ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Inden du køber en svømmetaske, så bør du læse denne guide!

Her giver jeg dig min personlige top 12 liste over de bedste svømmetasker! Det er min personlige vurdering – men mon ikke du kan lade dig inspirere af mine begrundelser?

God fornøjelse.

1. Michael Phelps MP Team – Populær Michael Phelps taske

Michael Phelps MP Team

Michael Phelps – nok svømmesportens største stjerne nogen sinde og i hvert fald i nyere tid. Der findes nærmest ikke en sportsstjerne med flere medaljer end Michael Phelps. Mange, der svømmer, har Michael Phelps som et forbillede, og du er måske én af dem. Hvis du gerne vil gå i hans fodspor, så skal du vælge denne svømmetaske, som netop er fra Michael Phelps eget mærke. 

Det er vigtigt at gå med en svømmetaske, som er udtænkt af nogen, der selv er vant til at svømme. De ved præcis, hvad man har brug for. Denne taske har da også mange gode funktioner, som du skal benytte dig af, om end du er motionist eller svømmer mere seriøst. Tasken er i blå og gule farver og designet er rimelig simpelt. 

Tasken består af

 • Et stort rum med plads til håndklæder, badetøj, computer, bøger, eller hvad du ellers skal have med i tasken
 • To nedkølende rum i siden med plads til madpakke og drikkedunk, som kan holde sig kølige gennem dagen. 
 • Særlige rum til mobil, pung og andre mindre genstande. 
 • Behagelige stropper som er behagelige – uanset hvor meget du fylder tasken
 • Stropper til at justere tasken, så den sidder godt på dig
 • Lomme i bunden af tasken til sko, håndklæde eller lignende

Michael Phelps MP Team back

Derfor bør du købe Michael Phelps MP Team

 • Tasken rummer 36 liter
 • Populær på Watery.dk
 • Hvis du gerne vil gå i Michael Phelps fodspor
 • Oplagt til skoledagen eller en dag med svømmestævne

Michael Phelps MP Team vs. markedet

Tasken er en mellem taske på 36 liter, hvor der er plads til de ting, du skal bruge i løbet af en skoledag eller en hel dag med svømmestævner. Den er mest oplagt til motionisten, da elitesvømmeren kan få brug for mere plads. Som motionist kan du stadig have brug for at pakke en svømmetaske til efter skole eller arbejde, eller hvis du skal af sted til svømmestævner, eller måske dit barn skal. Tasken er derudover super fed, da den har to nedkølende rum, som kan hjælpe din mad og drikke til at holde sig køligt gennem en lang dag. Hvis du eller dit barn skal op tidligt og svømme inden skole eller arbejde, så er det nødvendigt med en god, stor madpakke, som ikke bliver fesen i løbet af dagen.


2. Watery Squad Backpack – Bedst til prisen

Watery Squad Backpack

Denne taske fra Watery er populær i kategorien svømmetasker. En anmelder skriver: ”Min dreng elsker den! Han har gennem årene prøvet en del, men til min store overraskelse er denne taske det absolutte hit. Har mange store rum og støtter rigtig godt på ryggen”. Tasken bliver netop rost for sin størrelse. Tasken er derudover kåret som Bedst til prisen i kategorien svømmetaske. 

Det smarte ved denne taske er dens størrelse på hele 48 L, hvor der er plads til alle dine svømmeting samt andre ting, hvis du kommer lige fra skole eller arbejde. Tasken har flere rum, så du nemt kan finde dine ting og ikke længe skal stå og rode rundt i tasken. Tasken er designet til at skulle bære meget vægt, hvormed den er polstret og med stropper, så den stadigvæk sidder godt, selvom den er godt fyldt op.

Watery Squad Backpack backTasken består af

 • Et stort rum, som åbnes i toppen af tasken, med plads til håndklæde, badetøj osv. 
 • Et rum i midten af tasken, hvor du kan have værdigenstande. 
 • Et mindre rum af trådnet, som du kan bruge til fodtøj eller separat tøj eller vådt badetøj. Trådnettet forbedrer udluftningen, og det er træls at lægge vådt badetøj tilbage i tasken.
 • To kroge foran
 • På siden af tasken er der en åben lomme, hvor du kan have de ting, du hurtigt skal kunne komme til. Fx nøgler eller svømmebriller. 
 • Et design med Waterys logo, navn og slogan, som du kan vise frem. 

