Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Sidst opdateret den

Der findes ikke noget mere fornøjeligt og afslappende end en tur til stranden på en varm sommerdag.

Hvis du skal gøre det ekstra lækkert, så tag en luftmadras til vand med, så du kan drive rundt i vandet og bare nyde livet i fulde drag.

I denne artikel gør vi dig meget klogere på, hvordan du vælger den helt rigtige badeluftmadras til strandturen, således du altid har det bedste og billigste udstyr i vandet.

Formålet med dette indlæg er, at give dig en komplet oversigt over de mange forskellige bade luftmadrasser som finder på markedet. Derfor skal du blot læne dig tilbage og nyde denne anmeldelse/test.


Store prisforskelle på bademadrasser

Bademadras til pool

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Når du skal vælge din badeluftmadras, så kan udvalget virke overvældende. Først og fremmest skal du selvfølgelig finde en madras, som du kan lide at se på. Det er efterhånden muligt at finde badeluftmadrasser i alle farver og i forskellige kombinationer af farver.

Derudover kan du finde mange modeller i sjove designs, som måske er formet som en ananas eller sågar et stykke pizza.

Den næste overvejelse er prisen. Hvilket prisleje der passer bedst er afhængig af, hvilke behov du har. Hvis du er på jagt efter en strand luftmadras, der bare skal bruges her og nu, og måske kun denne ene gang, så er der ingen grund til at købe en dyr bademadras.

Du kan finde mange ganske udmærkede modeller, som ikke koster alverden.

Hvis du til gengæld har en forventning om, at du kommer til at bruge din nye luftmadras igen og igen, så kan det godt betale sig at investere i en lidt dyrere model.

Helt konkret er der dog også nogle praktiske forhold, du skal være opmærksom på.


Vælg din bade luftmadras i den rigtige størrelse 

bedste bade luftmadras

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Helt praktisk er der især to ting, som du skal sørge for passer, når du skal finde den rigtige
badeluftmadras til dig. Det drejer sig om størrelse og maksimal belastning.

Du kan med fordel starte med kun at lede blandt madrasser, som er store nok til dig. Madrassen skal ikke nødvendigvis være længere end din højde, da man sagtens kan ligge fint med fødderne ud over kanten, men alt efter din egen størrelse, så er det en god ide at købe en madras der er tilpas bred.

På visse modeller er der angivet en maksimal belastning. Det gælder typisk på bademadrasser i den billige ende, hvor du til tider vil opleve en maksimal belastning på eksempelvis 120 kg, og så skal du selvfølgelig vælge en vægtgrænse, som du holder dig indenfor.

Gerne lidt vel indenfor grænsen, så det ikke kommer til at føles som madrassen er lige ved at tippe eller gå under vand.

Hvis du har planer om at tage din bademadras med på rejse, så skal du måske vælge en model, der fylder mindst muligt, når den er pakket sammen.


Bestway flydende madras i guld – til dig, der gerne vil nyde din tur i vandet

Bestway flydende madras i guld

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Vil du gerne nyde solen, men gider ikke ligge i det brændende sand? Så overvej en luftmadras fra Bestway. Luftmadrassen er guldfarvet og skinner flot i solen. Madrassen har indbygget pude, så du er sikker på, at du kan ligge behageligt. Du kan nyde madrassen i poolen, og bruger du den på stranden, så vær opmærksom på, at du ikke lader den drive til havs.

Med madrassen medfølger et reparationskit, så kommer du lidt for tæt på en skarp sten, er der hjælp at hente. Lappegrejet gør, at du nemt kan lappe mindre huller. Luftmadrassen er 183 cm * 69 cm og kan holde til en brugervægt på 90 kilo.

Med madrassen kan du få den skønneste tur på stranden, og den kan også bruges som et behageligt liggeunderlag, når du ligger på jorden og slikker sol.


Badeluftmadras – BESTSELLER

Badeluftmadras

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Her har vi en af de flotteste og mest sælgende badeluftmadrasser på markedet. Ikke nok med, at den er dejlig at ligge på. Så har man formået at kunne gøre den åndbar. Det vil sige, at når du ligger på stranden, ved poolen eller andre skønne steder. Så vil du ikke opleve, at den er helt våd grundet sved.

Dette er blot en af årsagerne til, at mange køber modellen. Vi synes selv den er elegant med sine flotte farver. Derudover så fylder den absolut ingenting. Du kan nemt have den i din taske, og dermed nemt tage den med dig rundt omkring.

Det er desuden den billigste model vi har med i dette indlæg. Så hvis du ikke ønsker at bruge for mange penge på disse fantastiske sommer produkter. Så er der ingen undskyldninger her. Den koster nemlig det samme som et måltid.


Bade Luftmadras – Pizza

Bade luftmadras

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Her har vi en lidt sjovere bade luftmadras, der selvfølgelig henvender sig til dig, som er en smule mere frisk. Denne strand luftmadras, som vi tillader os at kalde dem. Er ualmindeligt godt at ligge på. Udover en fantastisk komfort, så giver det en sjov opmærksomhed.

Vi er hvertfald kun støt ind i folk, som synes de er ualmindeligt sjove. Specielt hvis I vælger, at købe mere end én, så vil de give en synergi, som det fremgår af ovenstående billede. Til sidste har man nemlig fået samlet en hel pizza med sin luftmadras til vand.

