Bade luftmadras – Hav udstyret i orden på strandturen (guide til køb)

Bade luftmadras – Hav udstyret i orden på strandturen (guide til køb)
4.9 (97.78%) 9 votes

Der findes ikke noget mere fornøjeligt og afslappende end en tur til stranden på en varm sommerdag.

Hvis du skal gøre det ekstra lækkert, så tag en luftmadras til vand med, så du kan drive rundt i vandet og bare nyde livet i fulde drag.

I denne artikel gør vi dig meget klogere på, hvordan du vælger den helt rigtige badeluftmadras til strandturen.

 

Store prisforskelle på bademadrasser

Bade luftmadrasNår du skal vælge din badeluftmadras, så kan udvalget virke overvældende. Først og fremmest skal du selvfølgelig finde en madras, som du kan lide at se på. Det er efterhånden muligt at finde badeluftmadrasser i alle farver og i forskellige kombinationer af farver.

Derudover kan du finde mange modeller i sjove designs, som måske er formet som en ananas eller sågar et stykke pizza.

Den næste overvejelse er prisen. Hvilket prisleje der passer bedst er afhængig af, hvilke behov du har. Hvis du er på jagt efter en strand luftmadras, der bare skal bruges her og nu, og måske kun denne ene gang, så er der ingen grund til at købe en dyr bademadras.

Du kan finde mange ganske udmærkede modeller, som ikke koster alverden.

Hvis du til gengæld har en forventning om, at du kommer til at bruge din nye luftmadras igen og igen, så kan det godt betale sig at investere i en lidt dyrere model.

Helt konkret er der dog også nogle praktiske forhold, du skal være opmærksom på.

 

Vælg en bade luftmadras i rigtig størrelse og med tilpas robusthed

Bademadras

 

Helt praktisk er der især to ting, som du skal sørge for passer, når du skal finde den rigtige
badeluftmadras til dig. Det drejer sig om størrelse og maksimal belastning.

Du kan med fordel starte med kun at lede blandt madrasser, som er store nok til dig. Madrassen skal ikke nødvendigvis være længere end din højde, da man sagtens kan ligge fint med fødderne ud over kanten, men alt efter din egen størrelse, så er det en god ide at købe en madras der er tilpas bred.

På visse modeller er der angivet en maksimal belastning. Det gælder typisk på bademadrasser i den billige ende, hvor du til tider vil opleve en maksimal belastning på eksempelvis 80 kg, og så skal du selvfølgelig vælge en vægtgrænse, som du holder dig indenfor.

Gerne lidt vel indenfor grænsen, så det ikke kommer til at føles som madrassen er lige ved at tippe eller gå under vand.

Hvis du har planer om at tage din bademadras med på rejse, så skal du måske vælge en model, der fylder mindst muligt, når den er pakket sammen.

 

Er der forskel på den optimale luftmadras til pool og strand luftmadras?

Helt generelt kan man sige, at de egenskaber der gør en badeluftmadras god er de samme, om vi taler til brug i en pool eller ved stranden.

Der er dog markant forskel i forholdene. I en pool er der ikke bølger på samme måde, som der er på stranden. Det gør, at det måske kan være mere oplagt at vælge en model i bedre kvalitet, når du skal finde en strand luftmadras.

Den må gerne være mere stabil, hvor det rolige vand i poolen stiller ikke stiller så høje krav.

 

Få bedre komfort hvis du vælger en luftmadras med netbund

I den lidt dyrere ende af skalaen finder vi luftmadrasser med netbund.

Det er værd at bemærke, at dyr i denne sammenhæng betyder en pris på cirka 500 kr.

Netbunden hjælper med at holde dig kølig i vandet, hvilket kan være rart på de helt varme sommerdage.

Køb din luftmadras til vand online – Så er du sikret returret

bademadrasseDer kan være flere fordele ved at bestille på nettet. Den vigtigste fordel er, at du altid er sikret returret, hvis du ikke skulle være tilfreds med din vare. På den måde kan man sige, at du handler uden risiko. Hvis du for eksempel har bestilt en bade luftmadras med net, og det viser sig, at den ikke helt lever op til dine forventninger – så kan du altid returnere varen. Det er din ret som kunde ved internethandel.

Den anden store fordel er, at du ofte kan finde billigere priser på nettet. Konkurrencen blandt webshops er stor, og derfor vil du tit opleve, at de forskellige webshops underbyder hinanden på prisen.

Nu skulle du gerne være klædt godt på til at finde den helt rigtige badeluftmadras til dit behov. Køb en ny bademadras i dag – så det bliver din næste tur vandet endnu mere afslappende.

 

Nøgleord i denne tekst:

Bade luftmadras
Badeluftmadras
Luftmadras til pool
Strand luftmadras
Bademadras til pool
Bade luftmadras med net
Luftmadras med netbund
Luftmadras til vand

Indlægs forfatter: Benjamin Jørgensen

Velkommen til min side: Rygcrawl.dk. Her skriver jeg om alt mellem himmel og jord - nærmere bestemt - faktisk kun om det på hav og i vand. Havet og det at opholde sig i, tæt på og omkring vand har altid vagt stor glæde hos mig. Den glæde vil jeg gerne dele med jer, uanset om I som mig kan lide at svømme, dyrke triathlon, dykke eller bruge tid på jeres båd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.