bcd vest anmeldelser og tests

Bedst i test BCD veste 2024

I denne BCD Vest test har vi samlet de bedste BCD veste på markedet lige nu. Listen er lavet med grundig research fra tests og anmeldelser af produkterne. Nedenfor finder du vores oversigt over de bedste BCD veste.

Hollis HD-200 dyknings BCD

BCD vesten fra Hollis er det oplagte valg til dykkeren der nægter at gå på kompromis med udstyret, men stadig har en jysk næse for at vælge den rigtige pris. BCD’en ligger bestemt ikke i den billige ende, men det mærkes bestemt også fra første sekund man trækker i den.

Set til 4.999 kr. Gå til forhandler

Her finder du de 6 bedste BCD veste til dykning. Både dem du kan vælge som nybegynder og dem du kan vælge når du er let øvet eller meget trænet.

Guiden her indeholder anmeldelser, som er subjektive, omkring de 6 BCD veste til dykning. Dem har vi dog vurderet bedst fra forskellige prisklasser.

Priserne varierer meget på dykkerveste (BCD’er) og går fra 2499 til 4999 kr. i denne guide. Min anbefaling er dog, hvis du er begynder, eller køber den første BCD til dykning, at prislejet ligger omkring 3000 kr.

Jeg håber du nyder denne guide. At den hjælper dig til at vælge den helt rigtige BCD dykning vest.

Bemærk: Ingen af de udvalgte BCD veste i denne test, er testet af holdet bag Rygcrawl. De er i stedet nøje udvalgt ud fra deres performance i test hos en række uvildige testfirmaer og hos forbrugere. I denne BCD Vest test får du derved en komplet guide over markedets bedste BCD veste samlet et sted.

Bedste Produkt

 • Testvinder
  1
  Hollis HD-200 BCD vest til dykning
  Hollis HD-200 dyknings BCD

  Set til 4.999 kr. På lager

  Køb hos dykkerbutikken rabatkode
  4.999 kr.
Oplysninger er vejledende

[test]


Andre muligheder

Nu har vi i dette udvalg kun taget nogle få BCD’er med. Det er selvfølgelig en skam, for dig der ikke lige fandt den dykkervest du godt kunne tænke dig, og som matchede lige akkurat dine behov.

Derfor vil vi også udnytte denne sektion til at vise dig nogle af de muligheder du har for at finde BCD’er til dykning andre steder.

Derfor vil vi også gerne introducere de muligheder for dig. For du skal selvfølgelig afsøge markedet 100%, før du beslutter dig for, lige akkurat hvilken BCD du godt kunne tænke dig at købe. Det betyder derfor også, at vi som uafhængig instans også er en smule forpligtede på at henvise dig til de andre forhandlere vi kan anbefale. For du skal selvsagt ikke købe noget så vigtigt, som din BCD ved en utroværdig eller shady forhandler.

Se andre muligheder her.

Dykker-butikken.dk

En af de andre forhandlere, som også har et stort udvalg af rigtig fine BCD’er er blandt andet dykkerbutikken, du kan gå direkte til deres store udvalg ved at trykke på knappen herunder:

Dykker-butikken.dk er et rigtig fint sted at købe din nye dykker BCD vest. Intet i vejen med dem. De har mange af de samme gode brands som Hollis og Oceanic. Derudover har de også en række BCD’er fra mærket Seac. Det skulle eftersigende også være et rigtig fint mærke.

Jeg eller nogen jeg kender har dog ikke testet dette mærke, så vi ville ahve svært ved at anmelde disse fra Dykker-buttikken.dk.

Men hvis du føler for, at Seac er mærket for dig i forhold til valget af din nye BCD, så syntes jeg bestemt det virker til at Dykker-butikken er det rigtige sted for dig at handle. Vi kan hvertfald godt stå ind for, at de er en troværdig forhandler.

Opsummering

Lige kort, for dem der ikke måtte vide det allerede, så står BCD for: Bouyancy Control Device – altså en vest som hjælper dig med at afgøre om du skal op eller ned når du dykker.

Det virker til, at de har mange BCD veste fra virkelig mange forskellige mærker. Samtidig også mange af de store mærker såsom ScubaPro, og Aqualung. De har dog også enormt mange mindre, men bestemt ikke uinteressante mærker i deres udvalg. Jeg ligger blandt andet selv mærke til modeller såsom: Rebel og mærker såsom Subgear. Virkelig spændende udvalg.

Samtidig så er Diving-2000.dk også en af landets ældste dykkerbutikker, som har enormt mange års erfaring og derfor uden tvivl kan give dig en sindssygt kyndig gennemgang og rådgivning. Husk dog på, at de er afhængige at at sælge dig et produkt. Det er derfor altid en god idé at læse uafhængige anmeldelser omkring produkterne inden du køber noget som helst.

Afslutning

Jeg håber du har nydt dette indlæg. Synes du der mangler en virkelig god BCD på øverste liste. Måske en du selv har? Så hører jeg meget gerne fra dig. Jeg er kun en person, som sammen med en helt masse frivillige kan dække en masse produkter og anmelde dem og rangere dem i en samlet guide. Men vi kan altid få brug for flere, særligt til BCD veste som alligevel kræver noget tid at anmelde og teste ordentligt!

Jeg glæder mig til at høre fra dig, hvis du har nogle spørgsmål er de selvfølgelig også velkomne. De må rigtig gerne skrive i kommentarfeltet, hvis du gør det, så får andre også glæde af mit svar til dig. Med stor sandsynlighed sidder der nok andre med næsten samme eller lignende spørgsmål som dig.