ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Badesko er en oplagt mulighed til dig, der gerne vil beskytte dine fødder på stranden eller under ekspeditioner af havet under dykning. Du kan risikere at støde på skarpe sten, klipper og rev, når du bevæger dig under vandet. Her vil et par gode svømmesko beskytte dine fødder, så du kan udforske uden problem.

Her har vi samlet en oversigt over de bedste badesko i test. Denne testoversigt giver derfor dig et godt indblik i markedet, så du kan vælge de helt rigtige badesko til dine behov. Der er både badesko til den garvede voksne dykker, til de allermindste børn og voksne, der gerne vil have ekstra beskyttelse, når de bader.

Aqua Sphere BeachWalker – Godt valg til voksne


Aqua Sphere BeachWalkerTestresultater

Set til: 175,00

Køb hos Watery.dk

Disse enkle og funktionelle badesko fra Aqua Sphere får 4,67 stjerner ud af 5 af kunderne. Skoene sidder behageligt på foden, og de kommer i mange forskellige størrelser, så hele familien, børn og voksne, kan være med.

De er et rigtigt godt valg til voksne, der gerne vil have et par hårdføre og behagelige sko til strand og hav.

Se priser og tilbud på Aqua Sphere BeachWalker her:

Om Aqua Sphere BeachWalker badesko

Skal du bruge et par gode badesko, så er disse BeachWalker fra Aqua Sphere et godt valg. De kan bruges både af voksne og børn og kan fås i mange størrelser.

Skoene er producerede i fleksible og solide materialer, så din sko kan holde i mange år. Oversiden er lavet i behagelig 2 mm neopren og bunden er i vulkaniseret gummi. Neoprenen giver god åndbarhed, så skoen tørrer hurtigt.

Designet er diskret og sort uden pynt udover et lille logo på siden. Du kan let trække skoen på med den fikse strop på bagsiden af hælen.

Disse sko er særligt oplagt til at gå rundt omkring strandens område, hvor der kan være klipper og andre skarpe kanter, men de fungerer også fint som svømmesko.

Udvalgte specifikationer:

 • Fikse sko i neopren og gummi
 • Fås i mange størrelser
 • God komfort og kvalitet
 • Smart strop ved hælen
 • Enkelt og funktionelt design
 • Obs: Store i størrelsen, så vælg en størrelse mindre end normalt

Cruz Badesko – Unisex


Cruz BadeskoSet til: 59,00

Køb hos Watery.dk

Disse unisex sko er perfekte til voksne, der skal bruge et par funktionelle og effektive badesko uden for mange dikkedarer. Denne udgave i unisex er både brugbar og helt diskret i sort.

Se priser og tilbud på Cruz Badesko her:

Om Cruz Badesko

Denne sko fra Cruz er lavet med en solid og fast gummibund, så du kan bevæge dig over skarpe klipper og sten uden problem. Oversiden er lavet i et åndbart mesh, så dine fødder får luft, når du er oppe af vandet. Bunden har et mønster, der giver et godt greb selv på glatte overflader.

Du spænder denne badesko fast med en smart elastiksnøre i kanten omkring anklen. Det betyder, at flere kan deles som det samme par, hvis I har nogenlunde samme skostørrelse. Skoen skal nemlig blot strammes til med den smarte snørefunktion, før den sidder sikkert og komfortabelt om foden.

Udvalgte specifikationer:

 • Sko med solid gummisål til strand og hav
 • Behageligt mesh på overside af skoen
 • Solid gummisål med antiskrid
 • Smart snørelukning
 • Unisex design i sort

Beachwalker badesko til piger – Godt og sikkert valg til børn – til dreng/pige


Beachwalker badesko til pigerTestresultater

Set til: 79,00

Køb hos Watery.dk

Kunderne giver disse flotte pink sko til børn 4,8 ud af 5 stjerner. De roses særligt for deres fleksibilitet og lethed, der får selv de mindste til at beskytte fødderne bedst muligt. Der er god bevægelsesfrihed, som kunderne sætter pris på.

Se priser og tilbud på Beachwalker badesko til piger her:

Om Beachwalker badesko til piger

Skal dine børn bruge et par gode sko til at lege både på stranden og i vandet, så er Beachwalkers pink udgave oplagt. Den flotte farve vil gøre de fleste små piger ellevilde.

Derudover beskytter skoene fødderne godt med en solid bund i vulkaniseret gummi.

Oversiden er lavet i 2 mm neopren, der både beskytter overfoden, men også gør badeskoene meget behagelige at have på. Det giver også en åndbar overflade, så fødderne ikke koger i skoen.

