ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

En redningsvest til din hund kan gøre en stor forskel. For det første hjælper det hunden utroligt meget. For ligesom med os mennesker kræver det relativt mange kræfter, at skulle holde sig over vandet.

Derfor vil du give din hund et rigtig godt udgangspunkt, når I er ude og gå tur ved vandet. En hunde redningsvest er super praktisk og nemt at tage af og på. Så det kræver egentligt ikke meget – tværtimod. Det er egenligt bare plug-and-play. Hos rygcrawl ser vi kun klare fordele ved sådan et produkt.

Vi er af den overbevisning, at man altid skal være forsvarlig når man har et dyr. Dermed bør man også spendere de 200 kroner, som det faktisk KUN koster at købe en redningsvest til din hund.


Float Coat redningsvest til hunde – Testvinder

Redningsveste til hunde

Annonce i samarbejde med PriceRunner

 

Redningsveste til hunde kan være svære at finde. Alligevel er det lykkedes, at finde en efter vores mening helt perfekt model. Denne billige redningsvest til hund overholder ikke kun alle tænkelige krav der måtte være. Den passer også til stort set alle hunde.

Yderligere er dens farve så god, at du selv tidligt om morgenen eller om aften vil kunne se, hvor din hund er. Du får derfor en redningsvest til hunde, som passer hunde i alle størrelser. Derfor er den selvfølgelig også valgt som en klar testvinder.

Hertil er der at sige, at modellen hurtigt og nemt kan tages af og på din hund. Som med alle andre redningsveste, så er denne model også lynhurtig til at tørre. Derfor vil du ikke opleve et produkt, som er vådt i flere dage.

Denne bedste redningsvest til hunde kan derfor klart anbefales. Den er redaktionens klare testvinder!


Hurtta Outdoors

billig hunde redningsvest

Annonce i samarbejde med PriceRunner

 

Denne variant var tæt på ovesntående model. De minder utroligt meget om hinanden, men redaktionen mente alligevel ovenstående var en smule bedre. Det skal dog siges, at mange er meget tilfredse med denne model.

Det ekstraordinære ved denne model er at du kan få den i forskellige farver. Så hvis du ønsker at tilpasse denne hunde redningsvest til din hun, så er det muligt.

Det robuste håndtag på ryggen gør det muligt, at du nemt og elegant kan løft din hund uden den ville kunne mærke det.

Du kan læse meget mere om dette produkt via ovenstående link.

Sikkerhed og ro i sindet

Tænk hvor træls og hvor synd det havde været, hvis din hund skulle ende med at lige druknedøden. Bare du ikke har villet købe til den. Det er en tanke, der næsten ikke er til at bære. Mange er meget i tvivl om, at hunden kan lide at have den på, og om den gnaver og lignende tanker.

Her må vi bare entydigt sige: En hund vender sig til at have den på. Faktisk har en redningsvest til din hund også den funktion, at den er med til at holde hunden varm. Det er derfor på alle mulige måder den rigtige beslutning, at give din hund en redningsvest på.

Redningsvest til hund gif

Vi har endnu ikke oplevet eller hørt om hunde, som har lidt skade af at have en redningsvest på. Enhver redningsvest til hunde har den funktion, at de driver hunden til overfladen. Så hvis nu din hund er ude at svømme og du kan se der kommer en bølge, så kan man nemlig risikere at den blive trukket ned på havets bund. Eller endnu værre blive trukket ud i havet.

Dette er du med en billig redningsvest til dine hunde sikret i mod.

For med dette sikkerhedsudstyr på, vil den nemlig altid være i overfladen, og på den måde altid kunne trække vejret. Derudover er det bare signifikant nemmere, at se din hund når den har en redningsvest på. De er nemlig udstyret med reflekser, en markant farve og hvad der ellers kræves af redningsveste.

Ro til hundeejere

Jeg er selv hundeejer, og kender derfor til det at have sin hund med til stranden. Det kan selvfølgelig give nogle udfordringer hvis den pludseligt og helt umotiveret begynder at løbe ud i vandet. Derfor er det nu meget rart, at man lige inden gåturen sørger for, at den får spændt sin redningsvest på.

På den måde kan man frit gå rundt og ikke bekymrer sig om hvor den er, og om den nu kommer tilbage fra vandet i mørket. Du kan nemlig nemt se reflekserne på redningsvesten og dermed se hvor den er.

Hvordan sættes min hunderedningsvest på?

