ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Hår i hovedet under svømmetræning eller -konkurrencer er et no-go. Og det ved du uden tvivl, hvis du har bare lidt erfaring med svømning på konkurrence plan.
Hvis du leder efter den bedste badehætte til langt hår eller blot en badehætte til kort hår, kan du få inspiration her.
Vi har samlet en masse populære produkter i denne oversigt over tests og anmeldelser. På baggrund af grundig research kan vi derfor anbefale dig de allerbedste produkter på markedet. Herunder bliver du både introduceret til de bedste produkter, de mest innovative og de, der er bedst til prisen.


Speedo silikone badehætte – topscorer

Silikone badehætte - SortVi har taget denne silikone badehætte fra Speedo med som topscorer. Og det er der en meget god grund til. Dette produkt er blevet anmeldt over 900 gange på Google, og den scorer imponerende 4,5 ud af 5 mulige stjerner. Og hvis forbrugerne kan lide denne badehætte – så kan vi også lide den.
Hos forhandleren er dette produkt blevet anmeldt af en forbruger med ordene: ”God pasform. Sidder til, men ikke for stramt”. 

Om Speedo silikone badehætte

Denne badehætte er ganske slidstærk på grund af materialevalget. Silikone holder i rigtig lang tid, og derved undgår du at skulle købe nye badehætter hele tiden.
Badehætten er sort og har et Speedo-logo på både for- og bagside.
Produktet henvender sig både til fritidssvømmeren og konkurrencesvømmeren. Hætten findes i flere forskellige farver, men den sorte er uden tvivl den mest populære blandt forbrugerne. På trods af at dette er et meget populært produkt, som holder i lang tid, er prisen faktisk virkeligt lav – hvilket vi rigtig godt kan lide, når vi skal anbefale gode produkter. 

Udvalgte specifikationer

 • Pris: Kun 69 kroner hos Watery
 • Farve: Sort
 • Brand: Speedo
 • Materiale: Silikone
 • Anvendelse: Konkurrence og fritid

Arena Classic silikone badehætte – bedst til prisen

Classic silikone badehætte - MørkeblåDenne klassiske badehætte fra Arena minder meget om den ovenstående fra Speedo. Den har fået lige så gode anmeldelser af tidligere kunder – dog en smule færre. Derfor har vi valgt at tage denne badehætte fra Arena med som vores ”bedst til prisen” produkt. 

Om Arena Classic silikone badehæte

Arena er en stor spiller på markedet inden for svømmeudstyr, og du kan være sikker på, at de altid leverer høj kvalitet.
Dette gælder også for denne silikone badehætte. Til en lav pris får du et produkt, der er udviklet ud fra den nyeste viden og teknologi, hvilket sikrer dig en optimal præstation. Det innovative design og den lave pris er med til at gøre dette produkt attraktivt for både svømmeren på alle niveauer. 

Udvalgte specifikationer

 • Pris: 69 kroner hos Watery
 • Farve: Mørkeblå (findes i flere farver)
 • Brand: Arena
 • Materiale: Silikone
 • Anvendelse: Konkurrence og fritid

Wall Breaker 2.0 – Premium valget

Denne Wall Breaker 2.0 badehætte fra TYR er taget med som vores premium valg. Og det er der flere gode grunde til.
Produktet er ret nye på markedet, og derfor har det endnu ikke fået mange anmeldelser. Flere store forhandlere af svømmeudstyr beskriver dog dette produkt som noget helt for sig. 

Om Wall Breaker 2.0

Wall Breaker 2.0 (ny) konkurrence badehætte - SortIfølge TYR og flere forhandlere er dette en badehætte, der kan gøre en forskel. Hvis du er træt af at tabe med brøkdele af et sekund, kan denne badehætte hjælpe dig med at blive blot en smule hurtigere.
TYR har designet dette produkt, så du kan flyve igennem vandet. Formen på hætten er designet således, at du nedsætter vandmodstanden, hvilket giver dig en stor fordel mod konkurrenter, der bruger ”almindelige” badehætter.
Dette premium valg er kun en smule dyrere end de to ovenstående produkter, men det er i en klasse for sig, hvad gælder innovation og kvalitet.

Der er tre forskellige faktorer, der adskiller denne badehætte fra andre gode produkter.
Først og fremmest går den ikke ned over ørene. Herudover er den strømlinet, hvilket skaber den perfekte pasform. Sidst men ikke mindst er nakken skåret til, hvilket gør den mere komfortabel. 

Dette produkt fra TYR er godkendt (FINA-godkendelse) og må derfor anvendes til både nationale og internationale konkurrencer.

