Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Her finder du de 5 bedste svømmetights til herrer. I dette indlæg gennemgår jeg én for én alle svømmetights til mænd og fortæller lidt om materiale, kvalitet, design og deslige.

Jeg håber dette indlæg hjælper dig til at vælge lige akkurat det par svømme tights du søger efter til herrer. Hvis ikke, så skriv dine ønsker, eller hvad du søger til mig, så skal jeg prøve at guide dig på bedste og mere personlig vis.

Jeg har dog forsøgt at angive ved hvert produkt, hvilke type de specifikke svømmetight er “bedst til”.


TYR – BLADE Svømmetights

Svømmetights til mænd

Dette er den ultimative svømmetight til manden der har alt. svømmetightsene er designet i 3 millimeter med bestemte områder på den yderste del af låret med tykkere 5 mm neopren materiale. I bunden af disse svømmetights finder du et specialdesignet 2-3 cm bred stykke materiale – lige ved slutningen af lårene. Dette stykke er en smule tyndere. Denne lille ændring sørger for, at der ikke kommer vand ind omkring stedet på dine svømmetights til herrer. Svømmetightsene er lavet med en lav talje profil, så er du sikret maksimal hydrodynamisk bevægelse og topfart i vandet, svømmehallen eller på åbent vand. Materialet i badebukserne sørger for at du ligger højt i vandet og kan fokuserer hundrede procent af din kinetiske energi på fremdrift. Det er et par super lækre svømmetights, som jeg selv har været glade for til såvel brug indenfor som udenfor. Samlet set et rigtig godt køb til pengene.

De er de perfekte svømmetights i neopren til triathleten og svømmeren der gerne vil have større opdrift og mere fart i vandet til hvert løb.

Disse svømmetights fra TYR koster 349 kr. hos Watery


 

TYR – Venom neopren svømmetights

bedste svømmetights til mænd

Svømmetightsene er en prisvenlig jammer som giver en lækker fornemmelse i vandet. Igen et par svømmetghts fra brandet TYR. TYR er i øvrigt et anerkendt og godt brand/producent.

Disse svømmetights fra TYR er lavet med ca. 3 mm materiale ned langs siderne på tightsene til svømning. Ligesom med ovenstående produkt så har Galaxy-modellen også et tykkere stykke stof på siderne. Her har Galaxy i modsætning kun 4 mm tykt stof, mens ElitePro-modellen har 5 mm tykkelse på dette punkt. Det samme gælder disse svømmetights som hos Blade modellen. Det er et par jeg selv investerede i først, indtil jeg “opgraderede” til den dyrere svømmetight kaldet Blade.

Bindingen ved maven på disse svømmetights til herrer er lav for maksimal fart og super hydrodynamisk design. Den lave profil hjælper dig fra, at føle et hårdt tryk ind påmaven. På den måde bliver det nemmere at trække vejret. TYR’s neopren jammers kommer med en tynd tætlukket bund lige ved slutningen af dine lår, tæt på knæet.

De er perfekte til nybegynderen, som gerne vil købe sit første par svømmetights til herrer.

TYR Venom koster 2.099 kr. hos Watery


 

AquaShort – SPEEDO svømmetights til herrer

Svømmetights billige

Her har vi igen et par virkeligt prisvenlige svømmetights som gør det godt til næsten alle  sportsgrene og svømmeteknikker. De er gode til alt lige fra triathlon til udendørs svømning i åbent vand eller i en pool med klor. De består af et tyndt 3 mm materiale omkring talje og forside og herefter små 2 mm stofmateriale på basiden, ved skridtet og på indersiden.

Speedo er produceret med Yamato-38 materiale, hvilket giver disse svømmetights maksimal fart og en rigtig fin isolerende effekt. Materialet hjælper også med at holde benene længere oppe og flydende i løbet af svømning. Det sørger ligeledes for øget fart. Her får du nogenlunde samme effekt, som når du svømmetræner med en pullbouy. Fordelen er, at du med disse svømmetights overfor en pullbouy ikke hæmmes af at skulle trække Pullbouyen.

Disse svømme thights er perfekte til dig som gerne vil svømmetræne i tights hvis materiale minder om våddragtmateriale. Her får du heldigvis bare ikke den heldækkende dragt. De er også gode til trænede atleter der gerne vil have et par tæt siddende svømmetights til restitutions træningspas.

Prisen for AquaShort SPEEDO er 299 kr. hos Watery


 

TYR – Ignis svømmetights til mænd

Ignis svømmetights til mænd var den første producent der brugte neoprenmaterialer  i deres svømmetights. Siden dengang har TYR udviklet teknikken og virkelig gjort det til en kunstart, at lave kvalitets svømmetights ud af kvalitetsstof. Samtidig er det til super favorable priser.

Deres populære IGNIS  samtidig én af de mest solgte svømmetights i hele verdenen til herrer. IGNIS modellen er lavet af 5 mm tykt materiale på fordel af lårene mens den er lavet med 3 mm stof på basiden. Det sørger for øget bevægelighed uden at det går ud over den komprimmerende evne og isolering.

