ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Badesko er en oplagt mulighed til dig, der gerne vil beskytte dine fødder på stranden eller under ekspeditioner af havet under dykning. Du kan risikere at støde på skarpe sten, klipper og rev, når du bevæger dig under vandet. Her vil et par gode svømmesko beskytte dine fødder, så du kan udforske uden problem.

Her har vi samlet en oversigt over de bedste badesko i test. Denne testoversigt giver derfor dig et godt indblik i markedet, så du kan vælge de helt rigtige badesko til dine behov. Der er både badesko til den garvede voksne dykker, til de allermindste børn og voksne, der gerne vil have ekstra beskyttelse, når de bader.

Aqua Sphere BeachWalker – Godt valg til voksne


Aqua Sphere BeachWalkerTestresultater

Set til: 175,00

Køb hos Watery.dk

Disse enkle og funktionelle badesko fra Aqua Sphere får 4,67 stjerner ud af 5 af kunderne. Skoene sidder behageligt på foden, og de kommer i mange forskellige størrelser, så hele familien, børn og voksne, kan være med.

De er et rigtigt godt valg til voksne, der gerne vil have et par hårdføre og behagelige sko til strand og hav.

Om Aqua Sphere BeachWalker badesko

Skal du bruge et par gode badesko, så er disse BeachWalker fra Aqua Sphere et godt valg. De kan bruges både af voksne og børn og kan fås i mange størrelser.

Skoene er producerede i fleksible og solide materialer, så din sko kan holde i mange år. Oversiden er lavet i behagelig 2 mm neopren og bunden er i vulkaniseret gummi. Neoprenen giver god åndbarhed, så skoen tørrer hurtigt.

Designet er diskret og sort uden pynt udover et lille logo på siden. Du kan let trække skoen på med den fikse strop på bagsiden af hælen.

Disse sko er særligt oplagt til at gå rundt omkring strandens område, hvor der kan være klipper og andre skarpe kanter, men de fungerer også fint som svømmesko.

Udvalgte specifikationer:

 • Fikse sko i neopren og gummi
 • Fås i mange størrelser
 • God komfort og kvalitet
 • Smart strop ved hælen
 • Enkelt og funktionelt design
 • Obs: Store i størrelsen, så vælg en størrelse mindre end normalt

Seac 3mm Badesko – Gode til prisen


Seac 3mm BadeskoOm Seac 3mm Badesko

Set til: 199,00

Køb hos Dykkerbutikken

Disse badesko fra Seac er oplagte til at tage med på ferien. Skoen er letvægt og kan bruges både som sko på stranden og som beskyttende badesko i havet.

Sålen er lavet i gummi, og den er integreret med oversiden i letvægts neopren. Neoprenen sørger for, at skoen tørrer hurtigt, når du har haft dem på i vandet. Dette giver en funktionel og behagelig sko, der har en god holdbarhed.

Sålen har et godt mønster mod skrid, så du får det bedste greb med fødderne i skoen, om du bevæger dig på land eller til vands.

Du spænder skoen fast på foden med elastiksnøren ved hælen. Det giver god mulighed for at justere skoens pasform selv under brug.

Badeskoen er lavet med mørkeblå, blå og hvide detaljer, der giver et flot visuelt udtryk.

Udvalgte specifikationer:

 • Smart badesko til land og vand
 • Lavet i mørkeblåt, blåt og hvidt neopren og gummi
 • Antiskrid mønster i sålen
 • Smart justering med elastiksnøre ved hælen
 • Behagelig og komfortabel i brug

Speedo Zanpa – En let og funktionel badesko i et enkelt design


Speedo Zanpa

Testresultater

Set til: (Produktet er udgået)

Køb hos (Produktet er udgået)

Dette par Zanpa badesko til mænd fra Speedo scorer i en test fra uk.bestreviews.guide 8.7 point, og badeskoene placerer sig dermed på en flot 5. plads i denne test. Dette skydes især, at de beskytter godt mod sten og tang, og de har samtidig en sål, der gør, at man står fast godt fast med foden. Dette er i høj grad en fordel, hvis du ønsker at komme ud at bade et sted med mange glatte overflader. Zanpa badeskoene får ligeledes en flot placering på amazon.co.uk, hvor skoene får 4.3 stjerner ud af fem. 

