ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Her finder du de bedste og billigste flagermuslygter. Hvis du ikke allerede ved, hvad det er, så bare rolig – det introducerer vi dig også for.

gammel flagermuslygte fra feuerhandVigtigst af alt så viser vi dig det absolut billigste sted i Danmark at købe originale og kvalitets flagermuslygter fra Feuerhand og Dietz.

Først introducerer vi lige kort mærket Feuerhand, selvom de nok efterhånden er et hushold navn blandt outdoor entusiaster og skibsinteresserede.

Det er en af de lamper, som bare aldrig er “gået af mode”.

Den gode kvalitet og holdbarhed bliver bare ved og ved med at tiltrække købere og elskere af mærket og modellerne.

Vi slutter desuden indlægget af med at introducere et par produkter fra Dietz som også er et udemærket brand indenfor produktion af flagermuslygter til outdoor brug.

Hvis du ikke har tålmodighed til at vente på, at vi får overstået denne intro-del, så kan du benytter indholdsfortegnelsen herunder og hurtigt klikke videre ned til den model du gerne vil læse mere om. Vi har ordnet det sådan at hver overskrift gerne skulle løfte sløret lidt for hvad du kan forvente.

Nu ikke mere udenomssnak og sludder for en sladder. Lad os få kigget lidt på de lamper der, det er jo i sidste ende det du er kommet for – så hvorfor overhoved spilde tiden med andet.

Feuerhand flagermuslygte i Galvaniseret stål

Feuerhand flagermuslygte galvaniseret stål

Flagermuslygten fra Feuerhan i galvaniseret stål er nok den mest klassiske og velkendte petroleumslampe der findes overhoved. Let genkendelig og nydeligt design uden de store ændringer fra gode gamle dage.

Denne lampe har følgende egenskaber og specifikationer:

 • 20 timers brændetid på én tank
 • Består af 37 forskellige dele
 • 25,5 centimeter høj
 • Vejer 0,53 kg.
 • Original kvalitet og design af Feuerhand

Dette er virkelig en kvalitets flagermuslampe man får fat i når man køber dette klassiske eksemplar fra Feuerhand. Lampen bringer rigtig outdoor sjæl ind i et hvert selskab. Den kan også fint bruges som udstilling. Det er dog primært en brugslampe som er beregnet til udendørs brug og kan modstå et hvert vejr.

Annonce i samarbejde med PriceRunner

 

Feuerhand flagermuslygte i Militær version

Flagermuslygte militær fra feuerhand

Dette er den “militære” udgave af Feuerhands klassiske stål version.

Denne grønne farve er klassisk militær (selvom de selvfølgelig er overgået til ørken MTS nu – så vækker farven stadig associationer). Hvis man ønsker en lidt mere moderne farve, så er denne oplagt.

Flagermuslygten har følgende specifikationer:

 • 20 timers brændetid
 • Brænder på petroleum
 • Grøn moderne militær farve
 • Holdbar og kvalitetsbevidst

Alt i alt en genial petroleums lampe fra Feuerhand i en skøn grøn farve, som passer perfekt ind i et rigtigt ourdoorhjem, et udeskur eller i værkstedet

Annonce i samarbejde med PriceRunner

 

Feuerhand flagermuslygte i Bronze

Bronze flagermuslygteHvis du har brug for rigtigt hygge på lejrskolen, i sommerhuset eller på vildmarkstur så er denne bronze petroleumslampe i flagermus form helt perfekt til formålet.

Den kan også gå udmærket som tilbehør til terrassen eller altanen og give et hyggeligt levende og blødt lys til omgivelserne.

Lampen har følgende egenskaber og specifikationer:

 • Fungerer med lampeolie og petroleum
 • Klassisk design
 • 25,5 cm høj
 • Samme gode kvalitet siden i 1902 fra Feuerhand

Dette er en lampe man ikke sent går forkert af at købe, den har alle kvaliteterne fra en dyr petroleumslampe og til en super fin pris, sammenlignet med den er fra Feuerhand og derved garanteret kvalitet

Prisen på denne bronze Feuerhand flagermuslampe er 429 kr.

Sort flagermuslygte

Dietz flagermuslampe i sort

Denne sorte flagermuslygte er fra Dietz. Et mærke som bestemt også er kvalitet og prisbevidst omkring deres produktion. Modellen hedder hurricane. Den virker perfekt til de hyggelige aftener med venner eller som tilbehør til outdoor tasken og lys til de sene aftentimer i det fri i stedet for et stort bål. Flagermuslygten fra Dietz har følgende egenskaber:

 • Flad og billig væge
 • Nem lys-justeringsmekanisme
 • Minimalistisk design
 • Blød belysning
 • Varmesikrede håndtag

Dette er et oplagt valg til en person der gerne vil have en billig flagermuslampe i et både moderne og reto lignende design uden rent faktisk ud og skulle købe en dyr genbrugslampe i en antik forretning.

