Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Sidst opdateret den

Hvis du er passioneret omkring svømning, ved du, hvor vigtigt det er at have et godt håndklæde. Dette gælder både for fritidssvømmeren, der huserer på stranden og i svømmehallen, såvel som konkurrencesvømmeren.
Herunder har vi fremhævet en masse gode håndklæder. Disse har vi udvalgt ved at lave grundig research, hvor vi blandt andet har kigget på, hvor populære produkterne er, og hvor gode kundeanmeldelser, de har fået. 

Nessa håndklæde – Testvinder

Nessa HåndklædeHåndklæder fra Nessa er altid designet med kvalitet for øje – og dette produkt er ikke en undtagelse. Det kan være en af grundene til, at disse håndklæder er de mest populære i sin kategori hos Ilva. På grund af den store popularitet hos en af Danmarks store butikker inden for kategorien ”bolig”, har vi valgt at tage disse håndklæder med som vores testvinder. 

Om Nessa håndklæde

Dette er et lækkert produkt, som beviser, at kvalitetsvarer ikke behøves at være særligt dyre. Disse badehåndklæder har størrelsen 70×140, hvilket er praktisk ligegyldigt om de skal bruges på stranden eller i svømmehallen.
Herudover findes håndklæderne i en del forskellige farver, så du kan vælge netop den farve, du ønsker. Alt i alt er dette er populært produkt, som du kan få til en attraktiv pris.

Udvalgte specifikationer

 • Størrelse: 70 x 140 centimeter
 • Farve: Sandfarvet (findes også i hvid, sort, grå og blå)
 • Materiale: Bomuld

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


ProSleep Bambus håndklæder – bedst til prisen

Bambus håndklæder - GråVi har taget dette håndklæde fra ProSleep med i vores oversigt under kategorien ”bedst til prisen”. Disse håndklæder findes nemlig ofte på udsalg, hvor du kan spare mange procenter.
Selv når varen ikke er sat ned, vil det stadig være et godt køb til prisen. I kundeanmeldelser hos Soveland, bliver produkterne beskrevet af kunder sådan: ”God kvalitet og størrelse”, ”super lækre og bløde håndklæder” og ”Det er bare de dejligste håndklæder…”.

Om ProSleep Bambus håndklæder

Som du kan se på de mange positive anmeldelser, er dette et produkt der er virkeligt populært, selvom det faktisk ikke er så dyrt. Men hvad bør du ellers vide om ProSleep bambus håndklæder?
Håndklæderne er fremstillet af bambus og økologisk bomuld. Bomuldet tilfører håndklædet en unik blødhed samt styrke. I kombination med bomuldet skaber bambussen en kraftig sugeevne, hvilket er meget praktisk. Den store sugeevne opstår, da bambusfibre er udformet med små huller, som derved kan absorbere langt mere vand.

Udvalgte specifikationer

 • Størrelse: 70 x 140
 • Farve: Grå/Hvid
 • Materiale: Bomuld og bambus

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


TYR badehåndklæde – premium valget

badehåndklæde af 100% bomuldHvis du gerne vil have et stort badehåndklæde, som både er utroligt effektivt og utroligt blødt, bør du overveje dette TYR badehåndklæde.
Watery.dk, som er en autoritet inden for svømmeudstyr, beskriver dette produkt som ”kæmpestort”, ”super lækkert og naturligt” og ”super holdbart”. Derfor har vi valgt at fremhæve dette håndklæde som vores premium valg. 

Om TYR badehåndklæde

Hvis du er træt af at tørre kroppen i et småt håndklæde, som bliver gennemblødt så snart det får bare en smule vand på sig, bør du kigge på dette premium valg.
Dette håndklæde er taget med som vores premium valg, da det bare er en smule bedre end de fleste andre håndklæder.
Hvis du vælger dette produkt, kan du for eksempel glæde dig over, at: 

 • Håndklædet absorberer vand lynhurtigt
 • Håndklædet kan indeholde flere liter vand
 • Det er kæmpestort

På grund af størrelsen og effektiviteten er dette det perfekte valg for svømmere, som tørrer kroppen flere gange om dagen.