Watery Squad Backpack wornDerfor skal du købe Watery Squad Backpack

 • Stor og rummelig taske
 • Tilfredse kunder
 • Mange rum med plads til det hele
 • Udviklet af tidligere elitesvømmere der ved, hvordan en god svømmetaske skal være
 • God kvalitet
 • Behagelig at have på
 • God til prisen

Watery Squad Backpack vs. markedet

Denne taske er virkelig god, da den har så mange rum, og der er derfor ingenting, du som svømmer vil savne. Den egner sig til børn på 10 år eller ældre og til voksne. Tasken er designet med behagelige stropper, som gør, at den er behagelig at have på, selvom du har proppet tasken. Derudover er den designet af tidligere elitesvømmere, som netop ved, hvad man har brug for. Designet er sort og hvidt, så den kan passe til begge køn og alle typer.


3. Den bedste svømmetaske: TYR Alliance Team 45L

Hold svømmetaske stor 40 l

TYR Alliance Team 45L er en rigtig klassiker med dens simple og flotte design. Tasken er virkelig populær blandt mange svømmere. Den er rent faktisk en bestseller, og det kan nemt forstås, da tasken er stor og rummelig, hvilket betyder du kan have alt dit svømmeudstyr med i den samme taske.

Og så er tasken lavet i et utroligt slidstærkt materiale og kan overleve det meste en svømmer nu udsætter den for. Tasken kan fås i forskellige farver bl.a. lyseblå/hvid, orange/sort, sort/multifarvet, sort/sort, sort/hvid, rød/sort, pink/sort og mørkeblå/sort. Der er derfor god mulighed for at finde lige præcis en taske i den farve, du bedst kan lide. Tasken står normalt til de 519,95 kr.

Tasken består af:

–       Ét stort hovedrum, hvor du fx kan have dine håndklæder, finner, træningstøj osv. I det store rum finder du også en lomme, hvor der kan være plads til en bærbar computer. Lommen er lavet i et lidt tykkere materiale der gør at computeren er beskyttet optimalt, og du kan derfor tryg have din computer med.

–       En lille lomme foran med lynlås i siden, hvor du fx kan have plads til pung og nøgler eller andre værdifulde ting, der skal være mulighed for at komme hurtigt til.

–       2 karabinhager foran, hvor du fx kan hænge hårelastikker, plader eller finner.

–       En stor lomme i venstre side af tasken med mesh udsnit, der gør, at luften ventilerer bedre. Der er fx plads til badedragter, badebukser, badehætter og svømmebriller, shampoo og balsam.

–       Et mindre rum på den modsatte side, der passer perfekt til mobilen. Lige ved siden af finder du den traditionelle meshlomme til din drikkedunk.

–       Et forholdsvis stort rum i bunden af tasken, hvor du kan have dine indendørssko eller dit våde svømmetøj uden at det bliver indelukket, for forsiden af rummet består nemlig også mesh.

–       100% vandtæt bund, så du uden problemer kan sætte tasken et sted der er vådt uden at dine ting bliver drivvåde.

–       Polstrede puder på bagsiden, der støtter ryggen når tasken er proppet og tung.

–       Justerbare stropper ved brystet.


4. Speedo svømmetaske: Teamster 35L

speedo teamster rød svømmetaske

Speedo Teamster 35 L minder generelt meget om den populære bestseller, TYR Alliance Team taske, men er lidt mindre og lettere at håndtere for nogle. Selvom den er mindre, har den selvfølgelig stadig plads til alt der skal bruges til træning og til stævner.

Tasken har det simple og klassiske svømmetaske design og den kan fås i rød/sort, sort/sort, grå/camouflage og lyserød/camouflage. 2 speedo svømmetaske i rød til svømning Bunden af tasken er selvfølgelig 100% vandtæt, så alt indholdet ikke bliver vådt når den sættes i svømmehallen. Svømmetasken her kan være god for de lidt yngre svømmere, da den som beskrevet er en lidt mindre taske af slagsen. 2 speedo svømmetaske ryggen

Tasken har dog stadigvæk plads til alt det, som fx de ældre svømmere bruger af svømmeudstyr. Den er i et rigtig slidstærkt materiale, der kan holde i lang tid uden at se brugt og slidt ud. Tasken står normalt til de 599,95 kr.

Tasken består af:

–       Et stort hovedrum med plads til alle dit svømmeudstyr. I hovedrummet er der den traditionelle ”dirtbag”, hvor der er plads til dit beskidte/våde badetøj og håndklæder så det separeres fra det tørre. Den såkaldte ”dirtbag” kan hurtigt fjernes og sættes på igen med to kroge. Udover det er der også en lomme bagerst med plads til en 15,6” bærbar computer. Så du faktisk også kan bruge tasken i skolen. Lommen er ekstra tyk, så computeren bliver beskyttet optimalt.

