De 7 bedste konkurrence badedragter til kvinder

Læsetid: 6 minutter

En konkurrence badedragt, stævne badedragt og generelt bare konkurrencedragter er en svømmers mest anvendte redskab. Det er hvertfald det jeg har måtte erkende. Så derfor er det kanon vigtig, at du køber en som du er 100% tilfreds med.

Via nedenstående link finder du en oversigt over forskellige konkurrencedragter til svømning.

Konkurrence badedragt fra Speedo – LZR X med åben ryg i sort

Konkurrence badedragtEn konkurrence badedragt er et af mine allerbedste stykker tøj når jeg skal til konkurrencer. Derfor har jeg altid været utroligt glad for, at hver gang jeg skulle købe nået nyt tøj. Så brugte jeg relativt meget tid på at undersøge hvad de forskellige typer af stævne badedragt kostede. På den måde var jeg altid sikker på, at jeg vidste alt om den enkelte model.

Der findes nemlig rigtig mange forskellige modeller, og man kan derfor nemt bliver forvirret i farten. Derfor er det bare hamrende vigtigt, at man ikke bare slår til og køber den første konkurrence badedragt. Jo mindre man føler sig meget sikker på, at det er lige nøjagtigt den det skal være.

Dette indlæg bærer præg af forskellige typer af konkurrence dragter til svømning, som jeg enten selv har ejer. Eller jeg via mit netværk har fået fortalt er de ultimativt bedste konkurrence badedragter.

Denne konkurrence badedragt fra SPEEDO har åben ryg og er designet i farven sort.

Det gør egentligt ikke nået, at den er en smule dyr. Fordi det er bare priserne på markedet, har jeg måtte erkende, og om man skal give 500 – 1000 kroner mere for en konkurrence badedragt. Som du virkelig synes er god, så skal man altid gøre det. Det er trods alt rigtig mange timer du kommer til at tilbringe i den, og forhåbentligt mange trofæer.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
3.299,00 3.299,00 Læs mere

Hvilken forhandler skal jeg vælge?

Den kan købes hos vores foretrukne forhandler, som formår at behandle kunden kanon, og som vi løbende er i dialog med. Derfor ved vi med sikkerhed, at teamet bag ved dem er kanon dygtige og gør alt for, at prisen er hamrende skarp. Desuden er de førende i Danmark indenfor svømmeudstyr, og det er ikke en position som de lige foreløbigt kommer til at slippe.

Nu sidder du sikkert og spekulere over, hvorfor jeg ikke bare skrive hvem der er tale om. Du finder forhandleren ved at klikke på ovenstående link under stævne badedragten.


Badedragt med ben til damer med åben ryg til konkurrence og stævner

Badedragt med ben til damerDenne model har jeg udelukkende taget med, fordi store danske og ander udenlandske svømmere benytter modellen. Den skulle eftersigende være det helt nye indenfor svømmeverden. Badedragt med ben til damer er produceret i ultra carbon, og er derfor mere end konkurrence dygtig. Den gør dig kanon hurtig i vandet og vandmodstanden er dermed mindsket så meget som muligt.

Det er eftersigende en superdragt, som også anvendes til de store turneringer, og egenligt af den grund synes jeg den er utroligt lavt prissat hos forhandleren, men det er skam bare vores fortjeneste. For der er virkelig ingen tvivl, om at jeg på et tidspunkt skal have mig sådan en badedragt med ben for hold op den er flot.

Det kan godt være man betaler cirka 3000 kr. for den, men lige så mange penge den er værd lige så god er den, og som sagt så plejer sådanne topmodeller at koste et sted omkring 6000 – 10000 kr., så det bare med at slå til og købe din konkurrence badedragt imens den stadig er der.

En badedragt med ben til damer og åben ryg er det mest normalt vi ser i svømmehallerne og til dem som også laver triathlon er det også nogle af de mest anvendte modeller, og det er simpelthen fordi de sidder bedst på kroppen. Hvis du har været i en våddragt ved du hvad jeg taler om.