Med en smart strop ved hælen er disse sko lette at trække på.

Udvalgte specifikationer:

 • Flotte pink badesko til børn
 • Lavet i neopren og vulkaniseret gummi
 • Meget komfortable og behagelige
 • Kan bruges både på stranden og i vandet
 • Smart strop ved hælen
 • OBS: Disse badesko er store i størrelsen, så vælg en størrelse mindre end normalt

Fourth Element Rock Hopper – Bedre kvalitet


Fourth Element Rock HopperTestresultater

Set til: 399,00

Køb hos Kingfish

Denne badesko fra Fourth Element får ros af kunderne hos SimplyScuba.com, der giver den 5 ud af 5 stjerner. Den får særlig god feedback på dens behagelighed og fleksibilitet, når man bevæger sig i vand og på land.

Se priser og tilbud på Fourth Element Rock Hopper her:

Om Fourth Element Rock Hopper

Fourth Elements badesko Rock Hopper giver meget stor komfort og fleksibilitet, når du bruger skoene både på land og til vands. Disse sko er lavet i 3mm neopren, og de er nemme at trække op, så de sidder stramt og behageligt om foden.

Deres facon minder lidt om en kort støvle, så skoen sidder solidt og ikke ryger af under bevægelse.

Den indre sål er fremstillet, så den komfortabelt og ergonomisk støtter din fod, mens bunden er i solid og beskyttende gummi.

Hælen er ekstra forstærket, så du kan bruge disse badesko med svømmefødder, der sidder med en rem omkring foden; de kan dog ikke bruges med fuldfodsfinner. Derfor er disse sko særligt oplagte til dig, der gerne dykker med svømmefødder og våddragt.

Udvalgte specifikationer:

 • Badesko til land og vand
 • Fremstillet i 3 mm neopren
 • Har en beskyttende gummisål
 • Ergonomisk indre sål
 • Forstærket hæl
 • Kan bruges med svømmefødder med hælrem

IST 3mm Strandsko – Godt valg til børn


IST 3mm StrandskoSet til: 179,00

Køb hos Kingfish

Skal du bruge en fornuftig strandsko til de allermindste, så er IST altid klar med gode produkter. Kendt for deres udstyr til dykkere er disse 3mm Strandsko et par beskyttende sko i allerbedste kvalitet.

Se priser og tilbud på IST 3mm Strandsko her:

Om IST 3mm Strandsko

Beskyt dine børns fødder med et par af de bedste badesko. IST laver dykkerudstyr og våddragter, og disse neopren sko beskytter dit barns fusser mod skarpe klipper på bunden af vandet.

Skoene er lavet med et lag neopren på 3 mm, der gør skoen let og nem at bære. Neoprenen gør, at skoen sidder stramt og komfortabelt omkring foden og beskytter ikke kun undersiden, men også oversiden af foden.

Undersiden er ekstra beskyttet af en undersål, der forhindrer skarpe genstande i at penetrere skoen. Disse såler har et mønster, der giver et godt greb på glatte overflader, så dit barn kan stå fast selv på glatte overflader.

Disse sko er ikke kun til brug i vandet, men de kan bæres hele dagen lang. Du kan sågar kombinere disse sko med svømmefødder.

Udvalgte specifikationer:

 • Badesko til børn
 • Fremstillet i 3 mm neopren
 • God undersål med antiskrid
 • Meget komfortable og letvægt
 • Kan bruges både på land og i vand
 • Kan bruges med svømmefødder

Aqua sphere cancun – Rangering som nr. 1 på Pricerunner 


Aqua sphere cancunSet til: 105,00

Køb hos Watery.dk

 • Rangering som nummer 1 i kategorien hos Pricerunner.dk 

Søger du et par badesko til dit barn, der beskytter dit barns fødder på bedste vis, er super komfortable og har en ydersål, der er både blød og god, er disse badesko et oplagt valg til de mange sjove og hyggelige badestunder ved stranden. Disse Aqua sphere cancun badesko til børn er rangeret som nr. 1 i kategorien hos Pricerunner.dk, hvilket placerer dem i top, når det gælder kategorien badesko.  

