ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Dette indlæg sammenligner markedets bedste sportsbriller med styrke. Der vil fremgå forskellige farver, kvaliteter samt priser og derfor vil der være varianter og modeller til enhver smag.

Når du dyrker sport det vil sige løber, cykler, går, spiller tennis eller andre aktiviteter hvor det kræver, at dit syn er bare nogenlunde, er det essentielt for din oplevelse samt ydeevne at have en sportsbrille med styrke.

Det er vores oplevelse, at uden sportsbriller med styrke vil det simpelthen ikke være det samme, og et spørgsmål som er svært at svare på er, hvorfor man skal bruge sine normale briller når der nu findes sportsbriller med styrke, som kan holde til langt mere, ser flottere ud og er optimale til formålet.

Dette indlæg har fundet markedets bedste sportsbriller med styrke, som vores produkttestere efter adskillige måneders brug anbefaler.


SPORTSBRILLER MED STYRKE

Sportsbrille med styrke – BBS IMPRESS READER

bedste sportsbriller med styrke

Annonce i samarbejde med PriceRunner

BBS Impress reader er en yderst kompetent sportsbrille med styrke, som fåes i farven sort, med et farvet glas – som det ligeledes fremgår af ovenstående billede. Det er uden tvivl den mest solgte sportsbrille med styrke, og det er der naturligvis en årsag til. V

Vi er meget imponeret over den, da den sætter sig perfekt på hovedet og ikke generer hverken øre eller hovedet ved sportslige aktiviteter – også selvom du spiller tennis og flytter kroppen rundt hurtigt.

Man skal aldrig lade sig forvirre af, at der hos forhandleren er noteret, at den også kan anvendes til cykling, men det er simpelthen bare fordi de primært henvender sig til dette segment, men det har som sagt ingen betydning for din sportsgren. Det er nemlig en utrolig alsidig sportsbrille, som du i øvrigt kan få i mange forskellige styrker.

Vi har før fået henvendelser fra læsere, som ikke har kunnet få netop deres styrke til den sportsbrille de ønskede. Her skal I blot kontakte forhandleren også bestiller de den hjem – der er de utroligt fleksible.


Sportsbrille med styrke – BBS IMPRESS READER

bedste sportsbriller med styrke

Annonce i samarbejde med PriceRunner

 

Her har vi en sportsbrille med styrke, som ligeledes er fra før omtalte producent. Den minder utroligt meget om den anden dog har denne model et andet linsedesign. Det har som udgangspunkt ingen betydning for selv funktionaliteten, men blot hvad du som person foretrækker eller forventer af din sportsbriller med styrke.

Denne model er ligesom sidestående CE-mærket, vejer kun 30 gram, produceret i splintfrie linser således du aldrig nogensinde ville kunne få glas i øjnene såfremt du væltede under dine sportslige aktiviteter.

Denne model adskiller sig ved, at du får 2 forskellige typer linser med ved køb – nemlig en model kaldet smoke og en model kaldet klar. Det er reelt set bare nogle varianter, med to forskellige designmæssige udtryk.

Modellen er fremstillet i karbonat hvilket gør den utroligt let og fleksible. Den kan købes med styrkerne +1,5, +2,0 og +2,5, hvilket udelukke nogle, men alligevel dækker utroligt bredt – selvom du har +4 på øjnene vil du alligevel bemærke en væsentlig forskel.


Sportsbrille med styrke – AGU MEDINA BIFOCAL

sportsbrille med styrke

Annonce i samarbejde med PriceRunner

Her har vi endnu en model fra AGU, som udover at have en fri underkant rent design mæssigt faktisk også har indbygget læsefelt. Dette gør den naturligvis unik, og allerede der er den de flestes favorit.

Den har et utroligt stilrent og eksklusivt design, som de færreste sportsbriller med styrke har. Den er nemt at have med at gøre, og kræver faktisk ingen vedligeholdelse. Brillerne er produceret med anti-dug hvilket gør dem utroligt anvendelige i alt slags vejr idet du ikke skal bekymre dig om at briller bliver sløret.

De vejer kun 30 gram er 100% UV-beskyttende, glasset kan ikke splintrer også er der ligesom på sidestående model 3 års garanti på denne sportsbrille med styrke.

Det ser vi som en kæmpe fordel idet det virkelig viser, at producenterne tager hånd om deres produkter og stoler 100% på deres kvalitet.

Prisen er acceptabel, og du kan ved denne model justere næseklemmen det vil sige indstille efter egen næse. Hertil medfølger der 2 forskellige glas – et til sol og et til mere dagligdags sportsligeaktiviteter. Dette er derfor efter vores overbevisning den absolut bedste sportsbrille med styrke til de billigste penge.

