Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

En Recovery Boots behandling har en positiv effekt på din restitution. Det er nemlig videnskabeligt bevidst, at en behandling med enten 4, 6 eller 8 kamre i dine recovery boots. Svarer til 48 timers passiv restitution. Det vil sige sammenlignet med at du ikke anvender et par recovery boots.

Denne recovery boots anmeldelse har til formål at informere dig omkring produktet. Samt at dele indsamlet eksperters mening og holdning omkring dette fantastiske produkt.

Vi har fundet priserne på de billigste og bedste recovery boots i Danmark. På intet mindre end produkterne recovery boots 4 kamre, recovery boots 6 kamre og recovery boots 8 kamre.

Hvis du søger recovery boots tilbud, samt en test af ovenstående nævnte produkter. Så er du havnet det helt rigtige sted!

RECOVERY BOOTS – 8 kamre


Recovery boots 8 kamre

Set til: 599,00

Køb hos OptimaSport.dk

Denne recovery boots 8 kamre model er efter adskillige eksperters mening den absolut bedste recovery boots du finder på markedet. Producenten er fra Danmark og den anvendes hos adskillige store sportsklubber, massører og fysioterapeuter. Derfor er du allerede 100% sikker på, at du får et produkt, som lever op til kravene fra professionelle. Derfor vil du ligeledes opleve, at du får et produkt som er kanon og i høj kvalitet.

Vi har ingen negative ting at sige om en recovery boots behandling fra denne model. End at den for nogle kan være en stor omkostning. Man skal dog huske på, at det er ens krop man behandler på. Derfor er det efter vores opfattelse ikke muligt at sætte et beløb på hvad sådan en skal koste.

Se priser og tilbud på RECOVERY BOOTS – 8 kamre her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Fordele:
 • Hurtig restitution (20 minutter behandling svarende til 48 timer restitution).
 • Nem at tilslutte og anvende.
 • 2 års reklamationsret.
 • Forebyggelse af skader samt positiv effekt på sygdomme som gigt, ødemer, diabetes og uro i benene.
Ulemper:
 • Relativ dyr
 • Kræver man kan afsætte 20 min efter træning

Specifikationer:

 • Medfølgende transporttaske.
 • Nem opsætning (ca. 5 min. før man er igang).
 • Fjernbetjening som gør det nemt at styre.
 • 6 forskellige programmer.
 • Nemt at rengøre og vedligeholde.
 • Tilpasning af intensitet samt lynlås på støvlerne.

Hvis man sammenlignet med markedet, altså hvad andre leverandører tilbyder den til. Så vil vi vurderer denne til at være yderst konkurrencedygtig forstået på den måde, at denne model hører til i den billige ende. Faktisk har den udvalgte forhandler også den på tilbud af og til.

Anmeldelse – Recovery Boots

Anmeldelserne på recovery boots fra Optimal er derfor positivt stemte. Det forstår vi fuldt ud. Vi har en på redaktionen, som selv dyrker sport på relativt højt plan. Han har gennem den tilsluttet fysioterapeut prøvet adskillige Recovery Boots behandlinger. Han er fuldstændig vild efter denne model.

Da den har 8 kamre, kan man gå ind og behandle enkelte muskelområder mere detaljeret end ved eksempelvis 6 og 4 kamre. Der medfølger 6 forskellige programmer, som du derfor kan skifte mellem. Du kan desuden justere på intensitet og længden af alle programmer, og på den måde korrigere sammenstrække et program som passer dig.

De mulige programmer kan du læse mere om ved at trykke på vores links i dette indlæg. Vi har alligevel udarbejdet nedenstående oversigt. Her har du mulighed for, at se hvilke programmer der er tilgængelige:

Program oversigt billede

RECOVERY BOOTS – 6 kamre


Recovery Boots 6 kamre

Set til: 599,00

Køb hos OptimaSport.dk

Alle tre produkter har naturligvis det tilfælles at de hindrer tunge ben og forebygger skader, og generelt så er alle fordele og ulemper, samt specifikationer og egenskaber de samme på alle modeller i dette indlæg.

Den eneste reele forskel på modellerne er antallet af kamre, det vil sige der er følgende modeller:

 • Recovery Boots 8 kamre
 • Recovery Boots 6 kamre
 • Recovery Boots 4 kamre

Forskellen ligger derfor i antallet af zoner man detaljeret kan bearbejde – dette har en væsentligt betydning jo mere professionel man er eller går op i restitutionen. Denne model med 6 kamre er opdelt som det fremgår på ovenstående billede. Det er efter vores opfattelse rigtig fin, som en start model idet man har en standardiseret med stadigvæk højt detaljeret opdeling af zonerne, og hvis man efter anvendelse af denne føler at man skal kunne arbejde med endnu flere zoner, så vil det være fornuftigt og lige til at købe modellen større altså recovery boots behandlingen med 8 kamre.

Se priser og tilbud på RECOVERY BOOTS – 6 kamre her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Fordele:
 • Gratis Fragt.
 • Hurtig levering.
 • Mulighed for at prøve dem gratis i hjemlige omgivelser.
 • Reducerer skadesperiode.
Ulemper:
 • ‘Kun’ 6 kamre
Denne recovery boots model er bedst til: Sportsudøvere eller amatører som ønsker en bedre restitution 
Specifikationer og egenskaber:
 • Forskellige længder således modellen passer perfekt til dine ben.
 • Forøger blodgennemstrømningen.
 • Overlappende zone massage.
 • Seks forskellige programmer.
 • Behandlinger fra 1 – 90 minutter alt afhængigt af hvad du vælger.
 • 1,5 meter ledningslængde.

Vi oplever af og til, at den udvalgte forhandler (Optima) kører tilbud på deres recovery boots, og derfor skal du naturligvis hele tiden være ajour med deres side – da der kan være penge at spare, men altså grundlæggende vil vi sige, ligesom så mange andre ting, at det ikke er en nødvendighed at vente til evighed på et tilbud men egentligt bare om at få den købt med det samme – for du vil med sikkerhed bliver kanon glad for dit nye produkt.

Testvinder

Til at kunne lave denne anmeldelse og test af recovery boots har vi været nødsaget til at prøve alle 3 modeller, og her må vi bare sige, selvom vi ligesom mange andre havde nogle klare forudantagelser omkring virkningen samt effekten af 4 kamre, 6 kamre og 8 kamre.

Men vi må bare tage hatten af for denne danske forhandler, som virkelig har formået at få produceret et produkt, som lever op til det man hører – nemlig at det er yderst højeste kvalitet med dertilhørende fornuftig prissætning. Det har virkelig en effekt dagen efter en træning når man har brugt dette produkt.

Det er hvertfald vores entydige konklusion på denne recovery boots test.

Denne model med 6 kamre, er efter på baggrund af denne anmeldelse testvinderen. Det er den fordi, den ligger i et fornuftigt prisleje, hvor alle kan være med. Samtidig kan man stadigvæk bearbejde forskellige muskelgrupper, og dermed få en perfekt restitution.

Hvis du ønsker at høre mere omkring dette produkt. Så kan du enten kontakte os via nedenstående felt. Eller læse mere på forhandlerende side.

Alternativ forhandler

Et andet sted hvor du ligeledes kan købe recovery boots / space boots er her – de har ligesom optima alle modeller i samme antal kamre, så hvis du mangler et andet sted, så klik på nedenstående billede:

Recovery boots produktbillede

RECOVERY BOOTS – 4 kamre


Recovery boots billede
Recovery Boots 4 kamre

Set til: 599,00

Køb hos OptimaSport.dk

Denne model er også et fantastisk produkt, men naturligvis en smule billligere end de andre eftersom der her ‘kun’ er 4 kamre. Dette kan man godt mærke ift. hvis der havde været det dobbelte 8 kamre eller 6 kamre i dine recovery boots, men omvendt er det selvfølgelig bedre at få recovery boots behandling end det modsatte.

Derfor vil vi til enhver tid anbefale, også selvom man ikke ønsker at bruge så mange penge, at købe denne model – får den er selvfølgelig også rigtig god. Vi er på redaktionen muligvis blevet en smule skadet af, at have prøvet den bedste model fra Optima, derfor foretrækker vi selvfølgelig den lidt dyre model.

Som tidligere nævnt, så er alle fordele nævnt i hele indlægget også gældende ved dette produkt, det er nemlig kun antallet af kamre som adskiller produktet fra hinanden. Hvis du derfor vil bearbejde din restitution og dermed kunne påvirke din præstation, så er denne recovery boots 4 kamre model også rigtig fin.

Se priser og tilbud på RECOVERY BOOTS – 4 kamre her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Fordele:
 • Lettere ben dagen efter en træning.
 • Formindsket skadeshistorik.
 • Tilfredshedsgaranti – Tilfreds eller pengene retur.
 • Kanon kundeservice – skulle du have spørgsmål til produktet sidder forhandleren altid klar.
Ulemper:
 • ‘Kun’ 4 kamre
Denne recovery boots model er bedst til: Personer som er aktive og/eller har rastløse ben 
Specifikationer og egenskaber:
 • Slidstærkt udstyr som har en lang holdbarhed
 • Justerbare trykcensor som gør det muligt at korrigere trykket i støvlen
 • Anvender sammenpresset/komprimeret luft for at massere dine ben
 • Videnskabelig bevidst at det har en positiv effekt på din krop
 • Anbefales 30 minutters behandlinger
 • Se længere nede i indlægget for hvorledes du starter din Recovery Boots behandling

