ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Det er dødærgeligt at smide sine svømmebriller væk. Eller at de bliver fuldstændig ridsede til. Eller at stropperne bag på sprænger. Du kan ikke undgå disse tre ting helt, men du kan alligevel gøre en helt masse for at undgå det mindst muligt. Og det vil din mor helt sikkert blive glad for!

For at skulle købe nye svømmebriller hver eneste måned, det gør altså ondt i pengepungen – for alle. Så er der altså mange andre federe ting, som man hellere vil bruge pengene på.

Det har jeg selv erfaret. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange svømmebriller jeg enten har smidt væk, eller er blevet ødelagt. Det er nok tocifret, når jeg tænker over det. Men så har jeg også lært på den hårde måde, hvordan du undgår det samme “helvede”. Og de råd og erfaringer får du lige herunder. Og følger du dem, så lover jeg dig, at du får en dyrere og federe julegave til jul næste år, fordi at din mor/far ikke har skullet bruge flere tusindkroner på nye svømmebriller til dig igen og igen. Lyder det som en aftale?

 

 1. Læg dine svømmebriller i et etui
  Nok det bedste du kan gøre for dine svømmebriller overhovedet. Det er verdens bedste måde, at passe på sine svømmebriller. Bare putte dem i et svømmebrilleetui. Det svære her er dog, at huske eller orke det hver gang. Men der må man lige rive op i sig selv, og tænke på den fede og dyre julegave, som så venter.
 2. Lån dem IKKE ud til dine holdkammerater (selvom du gerne vil)
  Jeg ved godt, hvor gerne man vil låne sine svømmebriller ud til holdkammerater i problemer, som enten har glemt eller ødelagt sine. Men der er nok en grund til, at deres svømmebriller enten er glemt eller ødelagt. Så risikere du nemlig også, at det sker for dine. Men igen, er du den eneste der har et ekstra par, og din holdkammerat er rimeligt meget i knibe, så låner du det selvfølgelig bare ud til hende/ham – med betingelsen, at du får svømmebrillerne tilbage i præcis samme stand.
 3. Juster ikke på svømmebrillerne hele tiden
  Man kan blive ved med at justere længden på stropperne på svømmebriller. Enten sidder de altid for stramt eller løs, men prøv så vidt muligt, at finde én længde, som passer og lad så den blive.
 4. Ingen kast med dem
  Nok det nemmeste råd at lave om på. Bare lad være. Det laver sindssygt mange ridser i svømmebrillerne.
 5. Læg dem ét (og kun ét) bestemt sted hver gang i svømmetasken
  Find et specielt rum et eller andet sted i din svømmetaske, og lig dine svømmebriller der efter HVER træning – uanset hvad.
 6. Stram IKKE stropperne for meget
  Strammer du dine stropper for meget på svømmebrillerne, så risikere du over tid, at stropperne springer til sidst.
 7. Lad være med at pille ved næsebroen
  Find én næsebro, som passer til dig, sæt den i og lad den så blive for altid. Det går ikke, hvis man hele tiden udskifter næsebroen med andre. Til sidst ender det med at ødelægge “hullerne til nlsebroen”, så de hele tiden går op. Også er svømmebrillerne for alvor ødelagt.

Forfatter

Skriv en kommentar