Om Speedo Zanpa badesko

Zanpa badeskoen fra Speedo er det perfekte valg for dig, der mangler et par enkle og praktiske badesko til strandturen. Badeskoen er produceret i et behageligt materiale, og de er derudover nemme at få på, eftersom der bag på skoen sidder en flig, du kan hive i. Skoene vil kunne beskytte dig mod både tang, sten og skarpe genstande på bunden af havet. Zanpa badeskoene er anti-bakterie-behandlet, så du skal derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt skoene kan holde til at bevæge sig rundt på havbunden. De er derudover produceret i et vandafvisende materiale, der sikrer, at skoen ikke er tung at have på i vandet. På denne måde er Zanpa badeskoen altså det perfekte valg for dig, der leder efter et par enkle men effektive badesko.

Udvalgte specifikationer:

 • Beskytter fødderne mod skarpe genstande på havbunden
 • Skoen er produceret i et let og blødt materiale
 • Anti-bakterie-behandlet 
 • Vandafvisende
 • Flige bagpå skoen, så du nemt kan få dem på

Speedo Zanpa badesko vs. markedet 

Speedo Zanpa badeskoen til mænd er grundlæggende en god badesko, der lever op til kravene for, hvad en badesko skal kunne. Badeskoen scorer forskellige resultater ved forskellige anmeldere; fx får de en femteplads ved UK.bestreviews, mens de får en 11. plads ved trekaddict.co.uk.

Salvimar Wavi Drill badetøffel – Billigt valg


Salvimar Wavi Drill badetøffelOm Salvimar Wavi Drill badetøffel

Set til: 79,00

Køb hos Dykkerbutikken

Lige meget om du bare skal bruge et par smarte badetøfler, eller du er garvet undervandsdykker, der gerne vil beskytte dine neoprensokker, så er denne badetøffel fra Salvimar et godt valg.

Skoen er udformet som en tøffel, der er let af få af og på. Overdelen og tæerne er beskyttede, mens hælen er fri.

Overdelen er perforeret med et hullet mønster, der giver god åndbarhed og sikrer, at skoen tørrer hurtigt. Bunden er lavet med antiskrid-mønster, så du står fast selv på glatte overflader såsom fliser, på en båd og ved glatte klipper og sten.

Udvalgte specifikationer:

 • Smart badetøffel til billig pris
 • God åndbarhed med smarte perforeringsmønster
 • Beskytter oversiden af foden og tæerne
 • God antiskrid-bund
 • Meget let badetøffel
 • God til både strandgæster og dykkere, der vil beskytte neoprensokker mod slid
 • OBS: Lidt lille i størrelsen

Cruz Badesko – Unisex


Cruz BadeskoSet til: 59,00

Køb hos Watery.dk

Disse unisex sko er perfekte til voksne, der skal bruge et par funktionelle og effektive badesko uden for mange dikkedarer. Denne udgave i unisex er både brugbar og helt diskret i sort.

Om Cruz Badesko

Denne sko fra Cruz er lavet med en solid og fast gummibund, så du kan bevæge dig over skarpe klipper og sten uden problem. Oversiden er lavet i et åndbart mesh, så dine fødder får luft, når du er oppe af vandet. Bunden har et mønster, der giver et godt greb selv på glatte overflader.

Du spænder denne badesko fast med en smart elastiksnøre i kanten omkring anklen. Det betyder, at flere kan deles som det samme par, hvis I har nogenlunde samme skostørrelse. Skoen skal nemlig blot strammes til med den smarte snørefunktion, før den sidder sikkert og komfortabelt om foden.