Der er desuden 24 timers levering på alle produkter, så hvis du bestiller din badedragt med ben, stævne badedragt, konkurrence badedragt eller arena konkurrencedragt så har du den simpelthen allerede dagen efter. Det er virkelig også derfor vi vælger at henvise til dem, for det er selvfølgelig også der jeg køber min badedragt.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
3.099,00 3.099,00 Læs mere

Arena Konkurrencedragt til stævner

Arena konkurrencedragtEn arena konkurrencedragt til stævner er egentligt bare et synonym til en stævnedragt eller konkurrencedragter til svømning, så det skal du ikke lade dig forvirre af.

Så er den vigtigste snak over, og nu kan jeg kommentere på den næste arena konkurrencedragt. Denne er nemlig produceret i carbon-ultra hvilket er nået af det bedste materiale du kan få på markedet. Hvis du ikke har haft en arena konkurrencedragt i carbon i hånden før. Så vil du med sikkerhed blive overrasket over hvor let den er, og hvor utroligt rart det er at have den på kroppen. Det er nemlig bare et virkelig godt stykke materiale. Ingen tvivl om det. Og derudover er det 100% sådan nået materiale man bliver nødt til at have på. Hvis man bare har nogle forventninger til sig selv på eliteniveau.

En arena konkurrence dragt som denne Powerskin Carbon-ultra med åben ryg fåes i mange forskellige størrelser, og derfor ville det undrer mig hvis der ikke var en som passede til dig. Hvis det er tilfældet plejer forhandleren, at være super venlig til at skrive hvilken størrelse du mangler, og bestille den hjem til dig. Derfor skal du ikke være nervøs for, at tage fat i dem såfremt det er tilfældet.

De har faktisk en online chat, hvor du hurtigt og simpelt for svar på tiltale. Så det er egentligt bare at henvende sig der hvis der er det mindste, som du er i tvivl om. Du skal ikke være nervøs for at spørge ind til din arena konkurrencedragt. For de ved en masse, som de mere end gerne vil dele med dig. Det er trods alt det de er sat i verden til.


Konkurrence badedragt arena til juniorer

Her er den konkurrence badedragt arena model jeg brugte da jeg svømmede som junior. Det er Konkurrence badedragt arena til juniorerselvfølgelig ikke nøjagtigt den samme, men det er samme model og mærke – nemlig Speedo junior LZR X åben ryg modellen. Den er virkelig god, også til dem som ikke svømmer elite. Det gjorde jeg nemlig ikke som yngre, og jeg var yderst tilfreds med den. Faktisk så husker jeg det så tydligt, at den konkurrence badedragt var når jeg ser tilbage. Egenligt der min interesse for svømning for alvor tog fart.

Da jeg fik den stævne badedragt var jeg simpelthen så begejstret, at mit engagement steg helt vildt. Faktisk så meget, at jeg bare 1 år efter var en del af eliteholdet – om det var min konkurrence badedragt der løftede mit engagement eller om det er en kombination skal være usagt, men glad for den var jeg hvertfald.

Denne konkurrence badedragt til juniorer er desuden heller ikke vanvittig dyr i forhold til markedet, så på den måde følger den ikke prisniveauet på de andre konkurrencedragter til svømning som andre junior modeller. Rent teknisk, så mindsker den vandmodstanden fordi den sidder dejligt tæt på kroppen, uden at det er ubehageligt.

Umiddelbart kan tanken hvorvidt den er svær at få af og på strejfe en, men det skal man slet ikke, for den er ligesom alle andre stævne badedragter nemlig nem at få af. De er trods alt produceret til formålet, så andet havde også været MEGET mærkelig.

Leveringstiden er i top og det samme er kvaliteten, så du kan sagtens bestille den og bare prøve den og se om den passer og så returnere den igen, det er der ingen problem i – alternativt skal man lave et af de mest almindelig tricks, som jeg kan huske jeg også brugte dengang. Nemlig at tage ned i en butik og undersøge størrelsen på denne konkurrence badedragt også købe den over nettet.


Konkurrence svømmedragt fra TYR

En konkurrence svømmedragt er som sagt kanon vigtigt for dig, også at du kan lide og synes om den Konkurrence svømmedragtmodel du svømmer i. Derfor har jeg valgt at bringe denne konkurrence svømmedragt / stævne badedragt fra TYR, som jeg i gennem mange år virkelig overvejede at købe, indtil minde to bedste veninder gjorde købet.