–       Et rum fx til mobil, nøgler, pung og andre værdifulde ting foran på tasken. Rummet er supernemt at komme til.

–       Et rum foran for neden der kan bruges til fx indendørssko, med mesh der skaber ventilation, så tingene ikke lugter surt og indelukket.

–       Mesh-net til drikkedunken i venstre side af tasken.

–       Et rum med plads til fx badehætter, dykkerbriller, badedragter, badebukser shampoo og balsam. I det rum finder du også et lille rum, hvor du kan putte mindre ting ned, sådan at du kan organisere din ting endnu bedre.

–       2 karabinhager foran, hvor du kan hænge ting på.

–       Stødabsorberende puder på ryggen, så den er til at holde ud at have på i længere tid med tasken fyldt. Tasken er derfor rigtig behageligt at have på.

–       Justerbare stropper ved brystet.


5. TYR Alliance Team 30L

3 svømmetaske fra TYR med rød og blå

TYR Alliance Team 30L er specialudviklet til de lidt yngre svømmere, cirka fra 5-6 års alderen og op til de omkring 13 år, der ikke skal have en kæmpestor svømmetaske på ryggen som vejer et ton. Den er også til dem der ikke har brug for, at have rigtig meget fancy svømmeudstyr med til træning eller stævner.3 ryggen på svømmetaske tyr

Svømmetasken har plads til lige hvad der skal bruges og er lavet i et slidstærkt og vandafvisende materiale. Taskens design er det helt klassiske svømmetaske design, bare mindre.

Tasken er utrolig let og har en afstivet ryg for bedre komfort og den kan fås i mange forskellige farver bl.a. i lyseblå/lyserød, sort/lyserød, sort/rød, navyblå/rød, blå/grøn og sort/sort. Tasken ligger til omkring de 419,95 kr. hvilket giver sig godt ud, da den kan holde sig ”ny” at se på i lang tid.

3 tyr svømmetaske mand der står med den

Tasken består af:

–       Det store hovedrum, med plads til alle de helt basale ting som håndklæder, badetøj, træningstøj osv.

–       Et lille rum foran med plads til pung, mobil, nøgler og andre værdifulde ting så de er lette at holde styr på og få fat i.

–       To karabinhager hvor der kan hænges fx hårelastikker, finner, vådt badetøj eller hvad man nu kan finde på.

–       Det nederste rum med mesh kan bruges til indendørssko eller vådt badetøj. Mesh gør som beskrevet før at luften ventileres bedre og tingene dernede ikke blive helt indelukket og kommer til at lugte.

–       Et rum i højre side evt. også til mobilen og værdifulde ting.

–       En meshlomme i højre side ved siden af det andet rum med plads til en drikkedunk.

–       Et stort rum i venstre side med plads til fx badehætte og dykkerbriller.

–       100% vandtæt bund så tingene i tasken ikke kan blive våde.


6. Arena Fastpack 2.1

6 arena svømmetaske høj med mange rum

Arena Fastpack 2.1 er til den lidt mere organiserede person, der godt kan lide den lidt mere ”taskeagtige” svømmetaske. Tasken kan rumme 45 L og har plads til ALT det du skal bruge og har utallige rum til alle mulige forskellige ting.

Tasken består af 3 store rum. Det første rum, også det største rum, finder man bagerst hvor der er plads til håndklæde og træningstøj. I samme rum finder man 2 mindre lommer i mesh, hvor der er plads til ting som træningselastikker.

6 arena perfekt til svømmetræning

Det næste rum er foran det bagerste og største rum, og det rum består af flere små rum. Dette rum er ideelt for badehætter, dykkerbriller og badedragter/badebukser og andre småting.

Imellem det bagerste og største rum og det forreste rum finder man et lille rum. Perfekt for mobilen og andre værdifulde ting, som skal være nemme og hurtige at komme til. Det sidste store rum i tasken er det nederste rum, hvor der ligesom i mange andre tasker er plads fx indendørssko.

6 åbningen i arena svømmetræning

Med alle taskens mange rum og taskens ydre udseende minder tasken mere om en normal rygsæk end mange andre svømmetasker, og den er derfor mindre voldsom for mange. Tasken er i sort med lyserøde detaljer, men den kan også fås i sort med gule detaljer, sort med grønne detaljer og mørkeblå med gule detaljer. Tasken ligger normalt til de 549,95 kr.

 


7. TYR laptop taske til svømmetræneren

9 svømme træner taske til professionelle

Tyr laptop tasken er til svømmetræneren. Som der skal holde styr på sin computer, sine papirer, sine tidtagningsure osv. Tasken er egentligt en helt normal 15” computertaske, men forskellen er, at lige denne laptop taske er beregnet til at skulle kunne være i en svømmehal. Tasken er derfor 100% vandtæt og i et utroligt slidstærkt materiale. Tasken er udstyret med et polstret bærehåndtag og justérbar og aftagelig skulderem.

Tasken består af ét stort rum, hvor der er plads til en 15” computer. Til fordel er der også en lomme på forsiden, hvor der her netop kan være plads til de andre vigtige ting som papirer, tablets, tidtagningsure osv. Derfor er tasken også ideel til forskellige stævner og træningslejre, men simpelt nok også til den normale træning. Til stævner skal tingene være hurtige at komme til og så skal tasken være 100% beskyttende. For til stævner kan tingene altså godt blive udsat for lidt af hvert. Og man må da sige at denne tyr laptop taske udfylder sidde krav til det bedste.

Det utroligt stilet og minimalistiske design, gør det attraktivt at vælge denne taske for mange svømmetrænere, da de gerne vil have noget stille og roligt, men noget som fungerer. Der er folk det måske nu tænker, at det ikke helt er nødvendigt med en computertaske fra et rigtigt svømmemærke, men det kan jeg så fortælle at det er det. For i en svømmehal udsættes tasker for helt vildt meget, og det er derfor ekstremt vigtigt at computeren og de andre vigtige ting er 100% beskyttet.

Tasken fås i sort og ligger normalt til de 249,95 kr.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 


TYR lille duffle – Til børn, til gymnastik eller til svømning i folkeskolen.

lille taske rygsæk til svømning

 

”TYR lille duffle” er den ideelle taske til folk der har idræt, enten i folkeskole eller på gymnasiet. Mange svømmere kan blive enige om, at det er super nederen at have idræt i skolen den samme dag, hvor man også har en svømmetræning.

Det fedeste kunne jo selvfølgelig være, at kunne nå hjem og sætte idrætstasken og smide svømmetasken på ryggen og så afsted. Der er der bare mange der ikke kan nå, derfor er denne svømmetaske helt vildt smart.

Med plads til 22L får man plads til både idrætstingene og svømmetingene i den samme taske, og du behøver derfor ikke både slæbe svømmetasken og idrætstasken med i skole.

Tasken har nemlig en dobbelt-lynlås der gør, at du nemt kan adskille idrætsting og svømmeting, så de er hurtige og nemme at få fat i når du skal bruge dem. Tasken har også mindre lommer og rum, så fx ens værdifulde ting kan blive adskilt fra alt det andet, så det er nemt at komme til.

Tasken er lavet af et utroligt lækkert, slidstærkt og vandtæt materiale, og er 100 procent ideelt for den dag der er idræt i skolen. Tasken fås i sort og ligger normalt til de 360,00 kr.


Arena Spiky 2 large

Arena Spiky 2 large

 

Denne taske er populær på Watery.dk. Svømmetasken fra Arena er lidt dyrere end nogle af de andre modeller, men den er også super effektiv. Det er den, da den egner sig rigtig godt til brug i vådområder. Og hvad er bedre for en svømmer end en taske til netop dette formål? Den er super oplagt at bruge til dit svømmetøj. Det vigtigste for en svømmer er en svømmetaske med god plads og masser af rum, så det våde badetøj og håndklæde for eksempel ikke gør resten af dine genstande våde. Med mange rum kan du nemt finde rundt i tasken, så du ikke skal rode rundt i et stort rum. Du har tilmed brug for en taske, som er vandtæt, da tasken helst ikke skal blive helt fugtig af at bære på det våde badetøj. Måske starter du dagen med en svømmetur, og så er det vigtigt, at tasken kan bære på det våde badetøj resten af dagen, indtil du kommer hjem. Du kan også sætte tasken fra dig i svømmehallen og ikke være bange for, at den bliver for fugtig. 

Tasken består af

 • Udvendige lommer af mesh-stof, som er ventilerende. 
 • Polstrerede remme og bagpanel der gør det komfortabelt at have tasken på, selvom den er fyldt
 • To rum med lynlås der er rummelige og med plads til håndklæde og badetøj for eksempel.
 • Lomme i bunden med plads til håndklæde eller badesandaler eller andet fodtøj.
 • Mål: 48 x 20 x 32 cm

Arena Spiky 2 large backDerfor skal du købe Arena Spiky 2

 • God rummelighed
 • Vandtæt
 • Flot design
 • Polstrerede remme og bagpanel
 • Mange rum
 • Lommer med mesh-stof
 • Mange funktioner

Arena Spiky 2 vs. markedet

Som nævnt er Arensa Spiky lidt dyrere end nogle af de andre modeller, men samtidig får du også en taske i super god kvalitet, som er vandtæt. Derudover er designet super stilet i blåt og sort, og tasken er dermed lidt mere stilet end nogle af de andre modeller. Den er udtænkt til svømmere, men du kan også bruge den til andet brug, hvor den netop er vandtæt, hvis du kommer ud i en mindre regnbyge eller lignende. Tasken er derfor praktisk, rummelig og tilmed flot at se på.

 


Speedo rygsæk 3

4 speedo grå svømmtasker

Speedo rygsæk 3 er en anderledes, men praktisk og funktionel form for svømmetaske, der er fantastisk at have med til træning. Med 30L har du plads til lige hvad der skal bruges. Ting såsom håndklæde, træningstøj, badetøj, dykkerbriller, badehætter mm.

Tasken minder egentligt lidt om en pose eller et net. Den består af ét stort rum, hvor der kan være det hele i. Til fordel har den også et lidt mindre rum foran, hvor du fx kan have dine værdifulde ting, så de er separeret fra alt det andet, så det er hurtigt at få fat på.

På højre side af tasken finder du den nærmest obligatoriske mesh drikkedunkslomme.

grå og sorte svømmetasker til svømmetræning

Taskens lukning er noget anderledes end ”normalt”. Speedo har nemlig valgt en velfungerende Roll-Down lukning, der passer til hele taskens stil og som gør at du selv kan styre taskens kapacitet. Hvis du ved, at du har noget inde i det store rum. Som du skal kunne komme til i en fart. Har Speedo valgt at sætte en lynlås i siden af tasken, som der går direkte ind til det store rum.

Tasken er vandtæt, så hvis du lige får lyst til, jamen så kan du smide tasken i vandet uden at dens indhold bliver vådt.

Designet af tasken er utroligt simpelt og minimalistisk og udover det er tasken superbehagelig at have på ryggen grundet dens støttende puder bagpå. Puderne er placeret i to rækker, og imellem de to rækker kan luften trænge igennem, hvilket giver en ventilation på ryggen. Tasken kan fås i grå med gule detaljer, sort med orange detaljer og blå med orange detaljer.

Kort sagt er Speedo rygsæk 3 en stilet og vandtæt kvalitetstaske, der har plads til alt der skal bruges under en normal træning. Tasken ligger normalt til de 549,95 kr.


Funky Trunks Ocean Flash svømmetaske

5 funky trunk svømmetaske orange

Funky Trunks Ocean Flash svømmetasken er en af de lidt billigere svømmetasker på markedet, men som stadig er superfunktionel og brugbar til både træning og stævner. De 40L som tasken er på, giver en mulighed for at kunne have alt sit svømmeudstyr mm. i kun én taske, og det er der mange der sætter pris på.

Tasken består af et stort rum, hvor der er plads til alle nødvendige ting. Deri finder du en lomme, hvor du kan have de ting der skal separeres fra de andre ting, fx elektroniske ting. I bunden af tasken finder du et mellemstort rum, som tilegner sig til fx indendørssko eller våde ting, til fordel er der er mesh foran, for at luften kan ventilere bedre.

5 ryggen på svømmetaske fra funky trunk

På venstre side af tasken er der et aflangt rum til fx dykkerbriller og badehætte. Uden på rummet finder du en lille lomme i mesh fx til din drikkedunk. På højre side af tasken er der det samme aflange rum, bare uden lommen i mesh. Foran på tasken er der 2 rum, der er perfekt til små og værdifulde ting såsom mobil, pung osv.

Tasken har det klassiske og simple svømmetaske design. Taskens farve hedder ”Ocean Flash”, men kan også fås i 2 andre farver kaldt ”Still Navy” og ”Still Blue”. Kort sagt er det en taske som kan hvad den skal kunne og som har plads til alt det der skal være plads til. Tasken er god for dig, der godt kan lide at være organiseret grundet dens mange små rum. Tasken ligger normalt til de 399,95 kr.


