Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Rygcrawl.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Hvis du er passioneret omkring svømning, ved du, hvor vigtigt det er at have et godt håndklæde. Dette gælder både for fritidssvømmeren, der huserer på stranden og i svømmehallen, såvel som konkurrencesvømmeren.
Herunder har vi fremhævet en masse gode håndklæder. Disse har vi udvalgt ved at lave grundig research, hvor vi blandt andet har kigget på, hvor populære produkterne er, og hvor gode kundeanmeldelser, de har fået.

 


SummerSand håndklæde – Bedst til stranden

Summersand Håndklæde - Deep Blue (Mørkeblå)Dette håndklæde er anbefalet af Watery.dk, og vi har taget det med i kategorien ”bedst til stranden”, da det ikke blot er stort og blødt – det har også et klassiske nordisk design. Håndklædet er designet af den tidligere design manager for Kähler Design.
Af kunder bliver det for eksempel beskrevet som ”rigtig dejligt håndklæde, der ikke fylder meget i træningstasken”. 

Om SummerSand håndklæde

Hvis du vægter æstetik over alt andet, når du køber håndklæder, så er dette SummerSand håndklæde lige noget for dig.
Det er designet med et stilrent nordisk look, som vil klæde enhver. Det lækre design kombineret med en unik blødhed, god størrelse og høj effektivitet er med til at skabe det perfekte håndklæde. Og selvom vi har valgt at fremhæve produktet i ”bedst til stranden” kategorien, kan det også sagtens anvendes til svømmetræning, ved poolen eller i træningscentret.
Der er dog én særlig grund til, hvorfor dette produkt er bedst til stranden. Det er nemlig sandafvisende. Derved kan du ligge og nyde solen på stranden uden at blive irriteret af sand, der hænger fast på både dig og dit håndklæde.
Sidst men ikke mindst efterlader håndklædet heller ikke mærker på din krop. Så selvom du har ligget og slikket sol i flere timer, vil du kunne rejse dig uden at have tydeligere mærker fra håndklædet. 

Udvalgte specifikationer

 • Størrelse: 160 x 80 (findes i flere størrelser)
 • Farve: Deep blue
 • Materiale: 80% polyester og 20% polyamid

SQUARE Slate Grey – Populær hos Damask

SQUARE Slate GreyDette super lækre og store badehåndklæde fra Georg Jensen Damask er meget populært hos Damask.dk.

Denne serie af meget luksuriøse og kraftige badehåndklæder er lavet 100% egyptisk bomuldsfrotté. De er super lækre at bruge, og de har en helt enestående evne til at tørre. De fås i forskellige farver, dette kommer i en smuk skifergrå farve. Det vil passe godt ind på de fleste badeværelser.

Håndklæderne er designet i 1970 af tekstilingeniør og væver Bent Georg Jensen. Det er et helt enkelt design med en kant, der er karakteristisk for damask-kollektionen. Det giver håndklæderne en enkel og tidløs elegance, der er foreneligt med en moderne indretning.

Skyl og vask håndklædet inden brug, og det vil blive blødt og lækkert. Det bliver kun bedre af at blive brugt. Det luksuriøse skifergrå badehåndklæde kan også fås i en personlig udgave med navn på.

Om SQUARE badehåndklæde

Det store luksushåndklæde måler 75 x 150 cm. Det fås i flere farver. De hvide kan vaskes ved 95 grader, de øvrige farver ved 60 grader. Ønsker du at få nogle ekstra bløde håndklæder, så anbefales du at give dem en tur i tørretumbleren.

Det er tætvævet af 100 % egyptisk dobbelttvundet og kæmmet bomuld, og det vejer 610 gram pr. m2.

Udvalgte specifikationer 

 • Mål: 75 x 150 cm
 • Vægt: 610 gram pr. m2
 • Farve: skifergrå
 • Materiale: 100 % egyptisk dobbelttvundet og kæmmet bomuld – damaskfrotté
 • Vask: ved 60 grader
 • Design: 1970 af væver og tekstilingeniør Bent Georg Jensen
 • Enestående tørreevne
 • Luksus-håndklæde
 • Fås også med navn – efter eget valg

 


Zone Denmark Badehåndklæde Sort Classic – håndklæde med stor sugeevne

Zone Denmark Badehåndklæde Sort Classic

Med dette badehåndklæde fra Zone Denmark får du et håndklæde, hvor du kan være sikker på, at sugeevnen er i top. Badehåndklædet er vævet, så det er blødt og lækkert at bruge, og allerede fra første gang, det bruges, vil man opleve, hvor godt det tørrer. 

Håndklædet er 70 * 140 centimeter, og måden, det er vævet på, gør, at det holder formen, selv efter utallige vaske. Forbehandling fra fabrikken gør, at du undgår, at håndklædet fnulrer, og at der falder fibre og tråde ud af det. Håndklædets mønster gør, at det er behageligt at tørre sig med, og du vil få en skøn oplevelse, når du har været i bad og tørrer dig med Zone Denmarks håndklæde.