Se priser og tilbud på Aqua sphere cancun her:

Om Aqua sphere cancun 

Bor I i nærheden af en stenstrand, har et sommerhus i nærheden af en stenstrand eller skal ud at rejse, hvor I ikke kender havbunden, er et par solide, komfortable og bløde badesko til dit barn et must have. Med disse Aqua sphere cancun badesko, der er lavet i nylon mesh, er I sikre på, at barnet ikke træder på noget skarpt på havbunden og dermed får skader på fødderne. Noget, der kan ødelægge hele oplevelsen og give stærke smerter. Et par badesko er nemme at tage på for barnet, der vil kunne bevæge sig meget mere frit, uden at skulle tænke på, hvad det træder på undervejs under badeturen. Når barnet bader, er skoene super fleksible og komfortable, idet vandet kan trænge ind i dem.  

Derfor anbefaler vi denne model

 • Rangering som nr. 1 i kategorien hos Pricerunner.dk     
 • Komfortable med en blød ydersål 
 • Fleksible fordi vandet kan trænge ind i dem 
 • Fås i flotte farver   

Aqua sphere cancun vs. markedet

Med Aqua sphere cancun badesko er barnet sikret en tryg oplevelse i vandet og ved stranden på en ujævn havbund og stenstrand. De adskiller sig fra andre lignende modeller på markedet via deres rangering som nr. 1 på Pricerunner.dk, hvor især deres komfortable ydersål og fleksible materiale ved vandgennemtrængning fremhæves. 

Specifikationer:        

 • Farver: Blå og grøn men fås også i andre farvekombinationer   
 • Størrelser: Fra 28 – 35   
 • Ydersål: Hvidt gummi  
 • Indersål: Aftagelig   
 • Justerbar top   

Reima Twister – Super komfortable og slidstærke 


Reima-Lean-Black

 • Rangeret som nr. 3 i kategorien hos Pricerunner.dk 

Søger du et par komfortable og flotte badesko til dit barn, er disse Reima badesko et oplagt valg. De er super flotte i pink med supplement af et mønster i gule, lilla og hvide nuancer. Disse badesko er ikke blot flotte, men også super anvendelige for dit barn, fordi de sikrer et solidt fodfæste med deres materiale i tekstil på badeskoens yderside og termoplastgummi på skoenes ydersål. De er blevet rangeret som nr. 3 i kategorien hos Pricerunner.dk, og denne top tre gør dem til absolutte must haves for dit barn. 

Se priser og tilbud på Reima Twister her:

Annonce i samarbejde med PriceRunner

 

Om Reima Twister 

Står I for at skulle bade på en stenstrand eller på en strand, hvor havbunden er ujævn og fuld af sten, krabber og måske endda efterladenskaber fra mennesker, kan disse Reima badesko vise sig helt uundværlige for dit barns sarte fødder og fodsåler. Med disse badesko udført i tekstilmateriale på ydersiden og termoplastgummi på ydersålen, kan dit barn færdes trygt og sikkert på stranden og i vandet uden at skade sine fødder på skarpe kanter osv. Med badeskoenes fodsål, der er lavet af neopren skum, er barnet sikret optimal komfort under enhver badeaktivitet. Derudover har badeskoene et ekstra lag beskyttende stof, der sidder ved svang, tæer og hæl. Dermed er fødderne top sikret i forhold til, at noget skarpt trænger igennem skoene. Ved endt badning og leg ved stranden kan barnet tage badeskoene af og forældrene kan nyde, at de har et hurtigttørrende materiale, hvis barnet gerne vil i vandet igen hurtigt efter brug. Barnet er desuden beskyttet mod solen med badeskoenes UV50+ beskyttelse.

Derfor anbefaler vi denne model

 • Rangering som nr. 3 i kategorien hos Pricerunner.dk  
 • Komfortable og slidstærke materialer i tekstil og termoplastgummi 
 • Flotte farver    
 • Ekstra beskyttelse ved hæl, svang og tæer 
 • Solbeskyttelse ved UV50+ 

Reima Twister vs. markedet

Disse Reima badesko adskiller sig fra lignende modeller på markedet ved at have fået en flot rangering som nr. 3 i kategori hos Pricerunner.dk. De har komfortable og slidstærke materialer, der sikrer dit barn mod fodskader under badningen og ved leg på stenstrand. Designet er flot i farverige farver, hvilket gør dem attraktive for børn. Alt i alt nogle super badesko til en fornuftig pris. 

Specifikationer:

 • Mærke: Reima   
 • Materiale: Termoplastgummi og tekstil   
 • Fås i størrelserne 28-35  
 • Flotte farver i pink med supplement af et mønster i gule, lilla og hvide
 • UV 50+ solbeskyttelse 

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Outdoorgearlab.com

En grundig test af forskellige typer af fivefingers, hvor de blandt andet er testet på baggrund af kriterier såsom performance, vægt, friktion og holdbarhed.