Vi har valgt en hunde redningsvest, som opfylder alle de stillede krav på markedet. En vest, som vi derfor ved din hund vil elske at have på. Den er med til at holde hunden varm under svømmeturen. Den er desuden justerbar og kan fås til følgende hunde:

  • 0-8 kg.
  • 8-15 kg.
  • 15-40 kg.
  • +40 kg.

Derfor passer den til mere eller mindre alle hunde. Stropperne er justerbare således I altid kan justere den til såfremt den måske skulle sidde lidt løst henover skuldrene eller på ryggen.

Redningsvest til hund

Der medfølger en guide til hvordan og hvorledes din nye redningsvest til hunden sættes på. Så ender du aldrig med at komme til at sætte den forkert på. Det er praktisk talt umuligt. Der er et sted, hvor hovedet sættes ind og herefter spændes den rundt om maven på din hund.

Det plejer som udgangspunkt at tage mig 2 – 5 minutter at klikke min hunde redningsvest på hende (Puk). Vi har valgt en redningsvest til hunde i mærket Sea pro hunderedningsvest. Den koster KUN koster 165 kr., hvilket er utroligt billigt taget dets funktionalitet i betragtning. Det er trods alt et værktøj, som sikrer din hun imod vandet. Hvis man laver en kalkulation på, hvad din hund har kostet og hvad en redningsvest koster, så vil det altid kunne betale sig ikke at investere i sådan en.

Levering

Der er 1-3 dages levering og derfor har du din hunderedningsvest hamrende hurtigt. Faktisk allerede i samme uge, kan du tage din hund med ud at bade. Hunderedningsvesten tørre utroligt hurtigt. Den kan derfor bruges allerede dagen efter. De fleste hunderedningsveste, ligesom den vi anbefaler har en hank i ryggen. Det betyder, at hvis du står ved en bro og din hund svømmer ved siden af, så kan du løfte den op. På den måde altså tage den sikkert op af vandet, uden du selv bliver våd.

Du kan desuden nemt klikke din sele på hunden imens den har redningsvesten på. Dette er der naturligvis tænkt på fra producentens side under fremstillingen.

En redningsvest til hund er vigtig

For hunde såvel som mennesker er det vigtigt, at kunne beskytte sig imod det danske kolde farvand. Det gælder både hvad angår temperatur men også sikkerhed ift. risici ved at blive trukket ned under vandet. Denne dårlige mavefornemmelse og usikkerhed vil du ikke have når din hund har denne redningsvest på fra Sea Pro – det garanterer vi dig.Hunde redningsvest

Udtalelser

Faktisk har en af vores medarbejdere på redaktionen følgende kommentar til en hunde redningsvest:

”Jeg har egentligt aldrig været i tvivl om, at jeg skulle have en redningsvest til min hund, for det har aldrig været nået jeg var i tvivl om. Jeg har det sådan, at selvfølgelig skal man hund beskyttes så meget som muligt, andet ville efter min mening være uansvarligt specielt taget i betragtning af når man sender dem ud i et område, hvor man reelt set ikke har styr på hvad der sker. 

Efter jeg havde taget den beslutning gik jeg og ledte og ledte indtil jeg fandt den rigtige og vigtigst af alt billige hunderedningsvest. Det gjorde jeg virkelig ved at kigge på modellen fra Sea Pro. De formår virkelig at gør det nemt for både ejer og hun, det er hamrende nemt at få på, og tager ingen tid. Dette er godt nok ikke en selvfølgelighed hvis man har kigget markedet igennem.

Der findes nemlig modeller, hvor det seriøst tager nået nærmere 10-15 minutter, og det er simpelthen for lang tid, at bruge på dette. Det er næsten lige så lang tid man er ude og gå med sin hund, og det kan ikke være rigtigt. 

Anbefaling

Men så blev jeg anbefalet denne model, og har må jeg bare sige, at de virkelig har formået at produceret et produkt, som er kanon. Jeg klikker den hurtigt på Max, og efter 2 minutter er vi allerede i gang med gåturen.

Han har på ingen måde undret sig over hvad det er, eller ikke følt det var godt. Han løber og bader fuldstændig uhindret – så jeg må bare sige, at jeg virkelig har fundet et produkt som er klasse – der skal lyde den største anbefaling herfra” – Jens, Kastrup.

Produktet jens snakker om finder du ved at klikke på nedenstående link – det er desuden en af danmarks absolut bedste forhandlere, og såfremt i skulle have spørgsmål eller andet, er de rigtige dygtige til at besvare dem. De formår virkelig at opretholde en god kundeservice, og dermed gøre jer som kunder tilfredse.

Læse mere om en redningsvest test til mennesker her

Forfatter

Skriv en kommentar