Et Zone Denmark Classic badehåndklæde kan maskinvaskes ved 60 grader. Alle Zone Denmarks håndklæder i Classic-serien er Oeko-Tex-certificerede, så du kan bruge dem med god samvittighed.

i samarbejde med PriceRunner


TYR badehåndklæde – premium valget

badehåndklæde af 100% bomuldHvis du gerne vil have et stort badehåndklæde, som både er utroligt effektivt og utroligt blødt, bør du overveje dette TYR badehåndklæde.
Watery.dk, som er en autoritet inden for svømmeudstyr, beskriver dette produkt som ”kæmpestort”, ”super lækkert og naturligt” og ”super holdbart”. Derfor har vi valgt at fremhæve dette håndklæde som vores premium valg. 

Om TYR badehåndklæde

Hvis du er træt af at tørre kroppen i et småt håndklæde, som bliver gennemblødt så snart det får bare en smule vand på sig, bør du kigge på dette premium valg.
Dette håndklæde er taget med som vores premium valg, da det bare er en smule bedre end de fleste andre håndklæder.
Hvis du vælger dette produkt, kan du for eksempel glæde dig over, at: 

 • Håndklædet absorberer vand lynhurtigt
 • Håndklædet kan indeholde flere liter vand
 • Det er kæmpestort

På grund af størrelsen og effektiviteten er dette det perfekte valg for svømmere, som tørrer kroppen flere gange om dagen.

Udvalgte specifikationer

 • Størrelse: 147 x 79 centimeter
 • Farve: Sort, rødt og hvidt
 • Materiale: 100% bomuld

Testkilder: Sådan har vi udvalgt vores produkter

I denne testoversigt har vi anvendt flere forskellige metoder til at fremhæve de bedste produkter. Vi har desværre ikke selv kunne teste alle produkterne, og derfor har vi valgt at sætte vores tillid til troværdige forhandlere, der ved en masse om håndklæder. Herudover har vi baseret store dele af vores udvælgelsesproces på, hvad kunderne mener.
Vi har anvendt forbrugernes anmeldelser hos

 • Ilva
 • Watery
 • Soveland

Derved har vi kunne fremhæve de bedste produkter på en troværdighed måde, så vi er sikre på, at de håndklæder vi viser dig, rent faktisk er de bedste og mest populære. 

Sådan gør du, når du skal vælge håndklæder

Hvis du endnu ikke har kunne træffe det rette valg, får du her nogle ideer til, hvordan du kan komme i mål. Først og fremmest bør du overveje, hvad du skal bruge håndklædet til.
Hvis du skal bruge det til stranden, skal det gerne være stort, blødt og sandafvisende. Hvis du derimod skal bruge håndklædet til dine ture i fitnesscenteret, bør det være lidt mindre og derved fylde mindre i tasken. Hvis du skal anvende håndklædet til svømmetræning, er det essentielt, at håndklædet er meget effektivt.
Forhåbentligt er du nu blevet både informeret og inspireret, så du kan finde dine næste mange håndklæder i oversigten herover.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

ProSleep Bambus håndklæder – Vores anbefaling

Bambus håndklæder - GråVi har taget dette håndklæde fra ProSleep med i vores oversigt under kategorien ”bedst til prisen”. Disse håndklæder findes nemlig ofte på udsalg, hvor du kan spare mange procenter.
Selv når varen ikke er sat ned, vil det stadig være et godt køb til prisen. I kundeanmeldelser hos Soveland, bliver produkterne beskrevet af kunder sådan: ”God kvalitet og størrelse”, ”super lækre og bløde håndklæder” og ”Det er bare de dejligste håndklæder…”.

Om ProSleep Bambus håndklæder

Som du kan se på de mange positive anmeldelser, er dette et produkt der er virkeligt populært, selvom det faktisk ikke er så dyrt. Men hvad bør du ellers vide om ProSleep bambus håndklæder?
Håndklæderne er fremstillet af bambus og økologisk bomuld. Bomuldet tilfører håndklædet en unik blødhed samt styrke. I kombination med bomuldet skaber bambussen en kraftig sugeevne, hvilket er meget praktisk. Den store sugeevne opstår, da bambusfibre er udformet med små huller, som derved kan absorbere langt mere vand.

Udvalgte specifikationer

 • Størrelse: 70 x 140
 • Farve: Grå/Hvid
 • Materiale: Bomuld og bambus

Nessa håndklæde – Bedst til prisen

Nessa HåndklædeHåndklæder fra Nessa er altid designet med kvalitet for øje – og dette produkt er ikke en undtagelse. Det kan være en af grundene til, at disse håndklæder er de mest populære i sin kategori hos Ilva. På grund af den store popularitet hos en af Danmarks store butikker inden for kategorien ”bolig”, har vi valgt at tage disse håndklæder med som vores topscorer. 

Om Nessa håndklæde

Dette er et lækkert produkt, som beviser, at kvalitetsvarer ikke behøves at være særligt dyre. Disse badehåndklæder har størrelsen 70×140, hvilket er praktisk ligegyldigt om de skal bruges på stranden eller i svømmehallen.
Herudover findes håndklæderne i en del forskellige farver, så du kan vælge netop den farve, du ønsker. Alt i alt er dette er populært produkt, som du kan få til en attraktiv pris.

Udvalgte specifikationer

 • Størrelse: 70 x 140 centimeter
 • Farve: Sandfarvet (findes også i hvid, sort, grå og blå)
 • Materiale: Bomuld

 

Forfatter

Skriv en kommentar