Bedste håndklæder: Top liste – find håndklæder i den bedste kvalitet!

Læsetid: 2 minutter

I dette indlæg skal vi finde de bedste håndklæder.

Jeg har personligt bedømt disse håndklæder ud fra især:

  • Hvor bløde de var
  • Hvor god kvalitet de var
  • Hvor holdbare de var (ift. vask og stadig forblive bløde).

På nedenstående liste er min top 3 over mine absolut yndlings håndklæder i fantastisk god kvalitet!

 

Södahl

Mine ubetingede nr. 1 håndklæder når det kommer til at finde de blødeste håndklæder i den bedste kvalitet.

Håndklæderne fra Södahl kan købes billigst på deres hjemmeside.

Mine tre favoritter fra dem kan du finde på billedet herunder. Det er lidt forskellige prisniveauer.

södahl bedste håndklæderDen yderst til højre er en virkelig lækkert kvalitets håndklæde. Jeg syntes også den større version er lækkert. Begge er modellen der hedder “Comfort” og den er virkelig så, så, så blød!

Min anden yndlingsmodel, som heldigvis pt. er på tilbud hedder “Fragment”. Den er kun blød på den ene side. Men hænger man den korrekt op, så er den helt genial. Derudover så holder den også langt bedre efter vask.

Den fortsætter bare med at være blød. Nu har jeg haft min i godt og vil 20+ vaske og den er mere eller mindre lige så blød som da jeg købte den.

 

MAISON

Hvis man er på udkig efter nogle gode håndklæder som er en smule billigere end Södahl håndlæderne, så er min næste anbefaling disse MAISON produker.

Ligesom med ovenstående håndklæder findes disse også i 50 x 100 cm eller størrelsen 70 x 140 cm.

Mine tre yndlingsfarver er hvis, grøn og grå. Men der findes også mange andre farver og sågar størrelser. Du kan finde dem alle sammen lige her.

Du kan også bare klikke på billedet herunder. Så tager det dig til den billigste forhandler.

maison gode håndklæder

Hvis du ikke lige syntes at størrelsen 50 centuimeter gange 100 centimeter lige er størrelsen for dig, så findes der som sagt også de bedste håndklæder fra MAISON i størrelsen 70 centimeter gange 140 centimeter.

Med MAISON badehåndklæderne er det vigtigt du ikke bruger skyllemiddel. Det sætter sig hen over og oven på bomulden i klæderne og forudsager ringere absorberingsevne i dem.

maison bedste håndklæder

Det var det for mine 2 bedste håndklæder til badeværelset. Men jeg har ligeledes ønsket at give dig/jer nogle valgmuligheder i forhold til at finde de bedste badehåndklæder til eksempeltvis sport og lignende. For god kvalitet og blødt materiale skal da ikke være udelukkende til, når du er hjemme og bader der. Eller tørrer hænder på dit eget værelse.

 

Sportshåndklæder

Hvis du er på udkig efter et par af de bedste sportshåndklæder der findes i Danmark.

Faktisk vil jeg ikke selv præsentere listen, men den kan findes hos Watery.dk lige her.

bedste sportshåndklæder

Indlægs forfatter: Benjamin Jørgensen

Velkommen til min side: Rygcrawl.dk. Her skriver jeg om alt mellem himmel og jord - nærmere bestemt - faktisk kun om det på hav og i vand. Havet og det at opholde sig i, tæt på og omkring vand har altid vagt stor glæde hos mig. Den glæde vil jeg gerne dele med jer, uanset om I som mig kan lide at svømme, dyrke triathlon, dykke eller bruge tid på jeres båd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.