Den er utroligt flot med de mange markante farver, og specielt når ens pårørende er til svømmestævne for at se en, så kan det være svært at se hvor du svømmer henne fordi for at være ærlig, så er de fleste konkurrence svømmedragter nemlig sorte eller blå, så derfor har jeg altid gerne have en som skilte sig ud fra mængden, og det må man bare sige at denne konkurrencedragt gør.

Som I næsten kan se af de tidligere modeller jeg har skrevet om som eksempelvis førnævnte konkurrence badedragt arena, så er jeg meget til arena konkurrencedragter, som adskiller sig fra mængden – fordi jeg selv har været til adskillige svømmestævner hvor deltagerne har haft hvad jeg mener ‘kedelige’ konkurrence svømmedragter på, og det er altså lidt kedeligt – specielt når man er til konkurrence, så må man gerne se lidt anderledes ud.

Der er også et psykologisk spil i at komme i en anderledes dragt, på den måde viser man overskud og at man har selvtillid – det gør aldrig nået.

Denne konkurrence svømmedragt fra TYR har åben ryg og kaldes egentligt også for badedragt med ben til damer, det er hvertfald i den kategori som den ligger i. Den minder stof mæssigt meget om speedo konkurrencebadedragt – det er egentligt bare selve farven som adskiller de to.Speedo konkurrencebadedragt

Her har vi en lysegrøn speedo konkurrencebadedragt, som er den konkurrencebadedragt jeg på Speedo konkurrencebadedragtnuværende tidspunkt har. Og den er jeg MEGET glad for,  slet ingen tvivl om det. Den sidder virkelig godt, også matcher den et par af mine briller. Så det kunne ikke være meget bedre efter min mening.

Jeg har haft denne speedo konkurrencebadedragt. Som jeg i øvrigt ikke kun bruger til konkurrence men også til træning. Jeg adskiller det ikke på den måde. Hvilket i øvrigt kun er meget få jeg kender som gør det. Speedo er mit favorit mærke, og det er det, fordi deres dragter sidder helt perfekt på min krop. De gnaver ikke eller irriterer på anden vis. Men det er selvfølgelig meget forskellige fra person til person.

Min bedste anbefaling er simpelthen bare at prøve sig frem. Det kan ikke gøres på andre måder. Det jeg også elsker ved speedo konkurrendebadedragt er at deres logo sidder på låret. Hvilket jeg synes er en fed lille detalje. Det er generel bare de små ting ved sådanne badedragter. Som jeg ligger mærke til og som reelt set gør forskellen på om den er flot eller ej.

Rent vedligeholdelse mæssigt, skal der ikke gøres meget.

Alle ovenstående konkurrence badedragter er jo i vandet, og derfor forbliver de intakte. Det er meget sjældent jeg oplever at jeg har problemer med min speedo konkurrencebadedragt. Jeg har aldrig rigtig bøvlet med mine arena konkurrencedragter. Om det så er mig der er heldig eller om det bare er sådan de er bygget. Det skal jeg ikke kunne svarer på. Jeg vælger dog personligt at tro på det sidste.

Jeg plejer faktisk engang i mellem lige at vaske min speedo konkurrence badedragt. Men det er meget sjældent for en enkelt gang har jeg været udsat for, at det ikke gik godt. Så det er egentligt nået jeg på det sidste har besluttet mig fra at gå væk fra igen.

Opfordring til interaktion

Jeg vil i øvrigt rigtig gerne hører, om i har nogle kommentarer eller erfaringer, som i har draget jer ved svømning. Hvis I har, så skriv endelig i nedenstående kommentar felt, således vi kan få en god dialog op at kører. Det er bare lidt sjovere, når vi alle deler vores historier – på den måde kan vi hjælpe hinanden eller komme med gode råd og tips til fremtidig brug.

Jeg håber hvertfald i har kunnet bruge dette indlæg til nået, ellers må i meget gerne skrive nedenstående hvad jeg skal tilføje til indlægget.

Indlægs forfatter: Benjamin Jørgensen

Velkommen til min side: Rygcrawl.dk. Her skriver jeg om alt mellem himmel og jord - nærmere bestemt - faktisk kun om det på hav og i vand. Havet og det at opholde sig i, tæt på og omkring vand har altid vagt stor glæde hos mig. Den glæde vil jeg gerne dele med jer, uanset om I som mig kan lide at svømme, dyrke triathlon, dykke eller bruge tid på jeres båd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.