 

 

Der findes, som du sikkert allerede har kunnet finde frem til, et snævert udvalg af nødsignal muligheder, og det er af den grund endnu mere nødvendigt at sætte fokus på, hvor man kan købe disse. Der er nemlig stor forskel på de udbudte priser, så hvis du ikke vil betale mere end højst nødvendigt, så har du her et indlæg, så løser denne problemstilling.

Faktisk er vores helt store motivation til dette indlæg, ligesom med de resterende på denne side, at informere vores læsere således de træffer en så korrekt købsbeslutning som overhovedet muligt. Vi har nemlig adskillige gange blevet snydt, eller på anden vis taget en ikke hensigtsmæssig beslutning, som man kan blive skuffet over. Specielt når vi taler sikkerhed på vandet, så kan det bare ikke nævnes nok gange, at det er vigtigt man køber et nødsignal, som man forstår at anvende.

Skriv endelig såfremt du måtte have ubesvaret spørgsmål til nogle af vores indlæg eller hvis du har nået konkret i forhold til dette indlæg. Vi bestræber på at besvare dine spørgsmål indenfor 24 timer, og ofte meget før.

Forfatter

2 kommentarer

  1. Adam Lennart Svar

    Hahah Yeah! Elsker nød raketter, de er mega fede at fyre af! Både på land og fra båden.
    Virkelig fedt indlæg. Tusind tak for det.

  2. Fodboldfan Svar

    Man kommer sku til at tænke på romerlys kendt fra klassiske fodboldkampe når man læser dette. Men er det ikke også nærmere raketter der bliver sendt op i luften i tilfælde af en nødhjælpssituation.

  3. Pingback: EPIRB & PLB (SART) - Køb RescueMe billigt på tilbud til en god pris! «

Skriv en kommentar