Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

I denne artikel kigger vi nærmere på Arena Cobra Ultra Mirror svømmebriller og ser på, hvad hvordan forbrugeren, svømmeeksperter og andre anmeldere har taget imod dettte produkt. Vi tror på, at du også bliver glade for dem, hvis du køber dem.

De kan blandt andet købes ude i butikkerne i Sport24 eller Sportmaster – eller fås til en skarp pris på fx Watery.dk

De bedste svømmebriller til prisen

Du får altså lige opsumeringen før vi dykker ned i vores test-overblik af Arena Cobra Ultra Mirror.

Opsummeret, er vi ret begejstrede for de her svømmebriller! Generelt set er de også blevet dømt som nogle af de bedste svømmebriller til såvel konkurrencesvømmere som hobbyentusiaster.

De kommer i et væld af farver og prisen er super god sammenlignet med den kvalitet du får. Nogle vil endda mene, at de burde have været endnu dyrere.

Derudover passer de til de fleste menneskers hovedform. De har designmæssige features, som efter vores vurdering øjne, giver dem en fordel over stort set alle konkurrenter indenfor svømmebrille-markedet. Det gælder både til, som skrevet tidligere, den professionelle svømmer som amatøren og fritidssvømmeren.

Arena cobra ultra mirror svømmebriller anmeldelse

Derfor skal du købe Arena Cobra Mirror

Vi har mange gode grunde til, hvorfor jeg også syntes du skal købe Arena Cobra Mirror svømmebrillerne. Først og fremmest, så har vi ingen aktie i Arena eller bliver betalt for at promovere dem (vi får dog i nogle tilfælde referral fees ved at linke til udvalgte webshops).

Ved at tale med vores netværk i svømmebranchen er det ret åbenlyst, at den alene svømmer er glade for Arena Cobra Mirror, og specielt 5 grunde skinner dog igennem for os:

 

1. De sidder tæt og er “små”

Arena Cobra Ultra Mirror svømmebriller

Den største grund til, at vi faktisk længe ikke turde købe dem fra en start, var at de syntes utrolig små . Det var som om, at deres aerodynamiske form ville komme alt for tæt på  øjnene. Men når du prøver dem, vil du finde ud af, at det ikke er tilfældet.

I sidste ende bliver det nok været den attribut ved Cobra Mirror, er du bliver gladest for. Det giver dig lige den sidste procent hastighed i vandet. Det er måske ikke rigtigt, men det kan føles sådan – og det kan måske give et mentalt boost.

 

2. Remmenes udformning

Det er en smule svært at forklare, men af en eller anden årsag er remmene på svømmebrillerne bare designet på en måde som gør de sidder ret godt på ens hoved. Remmen sidder fast i gummidelen på brillen som gør, at de er både behagelige og kan sidde virkelig stramt uden at det bliver ubehageligt.

Det føles nogle gange som om, at brillerne fordeler trykket på baggrund af designet mere jævnt omkring hovedet og det kan de fleste svømmere virkelig godt lide.

Vi har også en idé om, at den gummidel som løber fra brillen ud til der, hvor silikone remmen sidder fast gør, at man er mere aerodynamisk i vandet. Igen, det kan være en ting, som blot er mental, men nogle mener, at det får én til svømme den ene procent hurtigere.

Derudover skal Arena Cobra Ultra Mirror skal alligevel have plus for at bruge silikone remme i god kvalitet.

De holder meget længere og ødelægges ikke over tid modsat remme af andre materialer.

3. Suverænt gode anmeldelser 

Vi har undersøgt, hvad andre forbrugere og eksperter synes om produktet, og her er det vigtigste pointer:

  • 4,5 på Amazon  hvor mere end 78 % giver 5/5 stjerner og meget få negative anmeldelser.
  • Stor anbefaling fra den tidligere konkurrencesvømmer Olivier Poirier-Leroy i hans blog YourSwinLog, hvor han skamroser brillen.
  • 5 af 5 stjerner på svømmesitet, SwinInn
  • 5  af 5 på anmeldelserne på Arenas egen webshop
  • Brugt af flere professionelle topsvømmere

arena cobra ultra

 

4. Udsynet

Arena Cobra Ultra Mirror er et perfekt navn til brillen. Nemlig fordi Ultra Mirror siger lidt om, hvad du opnår ved brillen. Det er måske lidt kryptisk skrevet. Min pointe er, at brillerne giver et vanvittigt godt “360 graders” udsyn.

Et af de bedste svømmebriller på det område. Udsynet på Arena Cobra Ultra Mirror er bare netop det navnet indikerer: Ultra godt!

 

5. Dårlig belysning, god performance

Igen sammenligneligt med mange af de andre svømmebriller vi har belyst, og selv haft igennem min svømmekarriere, så er Arenas svømmebriller bare helt vildt gode i svømmehaller med dårlig belysning.

Heldigvis har de fleste svømmehaller (i Danmark) ok belysning til de fleste svømmebriller. Rammer du dog i en konkurrence i en dårlig belyst pool eller svømmehal, så er du virkelig sikret x10 med Cobra Ultra Mirror svømmebrillen.

Det blå glas, tror vi er det der giver det gode udsyn under selv dårlig belysning – kan være det er en forretningshemmelighed, men vi har hvertfald ikke kunne finde andre forklaringer online på mine oplevelser.

 

arena cobra mirror

 

Sådan foregik vores anmeldelse af Arena Cobra Ultra Mirror svømmebrillerne

Af ressourcemæssige årsager er det ikke alle produkter vi tester selv. Vi har i dette tilfældet brugt kilder i svømmemiljøet, bl.a. svømmere som bruger denne svømmebrille fast, samt at undersøgt diverse anmeldelser og andre ekspertvurderinger og anmeldelser fra følgende kilder:

YourSwinLog: Den tidligere konkurrencesvømmer, Olivier Poirier-Leroy, blogger i dag om svømning og svømmegrej og har anmeldt produkter på sin blog, YourSwimLog, og han er meget begejstret for briller. Stor anbefaling fra Olivier, som giver et godt kvalitetsstempel!

Amazon: Amazon er verdens største webshop og deres kunder anmeldelse er ofte en god indikator på, om produktet holder vand. Se anmeldelserne af produktet her

Slutteligt, har vi trukket på vores netværk og viden om branchen.

Denne side er anmeldt af: Marcus L. Hedegaard 10/10

Forfatter

Skriv en kommentar