Udvalgte specifikationer

 • Pris: 199 kroner hos Watery
 • Farve: Sort (findes også i hvid)
 • Brand: TYR
 • Anvendelse: Primært konkurrence og træning

Arena Gauffre Cap – unikt retro design

Arena Gauffre CapHvis design, materiale og pasform er det vigtigste for dig, så er denne badehætte fra Arena det perfekte valg. Den er designet i et smukt retro look, som vil gøre dig til den smarteste banesvømmer i svømmehallen. Herudover har hætten en hagerem, som skaber den optimale komfort og pasform, hvilket er dejligt for fritidssvømmeren.
Sidst men ikke mindst er denne smukke badehætte til kvinder udformet af 100% naturgummi.

Dette produkt er ikke velegnet til konkurrencer. Men hvis du blot nyder at svømme i din fritid og ikke udøver svømning på et konkurrence plan, så er denne badehætte det perfekte valg.

Udvalgte specifikationer

 • Pris: 150 kroner hos Sportsmaster
 • Farve: Sort (findes også i hvid)
 • Brand: Arena
 • Materiale: 100% naturgummi
 • Anvendelse: Fritid og træning
 • Køn: Til kvinder

Arena Smartcap training – perfekt badehætte til langt hår

Arena Smartcap TrainingDette produkt fra Arena er den perfekte badehætte til langt hår. Arena Smartcap er en to-i-en badehætte, som kan holde dit hår på plads, men du taget den ydre hætte på. Derved er du sikker på, at håret bliver, hvor det skal under træningen og konkurrencen.
Den er behagelig at have på og har en pasform, der er tæt på perfekt.
Det bånd, der holder dit hår på plads, er lavet i et smart elastisk stof. Dette stof kan holde i lang tid, det er behageligt at tage hen over håret, og så er det klorbestandigt.
Hvis du mangler en gode badehætte til langt hår, som er designet til anvendelse på konkurrenceniveau, så er dette produktet, som du leder efter.

Udvalgte specifikationer

 • Pris: 250 kroner hos Sportsmaster
 • Farve: Sort
 • Brand: Arena
 • Materiale: Vandtæt silikone og elastisk stof
 • Anvendelse: Træning og konkurrence

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

 


Badehætte by Pernille Blume

By Pernille Blume badehætte - MørkeblåDenne badehætte skal absolut nævnes, når vi taler om de bedste badehætter. En af Danmarks bedste kvindelige svømmere, Pernille Blume, anvender selv denne hætte. Og det er et sandt kvalitetsstempel, som er til at stole på.

Om Pernille Blumes badehætte 

Pernille Blume, som blandt andet har vundet en OL-guldmedalje, har designet denne smarte badehætte. Det har hun gjort med citatet: ”Your biggest competitor is: YOU!”. Dette er ikke blot et motiverende citat, men også et som mange svømmere kan relatere til.
Hvis du vil have en smart badehætte, som også anvendes af professionelle, bør du vælge denne.

Udvalgte specifikationer

 • Pris: 119 kroner hos Watery
 • Farve: Mørkeblå
 • Brand: Speedo

 

 

Testkilder: Brugeranmeldelser

For at finde frem til de bedste produkter, som vi kunne fremhæve for dig, har vi valgt at lytte til både kundeanmeldelser og store webshops.
Vi har derved valgt produkterne ud fra denne liste af kriterier: 

 • Har produktet fået gode anmeldelser af kunder? 
 • Er produktet rangeret højt i popularitet hos store webshops? 
 • Er produktet teknisk smart eller innovativt?
 • Hvordan er forholdet mellem pris og kvalitet?
 • Er det anbefalet af kompetente svømmere?

Ud fra disse faktorer har vi kunne finde nogle af de bedste produkter – og forhåbentligt har vi kunne inspirere dig, så du nu kan træffe det rette valg. Hvis du endnu ikke er helt sikker, kan du få nogle gode tips og tricks herunder, som bør hjælpe dig med at træffe det rette valg. 

Sådan vælger du den perfekte badehætte

Hvis du endnu ikke har valgt den perfekte badehætte, kan du stille dig selv disse spørgsmål og derefter kigge på de ovenstående produkter igen: 

 1. Skal jeg bruge den til konkurrence, træning eller fritid?
 2. Hvor vigtigt er farve og design? 
 3. Vægter jeg kvaliteten over prisen? 

Hvis du kan besvare disse tre simple spørgsmål, er du allerede nået ret langt i udvælgelsesprocessen.

Forfatter

Skriv en kommentar