ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

En watt måler er et centralt element til når man dyrker sin elskede motion nemlig at cykle. Der er ingen tvivl om, at du med en watt måler bare for meget mere ud af din cykling. Du kan nemlig forberede din træning på en helt anden måde, således du ved hvormange watt du kan cykle, på den måde ved du via watt måleren hvad du kan yde.

Vi har her samlet de billigste og bedste watt måler på markedet, som der med sikkerhed vil blive et hit hos dig. En watt måler kan produceres på to forskellige måder, enten ved at ligge den ned i pedellen eller også ved at ligge den ned i pedalbøjlen. Vores erfaring er, at en watt måler i pedallen mere korrekt viser det korrekte antal trådte watt, derfor vil vi anbefale at du kigger nærmere på nedenstående model fra Garmin Vector 3S.

 

 

Watt måler billigwatt måler billede

 

Generelt er der at sige om en watt måler, at de er nemme at håndtere og der medfølger alle de instruktioner, som der er nødvendige, og derfor vil du ikke på nået tidspunkt være i tvivl omkring hvordan og hvorledes du skal anvende dem. Det er super intuitivt, og derfor har vi aldrig haft besvær med at forstå eller sætte dem korrekt på.

Det står fuldstændigt detaljeret i den medfølgende vejledning. Vi har valgt at fremvise ovenstående watt målere, som alle har det til fælles at de hører til blandt markedets absolut bedste. De anvendes at amatører såvel som professionelle samt triathleter og cykel entusiaster og derfor mener vi at sådan en watt måler er folkeeje.

Som det fremgår af ovenstående, så hører sådan en watt måler til i den dyre ende, men dette synes vi slet ikke du skal lade dig skræmme af, for med sådan et produkt, kan du bare nogle ting som du ikke kan uden.

Eksempelvis bruger mange dem til, at træne med og dermed ligger sine præstationer op på sin watt måler. Hvis du følger med i cykling, så hører man tit hvorledes en af verdens bedste cykelryttere Chris Froome, han hele tiden følger med i sine watt tal og det er naturligvis fordi, han ved hvad han under træning kan presse sig selv til, og at han eksempelvis kun i en given periode kan ligge nogle watt tal over sit maks.

På den måde kan du altså bruge din billige watt måler til at lære dig selv og din form bedre at kende, og derfor vil vi selvfølgelig være fortaler for, at du også får prøvet sådan en billig watt måler af.

 

 

Får at du bedre har en idé om hvordan og hvorledes de reelt set fungerer, vil det give rigtig god mening, hvis du kunne se nedenstående video, på den måde vil du forhåbentligt blive en smule inspireret og/eller hvertfald i fremtiden vide hvad det drejer sig om.

 

 

Watt måler: Her er de bedste og billigste

Som vi skildrer med på siden så er vi en uafhængigside, som har til formål at anmelde og prissammenligne diverse produkter og nu er det kommet til disse watt målere, derfor har vi prøvet ovenstående fire, som du ser billeder af i starten af indlægget. Alle disse fungere helt perfekt alt afhængigt af hvad man er til, hvis du bedre kan lide, at have den installeret i pedalbøjlen så er der selvfølgelig mulighed for dette og hvis du føler at det er nået nemmere og dermed foretrækker din bedste watt måler i pedallen så er det bare det du skal gøre.

Personligt så foretrækker jeg selv, at have den i pedallen og derfor er det primært den model fra Garmin, som jeg synes er den absolut bedste, det er ligeledes den som faktisk hører til blandt de bedste og derfor er min entydige vurdering også, at uanfægtet om du er professionel eller amatør, så vil denne model kunne matche dine træningsvaner.

Den omtalte garmin watt måler hører til blandt de billigste indenfor cykling watt målere, som selvfølgelig også kan anvendes til triathleter.

En watt måler til triathlon er selvfølgelig den samme som dem landevejs cyklister anvender, og i og for sig også en watt måler til mountainbike – alt kan bruges.

 

Watt måler

 

Denne garmin vedtog 3s watt måler kan kobles til alle enheder det vil sige, mobiltelefon, cykelcomputer, computer mv. Den har en estimeret batterilevetid på 12 timer, og vejer kun 300 gram. Den kan let og elegant kobles på pedallen og den kobler automatisk på den sidst tilsluttet enhed.

Derfor vil du opleve, at det faktisk ikke er specielt besværligt men nærmest bliver en fast vanesag at have sådan en monteret på din cykel til når du deltager i triathlon.

Vi plejer faktisk, at demonstrerer hvor vigtigt det er for folk der deltager i triathlon ift. anvendelse af watt måler, for her er det utroligt vigtigt at kunne økonomiserer med kræfterne og det kan man kun, hvis du kender din ydeevne, og det må vi sige, at sådan en billig garmin watt måler giver dig mulighed for.

Kan jeg cykle længere med en watt måler?

Det er et spørgsmål som mange cyklister ofte for stillet, og her må vi bare sige, at det kan man selvfølgelig. Ikke fordi du får den installeret, men fordi du lærer din egen krop bedre at kende, og dermed kan du presse den til det absolut yderste hele tiden og  dermed forøge din performance fra gang til gang.

Forestil dig, at du cykler mod en anden cyklist, og ham ved siden af dig ved ikke hvornår han cykler overevner, for det kan du ikke vide hvis ikke du har en watt måler, for ham vil det nemlig bare føle lidt hårdt, men så pludselig vil det ramme ham, og her vil du være forberedt på, at du nu igennem en længere periode har cyklet overevne, og derfor vil du vide at du senere hen skal gear lidt ned.

Kan jeg gemme mine målinger?

Ja, det kan du nemt. Hvis du har opsat sin cykelcomputer til det, eller hvis du blot bruger den anbefalet app, så vil den automatisk lagre dine watt målinger, og dermed vil du hele tiden kunne se hvordan du udvikler dig.

Hvis du passer din træning og giver den en skalle hvergang, vil du kunne se hvordan du løbende forbedre dine watt tal og du vil tydeligt kunne se, at du bliver hurtigere og stærkere på cyklen.

Dette er selvfølgelig en fornøjelse at følge med i, og omvendt kan man også sige, at du kan bruge sådan en historik til at vurdere hvornår du måske burde  træne lidt mere, for hvis du bliver langsommere og langsommere, så vil du for hvergang du cykler miste watt tal, men alt dette er faktisk super nemt at følge med i, der findes vejledninger og meget mere i vejledningen.

garmin watt måler

 

Watt måler: Det skal du være opmærksom på

En watt måler er med andre ord en form for personlig træner, som hele tiden holder øje med hvad din maks kapacitet er, og derfor er det en god måde at motiverer dig selv på. Du kan endda ved at koble dig på din app se, hvad andre personer træder af watt og dermed konkurrer mod dem, og se hvilke udvikling de er i ift. dig. På den måde kan du spejle dig i deres træning, og om du får trænet optimalt, eller om din udvikling måske er stagneret og du har behov for et nyt træningsprogram.

Der er hos den valgte forhandler reklamationsret og fri fragt osv., så derfor kan vi anbefale såfremt du er lidt i tvivl om du nu også skal have en watt måler lige købe den hjem først og forsøge i en lille uge om det måske nu også er noget for dig.

Hvis det skulle vise sig, at dette ikke var tilfældet, så kan du altid sende den tilbage og få dine penge retur.

 

Nedenstående video skulle meget gerne vise eller om ikke andet fremhæve, hvor nemt det egentligt er at anvende og opstarte sin watt måler – det er virkelig ikke raketvidenskab.

 

Forfatter

Skriv en kommentar