TYR Alliance waterproof sackpack

8 svømmenet

TYR Alliance waterproof sackpack er en meget anderledes form for svømmetaske og den minder egentligt en smule om en pose, men selvfølgelig kun på den gode måde!

Tasken har plads til 17L, så derfor er tasken helt perfekt at bringe til de små træninger, hvor man kun lige skal bruge de vigtigste ting som fx håndklæder og træningstøj. Tasken er også virkelig praktisk for folk der er til at svømme openwater-svømning. Tasken er nemlig 100% vandtæt, og kan uden bekymring sættes steder der kan blive vådt, uden at der sker taskens indhold noget.

8 åben tyr svømmetaske vandtæt

Men som sagt minder tasken en smule om en pose, da tasken består af kun ét stort rum, hvor der er plads til alle de vigtigste ting. Foran på tasken er der et lille rum med lynlås til de lidt mere værdifulde ting. Så det ikke forsvinder i mængden og er hurtigt at komme til. Det store rum har en smart lukning, som minder meget om ”speedo rygsæk 3”. Taskens store rum lukkes nemlig med en slags ”rool-down” lukning. Tasken består af et superlækkert materiale, som selvfølgelig er 100% vandtæt og slidstærkt.

Taskens design er helt enkelt og virkelig stilet. Og alt i alt er det virkelig en lækker kvalitetstaske. Den fås i sort. Men hvis du er til lidt mere farve fås den også i blå, rød, pink og gul. Tasken ligger normalt til de 199,95kr og det er helt klart ideelt at anskaffe sig den, da man altid kan få brug for den!


 

 

 

Ekstra noter og opsummering:

Hvis du mangler en svømmetaske af god kvalitet, og som har alt den plads. Som lige du har brug for, er du kommet til det helt rigtige sted. Nedenunder finder du nemlig en guide, hvor vi har samlet de 9 bedste svømmetasker for både børn, unge og voksne.

Om du skal bruge en stor taske med plads til mange ting, eller en taske der er lille og nem at slæbe rundt på. Om du bedst kan lide et simpelt eller måske et totalt fancy design. Om du skal bruge en taske med mange rum. Sådan at du kan organisere dine ting så meget som muligt. Eller om det bare skal været et stort rum til de vigtigste ting. Der er lidt af hvert, og du kan derfor næsten også være sikker på. At finde lige den svømmetaske der passer bedst til dig og lige din personlighed.

Som svømmer er det super vigtigt at have en svømmetaske af god og lækker kvalitet. En taske af god kvalitet er en taske der er 100% vandtæt og som er lavet af et lækkert materiale. For som svømmer er der ikke noget mere ærgerligt end når alle ens ting er drivvåde. Tasken skal også være behagelig at have på ryggen. For når man begynder at få meget svømmeudstyr begynder tasken også. At blive rigeligt tung, og så er der bare ikke noget mere nederen. End en helt vildt ubehagelig svømmetaske.

Forfatter

3 kommentarer

 1. Hej rygcrawl
  Super lækker guide.
  Jeg valgte en taske fra TYR. Bestilte den i går. Og og og. Har fandme allerede fået en mail omkring at den skulle være på postkontoret til afhentning. Det er sltså hurtig levering!

 2. Philip Zimmer Svar

  Hej
  Jeg kan ikke umiddelbart gennemskue, hvilken af taskerne i ville anbefale som den absolut bedste svømmetaske.
  Jeg har overvejet et par forskellige stykker af dem. Ender nok bare med at købe en tilfældig en eller anden dag når de kommer på tilbud eller der er et godt udsalg

  • Benjamin Jørgensen (Indehaver) Svar

   Hej Phillip.

   Tak for din respons.

   Vi mener som udgangspunkt at alle 9 svømmetasker i dette indlæg er de absolut bedste på markedet. Der hvor vi bliver udfordret er selvfølgelig hvilken farve størrelse og små egenskaber, som man individuelt foretrækker, og her vil vores udvalg på de 9 svømmetasker kunne klare en bred andel af disse krav, derfor ser vi denne anmeldelse som 1. sortering.

   Du kan herefter vælge blandt disse 9 svømmetasker og være sikker på, du får en rigtig god en af slagsen.

   Jeg håber det har været med til at pege dig i den rigtige retning ellers er du mere end velkommen til at skrive igen.

   Med ønske om en god dag.

Skriv en kommentar