Udvalgte specifikationer

 • Størrelse: 147 x 79 centimeter
 • Farve: Sort, rødt og hvidt
 • Materiale: 100% bomuld

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


Zone Denmark Badehåndklæde Sort Classic – håndklæde med stor sugeevne

Zone Denmark Badehåndklæde Sort Classic

Med dette badehåndklæde fra Zone Denmark får du et håndklæde, hvor du kan være sikker på, at sugeevnen er i top. Badehåndklædet er vævet, så det er blødt og lækkert at bruge, og allerede fra første gang, det bruges, vil man opleve, hvor godt det tørrer. 

Håndklædet er 70 * 140 centimeter, og måden, det er vævet på, gør, at det holder formen, selv efter utallige vaske. Forbehandling fra fabrikken gør, at du undgår, at håndklædet fnulrer, og at der falder fibre og tråde ud af det. Håndklædets mønster gør, at det er behageligt at tørre sig med, og du vil få en skøn oplevelse, når du har været i bad og tørrer dig med Zone Denmarks håndklæde.

Et Zone Denmark Classic badehåndklæde kan maskinvaskes ved 60 grader. Alle Zone Denmarks håndklæder i Classic-serien er Oeko-Tex-certificerede, så du kan bruge dem med god samvittighed.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


SummerSand håndklæde – Bedst til stranden

Summersand Håndklæde - Deep Blue (Mørkeblå)Dette håndklæde er anbefalet af Watery.dk, og vi har taget det med i kategorien ”bedst til stranden”, da det ikke blot er stort og blødt – det har også et klassiske nordisk design. Håndklædet er designet af den tidligere design manager for Kähler Design.
Af kunder bliver det for eksempel beskrevet som ”rigtig dejligt håndklæde, der ikke fylder meget i træningstasken”. 

Om SummerSand håndklæde

Hvis du vægter æstetik over alt andet, når du køber håndklæder, så er dette SummerSand håndklæde lige noget for dig.
Det er designet med et stilrent nordisk look, som vil klæde enhver. Det lækre design kombineret med en unik blødhed, god størrelse og høj effektivitet er med til at skabe det perfekte håndklæde. Og selvom vi har valgt at fremhæve produktet i ”bedst til stranden” kategorien, kan det også sagtens anvendes til svømmetræning, ved poolen eller i træningscentret.
Der er dog én særlig grund til, hvorfor dette produkt er bedst til stranden. Det er nemlig sandafvisende. Derved kan du ligge og nyde solen på stranden uden at blive irriteret af sand, der hænger fast på både dig og dit håndklæde.
Sidst men ikke mindst efterlader håndklædet heller ikke mærker på din krop. Så selvom du har ligget og slikket sol i flere timer, vil du kunne rejse dig uden at have tydeligere mærker fra håndklædet. 

Udvalgte specifikationer

 • Størrelse: 160 x 80 (findes i flere størrelser)
 • Farve: Deep blue
 • Materiale: 80% polyester og 20% polyamid

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Testkilder: Sådan har vi udvalgt vores produkter

I denne testoversigt har vi anvendt flere forskellige metoder til at fremhæve de bedste produkter. Vi har desværre ikke selv kunne teste alle produkterne, og derfor har vi valgt at sætte vores tillid til troværdige forhandlere, der ved en masse om håndklæder. Herudover har vi baseret store dele af vores udvælgelsesproces på, hvad kunderne mener.
Vi har anvendt forbrugernes anmeldelser hos

 • Ilva
 • Watery
 • Soveland

Derved har vi kunne fremhæve de bedste produkter på en troværdighed måde, så vi er sikre på, at de håndklæder vi viser dig, rent faktisk er de bedste og mest populære. 

Sådan gør du, når du skal vælge håndklæder

Hvis du endnu ikke har kunne træffe det rette valg, får du her nogle ideer til, hvordan du kan komme i mål. Først og fremmest bør du overveje, hvad du skal bruge håndklædet til.
Hvis du skal bruge det til stranden, skal det gerne være stort, blødt og sandafvisende. Hvis du derimod skal bruge håndklædet til dine ture i fitnesscenteret, bør det være lidt mindre og derved fylde mindre i tasken. Hvis du skal anvende håndklædet til svømmetræning, er det essentielt, at håndklædet er meget effektivt.
Forhåbentligt er du nu blevet både informeret og inspireret, så du kan finde dine næste mange håndklæder i oversigten herover.

Denne side er anmeldt af: Mia R. Klausen 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar