Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Rygcrawl.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Rygcrawl.dk er en annoncefinansieret side, som derfor indeholder reklamelinks. Vores artikler er dog redaktionelle og uvildige, hvor fokus er at hjælpe og guide dig som læser.

Et UV-jagt sæt eller undervandsjagt sæt er en pakke af undervandsjagt produkter, som benyttes til at fange fisk med harpun. Det er en utroligt spændendes måde hvorpå du kan gå på jagt, og derfor skal du holde tungen lige i munden når du skal finde det komplette UV jagt sæt.

Det er uden tvivl en af de metoder, som man nemt kan undervurderer, hvis man ikke har prøvet det før, forstået på den måde, at det er både hamrende sjovt,  kan være svært, hvis man ikke har den fornødne know-how og så kræver det en hvis mængde af udstyr, før man for alvor fanger det man skal.

billig undervandsjagt

Vi har med dette indlæg valgt at sætte fokus på undervandsjagt og nærmere betegnet at kunne finde det bedste og billigste startersæt til UV-jagt. Vi mener nemlig, at ligesom så meget andet, så kan man selv gøre utroligt mange ting for at optimere sine ture på havets bunde som undervandsjæger.

Der findes et væld af forskellige produkter, som vi anbefaler du skal have når du skal ud på undervandsjagt, og derfor har vi samlet et startersæt til undervandsjagt, men vi vil også italesætte hvad det næste skridt er, når du er blevet en smule mere øvet på vandbunden.

Undervandsjagt sæt

UV-jagt sæt
Det er en af de måder hvorpå du hurtigt lærer hvordan og hvorledes tingene hænger sammen, det kræver nemlig ikke meget mere end et par UV-jagter, også er du allerede godt inde i hvordan du skal gøre.

En anden ting der er super fedt ved et UV-jagt sæt og UV jagt generelt er, at det er en sport, som mange har en holdning omkring, og derfor bare det at skulle finde hvad man skal have af udstyr til sin undervandsjagt, kan skabe en stor diskussion på nettet, og derfor har vi med dette indlæg samlet det absolut bedste startersæt til undervandsjagt.

Vi er slet ikke i tvivl om, at man kan sammensætte mange forskellige typer af produkter, men det bliver ofte hamrende dyrt, og derfor vil vi, såfremt du er relativ ny indenfor UV-jagt anbefale, at du kigger på pakker, som de dansker forhandlere allerede har samlet til dig, på den måde for du det absolut nødvendige til en fordelagtig pris.

Du kan finde diverse startersæt til UV-jagt ved at trykke på nedenstående links, som henviser dig til henholdsvis dykker-butikken og kingfish, som begge har kategorier til UV-jagt.

Husk at slappe af

Vi mener det er super vigtigt, at kunne koble af fra ens hverdagsliv, og derfor er der utroligt mange, som har fundet tilflugtssted i undervandsjagt. Det er der adskillige årsager til, den ene er, at det er super spændende og interessant og  at man kan fange aftensmaden, hvis man har et rigtigt godt dyk.

Den anden er, at man sagtens gøre det sammen med andre, men også alene. På den måde er man ikke afhængig af om ens undervandsjæger venner har tiden. Det er nemlig ofte en mere intenst fornemmelse af ligge på havets bund alene og jage, det  er hvertfald nået vi her på redaktionen holder utroligt meget af.

Der kan nemlig hurtigt gå lidt konkurrence i det. Så sender man et billede til en af sine kammerater eller bare viser sine kollegaer, hvad det var man fangede dagen forinden.

Et godt begyndersæt til undervandsjagt er mange ting samlet i en nemlig, at man skal kunne passe det, at det sidder godt og, at det skal være flot og stilrent. Vi går i det hele taget meget ind for, at når man er på UV-jagt, at så har man det bedste og flotteste udstyr, og det kan man kun gøre på en måde, nemlig ved at kigge sig rundt i markedet.

undervandsjagt
Lige netop til det mener vi, at vores udvalgte forhandlere formår at have et utroligt spændende sortiment, som passer til mangfoldigheden.

Der er nemlig UV udstyr til alle aldre, kropstyper og erfaringsniveau, så på den måde er du sikret, at du kommer utroligt godt i gang med din karriere som undervandsjæger.

Et godt startersæt til UV-jagt, vil vi komme nærmere ind på i det følgende afsnit, hvor enkelte produkter vil blive nævnt samt vil et billede af produkterne fremgå. På den må kan du se hvad det er vi snakker om, og nemmer få en føling af, hvad det er du bør investere i.

