Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

I dette indlæg vil vi komme ind på hvad de 6 bedste svømmefødder til dykning er, samt forklarer om hvert enkelt. Der findes rigtig mange forskellige typer af finner til dykning, og derfor er vores fineste opgave at give dig et overblik over de bedste dykkerfinner på markedet.

Der vil derfor være alt fra hælremsfinner, splitfinner og normale finner til dykning. Alle sammen produkter som kaldes for svømmefødder til dykning og som er optimale til samme formål.


SPEEDY FINNER – Svømmefødder til dykning

produkt 1 dykkerfinner

Disse svømmefødder til dykning er med deres flotte design efter vores mening et rigtig godt starter svømmerfødder til dykning. De er billige men stadigvæk produceret i høj kvalitet. Derudover er de bløde og faktisk ligeledes optimale til at tage med på ferien. Disse svømmefødder til dykning er utroligt behagelige, og nemme at tage på og af, og derudover kan man opnå en acceptabel fart i vandet.

De kan købes i farven blå (som det fremgår af billedet) og i farven sort. Hertil kan de anvendes hele året rundt, og er efter vores opfattelse nogle alsidige svømmefødder til dykning, som virkelig giver dig en god fart. De er nemme at justere således, at hvis din fod mangler én størrelse eller to, så kan den justerbare rem bagved korrigeres efter dette.

Det er i forhold til markedet og dets pris ualmindeligt lette. Disse svømmefødder til dykning kan købes til både herre og kvinder.

Pris: 199 DKK

guide til svømmerfødder til dykning

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


ATOMIC SPLITFINS – Finner til dykning

produkt 2 svømmefødder

Her har vi intet mindre end de perfekt finner til dykning. De er unikke i deres design, og faktisk er vores redaktions holdning, at man virkelig er kommet i mål med denne atomic finne til dykning. Den har ligeledes en justerbar hælkappe, som gør den kanon i det du kan justere den så den passer dig perfekt – der er nemlig ikke nået så træls, som et par løse finner til dykning.

Denne type af finner til dykning er kanon gode på havets bund, da denne splitfinne funktion giver dig kanon fremdrift og dermed spares så meget energi som muligt. Denne type af finner til dykning er fremstillet med sin egen patenteret teknologi, hvilket i og for sige består i at optimere din spark i vandet således så lidt kraft spildes, og vi kan garanterer dig, at hvis du ikke har prøvet denne model før, så vil du virkelig blive positivt overrasket.

De vejer kun 1,22 kg hvilket er utroligt flot taget størrelsen og længden i betragtning. Finnerne gør det nemt at navigerer rundt i vandet.

Pris: 1.499 DKK

Guide til finner til dykning

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


MANTA RAY FINNER – Dykkerfinner

produkt 3 finner

Her har vi et par dykkerfinner, som med sit design giver dig adskillige muligheder i vandet. De kan anvendes til utroligt meget og specielt er de gode som dykkerfinner. Der er ingen tvivl, om at producenten manta ray virkelig har eksperimentere her, og det synes vi faktisk er lykkedes utroligt godt.

De er produceret ved hjælp af 3 forskellige typer af råvarer, og på trods af denne relativt kompliceret produktionsteknologi, så har man alligevel formået at kunne tilbyde dem til en pris alle kan være med på. Den måde hvorpå du kommer ned og ud af disse svømmefødder er med en ny revolutionerende teknologi, det er nemlig med hjælp fra et fjedersystem, som tilpasser sig din hælkappe, således du føler at de sidder fuldstændig som de skal.

De kan købes i 3 forskellige farver, og da de blev produceret havde man fokus på at de skulle fungerer på samme måde som var det en ekstra fod. Det vil sige, at de bevæger sig som sener, muskulatur og knogler gør på mennesker – derfor er det også nogle dykkerfinner, som du hurtigt vil føle sidder godt.

Pris: 999 DKK

Guide til dykkerfinner

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


FLUYD GOOSE – Hælremsfinner

produkt 4 hælremsfinner

Floyd goose har som man altid forventer af dem lavet nogle hælremsfinner til mangfoldigheden, derfor plejer vi altid at anbefale disse til dig, som ikke vil spendere utroligt mange penge på svømmefødder til dykning (hælremsfinner), men stadigvæk vil have en rigtig godt oplevelse.