Dette er ligeledes denne model, som vores testere har kåret som testvinderen.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

 


AGU MASUTO BIFOCAL

sportsbrille m. styrke billede

Annonce i samarbejde med PriceRunner

 

Denne model er primært beregnet til at kunne håndtere sol, hvorimod de andre modeller kan anvendes i alt slags vejr. Hermed ikke sagt, at nogle er bedre end andre, men mere at gøre opmærksom på, at det er vigtigt at man er opmærksom på, at have en sportsbrille med styrke til solvejr og en til normalt dagligdagslys.

Derfor har vi lavet dette indlæg således, at de to øverste modeller primært er til normalt daglidagsaktiviteter hvorimod de modeller fra AGU er beregnet til UV belysning over normalen – og har faktisk fået UV400 certificering, som betyder den 100% beskytter øjnene imod den hård sol og er derfor den perfekte brille at udføre sportslige aktiviteter med i solen.

Generelt er der at sige om AGU, at den virkelig formår at leve op til sin pris. Vi har virkelig at gøre med en sportsbrille med styrke, som uden tvivl leveres i højt kvalitet.

Med sit udførlige, tidsløse og elegante design er det virkelig en sportsbrille med styrke, som har fanget vores produkttestere. Udvalget siger:

”Jeg har gennem mange år dyrket sport med kontaktlinser eftersom jeg simpelthen ikke var klar over, at der fandtes sportsbriller med styrke, så da jeg blev informeret om dette skulle jeg bare prøve modellen. Lige siden har jeg kun dyrket sport med mine sportsbriller, og det vil jeg på det kraftigste anbefale alle, for de fleste har prøvet at tabe en kontaktlinse imens man var igang, og det er altid nået bøvl som tager tid, hvilket man aldrig har under sportslige aktiviteter.” 


 

 

Sportsbriller med styrke – Find de billigste og bedste her

Sportsbriller med styrke
Vi har valgt en forhandler, som vi ved levere varen og samtidig har produkter i absolut højeste kvalitet. Der er ingen tvivl om, at man ved første øjekast undre sig over at der står cykelbrille – dette skal man dog abstrahere fra, for som sagt høre en cykelbrille ind under sportsbriller med styrke, og kan derfor anvendes til alle udendørs aktiviteter.

Det allervigtigste når du køber en sportsbrille med styrke er, at du får en model som sætter sig perfekt efter dit hoved og dermed gør det muligt at præstere på højeste niveau – dette er du med garanti sikret her.

For mange har det at opdage sportsbriller med styrke været en åbenbaring – for der er reelt set mange derude, som ikke ved at disse modeller findes, og lige netop derfor er det selvfølgelig hamrende vigtigt, at vi gør en indsats for at fremvise produktet for vores læsere (det er trods alt det vi er til for).

Vi mener, at hvis du på nuværende tidspunkt dyrker sportslige aktiviter med kontaktlinser, at så vil du kunne optimere din sportslige ydeevne samt generelt få en bedre oplevelse.

Du vil nemlig føle, at det hele går lidt nemmere idet du nu ser skarpere og bedre. Det anbefales ikke, at man har sine egne briller på indenunder idet det vil genere dit udsyn. Sportsbriller sidder tæt på hovedet, så det vil umiddelbart ikke være muligt – og er naturligvis heller ikke beregnet til dette.

Gennem indlægget har vi linket til den forhandler som vi mener er den absolut bedste, og det gør vi også via nedenstående. Så hvis du ønsker at få et overblik over den omtalte forhandlers produkter, så klik på nedenstående link.

Sportsbriller med styrke er i høj kvalitet

Mange er i tvivl om hvorvidt sportsbriller med styrke kan løft opgaven ift. kontaktlinser – og vi har allerede været lidt inde på det, men der er ingen tvivl om at du bør købe dig en brille og selv forsøge dig af, men det vigtigste er næsten at du bare får fat i en brille således du selv kan drage konklusionen, og her har vi i dette indlæg fundet nogle modeller, som vi selv kan stå indenfor og som du kan få relativt billigt hos en forhandler, som levere super hurtigt – så hvorfor ikke springe ud i det? Det værste der kan ske, er at du bliver vild med det.

Såfremt du skulle ligge inde med yderligere spørgsmål til hvorledes det er muligt at indsætte andre slags styrker, få i andre farver eller hvor langt de sætter sig bag ørerne, så kan du læse mere via nedenstående link eller kontakte forhandleren – hvilket ligeledes er muligt der.

Vi håber du er blevet klogere på hvilken model du skal købe – såfremt du har nogle spørgsmål til os, skal du være mere end velkommen til at henvende via nedenstående kontaktformular. Herefter vil vi bestræber os på, at besvare dig indenfor 24 timer.

Forfatter

Skriv en kommentar