Redningsveste til hunde – Her er den bedste

Redningsveste til hunde – Her er den bedste
Bedøm dette indlæg/produkt

En redningsvest til din hund kan betyde liv eller død for det første afhjælper det hunden utroligt meget, for ligesom med os mennesker kræver det relativt mange kræfter, at skulle holde sig over vandet. Derfor vil du give din hund et rigtig godt udgangspunkt, når I er ude og gå tur ved vandet. En hunde redningsvest er super praktisk og nemt at tage af og på, så det kræver egentligt ikke meget – tværtimod. Det er egenligt bare plug-and-play, og hos rygcrawl ser vi kun klare fordele ved sådan et produkt.

Vi er af den overbevisning, at man altid skal være forsvarlig når man har et dyr, og dermed også spendere 200 kroner, som det faktisk KUN koster at købe en billig redningsvest til din hund.

 

Tænk hvor træls og hvor synd det havde været, hvis din hund skulle nyde godt af druknedøden, fordi du ikke har villet købe til den – det er en tanke, der næsten ikke er til at bære. Mange er meget i tvivl om, at hunden kan lide at have den på, og om den gnaver og lignende tanker.

Her må vi bare entydigt sige, at en hun vender sig til at have den på, og faktisk har en redningsvest til din hund også den funktion, at den er med til at holde den varm, så derfor er det på alle mulige måder den rigtige beslutning, at give din hund en redningsvest på. Redningsvest til hund gif

Vi har endnu ikke oplevet eller hørt om hunde, som har lidt skade af at have en redningsvest på. Enhver redningsvest til hunde har den funktion, at de driver hunden til overfladen, så hvis nu din hund er ude at svømme og du kan se der kommer en bølge, så kan man nemlig risikere at den blive trukket ned på havets bund, eller endnu værre blive trukket ud i havet.

Dette er du med en billig redningsvest til dine hunde sikret imod.

For med dette sikkerhedsudstyr på, vil den nemlig altid være i overfladen, og på den måde altid kunne trække vejret. Derudover er det bare signifikant nemmere, at se din hund når den har en redningsvest på. De er nemlig udstyret med reflekser, en markant farve og hvad der ellers kræves af redningsveste.

Jeg er selv hundeejer, og kender derfor til det at have sin hund med til stranden, og det kan selvfølgelig give nogle udfordringer hvis den pludseligt og helt umotiveret begynder at løbe ud i vandet – derfor er det nu meget rart, at man lige inden gåturen sørger for, at den får spændt sin redningsvest på.

På den måde kan man frit gå rundt og ikke bekymrer sig om hvor den er, og om den nu kommer tilbage fra vandet i mørket. Du kan nemlig nemt se reflekserne på redningsvesten og dermed se hvor den er.

Hvordan sættes min hunderedningsvest på?

Vi har valgt en hunde redningsvest, som opfylder alle de stillede krav på markedet, og som vi derfor ved din hund vil elske at have på. Den er med til at holde hunden varm under svømmeturen, og desuden er den justerbar og kan fåes til følgende hunde: 0-8 kg., 8-15 kg., 15-40 kg. og +40 kg. – og derfor passer til alle hunde. Stropperne er justerbare således I altid kan justere den til såfremt den måske skulle sidde lidt løst henover skuldrene eller på ryggen.

Redningsvest til hundDer medfølger en guide til hvordan og hvorledes din nye redningsvest til hunden sættes på således du aldrig vil komme til at sætte den forkert på. Det er praktisk talt umuligt, for der er et sted hvor hovedet sættes ind og herefter spændes den rundt om maven på din hund.

Det plejer som udgangspunkt at tage mig 2 – 5 minutter at klikke min billig hunde redningsvest på. Vi har valgt en redningsvest til hunde i mærket Sea pro hunderedningsvest, som KUN koster 165 kr. hvilket er utroligt billigt taget dets funktionalitet i betragtning – det er trods alt et værktøj, som sikrer din hun imod vandet, og hvis man laver en kalkulation på hvad din hund har kostet og hvad en redningsvest koster, så vil det altid kunne betale sig at investere i sådan en.

Der er 1-3 dages levering og derfor har du din hunderedningsvest hamrende hurtigt således du allerede i samme uge, kan tage din hund med ud at bade. Hunderedningsvesten tørre utroligt hurtigt, og derfor kan den bruges allerede dagen efter. De fleste hunderedningsveste, ligesom den vi anbefaler har en hank i ryggen således, at hvis du står ved en bro og din hund svømmer ved siden af, kan du løfte den op og på den måde tage den sikkert op af vandet, uden du selv bliver våd.

Du kan desuden nemt klikke din sele på hunden imens den har redningsvesten på – dette er der naturligvis tænkt på fra producentens side under fremstillingen.

 

 

En redningsvest til hund er vigtig

For hunde såvel som mennesker er det vigtigt, at kunne beskytte sig imod det danske kolde farvand både hvad angår temperatur men også sikkerhed ift. risici ved at blive trukket ned under Hunde redningsvestvandet – denne dårlige mavefornemmelse og usikkerhed vil du ikke have når din hund har denne redningsvest på fra Sea Pro – det garantere vi dig.

Faktisk har en af vores medarbejdere på redaktionen følgende kommentar til en hunde redningsvest:

”Jeg har egentligt aldrig været i tvivl om, at jeg skulle have en redningsvest til min hund, for det har aldrig været nået jeg var i tvivl om. Jeg har det sådan, at selvfølgelig skal man hund beskyttes så meget som muligt, andet ville efter min mening være uansvarligt specielt taget i betragtning af når man sender dem ud i et område, hvor man reelt set ikke har styr på hvad der sker. 

Efter jeg havde taget den beslutning gik jeg og ledte og ledte indtil jeg fandt den rigtige og vigtigst af alt billige hunderedningsvest. Det gjorde jeg virkelig ved at kigge på modellen fra Sea Pro. De formår virkelig at gør det nemt for både ejer og hun, det er hamrende nemt at få på, og tager ingen tid. Dette er godt nok ikke en selvfølgelighed hvis man har kigget markedet igennem. Der findes nemlig modeller, hvor det seriøst tager nået nærmere 10-15 minutter, og det er simpelthen for lang tid, at bruge på dette. Det er næsten lige så lang tid man er ude og gå med sin hund, og det kan ikke være rigtigt. 

Men så blev jeg anbefalet denne model, og har må jeg bare sige, at de virkelig har formået at produceret et produkt, som er kanon. Jeg klikker den hurtigt på Max, og efter 2 minutter er vi allerede i gang med gåturen. Han har på ingen måde undret sig over hvad det er, eller ikke følt det var godt. Han løber og bader fuldstændig uhindret – så jeg må bare sige, at jeg virkelig har fundet et produkt som er klasse – der skal lyde den største anbefaling herfra” – Jens, Kastrup.

Produktet jens snakker om finder du ved at klikke på nedenstående link – det er desuden en af danmarks absolut bedste forhandlere, og såfremt i skulle have spørgsmål eller andet, er de rigtige dygtige til at besvare dem. De formår virkelig at opretholde en god kundeservice, og dermed gøre jer som kunder tilfredse.

 

 

Indlægs forfatter: Benjamin Jørgensen

Hej og velkommen til min side: Rygcrawl.dk Her skriver jeg om alt mellem himmel og jord - nærmere bestemt - faktisk kun om det på hav og i vand. Havet og det at opholde sig i, tæt på og omkring vand har altid vagt stor glæde hos mig. Den glæde vil jeg gerne dele med jer, uanset om i som mig kan lide at svømme, dyrke triathlon, dykke eller bruge tid på jeres båd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.