De er flotte og produceret som de svømmefødder, man kender fra svømmehallen. Det er nemlig blot at stikke foden i, også er man klar til at dykke. Denne model er naturligvis en tand længere, da de på den måde er optimeret efter at du kan bruge dem til dykning. De kan købes til både kvinder og mænd, og derfor er de selvfølgelig blandt de mest populære.

Det er desuden den billigste hælremsfinne på markedet, som jeg ligeledes bruger i min fritid. Jeg anvender den nemlig som en helårsfinne, og faktisk har jeg haft den i nu 4 år, og derfor må den siges at klare sig rigtig godt. Den er lavet således det er din fodsstørelse du også bruger til sko, som den skal bestilles i.

Pris: 299 DKK

Guide til hælremsfinner til dykning

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


F1 LT – Dykker finner

produkt 5 svømmefødder

Dykker finner som denne model er produceret til det formål, at hvis du skal navigerer i små rum, som eksempelvis vrag, huler eller andet hvor der er trængt. Derfor er der kort fra fod til finne ende, dog er vi utroligt imponeret af denne dykker finne, da den er ekstrem flot og ligeledes har en justerbar hæl, som derfor gør det nemt for dig at træde ned i.

Ved første øjekast, den måske godt se lidt vild ud, men vi må bare sige, at denne model virkelig er en bestseller da der ikke findes et særligt bredt udvalg på dette område. Disse dykker finner vejer kun 500 g, og er derfor de ultimativt letteste på markedet. Desuden er disse dykker finner fremstillet med øje for du hurtigt og nemt kan dreje og justere dine svømmetag i vandet. Der har været fokus på at producere dykker finner, som både kan gøre sig i små rum, men faktisk også kan bruge til normal dykning – dog vil vi klart anbefale nogle af de andre hvis dette er formål.

De har som nogle få dykker finner på markedet tag i hælkappen, som gør det nået nemmere at transporterer dem rundt og/eller hænde dem op til aftørring.

Pris: 1.499 DKK

Guide til dykker finner

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


ELITE FINNER – Svømmefødder til dykning

Produkt 6 finner til dykning

Disse svømmefødder til dykning adskiller sig på den måde, at dets finner er produceret i gummi, og derfor vil det flytte vandet en del bedre end andet let materiale. Vi er af den overbevisning, at hvis man skal være i et stykke tid i vandet, og man bevæger sig over længere distancer. Her kan eksempelvis nævnes undervandsjægere, så vil disse svømmefødder til dykning være intet mindre end perfekte til dette formål.

Deres lukke system fungerer på den måde, at de justerer sig efter din hæl. På den måde vil du ikke opleve, at de er en tand for små eller for store. Du vil heller ikke opleve, at når du svømmer rundt, at det føles som om de er ved at falde af hele tiden. Disse svømmefødder til dykning er blevet produktudviklet på igennem flere år eftersom de anvendes af diverse kendte dykkere verden over, og man har derfor fra leverandørens side forsøgt at tilpasse disse finner til at de kan bruges ligeså godt i alle verdens have – dette er i øvrigt tilfældet med alle vores valgte svømmefødder til dykning, nemlig at de fungere i alle farvande.

De kan udover denne gule farve anskaffes i helt sort – et billede af dem i sort finder du ved at trykke på nedenstående link.

Pris: 299 DKK

bedste svømmerfødder til dykning

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


Bedste finner til dykning

Det er essentielt, at når man er på markedet for finner til dykning, at man er kræsen og skeptisk overfor sit valg af svømmefødder til dykning, for som du bare kan se af ovenstående 6 specielt udvalgte modeller har de alle forskellige specifikationer, som netop gør dem helt perfekte til forskellige formål.