Når man i en periode har haft sine mange ture som undervandsjæger er det en sport, hvor man faktisk altid kan optimerer. Der findes et væld af videoer, om illustrere hvorledes folk mener de bedste teknikker er, samt hvor de bedste steder at foretage sin undervandsjagt henne.

Det er selvfølgelig også derfor, at man er helt vildt med den her sport, for du kan altid blive bedre, og man kan tilkøbe massere af seje tilbehørsgenstande, som du med sikkerhed vil blive overrasket over hvor gode de er. Man kan til sidste næsten ligne en helt soldat, se bare nogle af vores billeder, hvor du ser


Hyggejægeren – komplet sæt til undervandsjagt for begynderen

HyggejægerenDet komplette kit til undervandsjagt er meget populært hos shop-diving2000.dk. Det er det bedst sælgende sæt, og det rangerer som nummer 4 i kategorien.

I denne pakke får du alt det, som du har brug for til en god og udbytterig undervandsjagt. Ud over selve dragten, så får du også alle de øvrige nødvendige genstande, der gør det muligt for dig at vende tilbage fra din tur med en god fangst. Det betyder, at du ikke behøver at tilkøbe nogen ekstra dele for at komme godt i gang med din nye hobby. Det skulle da lige være et net til at bære din angst hjem i.

Det komplette sæts indhold

Først og fremmest får du den vigtige 7 mm Oneflex dragt fra Scubapro, som er en robust og meget brugervenlig dragt. Den er nem at få af og på, da du kan tage den på, mens den er tør, og du behøver ikke at bruge sæbe for at kunne komme i den. Dragten kan også bruges til andre former for vandrelaterede aktiviteter, hvilket gør den mere anvendelig. Dens tykkelse på 7 mm gør den brugbar året rundt. Med til dragten hører et blybælte, som effektivt hjælper dig til at blive under vandet. 

Der hører naturligvis også både en maske og en snorkel med til sættet, de er begge sorte. Du får også en 45 cm harpun med i sættet. Den er helt nødvendig for at kunne fange de fisk, som du får øje på i vandet. Der er også en god jagtkniv, som du også får brug for til din fangst. Den kommer i en skede i et bredt elastikbånd, som du kan spænde fast om låret.

Desuden hører der et par gode svømmefødder med til sættet, ligesom du får en torpedobøje med flag og to kamre med i købet. Dermed er du godt udstyret til at komme godt i gang med din nye hobby. Pakken fås til en ret fornuftig pris, samtidig med at produkterne er af en god kvalitet.

Du får alt, hvad du har brug for til din undervandsjagt, som dermed bliver både sikker og med stor mulighed for en god fangst.

Specifikationer

Det komplette sæt til undervandsjagt til den ambitiøse begynder indeholder følgende:

 • 7 mm Oneflex hooded dragt med lynlås på forsiden
 • Sort Scubapro Ghost maske
 • Sort Scubapro Apnea snorkel
 • Sort blybælte i nylon
 • 2 x 2 kg bly
 • Blå X-Voyager finner
 • 45 cm Seac Sting harpun
 • Fish stringer i nylon snor
 • Seac Samurai jagtkniv
 • Dobbeltcellet Beuchat torpedoøje

Den ambitiøse UV-jæger – et komplet sæt

Den ambitiøse Uv jægerDette komplette sæt til den seriøse UV-jæger er meget populært hos shop-diving2000.dk. det er det bedst sælgende, og det rangerer som nummer 5 i kategorien.

Er du en erfaren og seriøs UV-jæger, eller vil du gerne være det, så er dette komplette sæt til undervandsjagt nok noget for dig. Her får du nemlig alt det, som du har brug for til den aktivitet. Du får både den nødvendige beklædning og det nødvendige udstyr, som øger muligheden for, at du vender tilbage fra jagten med en god fangst.

Det komplette sæts indhold

Først og fremmest får du en lækker 5 mm jagtdragt med i pakken. Dragten har open-cell på indersiden, hvilket betyder, at den har en meget lav vandudskiftning. Det sikrer dig en virkelig god varme-egenskab. Det betyder, at den er glimrende at bruge i op til 8 måneder om året. Ønsker du at jage i årets koldeste måneder, kan du supplere dit udstyr med en 7 mm dragt.

Der følger også et godt blybælte på i alt 6 kg med. Det er med til at holde dig nede under vandet.

For at dække hele kroppen med neopren så får du nogle 3 mm handsker og nogle 5 mm sokker med i pakken. Dermed er du godt dækket ind fra top til tå.

Der følger både en fridykker-maske med lav volumen og en snorkel med til sættet, lige som du også får et par gode og robuste svømmefødder med god performance med til sættet. Hermed er du godt, hurtigt og sikkert svømmende.

Når det kommer til selve jagtudstyret, så bliver du naturligvis også godt forsynet. Du får en 75 cm harpun, en fish stringer og en jagtkniv med i pakken. Det giver dig nogle gode muligheder for at vende tilbage fra jagten med en god fangst.

Den medfølgende bøje er dobbeltcellet, og den er med til at gøre din undervandsjagt mere sikker.

Specifikationer

Sættet til den mere ambitiøse undervandsjæger indeholder følgende produkter:

 • 5 mm jagtdragt, Espadon Equipe fra Beuchat
 • 3 mm Scubapro handsker
 • 5 mm Anatomic sokker fra Seac
 • Marsellaise gummibælte fra Beuchat
 • 3 x 2 kg bly
 • Sort Ghost maske fra Scubapro
 • Sort Apnea snorkel
 • X-Voyager finner
 • Mundial Competition 75 cm harpun fra Beuchat
 • Omer Mini Laser uv-jagtkniv
 • Fish stringer med nylon monoline
 • Dobbeltcellet Beuchat bøje

Den dedikerede UV-jæger – et komplet sæt

Den dedikerede UV jægerDet komplette sæt til den dedikerede UV-jæger er meget populært hos shop-diving2000. det er det bedst sælgende, og det rangerer som nr. 6 i kategorien.

Er du en meget dedikeret UV-jæger, så vil du næppe gå ned på udstyr. Her får du den komplette pakke med alt det, som du får brug for til din seriøse UV-jagt. Det gælder både alt inden for den rette beklædning og inden for det rette udstyr.

Det komplette sæt giver dig de bedste forudsætninger for at vende tilbage fra jagt med nogle gode oplevelser og en god fangst.

Det komplette sæts indhold

Med dette sæt bliver du ekviperet med noget af det bedste, når det kommer til UV-beklædning. Ligeledes bliver du udstyret med nogle af de bedste fangstredskaber. Dermed bliver du klar fra top til tå, inden du træder ud i bølgerne for at dyrke din store passion.

Først og fremmest får du en super god 5 mm jagtdragt, der har open-cell underside, hvilket giver en god varme-egenskab. Det giver dig mulighed for at bruge dragten i de 8 af årets 12 måneder. Desuden har dragten den geniale Brace-concept-funktion, som giver dig mulighed for at tisse, uden at du skal have hele dragten af. Det er ret praktisk, særligt på en kold dag. 

Til at dække din krop helt får du også både et par 3 mm seamless handsker og et par 5 mm sokker med i sættet. Dermed er du godt dækket ind fra top til tå. Det betyder meget for din komfort, at dine hænder og fødder er lune og tørre, når du dykker.

Du får også en god fridykker-maske med lav volumen, et par svømmefødder og en god snorkel med i pakken. Det er slet ikke til at undvære, når du skal ligge under vandoverfladen.

Selve jagtudstyret får du i form af en kraftig 75 cm harpun, en god jagtkniv og en fish stringer. Dermed er du bevæbnet til at kunne få en god fangst.

Den dobbeltcellede bøje gør din jagttur mere sikker.

Specifikationer

Sættet til den dedikerede UV-jæger indeholder følgende produkter:

 • Espadon Prestige 5 mm jagtdragt fra Beuchat (med Brace-koncept-funktion)
 • 3 mm sømløse handsker fra Camaro
 • 5 mm Anatomic sokker fra Seac
 • Sort Scubapro Ghost maske
 • Sort Apnea snorkel
 • Mundial ONE finner
 • 4 x 2 kg bly
 • Marsellaise gummibælte
 • Mundial Competition 75 cm harpun fra Beuchat
 • Omer Mini Laser jagtkniv
 • Fish stringer med nylon snor
 • Dobbeltcellet Beuchat bøje

Bedste starter sæt til UV-jagt

Er uden tvivl den mulighed for begynderpakke til UV-jagt, som Kingfish tilbyder af sidestående billede. Den indeholder alt du behøves for at kunne udføre den perfekt undervandsjagt. Derfor vil vi til enhver tid anbefale, at du overvejer denne og ser hvad den kan, for jeg valgte at købe lige netop det super startersæt til undervandsjagt, og jeg er virkelig blevet positivt overrasker, faktisk vil jeg mene, at den ligger blandt det bedste udstyr jeg har.