Annonce i samarbejde med PriceRunner

 

Dietz flagermuslygte i Bronze

billig flagermuslygte bronze fra dietz

Hvis man gerne vil have en billig flagermuslampe i en skøn retro farve uden at skulle have hånden dybt ned i lommen så er svaret denne skønne petroleumslampe i flagermus design fra Dietz.

Lygten har følgende specifikationer:

 • Lyser helt op til 7 CP
 • Der kan være 0,21 L petroleum i beholderen
 • Brænder i op til 11 timer
 • Væge på 1,2 centimeter
 • Den er 25,4 centimeter høj

Husk i øvrigt også, at væge og petroleum ikke som udgangspunkt er inkluderet i købet når du vælger at betille denne lampe. Det er heldigvis ikke særlig dyrt at få med.

Annonce i samarbejde med PriceRunner

 

Dietz Messing flagermuslygte

messing flagermuslampeDenne flagermuslygte er en ægte hyggespreder. Dens klare messing design giver gennemskær og lygten giver en stærk men samtidig blød belysning til omgivelserne som ikke flimrer men brænder stabilt og roligt. Det fører altid til fantastisk gode samtaler lige at have sådan en ægte hyggespreder stående.

Flagermuslygten i messing fra Dietz har følgende egenskaber:

 • Indeholder 210 ml lampeolie
 • Brænder med en væge på 1,2 cm
 • Den er ca. 25 cm høj
 • Dyrere end de andre
 • Virkelig høj kvalitet

Flagermuslampen er udført i en utrolig flot blankpoleret messing som man næsten kan spejle sig selv i. Det er en fantastisk flot og 100% funktionel flagermuslampe, som dog også kan benyttes til dekoration og pynt i hjemme, på terassen eller i udestuen.

Lampen kan findes til 655 kr.

Dietz Fortinnet flagermuslygte

Fortinnet flagermuslampeDenne fortinnede billige flagermuslampe er perfekt til personen, som ikke syntes de gamle og patina orienterede lamper er så skønne igen. Det er et perfekt design til den mere stilede indretning eller hos en person som sætter pris på poleret stål og det fortinnede design.

Flagermuslampen har følgende egenskaber:

 • Brænder i op til 14 timer
 • Kan rumme 210 ml væske
 • Lyser op til 7 CP
 • Den er under 26 cm høj

Lampen er sikret mod, at man kan brænde sig, ved at håndtagene er langt væk fra den varme lampe sektion.

Lampen kan købes til KUN 199 kr.

Petroleum til flagermuslygter

Når man køber flagermuslygter er der enormt mange som dig, der glemmer noget af det vigtigste. Det betyder, at når de får lygten ind af døren, så kan de alligevel ikke komme i gang med at bruge den.

Måske kan du allerede gætte, hvad det er. Måske kan du ikke. Ikke desto mindre fortæller jeg dig det hvertfald nu, så vi sørger for en gang for alle at få folk til at lade være med at lave selvsamme fejl. For den fejl folk begår er nemlig at glemme at købe petroleum til deres nyindkøbte flagermuslampe. Så er den altså bare ikke særlig meget værd for hverken bruger og køber eller gæsterne på besøg for at indvige den i boligen.

Feuerhand som virksomhed

Feuerhand logo flagermuslygteI denne sektion bliver du introduceret primært for hvem og hvad Feuerhand er. Du skal altså ikke gøre dig forhåbninger om at se nogle produkter endnu. Det er ren og skær introduktionstekst. Ligegyldig for nogle, fordi de allerede kender alt til både Feuerhand som virksomhed og deres berømte flagermuslygter.

Måske vækker det dog alligevel din interesse og du har lige lyst til at blive hængende og se, om der nu alligevel var lidt nyt information du ikke vidste. Måske et par guldkort eller anekdoter du ikke i forvejen kendte til. Det kunne jo være du kunne ende med at imponere vennerne med din nye udvidede viden omkring Feuerhands flagermuslygter og dem som virksomhed.

Produktion

Produktionen startede i Tyskland i den saksiske del af Hohenlockstedt. Virksomheden blev grundlagt i 2003. I 2011 bestod den daglige produktion af lamper på omkring 9000 lamper. Det betød at Feuerhand nu har produceret over 250.000.000 flagermuslamper. Det er ikke så lidt endda.

Historik

Mærket stammer dig fra tidligere og helt tilbage i 1970’erne blev de brugt som lamper til at lyse især byggepladser og vejarbejde op med.

Faktisk gik virksomheden i en kort stund konkurs i 2013 før de blev overtaget og blev en del af Petromax koncernen i 2014 omkring efteråret.

Historien omkring Feuerhand starter dog lang tid før med Hermann Nier der i 1880 producerede den første lanterne – senere i folkemunde kendt som flagermuslamper på baggrund af de karakteristiske håndtag på siderne.

Forfatter

Skriv en kommentar