Med disse svømmetights vil du uden tvivl øge din hofterotation du oplever under hvert tag med armene. Disse tights hjælper altså på at forbedre din teknik i vandet.

Svømmetightsene der er lavet i neopren og fra mærket TYR er perfekte til svømmeren der gerne vil øve teknik under svømmetræningerne og svømmeren der gerne vil forbedre sin mulighed for at svømme hurtigere uden at skulle øge kraft og styrke i muskler, men derimod gennem forbedret teknik.

TYR IGNIS koster 349 kr. hos Watery


 

Arena Powerskin Carbon svømmetights badebukser

Arena Powerskin Carbon neopren badebukser

Disse svømmetight badebukser er en af de mest kompliceret producerede svømmetights til elitesvømmeren. De bringger en helt ny revolution på banen til svømmetights. Deres evne til at hjælpe svømmeren med forbedret opdrift, suplement til teknik og forøget rotationsevne i vandet er banebrydende. Den teknologi der er indbygget i Arena’s svømmetights hjælper dig på helt nye og revolutionerende måder. De kan få svømmere til at præstere på det absolutte max ved at  udnytte den fysiologi de besidder og aktiverer den (musklerne bedst muligt). Svømme tightsene  sørger for gennem kompliceret teknologi, at “sammenkæde” de vigtigste muskelgrupper så deres forbindelse og ydeevne optimeret, og de bruges bedste og mest i de mest givende situationer. Mange gange vil du som svømmer bruge dele af dine benmuskler, som ikke bringer dig hurtigere frem, det hjælper disse svømmetights med deres komprimmerende teknologi på at undgå. Med Arena Carbon designede svømmetights kan du opnå både min. træk under vandet, med dets behandlede og glatte overflade. Samtidig hjælper dets komprimmerende design på en mere strømlinet og hydrodynamisk form som øger din hastighed..

Arena’s svømmetights er perfekte til dig der vil øge din hastigheden i vandet, uanset om det er udendørs eller indendørs.

Prisen på Arena Powerskin Carbon er 2.149 kr. hos Watery


 

LZR X – Speedo neopren svømmetights

Speedo LZR X neopren svømme shorts

Speedo’s svømmetights i neopren er et par sindsygt gode svømme shorts som du kommer til at føle dig ustoppelig med. De er en videreudviklet model af deres lillebror: LZR. Med denne opgraderede model X opnår svømmeren forøget kompression og større bevægelsesfrihed i svømmehallen eller på åbent vand. Tightsene er produceret med brug af 2 forskellige materialer, som er sammensat i en perfekt kombination  som mindsker det træk du oplever i vandet og sørger for max fart.

Den glatte yderside og højteknologiske sammensætning af de gode materialer samt perfekt limede syninger minimerer disse svømmetights det drag du oplever når du svømmer. Med disse tights til svømning vil du kunne udnytte den kinetiske energi din krop kan producere til det fulde. Hver evig eneste gang.

Disse svømmetights fra Speedo er produceret med en normal lavtalje og helt tætte lukninger i bunden på tightsene. Det hjælper på at minimalt vand trænger ind og gør dig langsom.

Disse svømmetights er perfekte til den let trænede konkurrencesvømmer der vil have et nogle svømmetights til træning og konkurrence. Speedo LZR X er netop denne forbedrede model du har gået og manglet.

Speedo LZR X koster 2.499 kr. hos Watery


 

Xpresso – MP svømmetight jammers til mænd

MP Xpresso neopren jammers til mænd

Du vil uden tvivl også gerne være lige såhurtig i vandet som Michael Phelps? Hvis du svarer ja til det spørgsmål så er disse svømmetight jammers med stor sandsynlighed svaret. Du får ikke desto mindre næsten alle de samme forudsætninger for, at svømme mindst lige så lyn-snap i vandet som Phelps.Så er resten selvfølgelig overladt til motivation, dedikation, træning og en lille smule talent. Måske du med meget af alt ender med samem succes, som den nu legendariske Phelps. MP Xpresso er lavet i et stort samarbejde med den legendariske OL-medaljevinder Michael Phelps og hans træner. Det er en af de markant bedste svømmetight jammers som penge kan købe i dagens Danmark.

Der er super kompression i disse svømmetights. Til forskel fra de mange andre muligheder så vil disse ikke føles lige så komprimerende, men derimod meget mere naturlige og behagelige på dine ben. Det skal lige siges at du bør vælge en mindre størrelse når du vælger disse svømmetights, da de er produceret en smule mindre end andre lignende produkter.

Xpresse svømmetight jammers er perfekt til svømmeren der er på udkig efter et par konkurrence svømmetight jammers med max fart.

Prisen for MP Xpresso er 2099 kr. hos Watery


Denne side er anmeldt af: Dennis M. Lassen 10/10

Forfatter

Skriv en kommentar