Udvalgte specifikationer:

 • Sko med solid gummisål til strand og hav
 • Behageligt mesh på overside af skoen
 • Solid gummisål med antiskrid
 • Smart snørelukning
 • Unisex design i sort

Beachwalker badesko til piger – Godt og sikkert valg til børn – til dreng/pige


Beachwalker badesko til pigerTestresultater

Set til: 79,00

Køb hos Watery.dk

Kunderne giver disse flotte pink sko til børn 4,8 ud af 5 stjerner. De roses særligt for deres fleksibilitet og lethed, der får selv de mindste til at beskytte fødderne bedst muligt. Der er god bevægelsesfrihed, som kunderne sætter pris på.

Om Beachwalker badesko til piger

Skal dine børn bruge et par gode sko til at lege både på stranden og i vandet, så er Beachwalkers pink udgave oplagt. Den flotte farve vil gøre de fleste små piger ellevilde.

Derudover beskytter skoene fødderne godt med en solid bund i vulkaniseret gummi.

Oversiden er lavet i 2 mm neopren, der både beskytter overfoden, men også gør badeskoene meget behagelige at have på. Det giver også en åndbar overflade, så fødderne ikke koger i skoen.

Med en smart strop ved hælen er disse sko lette at trække på.

Udvalgte specifikationer:

 • Flotte pink badesko til børn
 • Lavet i neopren og vulkaniseret gummi
 • Meget komfortable og behagelige
 • Kan bruges både på stranden og i vandet
 • Smart strop ved hælen
 • OBS: Disse badesko er store i størrelsen, så vælg en størrelse mindre end normalt

Gul 3mm Badesko – Godt valg til dykkeren


Gul 3mm BadeskoSet til: (Produktet er udgået)

Køb hos (Produktet er udgået)

Disse badesko beskytter ikke kun dine fødder mod slag og rifter fra skarpe sten eller rev, men giver også ekstra varme til de kolde fødder. Gul laver kvalitetsgrej til dykkeren, og disse gode sko er ingen undtagelse.

Om Gul 3mm Strandsko

De komfortable svømmesko fra Gul giver dine fødder optimal beskyttelse. Selve sålen er ekstra beskyttende lavet i hårdfør, men fleksibel gummi. Bunden går et stykke op over foden og beskytter dermed både tæerne, hælen og kanten af foden.

Oversiden af skoen er lavet i neropren, der giver et godt greb om din fod. Bund og oversidemateriale er formet sammen, så skoen giver den optimale fleksibilitet og bevægelsesfrihed.

Du spænder skoen fast på foden ved at stramme den smarte elastikrem til. Det gør det let at få skoen af og på, og få det optimale hold omkring anklen, så du ikke taber din sko under ekspeditioner under havets overflade.

Udvalgte specifikationer:

 • Komfortabel badesko
 • Fremstillet i neopren og gummi
 • Beskytter mod skarpe ting og giver varme
 • Ankelstrop for ekstra hold
 • God komfort og fleksibilitet

Fourth Element Rock Hopper – Bedre kvalitet


Fourth Element Rock HopperTestresultater

Set til: 399,00

Køb hos Kingfish

Denne badesko fra Fourth Element får ros af kunderne hos SimplyScuba.com, der giver den 5 ud af 5 stjerner. Den får særlig god feedback på dens behagelighed og fleksibilitet, når man bevæger sig i vand og på land.

Om Fourth Element Rock Hopper

Fourth Elements badesko Rock Hopper giver meget stor komfort og fleksibilitet, når du bruger skoene både på land og til vands. Disse sko er lavet i 3mm neopren, og de er nemme at trække op, så de sidder stramt og behageligt om foden.

Deres facon minder lidt om en kort støvle, så skoen sidder solidt og ikke ryger af under bevægelse.

Den indre sål er fremstillet, så den komfortabelt og ergonomisk støtter din fod, mens bunden er i solid og beskyttende gummi.

Hælen er ekstra forstærket, så du kan bruge disse badesko med svømmefødder, der sidder med en rem omkring foden; de kan dog ikke bruges med fuldfodsfinner. Derfor er disse sko særligt oplagte til dig, der gerne dykker med svømmefødder og våddragt.

