ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Vurdering og udvælgelse af produkterne

Vores fornemmeste opgave er at præsentere dig for de bedste produkter, som man kan finde på markedet. Vores research team har analyseret og screenet adskillige produkter samt forhandlere på markedet. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle og subjektive vurdering af produktet.

Vores research-team sammenligner produkter på parametre som:

  1
 • Kunders anmeldelser af produktet
 • 2
 • Produkternes specifikationer og features
 • 3
 • Forhandlerens tilbud, omdømme og service
 • 4
 • Kundedata: Vores interne statistikker på produkternes popularitet
 • 5
 • Tests af produktet foretaget af eksperter og forbrugermagasiner.

Alt dette holder vi op imod produktets pris og eventuelle tilbud. Det vigtigt at nævne, at rækkefølgen i artiklen ikke repræsenterer en rangering af produkterne, men en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Neopren svømme-sokker 2020 (2mm) – Populær blandt eksperter og forbrugere

Neopren svømme-sokker 2020 (2mm) – Populær blandt eksperter og forbrugereDisse lækre svømmesokker er blandt forbrugernes favoritter. På watery.dk har sokkerne scoret hele 5 ud af 5 mulige stjerner, og hos wiggle.dk kvitterer anmelderne med 4,3. Ni ud af ti af de adspurgte på denne side ville tilmed anbefale sokkerne til en ven. 

Neoprens svømme-sokker er lavet med ekstra længde. Dette giver dig mulighed for at putte dem ind under våddragten og minimere chancen for, at dine fødder kommer i kontakt med det kolde vand, mens du svømmer. Dertil gør den unikke velcro-rem, at sokkerne kan spændes ind. Du behøver altså ikke at bekymre dig om, at de falder af, når du er på svømmefarten.  

Derfor er sokkerne et godt valg: 

 • Ekstra længde beskytter mod det kolde vand
 • Velcro-rem sørger for at holde sokkerne på plads 
 • Såle i slidstærkt og usædvanligt holdbart materiale 

Udvalgte specifikationer

 • Svømmesokker fra Neopren 
 • Findes i størrelserne xs-xl 
 • Til brug hele året rundt 
 • Tættesiddende på fødderne

Zone3 Neoprene Heat-Tech 3,5mm – sokker i neopren, der holder fødderne behageligt varme

Zone3 Neoprene Heat-Tech 3.5mm

 • 4,4 stjerner ud af 5 hos forbrugerne på Google Shopping

Introduktion

Zone3 Neoprene Heat-Tech 3,5 mm er nogle af de varmeste neoprensokker, du kan finde på markedet med en tykkelse på 3,5 mm. De er derfor også bedst, når det er koldt og du skal ud i elementerne og opleve det åbne vand.

Forbrugerne på Google Shopping er meget positive over Zone3 Neoprene Heat-Tech 3,5mm, der holder fødderne varme om det er på paddleboard, eller som en forbruger skriver: ”de er helt perfekte til vinterbadning i Vesterhavet”.

Sokkerne sidder tæt til med både elastikkant foroven, men også med en ekstra velcro-strop. Det er derfor så godt som umuligt for vand at slippe ind i sokkerne, når du har tilpasset dem med den ekstra strop.

Zone3 Neoprene Heat-Tech 3,5mm vs. markedet

Har du brug for at holde fødderne varme, når du svømmer eller laver andre fysiske aktiviteter på vandet, så er Zone3 Neoprene Heat-Tech 3,5mm et godt valg. Det er vores oversigts varmeste model, så du kan komme afsted, selvom det er køligt udenfor.

Modellen holder vand ude med både stram elastikkant og velcro-strop, så du beskytter dine fødder bedst muligt.

Fordele

 • Komfortable i vandet
 • Lette at bruge
 • Med en lav vægt

Ulemper

 • For varme til sommerbrug

Watery Neoprene Thermal Socks 3mm – god neoprensok til svømmeturene

Watery Neoprene Thermal Socks 3mm

 • 5 stjerner ud af 5 hos forbrugerne på Watery.dk

Introduktion

Hvis du holder af en tur i bølgen blå, kan Watery Neoprene Thermal Socks 3mm være et godt valg til svømmeturene. Sokkerne i neopren har en god tykkelse på 3 mm, der egner sig godt til de danske temperaturer, når solen ikke skinner fra en skyfri himmel. Du kan derfor med fordel bruge dem, hvis du vinterbader eller dyrker det åbne hav på andre måder på alle tidspunkter af året.

Sokkerne har en praktisk velcro-lukning, så de kan spændes ekstra fast til fødderne og give den bedste pasform. De vil derfor ikke glide af, når du bevæger dig i vandet, men derimod holde dine fødder behageligt isolerede.

Modellen er udstyret med ekstra reflekser, hvilket gør det lettere at spotte dig i vandet.