For ikke nok med det fungere optimalt til mine ture som undervandsjæger, så er det også skide godt til UV-jagt udstyralt muligt andet aktivitet i vandet, og derfor vil vi selvfølgelig anbefale dette. Du vil med sikkerhed ikke blive skuffet, og hvad andet er, så er det kanon billigt udstyr taget i betragtning, hvor meget man får for prisen.

Hvis man lige hurtigt selv ligger prisen sammen, hvad de enkelte elementer selv ville koste, så render man hurtigt op i det der svare til næsten det dobbelte, og derfor skal man selvfølgelig være opmærksom på, at hvis du køber 3-4 enkelt elementer, jamen så kan det næsten kun betale sig, at købe hele pakken der. Den er nemlig så billig, og nok det billigste på markedet – hvis du spørger os.

Vi er af den opfattelse at det er en balance gang, at spare på sit startersæt til UV-jagt, for det du giver ekstra af penge får du virkelig også i kvalitet. Og man vil heller ikke spare så meget, at det ikke er særligt godt udstyr, så hvis man skal opsummere på det, har dykker-butikken virkelig formået, med denne pakke at finde nået udstyr, som passer til alle.

Du finder denne pakke ved at trykke på nedenstående link, hvor du i øvrigt kan vælge størrelse, farve og meget mere således du får et fuldstændigt tilpasser startersæt til dig.

UV-jagt pakke

startersæt uv jagtUV-jagt afholdes også i konkurrence og på ferie sammen med mange andre entusiaster, så derfor kan man faktisk få lavet nogle oplevelser, som er intet mindre end perfekt, hvis du spørger os.

Det kan nemlig godt være, at det er skønt at undervandsjage i det danske farvand i sommerperioden og tidlig efterår og sen forår, men i vintertiden er det godt nok en kold fornøjelse, og der skal man være rigtigt øvet før man føler, at man får nået ud af det UV-jagt kan derfor kombineres til en sæson oplevelse på den måde, at når det er vinter, så tager man på en ferie hvor der er specielt anerkendte undervandsjagt muligheder. Det vigtigste er dog at købe et godt UV-jagt sæt.

Det er faktisk nået jeg af og til gør, og som er en ret fantastisk oplevelse efter min mening, det giver nemlig bare en tand mere, at komme ned i varme himmelstrøg og give den gas – ingen tvivl om det.

Historien bag undervandsjagt udstyr

Det har altid været de ældgamle beboer mange år tilbage, som gjorde sig i undervandsjagt, og derfor var der selvfølgelig ikke dengang et startersæt til undervandsjagt, som de lige kunne hoppe i, men det er først kommet til senere, og derfor blevet en helt industri, hvor folk hjælper hinanden og optimerer deres oplevelser og dermed deler ud af dem.

Vi synes, at man altid skal overveje, det man bruger sin tid på, hvor det stammer fra, og man kan nemt forestille sig, at gamle gamle indbyggere har jaget i vandet ved hjælp af hjemmelavet våben – hvilket egenligt er en meget sjov tanke, når man idag tænker over, at det nærmest er blevet en sport, hvor det handler om at fange dyrene.

Desuden har man i dag selvfølgelig nogle forhold, der læner sig op af det perfekt, og derfor skal man på ingen måde klage over, hvad det er for nået tøj man er i. Du forbliver varm i dit undervandsjagt tøj, og derfor vil du selvfølgelig aldrig have problemet at du fryser eller på anden vis blive kold.

Dette indlæg skulle gerne lede dig i den rigtige retning således du kan finde det komplette startersæt til din undervandsjagt. Vi har på bedst muligvis forsøgt at sende dig til ovenstående sider, som begge leverer et kanon resultat, og som er de førende indenfor branchen.

Du finder alt hvad du skal bruge til din undervandsjagt der, og forhåbentligt til dig, som måske er kommet herind lidt tilfældig, så er du blevet inspireret til at komme i gang med UV-jagt, for det er nemlig hamrende sjovt, og nået man virkelig glæder sig til.

Det er hvertfald vores subjektive oplevelser, som vi på diverse netværk kan se ligeledes afspejler sig der.

Skriv endelig i nedenstående formular såfremt du måtte have input eller andet til dit udstyr til undervandsjagt / UV-jagt. Det er vores oplevelser at folk generelt er dygtige til at dele deres udstyr til UV-jagt i et samlet sæt og dermed hvilket startersæt til undervandsjagt, som de startede i.

Forfatter

Skriv en kommentar