Sidst opdateret den

Denne anmeldelse er af Arena Cobra Ultra Mirror svømmebriller. Et par svømmebriller jeg har været utroligt glade for, et par jeg er sikker på du også bliver glade for – såfremt du køber dem.

https://sportmaster.dk/arena-cobra-svommebriller-smoke-1202273

De bedste svømmebriller til prisen!

Du får altså lige opsumeringen før vi dykker nærmere ned i min test og min anmeldelse af Arena Cobra Ultra Mirror.

Opsummerende eeeelsker jeg de her briller! Generelt set er de også blevet dømt som nogle af de bedste svømmebriller til såvel konkurrencesvømmere som hobby entusiaster.

De kommer i et væld af farver og prisen er super god sammenlignet med den kvalitet du får. Jeg havde købt dem igen og igen – selv til dobbelt pris.

Derudover passer de alle og har design-mæssige features som giver dem en fordel over, i mine øjne, alle konkurrenter indenfor svømmebrille markedet. Det gælder både til, som skrevet tidligere, den professionelle svømmer som amatøren og fritidssvømmeren.

Arena cobra ultra mirror svømmebriller anmeldelse

Derfor skal du købe Arena Cobra Mirror

Jeg har mange gode grunde til, hvorfor jeg også syntes du skal købe Arena Cobra Mirror svømmebrillerne. Det kommer dog hurtigt til at lyde som om jeg prøver at få dig til at købe noget du måske ikke bliver glad for. Det skal siges, at jeg ikke har synderlig interesse i, at det lige præcis er svømmebriller fra Arena, eller for den sags skyld denne model du ender med at købe. Jeg er hverken repræsentant for Arena, eller har fået penge af dem for at lave denne anmeldelse. Kald mig ufravildig og objektiv om du vil – men det er også kun den halve sandhed. Den hele er, at jeg selv har været utrolig glad for dem modsat mange andre, den glæder ønsker jeg også du skal have. Derfor har jeg lavet denne anmeldelse.

Så i stedet for at fortælle dig, hvorfor du skal købe Arena Cobra Ultra Mirror. Så vil jeg i stedet fortælle dig, hvorfor jeg har været så glade for mine. Jeg har mange gode grunde, nogle større end andre. Specielt 5 grunde skinder dog igennem for mig.

 

1. De sidder tæt og er “små”

Arena Cobra Ultra Mirror svømmebriller

Den største grund til, at jeg faktisk længe ikke turde købe dem fra en start, var at de syntes utrolig små for mig. Det var som om, at deres aerodynamiske form ville komme alt for tæt på mine øjne. Lige så snart jeg dog besluttede mig for at prøve dem, fandt jeg ret hurtigt ud af, at det ikke var tilfældet.

I sidste ende har det nok været den attribut ved Cobra Mirror jeg er blevet gladest for. Det giver mig lige den sidste procent hastighed i vandet. Det er måske ikke rigtigt, men psykisk føler jeg mig altid meget hurtigere – og så bliver mine tider det også.

 

2. Remmenes udformning

Det er en smule svært at forklare, men af en eller anden årsag er remmene på svømmebrillerne bare designet på en måde som gør de sidder helt perfekt på mit hoved. Remmen sidder fast i gummidelen på brillen som gør, at de er både behagelige og kan sidde virkelig stramt uden at det bliver ubehageligt.

Det føles nogle gange som om, at brillerne fordeler trykket på baggrund af designet mere jævnt omkring hovedet og det kan jeg virkelig godt lide.

Jeg har også en idé om, at den gummidel som løber fra brillen ud til der, hvor silikone remmen sidder fast gør, at man er mere aerodynamisk i vandet. Igen en ting jeg overbeviser mig selv om får mig til at svømme den ene procent hurtigere når jeg har dem på. Måske ikke i virkeligheden, men hvertfald oppe i mit eget hoved.

 

3. Silikone remme

Jeg er godt klar over, at det faktisk er gået hen og blevet kutyme på de fleste svømmebriller. Men Arena Cobra Ultra Mirror skal alligevel have plus for at bruge silikone remme.

De holder meget længere og ødelægges ikke over tid modsat remme af andre materialer.

arena cobra ultra

 

4. Udsynet

Arena Cobra Ultra Mirror er et perfekt navn til brillen. Nemlig fordi Ultra Mirror siger lidt om, hvad du opnår ved brillen. Det er måske lidt kryptisk skrevet. Min pointe er, at brillerne giver et vanvittigt godt “360 graders” udsyn.

Et af de bedste svømmebriller på det område. Hvertfald af dem jeg har prøvet igennem mit liv – og det er ikke helt så lidt endda.

Udsynet på Arena Cobra Ultra Mirror er bare netop det navnet indikerer: Ultra godt!

 

5. Dårlig belysning, god performance

Igen sammenligneligt med mange af de andre svømmebriller jeg har testet og selv haft igennem min svømmekarriere, så er Arenas svømmebriller bare helt vildt gode i svømmehaller med dårlig belysning.

Heldigvis har de fleste svømmehaller (i Danmark) ok belysning til de fleste svømmebriller. Rammer du dog i en konkurrence i en dårlig belyst pool eller svømmehal, så er du virkelig sikret x10 med Cobra Ultra Mirror svømmebrillen.

Det blå glas, tror jeg er det der giver det gode udsyn under selv dårlig belysning – kan være det er en forretningshemmelighed, men jeg har hvertfald ikke kunne finde andre forklaringer online på mine oplevelser.

 

arena cobra mirror

 

Sådan foregik min test af Arena Cobra Ultra Mirror svømmebrillerne

Som du måske allerede har kunne læse dig til, så har min test nok ikke rigtigt været en test. Det er som sådan bare en gennemgang af mine oplevelser med Arenas (sindssyg seje) svømmebriller.

Så at kalde det en test er måske lige grov nok træk, men jeg syntes alligevel det gav mening. Det gør det fordi i får min ærlige mening, og så gør det vil ikke noget, at mit brug af dem så bare karakteriseres som en intesiv test af produktet over en længere periode.

Som jeg ser det er det kun til jer, læsernes fordel. Det er det fordi jeg også har testet og anmelder på ting såsom holdbarhed over tid mm.. Det kunne jo være svømmebrillen havde en fatal fejl med at de duggede efter x antal måneder. Hvilket de ikke gør – kan jeg jo så bekræfte.

Slutteligt skal det siges, at jeg ingen penge tjener fra Arena på at anmelde deres svømmebriller. Ender du dog med at købe dem hos Watery, som konsekvens af min anmeldelse s tjener jeg et mindre beløb på det. Dog ikke noget jeg bliver hverken rig eller tyk af. Det koster i øvrigt ikke dig noget ekstra. Faktisk lige omvendt, så vil jeg gå så langt som at sige, at Watery faktisk er det bedste sted for dig at købe brillerne.

This post has a rating of stars based on reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

Alexander er redaktør hos Obsidian Media ApS. Han forsikrer en høj kvalitetstandard i artiklerne, og ajourfører indholdet, så læserne får maksimal udbytte af artiklernes bærende informationer.

Skriv en kommentar