Watery Neoprene Thermal Socks 3mm vs. markedet

Watery Neoprene Thermal Socks har en tykkelse på 3 mm, hvilket passer godt til temperaturen i de danske farvande – stort set uanset sæson. De er dog særligt gode, hvis du bevæger dig ud på vandet i efterår, vinter og forår, hvor vandet kan være for koldt til bare tæer.

Fordele

 • Giver god varme uanset sæsonen
 • Perfekt pasform
 • Fleksible

Ulemper

 • Bedst til svømmeture

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Sådan tager du dine neopren strømper bedste på

Neopren strømper

Neopren strømper kan være svære at tage på, hvis dine fødder for eksempel er våde og dine neopren sokker er tørre.

Så ligesom med våddragter og alt andet svømmeudstyr, så er det en god tommelfingerregel, at begge genstande skal have samme tilstand.

Vi er af den opfattelse, at det fungerer absolut bedst, at tage dine neopren sokker på lige før du skal i vandet.

På den måde holder du både dine neopren sokker og dine tæer tøre.

Et andet rigtig godt råd er, at hvis dine neopren sokker er blevet våde, så dyb hurtigt dine tæer i vandet, for så kan du nemmere få dem på.

Hvis vi skal gå helt i detaljen, så er det egentligt bare, at rulle dem på og derefter justere til.

Vedligeholdelse af neopren sokker

NeoprensokkerDet absolut vigtigste når du har købt et par billige neopren sokker, så er det at få alle mærkerne af fra start. Herefter kan du bruge dem med  det samme.

Når du så første gang træder op af vandet, og skal hjem, så skal du altid huske at vende dem på vrangen og lige skylle dem i ferskvand når du kommer hjem.

På den måde sikrer du, at alt saltvandet ikke ødelægger dem eller på anden vis får dem til at misfarve.

Det er egentligt relativt simpelt, at være ejer af et par neopren sokker, så hvis du bare husker dette så er du allerede godt på vej.

Neopren sokker er for at opsummere derfor perfekte til undervandsjagt, dykning eller hvis du for eksempel deltager i triathlon eller bare svømmetræner i åbent vand (open water).

Så hvis du vil holde fødderne kolde og dermed forlænge din tid i vandet og undgå skader, så er sådan et par neopren strømper / neopren sokker det perfekte valg til dig.

Vi håber du har kunne bruge indlægget til nået. Hvis du stadigvæk føler du mangler lidt information, så vil du helt sikkert kunne finde dette inde på vores udvalgte forhandleres sider.

Neopren sokker

Neopren sokkerNeopren sokker har udover at beskytte dine fødder for sten eller andet der kan ligge på havbunden, også den funktion, at hold dine fødder varme.

Det er selvfølgelig nemt at forestille sig, at det ikke er rart at dykke i vand som er koldt, også have glemt sine neopren sokker.

Det har tidligere været sådan, at neopren sokker kun har kunnet fås i en type farve og model, men dette er nået forhandlerne er begyndt, at gøre 100% op med.

For ligesom med alt muligt andet svømmeudstyr, triathtlon udstyr mv. så kan man nu også få utroligt flotte neopren sokker.

Du finder et stort udvalg hos både kingfish og diving2000 via nedenstående links.

Begge forhandlere leverer i øvrigt hamrende hurtigt, og derudover har de hvad der må siges at være konkurrence dygtige priser, så der er ingen grund til, at være i tvivl om du får varerne, og om du kunne have fået dine neopren strømper billigere et andet sted.

Dette har vi nemlig tjekket for dig – hvilket i øvrigt er det vi gør i alle vores indlæg, så derfor kan du helt trygt læne dig tilbage i sædet og blot vælge de neopren sokker, som du mener er de bedste.

 

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Google Shopping

Google er verdens største søgemaskine, hvor du kan finde svar på stort set alt. De har også en dedikeret underside til shopping, hvor forbrugerne kan give produkterne bedømmelser.

Zone3 Neoprene Heat-Tech 3,5mm har fået en samlet vurdering af forbrugerne på Google Shopping på 4,4 stjerner ud af 5. Forbrugerne kan også knytte en kommentar til deres vurdering.

Over 40 forbrugere har givet deres mening til kende, men anmeldelserne opdateres løbende, som flere forbrugere giver produktet en anmeldelse.

Du kan se anmeldelserne her

Watery.dk

Watery.dk er en dansk forhandler af alt indenfor fritidsliv på vandet. De har et stort udvalg af produkter, som forbrugerne kan anmelde med stjerner på webshoppen.

Hos Watery.dk har modellen Watery Neoprene Thermal Socks 3mm fået 5 ud af 5 stjerner af forbrugerne på siden. Bedømmelsen opdateres, når forbrugerne giver deres mening til kende. Den kan derfor løbende ændre sig som flere forbrugere giver deres bedømmelse af produktet.

Du kan se bedømmelserne her

 

Forfatter

Skriv en kommentar