Kundeanmeldelser

Kunderne er i dag i stand til at give deres anmeldelser på flere webshops. Disse er anvendt i denne testoversigt, da kunderne giver deres ærlige mening til kende. Her kan man ofte finde yderligere informationer om badeskoen i kundernes ærlige kommentarer.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Salvimar Wavi Drill badetøffelOm Salvimar Wavi Drill badetøffel

Set til: 79,00

Køb hos Dykkerbutikken

Lige meget om du bare skal bruge et par smarte badetøfler, eller du er garvet undervandsdykker, der gerne vil beskytte dine neoprensokker, så er denne badetøffel fra Salvimar et godt valg.

Skoen er udformet som en tøffel, der er let af få af og på. Overdelen og tæerne er beskyttede, mens hælen er fri.

Se priser og tilbud på Salvimar Wavi Drill badetøffel her:

Overdelen er perforeret med et hullet mønster, der giver god åndbarhed og sikrer, at skoen tørrer hurtigt. Bunden er lavet med antiskrid-mønster, så du står fast selv på glatte overflader såsom fliser, på en båd og ved glatte klipper og sten.

Udvalgte specifikationer:

 • Smart badetøffel til billig pris
 • God åndbarhed med smarte perforeringsmønster
 • Beskytter oversiden af foden og tæerne
 • God antiskrid-bund
 • Meget let badetøffel
 • God til både strandgæster og dykkere, der vil beskytte neoprensokker mod slid
 • OBS: Lidt lille i størrelsen

Adapt barefoot


Adapt Barefoot

 • Rangering som nr. 5 i kategori på Pricerunner.dk 

Disse Adapt barefoot badesko er til dig, der søger et par badesko i god kvalitet med perfekt pasform, super komfort og åndbare materialer. Disse badesko placerer sig helt i top grundet deres flotte rangering som nr. 5 i kategorien hos Pricerunner.dk, og du får dermed et par badesko i rigtig god kvalitet.  

Se priser og tilbud på Adapt barefoot her:

 

Om Adapt barefoot 

Disse badesko har mange gode funktioner, der sikrer, at dit barn kan ånde i badeskoene, har optimal bevægefrihed på grund af en perfekt pasform, der er sikret via en aftagelig indersål med monteringslinje og et flot design. Med disse badesko er barnet sikret tryg leg ved stranden med super beskyttelse af fødderne mod skarpe sten, krabber osv., og ved endt leg kan de nemt vaskes i vaskemaskinen.   

Derfor anbefaler vi denne model

 • Åndbart og let materiale  
 • God sigtbarhed med refleksdetaljer   
 • Aftagelig indersål der har en monteringslinje, der sikrer den perfekte pasform   
 • Kan vaskes i maskine 
 • Smart slip on design 
 • Skaber tryghed og sikre fødder hos dit barn 

Adapt barefoot badesko vs. markedet 

Disse Adapt barefoot badesko adskiller sig fra andre lignende modeller på markedet via deres flotte rangering som nr. 5 i deres kategori hos Pricerunner.dk. De har et let og åndbart materiale, hvilket sikrer barnet en stor bevægefrihed under aktivitet i vandet og ved stranden, der giver fødderne de optimale vilkår for at ånde. Pasformen er i top, fordi de har en aftagelig indersål med en monteringslinje, hvilket gør, at dit barn får badesko på med et perfekt fit. Alt i alt et par rigtige gode og anvendelige badesko, der ligger i top 5 over badesko.  

Specifikationer:  

 • Mærke: Adapt   
 • Føres i størrelserne 28-35  
 • Aftalelig indersål  
 • Vaskbare   
 • Refleksdetaljer  
 • Åndbare 

Vibram Fivefingers Kso Evo Black


Vibram Fivefingers Kso Evo BlackTestresultater

I en stor undersøgelse af de bedste sko med plads til tæerne, får Vibram Fivefingers hele 5 ud af 5 stjerner på Outdoorgearlab.com. Her får de særligt ros for deres lethed og fleksibilitet. De er i testen brugt som løbesko, men de er vandtætte og kan sagtens bruges som badesko.

Om Vibram Fivefingers Kso Evo Black

Skal du bruge et par behagelige og lette strandsko, så er Vibram Fivefingers et godt valg. Den lette sko sidder helt tæt til foden, hvor den deler hver tå op for sig, så det føles som om, at du har bare tær. Bunden er en tynd beskyttende sål, mens oversiden er lavet i mesh.

