Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Neopren svømme-sokker 2020 (2mm) – Populær blandt eksperter og forbrugere

Neopren svømme-sokker 2020 (2mm) – Populær blandt eksperter og forbrugereDisse lækre svømmesokker er blandt forbrugernes favoritter. På watery.dk har sokkerne scoret hele 5 ud af 5 mulige stjerner, og hos wiggle.dk kvitterer anmelderne med 4,3. Ni ud af ti af de adspurgte på denne side ville tilmed anbefale sokkerne til en ven. 

Neoprens svømme-sokker er lavet med ekstra længde. Dette giver dig mulighed for at putte dem ind under våddragten og minimere chancen for, at dine fødder kommer i kontakt med det kolde vand, mens du svømmer. Dertil gør den unikke velcro-rem, at sokkerne kan spændes ind. Du behøver altså ikke at bekymre dig om, at de falder af, når du er på svømmefarten.  

Derfor er sokkerne et godt valg: 

  • Ekstra længde beskytter mod det kolde vand
  • Velcro-rem sørger for at holde sokkerne på plads 
  • Såle i slidstærkt og usædvanligt holdbart materiale 

Udvalgte specifikationer

  • Svømmesokker fra Neopren 
  • Findes i størrelserne xs-xl 
  • Til brug hele året rundt 
  • Tættesiddende på fødderne

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Sådan tager du dine neopren strømper bedste på

Neopren strømper

Neopren strømper kan være svære at tage på, hvis dine fødder for eksempel er våde og dine neopren sokker er tørre.

Så ligesom med våddragter og alt andet svømmeudstyr, så er det en god tommelfingerregel, at begge genstande skal have samme tilstand.

Vi er af den opfattelse, at det fungerer absolut bedst, at tage dine neopren sokker på lige før du skal i vandet.

På den måde holder du både dine neopren sokker og dine tæer tøre.

Et andet rigtig godt råd er, at hvis dine neopren sokker er blevet våde, så dyb hurtigt dine tæer i vandet, for så kan du nemmere få dem på.

Hvis vi skal gå helt i detaljen, så er det egentligt bare, at rulle dem på og derefter justere til.

Vedligeholdelse af neopren sokker

Neoprensokker
Det absolut vigtigste når du har købt et par billige neopren sokker, så er det at få alle mærkerne af fra start. Herefter kan du bruge dem med  det samme.

Når du så første gang træder op af vandet, og skal hjem, så skal du altid huske at vende dem på vrangen og lige skylle dem i ferskvand når du kommer hjem.

På den måde sikrer du, at alt saltvandet ikke ødelægger dem eller på anden vis får dem til at misfarve.

Det er egentligt relativt simpelt, at være ejer af et par neopren sokker, så hvis du bare husker dette så er du allerede godt på vej.

Neopren sokker er for at opsummere derfor perfekte til undervandsjagt, dykning eller hvis du for eksempel deltager i triathlon eller bare svømmetræner i åbent vand (open water).

Så hvis du vil holde fødderne kolde og dermed forlænge din tid i vandet og undgå skader, så er sådan et par neopren strømper / neopren sokker det perfekte valg til dig.

Vi håber du har kunne bruge indlægget til nået. Hvis du stadigvæk føler du mangler lidt information, så vil du helt sikkert kunne finde dette inde på vores udvalgte forhandleres sider.

Neopren sokker

Neopren sokkerNeopren sokker har udover at beskytte dine fødder for sten eller andet der kan ligge på havbunden, også den funktion, at hold dine fødder varme.

Det er selvfølgelig nemt at forestille sig, at det ikke er rart at dykke i vand som er koldt, også have glemt sine neopren sokker.

Det har tidligere været sådan, at neopren sokker kun har kunnet fås i en type farve og model, men dette er nået forhandlerne er begyndt, at gøre 100% op med.

For ligesom med alt muligt andet svømmeudstyr, triathtlon udstyr mv. så kan man nu også få utroligt flotte neopren sokker.

Du finder et stort udvalg hos både kingfish og diving2000 via nedenstående links.

Begge forhandlere leverer i øvrigt hamrende hurtigt, og derudover har de hvad der må siges at være konkurrence dygtige priser, så der er ingen grund til, at være i tvivl om du får varerne, og om du kunne have fået dine neopren strømper billigere et andet sted.

Dette har vi nemlig tjekket for dig – hvilket i øvrigt er det vi gør i alle vores indlæg, så derfor kan du helt trygt læne dig tilbage i sædet og blot vælge de neopren sokker, som du mener er de bedste.

Denne side er anmeldt af: Gustav E. Mathiasen 10/10

Forfatter

Skriv en kommentar