Den hører klart til en af de absolut bedst sælgende. Det er der selvfølgelig en årsag til. En af de helt klare er, at prisen er ualmindelig god. Derfor vælger mange, at springe ud i sådan en model. De er nemme at pumpe op, også er vores udvalgte forhandler dygtig til at levere dem hurtigt.

Faktisk oplever vi, at du kun skal vente i 1 dag før du har dem. Der skal fra vores redaktion lyde de største anbefalinger til denne alsidige model. Du med sikkerhed vil blive 100% tilfreds med. Det er vi på ingen måde i tvivl om.


Badeluftmadras – til børn

Badeluftmadras – til børn

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Hvis du planlægger en badeferie sammen med dine børn, kan det være, de vil synes, det er sjovt at få lidt udstyr med til stranden eller poolen. Det kan også være, I bare er glade for at køre til stranden, der ligger i jeres nærområde, eller at I har adgang til et friluftsbad. Denne badeluftmadras er i hvert tilfælde et godt valg, hvis din søn eller datter er glad for Spiderman. Det er nemlig motivet på denne rå og seje badeluftmadras til børn.

Det sjove motiv gør badeluftmadrassen let genkendelig i forhold til en ensfarvet en af slagsen. Så kan dit barn skille sig ud med den sejeste badeluftmadras på stranden. Det kan også være, du får en pause fra badningen og vandhundelegene, hvis dit barn har en sjov madras at sidde og ligge på.

Madrassen har en integreret pude i hovedenden for maksimal komfort. Den har et design med fem lange luftkamre, som hjælper til at fordele luften, når der kommer vægt på madrassen. Desuden måler badeluftmadrassen i oppustet tilstand cirka 104 centimeter i længden, 48 centimeter i bredden og 16 centimeter i tykkelsen. Det gør, at den har den perfekte størrelse til børn helt ned fra treårsalderen.


Bade Luftmadras – Den klassiske

Bademadras

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

En mere neutral model, er denne klassiske badeluftmadras, Den skiller sig ikke synderligt ud, og derfor kan du trygt købe den. Hvis du ikke ønsker at blive set. Alligevel har den en rød farve, som gør det nemt for livredder eller andre at se dig i horisonten. Der er derfor tænkt på sikkerheden. Hvilket jo i og for sig er fantastisk.

En klar fordel ved denne model er, at den tillader at man kan ligge på både ryg og mave. Mange andre modeller har nemlig en opløftet hovedpude. Det betyder, at du umiddelbart kun kan ligge på ryggen. Da det vil følges ubehageligt for nakken at ligge på maven.

Dette skal du på ingen måde tænke på ved denne model. Her kan du vride og dreje dig, som du ønsker. Det er derfor den perfekte strand luftmadras og luftmadras til pool.

Vi er hvertfald meget begejstret for modellen. Hvis du ønsker at læse mere omkring dens kvaliteter. Så har du mulighed for det, via ovenstående link.


Bademadras til pool – Starwars model

Luftmadras til pool

Starwars modellen er en sikker vinder blandt mange. Den har været på markedet i mange år, og det er der en årsag til. Vi synes den for alvor har gjort sig berrettiget til, at være med i denne anmeldelse. For normalvis er starwars merchandise relativt dyrt. Det er en sjælden gang ikke tilfældet her. Hvilket man jo egentligt bare skal glæde sig over.

Den er designet som en klassisk luftmadras til vand, og derfor vil du føle dig hjemme i den meget hurtigt. Vi er hvertfald af den overbevisning, at hvis du ønsker at dase ved poolen, stranden eller havet. Så er denne bade luftmadras idéel.

Er der forskel på den optimale luftmadras til pool og strand luftmadras?

Helt generelt kan man sige, at de egenskaber der gør en badeluftmadras god er de samme, om vi taler til brug i en pool eller ved stranden.

Der er dog markant forskel i forholdene. I en pool er der ikke bølger på samme måde, som der er på stranden. Det gør, at det måske kan være mere oplagt at vælge en model i bedre kvalitet, når du skal finde en strand luftmadras.

Den må gerne være mere stabil, hvor det rolige vand i poolen stiller ikke stiller så høje krav.

strand luftmadras

Få bedre komfort med en luftmadras med netbund

I den lidt dyrere ende af skalaen finder vi luftmadrasser med netbund eller bade luftmadras med net – som de ligeledes kaldes.

Det er værd at bemærke, at dyr i denne sammenhæng betyder en pris på cirka 500 kr.

Netbunden hjælper med at holde dig kølig i vandet, hvilket kan være rart på de helt varme sommerdage.

Her finder du mere interessant indhold

Vi har selvfølgelig samlet andre relevante indlæg, som allesammen er relevante for dig når du skal til stranden eller poolen. Vi håber hvertfald at dette indlæg har gjort dig klogere. Du finder via vores links de absolut bedste priser på markedet for luftmadrasser til pool og strand luftmadrasser. Vi håber du vil dele dine erfaringer med hvilke eksempelvis bade luftmadrasser med netbund eller bare luftmadras til vand, som er de bedste.

Alternativt bør du give disse relateret indlæg et kig. Her vil du forhåbentligt finde andre interessante produkter. Som vil gøre din ferie/strandtur/svømmetur markant bedre.

Denne side er anmeldt af: Nikolaj C. Carlsen 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar