ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

En gummibåd med påhængsmotor har i gennem en længere årrække stået i høj kurs, og det kan vi hos rygcrawl sagtens forstå.

Vi har naturligvis at tale om et produkt, hvor du relativt hurtigt kan blive bådejer. Dermed også udleve en næsten hver persons drøm om at sejle. Som ejer af en gummibåd med påhængsmotor har du selvfølgelig nogle ting du skal være opmærksom på.

For eksempel anbefaler vi altid at du køber en med fast bund dvs. produceret med træ eller aluminium i bunden. Dette giver nemlig en mere stabil sejlads, som vi med sikkerhed ved du vil synes om.

På en gummibåd med påhængsmotor kan du sagtens være flere om bord, det er intet problem. Vi har gjort os den erfaring, at 4 personer er det optimale for at kunne have en nogenlunde oplevelse.

Hos vores foretrukket forhandler (Marineudstyr) tilbydes en løsning hvori du kan købe en gummibåd med påhængsmotor for intet mindre end 9.500 kr. Der er naturligvis også mulighed for ‘kun’ at købe gummibåden eller bare påhængsmotoren, men det er selvfølgelig op til dig.

Hvis du er yderligere interesseret i det tilbud bør du trykke på ovenstående eller nedenstående link.

Billig gummibåd med påhængsmotor

En billig gummibåd med påhængsmotor er en fornøjelse at være ejer af. For du kan sejle relativt hurtigt og dermed styre slagets gang MEGET nemt.

Det tilbyder derudover også muligheden for, at kunne dykke samt at fiske. Der er derfor tale om, at det er fantasien som sætter begrænsningerne.
Gummibåd med påhængsmotor billede 2

Faktisk har vores forhandler hvad vi anser som den bedste og billigste løsning til en gummibåd med påhængsmotor.

Du får nemlig intet mindre end følgende med i købet:

 • Årer
 • Fodpumpe
 • Bærepose
 • Sæde
 • Reparationssæt
 • Besslag

Der er derfor tale om en pakkeløsning, hvor du med få penge kan blive bådejer. Dette er selvfølgelig nået vi garantere dig for, du ikke vil fortryde. Det er simpelthen intet mindre end super sjovt, at sejle rundt med sine kammerater/veninder på vandet.

Det giver nogle utroligt hyggelige stunder. En gummibåd med påhængsmotor er desuden testet inden køb således du ikke får en der er i stykker, eller som har en kort levetid.

Faktisk er de testet  i ekstreme vejrforhold, så man er sikker på at de kan klare det danske vejr, så du får derfor en kvalitetstestet gummibåd med motor. Hertil bør det nævnes, at der selvfølgelig medfølger en vejledning til hvorledes du får den pakket ud og sat korrekt op.

Vi blev hos rygcrawl utroligt overrasket over hvor hurtigt det går, og hvor nemt det egentligt er.

Sammenligning af gummibåde med mulighed for tilkobling af en påhængsmotor

Sammenlign gummibåde med påhængsmotor

Ovenstående er fra Moreland.dk. Her har vi sammenlignet de forskellige gummi både, hvor der kan tilkobles en påhængsmoter. På den måde kan du danne dig et overblik.

Find sammenligningen og de forskellige gummibåde fra Moreland lige her:

Det er en rigtig god idé, at se udvalget hos de forskellige udbydere inden man vælger én. Alle de ovenstående, som kan købes hos Moreland er fra mærket  Bestway. Det er et super fint mærke, som laver nogle rigtig gode og hårdføre gummibåde. De vil helt sikkert holde til ufatteligt mange tur og i flere årtier.

Du kan nok være rimelig sikker på, at din påhængsmotor når at give op længe før en af disse Bestway gummibåde. Det smarte ved dem. Og generelt ved gummibåde er, at de nemt kan deflateres. Altså tømmes for luft. Herefter kan de pakkes i en mindre taske og tages med på tur. Du kan sågar tage den sammenfoldede gummibåd med på rejser.

Sammenligningen – størst og mindst

Den mindste gumibåd fra Moreland hedder Hydro-force Caspian. Båden er relativt lille og kan bæres af en enkelt mand. Med lidt kræfter i armene selvfølgelig. Men faktisk vejer den under 30 kg. Hvilket er ret imponerende for en gummibåd af den holdbarhed og kaliber.

Det anbefales ikke, at sidde meget mere end 4 personer i gummibåden, da dens maksimalie kapacitet ift. vægt ikke er over 260 kg. Det skal derfor heller ikke være de største personer, så fremt i skal sidde 4 der.

En afsluttende kommentar, som dog er vigtigt er, at påhængsmoteren ikke følger med til båden.

Skal en gummibåd med påhængsmotor vedligeholdes?

Din nye gummibåd med påhængsmotor skal naturligvis vedligeholdes, og det kommer forhåbentligt ikke som en overraskelse. Dog kan vi hurtigt berolige dig med, at det ikke kræver et særligt stort arbejde sammenlignet med ‘rigtige’ bådejere. Her er der blot tale om en vådklud eller børste, hvor du med lidt vand kan børste det værste skidt væk.

Mange gør faktisk det, at de lader deres båd være pumpet op hele sæsonen og blot ligger en presenning henover i vintersæsonen. På den måde skal de ikke til at pakke den sammen, også inden brug skyller den den lige engang med sæbevand – hvilket tager 15-30 minutter, og herefter er man klar til at sejle igen.

Det er uden tvivl den nemmeste og billigste måde hvorpå du kan blive bådejer. Det kræver ikke det helt store kørekort at håndtere sådan en båd, men det kræver dog et kørekort såfremt du har en større model end hvad forhandleren tilbyder. Så du kan sagtens sejle frit rundt i disse modeller, du skal dog være opmærksom på, hvis du køber en større motor eller på anden vis tilfører nået til båden.

Som tidligere nævnt er vi meget interesseret i at høre hvordan din gummibåd med motor klare sig i det danske farvand, så hvis du har en god historie eller små tips og tricks vil vi mere end gerne høre nærmere. Skrive endelig til os over mail eller via nedenstående diskussions-felt. Vi elsker at blive udfordret på vores viden indenfor dette felt.

Vi ønsker jer alle en god sæson og håber i får udnyttet de mange muligheder vi har som bådejer.

Forfatter

1 kommentar

 1. Jens Gertsen Svar

  Fedt indlæg!

  Jeg har længe søgt yderligere information omkring påhængsmotorer, så et kæmpe kadeau herfra. Det er til jeres info yderst sjældent, at der bliver lavet sådanne pakketilbud på markedet, så det er bare med at benytte sig af denne gave. Jeg er allerede i dialog med jeres fine forhandler, som har taget rigtig godt hånd om mig.

  Der skal derfor lyde en stor anbefaling fra mig til andre, som kunne være interesseret i at købe en påhængsmotor.

Skriv en kommentar