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Sådan foregår en Recovery Boots behandling

Recovery Boots

Bør man købe recovery boots på tilbud? Har vi fået en del henvendelser på, og her må vi bare sige, at det vil vi med produkter, som har til formål at forbedre dit helbred aldrig anbefale at gøre. Du ved nemlig ikke, om produktet du køber er garanti dækket, og hvis du nu er så uheldig, at der er en defekt på produktet, så kan du risikere, at have produkt en del penge på et produkt som du bare kan smide ud efter. Hertil skal det siges, selvom det hører til sjældenhederne, at man reelt set ikke kender baggrunden for hvorfor personen sælger produktet til dig. Derfor vil vores svar til dette spørgsmål omkring køb af brugte recovery boots produkter være nej.

Man kan desværre (hvad vi er bekendt med) ikke leje recovery boots produkter, men du har derimod mulighed for, at prøve produktet gratis hos vores udvalgte og certificeret danske forhandler. Dette kan du læser mere om nedenstående.

Skulle du allerede have anskaffet dig et par recovery boots, så har vi her en introduktion til hvordan du starter og anvender dem. Det tænker vi kunne være rart, at vide hvis man er lidt i tvivl om hvorledes man lige skal gribe det hele an.

Det kan nemlig være relativt svært at forklare i et indlæg, så derfor mener vi du bør se nedenstående video, også selvom du ikke har købt nogle endnu. Det kan nemlig inspirere dig til hvorledes du skal gøre, og dermed få afkræftet de betænkeligheder du eventuelt måtte have:

Recovery Boots Tilbud – Prøv dem gratis

Billig recovery boots

Hos vores forhandler, som du iøvrigt kan læse meget mere om via dette link, har de nemlig tænkt på kunden ved, at gøre det muligt at prøve produktet gratis. Det fungere kort sagt således, at man køber produktet får det sendt hjem til sig, og så kan man efter en træning prøve det af for at se om det er nået for en. Hvis det nu ikke lige er det man havde tænkt sig, så returnere man blot produktet og du får herefter pengene retur.

Dette er efter vores mening, den ultimative beslutning man som virksomhed kan gøre, idet de tilbyder at du som forbruger kan prøver produktet inden du køber det. Dette fortæller omverden, at virksomheden 100% ved at det er et kvalitets produkt som de forhandler, og derfor stoler de egentligt på, at deres produkt er i orden – og det bakker vi selvfølgelig op på alle mulige måder. Vi er nemlig ligesom mange andre forhandlere fuldstændigt i ekstase over dette produkt – det er ubetvivlet det bedste af sin salg på det danske marked!

Recovery Boots pris og anmeldelse

Vi har fundet et kort udsnit at hvad tilfældige kunder siger om produktet og det at være kunde hos den udvalgte forhandler. Du kan som sagt læse meget mere om dette produkt via nedenstående link, så det synes vi helt sikkert du skal. Du vil nemlig opleve, at der er relativt meget som vi simpelthen ikke har kunnet få med i dette indlæg – det skal du derfor mere se om et inspirationsindlæg til at gå ind på deres side hvor alle specifikation med videre vil fremgå.

Vi håber du er blevet inspireret til at undersøge hvad prisen på recovery boots er, samt i det hele taget af investere i et par – for du vil bliver utroligt glad for det, ligesom ovenstående kunder som, man skal huske på, har haft de samme bekymringer/betænkeligheder som du sidder med pt.

Derfor anbefaler vi også, at du som minimum bør prøve produktet og derefter kan du altid sende det tilbage, hvis det alligevel ikke er dig.

Spørgsmål og svar:

Hvilken længde støvler skal jeg vælge?

Sådan måler du: Fra skridtet til hælen.
50-70 cm = Vælg 70 cm recovery boot
71-85 cm = Vælg 85 cm recovery boot
86-110 cm = Vælg 100 cm recovery boot

Er der tryksensorer i støvlerne?

Alle recovery boots fra Optimasport har indbyggede tryksensorer.

Hvor mange kamre skal du vælge?

Flere kamre giver større fleksibilitet. Derudover vil du typisk kunne generere et højere tryk med flere kamre. Når du vælger recovery boots med mange kamre, vil du have bedre mulighed for at styre, hvor trykket placeres på dine ben. Des flere kamre des dyrere bliver modellen.

Hvor lang er leveringstiden?

Hos næsten alle forhandlere leveres produktet som min. indenfor 5 hverdage.

Hvad betyder optiflow?

Optiflow er et system, hvor kamrene overlapper hinanden. Du kan se hvilke produkter der har det på linket ovenfor.

Denne side er anmeldt af: Stefan Paulsen Rating 5/5

Forfatter

Redaktionen for Rygcrawl har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Rygcrawl’.

Skriv en kommentar