Udvalgte specifikationer:

 • Badesko til land og vand
 • Fremstillet i 3 mm neopren
 • Har en beskyttende gummisål
 • Ergonomisk indre sål
 • Forstærket hæl
 • Kan bruges med svømmefødder med hælrem

IST 3mm Strandsko – Godt valg til børn


IST 3mm StrandskoSet til: 179,00

Køb hos Kingfish

Skal du bruge en fornuftig strandsko til de allermindste, så er IST altid klar med gode produkter. Kendt for deres udstyr til dykkere er disse 3mm Strandsko et par beskyttende sko i allerbedste kvalitet.

Om IST 3mm Strandsko

Beskyt dine børns fødder med et par af de bedste badesko. IST laver dykkerudstyr og våddragter, og disse neopren sko beskytter dit barns fusser mod skarpe klipper på bunden af vandet.

Skoene er lavet med et lag neopren på 3 mm, der gør skoen let og nem at bære. Neoprenen gør, at skoen sidder stramt og komfortabelt omkring foden og beskytter ikke kun undersiden, men også oversiden af foden.

Undersiden er ekstra beskyttet af en undersål, der forhindrer skarpe genstande i at penetrere skoen. Disse såler har et mønster, der giver et godt greb på glatte overflader, så dit barn kan stå fast selv på glatte overflader.

Disse sko er ikke kun til brug i vandet, men de kan bæres hele dagen lang. Du kan sågar kombinere disse sko med svømmefødder.

Udvalgte specifikationer:

 • Badesko til børn
 • Fremstillet i 3 mm neopren
 • God undersål med antiskrid
 • Meget komfortable og letvægt
 • Kan bruges både på land og i vand
 • Kan bruges med svømmefødder

Vibram Fivefingers Kso Evo Black – Premium valg – med tær


Vibram Fivefingers Kso Evo BlackTestresultater

I en stor undersøgelse af de bedste sko med plads til tæerne, får Vibram Fivefingers hele 5 ud af 5 stjerner på Outdoorgearlab.com. Her får de særligt ros for deres lethed og fleksibilitet. De er i testen brugt som løbesko, men de er vandtætte og kan sagtens bruges som badesko.

Om Vibram Fivefingers Kso Evo Black

Skal du bruge et par behagelige og lette strandsko, så er Vibram Fivefingers et godt valg. Den lette sko sidder helt tæt til foden, hvor den deler hver tå op for sig, så det føles som om, at du har bare tær. Bunden er en tynd beskyttende sål, mens oversiden er lavet i mesh.

Du kan både bruge dine Fivefingers på stranden, men de er også gode til andre slags terræn, hvor du gerne vil føle underlaget bedst muligt under dine fødder. Den lette vægt på 99 gram gør skoene til en naturlig forlængelse af dine fødder.

Du lukker skoen med en smart snørelukning, og bunden er ridset med et friktionsskabende mønster. Mønsteret giver et godt greb, når du bevæger dig rundt.

Udvalgte specifikationer:

 • Meget let sko på 99 g
 • Individuel plads til hver tå
 • Giver en barfodoplevelse
 • Smart snørelukning
 • Godt greb i sålen

Testkilder:

Til at lave denne oversigt over de bedste badesko, har vi fundet gode anmeldelser fra andre uafhængige sider. 

Outdoorgearlab.com

https://www.outdoorgearlab.com/reviews/shoes-and-boots/barefoot-shoes-womens/vibram-fivefingers-kso-evo-womens

En grundig test af forskellige typer af fivefingers, hvor de blandt andet er testet på baggrund af kriterier såsom performance, vægt, friktion og holdbarhed.

Kundeanmeldelser

Kunderne er i dag i stand til at give deres anmeldelser på flere webshops. Disse er anvendt i denne testoversigt, da kunderne giver deres ærlige mening til kende. Her kan man ofte finde yderligere informationer om badeskoen i kundernes ærlige kommentarer.

Forfatter

1 kommentar

 1. Wonderful article! We are linking to this particularly great post on our site. Keep up the great writing. Nissa Hayden Swanhilda

Skriv en kommentar