Af netop den årsag bør man bruge mere end 10 minutter på sit køb, for alle dykkerfinnerne er heller ikke lige billige. Vi mener dog, at vi har samlet en portefølje af de absolut bedste svømmefødder til dykning i dette indlæg, som alle er fremkommet gennem mange års erfaringer med de enkelte. Vi ved fra insider viden i svømmeverden, at alle modeller er almindeligt anerkendte, og derfor bør du slet ikke være i tvivl om kvaliteten på nogle af ovenstående typer. De er nemlig efter vores opfattelse perfekte til en kanon dykkertur.

Vi har så godt som muligt forsøgt, at vælge 6 forskellige typer således du har lidt at vælge imellem alt afhængig af, hvad dit formål med din dykkertur er. Vi er hvertfald af den overbevisning, at vi har dækket hele markedet, men skulle du føle, at vi mangler nået information, så er de sidestående vejledninger en god måde hvorpå du kan peges i den rigtige retning.

Hermed menes, at du af dem kan se hvor godt vi mener de enkelte produkter henvender sig til de 5 forskellige måder at dykke på.

Når vi nævner hælremsfinner er det blot fordi det er en dykkerfinne med lukket hæl, som derfor er en anden model end de andre – hverken bedre eller dårligere, men vores erfaringer er, at nogle bedre kan lidt de lukkede modeller kontra de andre, som justerer sig efter din krop (hæl).

Vores udvalgt forhandler, har vi haft utroligt gode erfaringer med igennem en længere årrække, og derfor kan du blindt stole på, at du får produkterne til tiden og til en ualmindelig god pris – det er nemlig de bedste priser på markedet – har vi efter research måtte konkludere.

En anden nævneværdig fordel ved alle vores modeller er, at alt afhængigt af hvor du er på kloden, kan man på nær den modellen kaldet hælremsfinner, have bare tæer i da de som sagt former sig efter din fod – dette går vi selvfølgelig ud fra, at du vil foretrække når vandet er tilsvarende varmt, det er jo kun her i det kolde nord, at vi er nødsaget til våddragter året rundt.

Svømmefødder til dykning – Her skal de bruges

Dykker finner, finner til dykning eller svømmefødder til dykning som er de synonymer vi har brugt igennem indlægget kan bruges i alle miljøer, sålænge du har det rigtig tøj på. Der er heldigvis ikke signifikant forskel på vandets indhold, som derfor gør, at du skal anvende andre modeller i asien osv.

Vi bruger selv vores finner til dykning i alle kontinenter uden at de har taget skade, eller at vi har kunnet mærke nogen forskel – så det kan du selvfølgelig også gøre. Specielt med dykkerfinner hælremsfinner til dykning
anbefaler vi ikke, at du går rundt med dem på land, men det ved du selvfølgelig allerede godt, da disse har en tendens til at være længere og dermed vil det være ualmindeligt svært at bevæge sig i disse, og derfor vil risikoen får du falder være tilsvarende større, og hvor dumt ville det ikke lige være, at tage et ordentligt styrt inden man skal ud og lave det man synes er kanon sjovt.

Vi anbefaler altid, at du efter brug husker at skylle dine svømmefødder til dykning af, på den måde sikrer du at de holder længst muligt. Det er egentligt de samme råd, som til en våddragt – og det har selvfølgelig nået at gøre med, at saltvand bare er altødelæggende – selvom leverandørerne siger de sagtens kan holde til det, så har vi alligevel god erfaring med lige at skylle dem af – bare for en sikkerhedsskyld.

Uanset hvad så håber vi hvertfald, at vores indlæg har været informativt således du på den tid det har taget at læse dette indlæg er blevet klogere på hvad du skal være opmærksom på inden køb af dine nye svømmefødder til dykning.

Af nedenstående link vil du blive henvist til forhandlerens kategori, som giver dig et kanon overblik over alle de finner til dykning som de har til rådighed. Du vil desuden kunne finde de seks, som du ser af ovenstående.

Hvad angår leveringstiden, så arbejder de med dag til dag levering, så du har super hurtigt dine dykker finner, og kan faktisk to dage før din ferie bestille dem og bruge dem på ferien.

dykker finner

Denne side er anmeldt af: Storm S. Petersen 10/10

Forfatter

Skriv en kommentar