Du kan både bruge dine Fivefingers på stranden, men de er også gode til andre slags terræn, hvor du gerne vil føle underlaget bedst muligt under dine fødder. Den lette vægt på 99 gram gør skoene til en naturlig forlængelse af dine fødder.

Du lukker skoen med en smart snørelukning, og bunden er ridset med et friktionsskabende mønster. Mønsteret giver et godt greb, når du bevæger dig rundt.

Udvalgte specifikationer:

 • Meget let sko på 99 g
 • Individuel plads til hver tå
 • Giver en barfodoplevelse
 • Smart snørelukning
 • Godt greb i sålen

Seac 3mm Badesko


Seac 3mm BadeskoOm Seac 3mm Badesko

Disse badesko fra Seac er oplagte til at tage med på ferien. Skoen er letvægt og kan bruges både som sko på stranden og som beskyttende badesko i havet.

Sålen er lavet i gummi, og den er integreret med oversiden i letvægts neopren. Neoprenen sørger for, at skoen tørrer hurtigt, når du har haft dem på i vandet. Dette giver en funktionel og behagelig sko, der har en god holdbarhed.

Sålen har et godt mønster mod skrid, så du får det bedste greb med fødderne i skoen, om du bevæger dig på land eller til vands.

Du spænder skoen fast på foden med elastiksnøren ved hælen. Det giver god mulighed for at justere skoens pasform selv under brug.

Badeskoen er lavet med mørkeblå, blå og hvide detaljer, der giver et flot visuelt udtryk.

Udvalgte specifikationer:

 • Smart badesko til land og vand
 • Lavet i mørkeblåt, blåt og hvidt neopren og gummi
 • Antiskrid mønster i sålen
 • Smart justering med elastiksnøre ved hælen
 • Behagelig og komfortabel i brug

Gul 3mm Badesko


Gul 3mm BadeskoDisse badesko beskytter ikke kun dine fødder mod slag og rifter fra skarpe sten eller rev, men giver også ekstra varme til de kolde fødder. Gul laver kvalitetsgrej til dykkeren, og disse gode sko er ingen undtagelse.

Om Gul 3mm Strandsko

De komfortable svømmesko fra Gul giver dine fødder optimal beskyttelse. Selve sålen er ekstra beskyttende lavet i hårdfør, men fleksibel gummi. Bunden går et stykke op over foden og beskytter dermed både tæerne, hælen og kanten af foden.

Oversiden af skoen er lavet i neropren, der giver et godt greb om din fod. Bund og oversidemateriale er formet sammen, så skoen giver den optimale fleksibilitet og bevægelsesfrihed.

Du spænder skoen fast på foden ved at stramme den smarte elastikrem til. Det gør det let at få skoen af og på, og få det optimale hold omkring anklen, så du ikke taber din sko under ekspeditioner under havets overflade.

Udvalgte specifikationer:

 • Komfortabel badesko
 • Fremstillet i neopren og gummi
 • Beskytter mod skarpe ting og giver varme
 • Ankelstrop for ekstra hold
 • God komfort og fleksibilitet

 

FAQ

🤔 Hvilke badesko er bedst?

Der findes mange gode modeller i denne oversigt. Aqua Sphere BeachWalker er et indlysende valg for dig, der leder efter badesko til voksne. Herudover er badeskoen fra Cruz et godt valg, hvis din familie skal deles om ét par. De er nemlig unisex og lavet i et diskret design.

💰 Er badesko pengene værd?

Badesko koster slet ikke lige så meget som et rigtigt par sko – de beskytter dog dine fødder i samme grad. Derfor er det en rigtig god investering i din egen sikkerhed og komfort, når du er i vandet eller dyrker vandsport.

🤔 Hvad er formålet med badesko ?

Formålet med badesko er at beskytte dine fødder fra ubehagelige overraskelser på sandbunden. Med badesko mindsker du risikoen for at skære dig på glasskår, skarpe sten eller andet. De er også gode til dig, der hurtigt vil bevæge dig frem i vandet uden at overveje fare på bunden.

🤓 Kan jeg svømme med badesko?

Du kan godt svømme med badesko. De vil dog ikke give dig en fordel, mens du svømmer. Badesko bliver dog ofte afvendt til svømmekonkurrencer, som også involverer en form for løb på stranden eller i vandet. Hvis du blot vil svømme en kort tur, er badesko ikke nødvendige.

Forfatter

Skriv en kommentar